Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

monisss

#6262783 Napisano: 02.10.2016 07:25:22
Też nie nawidze bramek... już wole losowanie....  no nic z jedni,dwa Ferrero kupię,bede miała na prezenty;)
1 dolly 0

notta

#6262784 Napisano: 02.10.2016 08:00:52
Kiciunia21 napisał(a):

Czy odbieral juz ktos nagrode z konkursu Nivea w Vica? Co wchodzi w sklad zestawu?

U mnie byly 3 kosmetyki Nivea. Balsam,maly krem i antyperspirant.
0 0

Kiciunia21

#6262786 Napisano: 02.10.2016 08:21:37
ivanotta napisał(a):

Kiciunia21 napisał(a):

Czy odbieral juz ktos nagrode z konkursu Nivea w Vica? Co wchodzi w sklad zestawu?

U mnie byly 3 kosmetyki Nivea. Balsam,maly krem i antyperspirant.

Dziekuje emotka
0 0

malutka456

#6262787 Napisano: 02.10.2016 08:46:22
trafił już ktoś pińset z ferrero? emotka
0 0

rutka

#6262790 Napisano: 02.10.2016 09:19:10
malutka456 napisał(a):

trafił już ktoś pińset z ferrero?  emotka

tych kart niby jest duzo srednio 33 dziennie ale jak na dzis to jedno wielkie zero
0 0

malutka456

#6262791 Napisano: 02.10.2016 09:21:09
rutka napisał(a):

malutka456 napisał(a):

tych kart niby jest duzo srednio 33 dziennie ale jak na dzis to jedno wielkie zero

chyba sobie odpuszczę ten konkurs ;/ zapowiadała się fajna loteria, ale bramki mnie skutecznie zniechęcają ;/
0 0

kamil17

#6262792 Napisano: 02.10.2016 09:21:40
Czy ja dobrze rozumiem ze jak wygram fartuszek z   Biedronki  Winiary to musze do nich zadzwonić , wysłać polecony i  skan  dowodu osobistego ? Wypisu z  ksiąg wieczystych nieruchomości nie chcą  przypadkiem jeszcze ?emotka  

norweska20

#6262796 Napisano: 02.10.2016 09:49:11
malutka456 napisał(a):

rutka napisał(a):

malutka456 napisał(a):

chyba sobie odpuszczę ten konkurs ;/ zapowiadała się fajna loteria, ale bramki mnie skutecznie zniechęcają ;/

zgłoszenie poszło przed chwilą i się nie udało - konk drogi ..najtańszy produkt w moim mieście 14 zł
0 0

scrabble

#6262798 Napisano: 02.10.2016 09:56:08
kadett33 napisał(a):

jokan napisał(a):

mczarna napisał(a):

petunija1 napisał(a):

scrabble napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

mia napisał(a):

delvitto napisał(a):

już ok, kurczę, ale się rozczarowałam! nie dość że bramki, to w dodatku jest limit na jedną wygraną dla 1 osoby emotka  
z tymi bramkami to się zmówili, czy jak, wrrr:(

I pewnie jeszcze nie ma rezerwy w związku z powyższym? emotka

widzę,że jest rezerwa- informują 2 osobę jak pierwsza nie spełni warunków

Moim zdaniem to nie jest rezerwa tylko przepada. Dajmy na to, że 12:00 jest otwarta bramka, kolejna o 14:00. W regulaminie jest zapis, że nieodebrana nagroda ( w sensie, że nikt akurat się nie zgłosił), przechodzi na miejsce kolejnej brami. Bramek jest 1000.  Nie ma nic o tym, że zostaną utworzone nowe... Jak dla mnie nagroda przepada na rzecz organizatora .

Koszmarne są te loterie  emotka  Dlaczego wszyscy idą na łatwiznę, zamiast zrobić fajny konkurs? Wystarczy, że bramki zrobią w krótkich odstępach czasowych i dam sobie głowę uciąć, ze połowa kasy zostanie w puli.

