Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Gość: poprostuanette

#6263087 Napisano: 03.10.2016 09:08:45
nkba napisał(a):

A co z paczką sprzątaczką? miała być od 03.10? emotka

to samo rano pomyslalam emotka
0 0

nkba

#6263088 Napisano: 03.10.2016 09:12:54
poprostuanette napisał(a):

nkba napisał(a):

A co z paczką sprzątaczką? miała być od 03.10? emotka

to samo rano pomyslalam emotka

więc czekamy emotka
0 0

madzia1-s

#6263090 Napisano: 03.10.2016 09:19:11
dang21 napisał(a):

masza napisał(a):

Czy dziś zaczyna się nowy konkurs LAYS? Bo na stronie Lays nic nie ma...

http://wejdzdogry.lays.pl/#Nagrody emotka

Co to w ogóle zadanie do wykoanania.... emotka
0 0

kamil17

#6263094 Napisano: 03.10.2016 09:21:11
sorki nie było mnie przez weekend, czy ktoś może potwierdzić to co wyczytałem w regulaminie konk Winiary Biedronka że nagroda IV stopnia tj. fartuszek i ściereczka będzie przyznana po zadaownieniu do organizatora, i przesłaniu paragonu, kwestonariusza odb. nagrody i skanu dowodu osobistego ??? emotka  i jeśli tak to jak myślicie czy jeśli zrezygnuje z tej nagrody to można brać udział w walce o inne ??? bo średnio mi się uśmiecha o fartuszek tyle rzeczy robić ...
0 0

koper

#6263095 Napisano: 03.10.2016 09:21:56
Dobre zadanie. Trzeba wpisać hasło, a nawet dwa hasła. Myślę, że "efekt wizualny"nie będzie miał znaczenia...
0 0

dang21

#6263096 Napisano: 03.10.2016 09:22:16
kamil17 napisał(a):

sorki nie było mnie przez weekend, czy ktoś może potwierdzić to co wyczytałem w regulaminie konk Winiary Biedronka że nagroda IV stopnia tj. fartuszek i ściereczka będzie przyznana po zadaownieniu do organizatora, i przesłaniu paragonu, kwestonariusza odb. nagrody i skanu dowodu osobistego ???  emotka  i jeśli tak to jak myślicie czy jeśli zrezygnuje z tej nagrody to można brać udział w walce o inne ??? bo średnio mi się uśmiecha o fartuszek tyle rzeczy robić ...

pewnie, że możesz walczyć o inne emotka  
0 0

kamil17

#6263098 Napisano: 03.10.2016 09:25:26
dang21 napisał(a):

kamil17 napisał(a):

sorki nie było mnie przez weekend, czy ktoś może potwierdzić to co wyczytałem w regulaminie konk Winiary Biedronka że nagroda IV stopnia tj. fartuszek i ściereczka będzie przyznana po zadaownieniu do organizatora, i przesłaniu paragonu, kwestonariusza odb. nagrody i skanu dowodu osobistego ???  emotka  i jeśli tak to jak myślicie czy jeśli zrezygnuje z tej nagrody to można brać udział w walce o inne ??? bo średnio mi się uśmiecha o fartuszek tyle rzeczy robić ...

pewnie, że możesz walczyć o inne emotka  

dzięki emotka  za info , ale narazie nie moge uwierzyć w to że aż takich rzeczy wymagają do fartuszka...emotka
0 0

monisss

#6263100 Napisano: 03.10.2016 09:28:42
na laysach już jest jasne co trzeba zrobić emotka
http://wejdzdogry.lays.pl/trybuna
0 0

dang21

#6263104 Napisano: 03.10.2016 09:34:16
monisss napisał(a):

na laysach już jest jasne co trzeba zrobić emotka
http://wejdzdogry.lays.pl/trybuna

wiemy emotka  już podałam link emotka
1 monisss 0

pchela

#6263106 Napisano: 03.10.2016 09:34:31
Około 10 dni temu wygrałam torbę Milka. W piątek chciałam wypełnić formularz z danymi, a tu formularz nieaktywny...Niestety nie dotyczyłam regulaminu, gdzie napisane jest o 7 dniach kalendarzowych...Mimo tego wysłałam, na zwrotnego e-maila, swoje dane i paragon. Napisali mi, że nie mogą ponownie aktywować linka i abym napisała reklamację.
Czy pisanie reklamacji ma sens? Czy są rozpatrywane pozytywnie, czy raczej nie? Jakie są Wasze doświadczenia?
0 0

ilonaxx5

#6263110 Napisano: 03.10.2016 09:38:22
alea napisał(a):

Czy płacił ktoś bonami z żabki z olimpiady ? U mnie bony nie działają w żadnej żabce 

u mnie ta sama sytuacja pisze że nie właściwy kod
0 0

masza

#6263112 Napisano: 03.10.2016 09:39:39
pchela napisał(a):

Około 10 dni temu wygrałam torbę Milka. W piątek chciałam wypełnić formularz z danymi, a tu formularz nieaktywny...Niestety nie dotyczyłam regulaminu, gdzie napisane jest o 7 dniach kalendarzowych...Mimo tego wysłałam, na zwrotnego e-maila, swoje dane i paragon. Napisali mi, że nie mogą ponownie aktywować linka i abym napisała reklamację.
Czy pisanie reklamacji ma sens? Czy są rozpatrywane pozytywnie, czy raczej nie? Jakie są Wasze doświadczenia?

z IQ Marketing róznie bywa/...ale skoro sami napisali, ja bym napisała reklamację - nic nie tracisz
0 0

pchela

#6263129 Napisano: 03.10.2016 10:03:09
masza napisał(a):

pchela napisał(a):

z IQ Marketing róznie bywa/...ale skoro sami napisali, ja bym napisała reklamację - nic nie tracisz

ok, tak zrobię - dzięki emotka
0 0

bethan

#6263130 Napisano: 03.10.2016 10:06:26
pchela napisał(a):

Doświadczenie mówi, że po terminie - bez szans.
0 0

maa

#6263159 Napisano: 03.10.2016 10:55:01
[quote=u 
alea napisał(a):

ilonaxx5 napisał(a):

alea napisał(a):

ilonaxx5 napisał(a):

alea napisał(a):

alea] Czy płacił ktoś bonami z żabki z olimpiady ? U mnie bony nie działają w żadnej żabce 

u mnie to samo

0 0

Mulinka

#6263161 Napisano: 03.10.2016 10:55:27
W nocy ( 4:38) dostałam takiego maila :

Zgodnie z Regulaminem Loterii, prosimy o przesłanie oryginału PARAGONU
potwierdzającego zakup Produktu, z którego Kod został zgłoszony do
Loterii oraz WIECZKA opakowania Produktu z widocznym i czytelnym Kodem.
Nieprzesłanie w/w dowodów skutkuje wykluczeniem Zgłoszenia z Loterii.
Dotyczy Kodu nr ( i tu numer) . Wcześniej żadnego telefonu. Czyżby rezerwa?

Miał ktoś tak może i jeśli to wygrana czy oświadczenie również trzeba wysłać ( proszę o wiadomość, może być na priv) ... chodzi o Almette oczywiście emotka
0 0

agniehaha89

#6263163 Napisano: 03.10.2016 10:57:29
Mulinka napisał(a):

Miał ktoś tak może i jeśli to wygrana czy oświadczenie również trzeba wysłać ( proszę o wiadomość, może być na priv) ... chodzi o Almette oczywiście emotka

to wyłącznie weryfikacja zgłoszenia, kilka osób na forum też tak miało. Jeśli nie prześlesz paragonu i wieczka twoje zgłosznie nie weźmie udziału w losowaniu
1 Mulinka 0

mysz-s

#6263167 Napisano: 03.10.2016 10:58:45
Mulinka napisał(a):

wydaje mi się że trzeba przesłać tylko do weryfikacji. Wcześniej była o tym mowa
1 Mulinka 0

harnas

#6263168 Napisano: 03.10.2016 10:58:55
agniehaha89 napisał(a):

Mulinka napisał(a):

to wyłącznie weryfikacja zgłoszenia, kilka osób na forum też tak miało. Jeśli nie prześlesz paragonu i wieczka twoje zgłosznie nie weźmie udziału w losowaniu

de facto i tak nie weźmie, bo przesyłka dotrze do nich później, niż będzie losowanie emotka
a wysyłają to tylko jak z tego samego IP wyślesz ten sam kod 2 razy, także kombinowanie w jakimś stopniu wyeliminowali emotka
0 0

Mulinka

#6263169 Napisano: 03.10.2016 10:59:27
Pewnie powtarzają się kody, ok dzięki za odpowiedź !
0 0