Powariowali z tymi bramkami.Każda loteria to samo.
Nie lubię. emotka

Ja nie rozumiem tych bramek... Czy one niby są o konkretnej godzinie typu 15.00 czy też można trafić o 11.39? Nie kapuję tych loterii bramkowych, bo próbuję różnie i d.pa

a o ktorym konkursie sa znowu bramki? Bramki polegaja na tym wlasnie ze sobie otwieraja np. na 3 minuty w danej godzinie i jak trafisz to twoje, a jak nie to musisz ponownie kupic produkt, aby wklepac kod. Tak czy inaczej Ty masz coraz mniej w portfelu, a im kupka ze sprzedazy rosnie:)

bramki są otwarte dopóki ktoś nie zdobędzie nagrody, więc jak od otwarcia nikt się nie zgłosi przez 2h to bramka będzie otwarte dalej, aż ktoś się zgłosi.
PS. A te bramki są w Ferrero

Teoretycznie o to chodzi ale nie rozpędzaj się tak. A skąd wiesz, że dajmy na to pierwsza bramka nie otwiera się o 9.05 a kolejna o 9.06? Nigdzie nie jest powiedziane, że przedziały czasowe są takie duże. Jakie wtedy masz prawdopodobieństwo trafienia ?
0 0

kadett33

#6262800 Napisano: 02.10.2016 10:10:01
scrabble napisał(a):

kadett33 napisał(a):

jokan napisał(a):

mczarna napisał(a):

petunija1 napisał(a):

scrabble napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

mia napisał(a):

delvitto napisał(a):

już ok, kurczę, ale się rozczarowałam! nie dość że bramki, to w dodatku jest limit na jedną wygraną dla 1 osoby emotka  

Moim zdaniem to nie jest rezerwa tylko przepada. Dajmy na to, że 12:00 jest otwarta bramka, kolejna o 14:00. W regulaminie jest zapis, że nieodebrana nagroda ( w sensie, że nikt akurat się nie zgłosił), przechodzi na miejsce kolejnej brami. Bramek jest 1000.  Nie ma nic o tym, że zostaną utworzone nowe... Jak dla mnie nagroda przepada na rzecz organizatora .

Koszmarne są te loterie  emotka  Dlaczego wszyscy idą na łatwiznę, zamiast zrobić fajny konkurs? Wystarczy, że bramki zrobią w krótkich odstępach czasowych i dam sobie głowę uciąć, ze połowa kasy zostanie w puli.

Nie lubię. emotka

Ja nie rozumiem tych bramek... Czy one niby są o konkretnej godzinie typu 15.00 czy też można trafić o 11.39? Nie kapuję tych loterii bramkowych, bo próbuję różnie i d.pa

a o ktorym konkursie sa znowu bramki? Bramki polegaja na tym wlasnie ze sobie otwieraja np. na 3 minuty w danej godzinie i jak trafisz to twoje, a jak nie to musisz ponownie kupic produkt, aby wklepac kod. Tak czy inaczej Ty masz coraz mniej w portfelu, a im kupka ze sprzedazy rosnie:)

bramki są otwarte dopóki ktoś nie zdobędzie nagrody, więc jak od otwarcia nikt się nie zgłosi przez 2h to bramka będzie otwarte dalej, aż ktoś się zgłosi.

Teoretycznie o to chodzi ale nie rozpędzaj się tak. A skąd wiesz, że dajmy na to pierwsza bramka nie otwiera się o 9.05 a kolejna o 9.06? Nigdzie nie jest powiedziane, że przedziały czasowe są takie duże. Jakie wtedy masz prawdopodobieństwo trafienia ?

jak będą otwarte tak jak mówisz to będą do zgarnięcia 2 nagrody, więc jak nie będzie nikt się zgłaszał się od 9.05 do np. 12.00 to dwie osoby które po tej godzinie wbiją trafią nagrodę.
1 scrabble 0

rutka

#6262801 Napisano: 02.10.2016 10:22:56
probowałam po 10 w ferrero i nic,jak ktos trafi na otwartą bramkę niech da znać
0 0

tomi1oo

#6262802 Napisano: 02.10.2016 10:24:47
kadett33 napisał(a):

scrabble napisał(a):

kadett33 napisał(a):

jokan napisał(a):

mczarna napisał(a):

petunija1 napisał(a):

scrabble napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

mia napisał(a):

delvitto napisał(a):

Nie lubię. emotka

jak będą otwarte tak jak mówisz to będą do zgarnięcia 2 nagrody, więc jak nie będzie nikt się zgłaszał się od 9.05 do np. 12.00 to dwie osoby które po tej godzinie wbiją trafią nagrodę.

Połowę nagród zgarną osoby które znają te przedziały czasowe. Odnośnie dzisiejszego dnia to nikt nie powiedział że na dzisiaj jest przewidziana jakakolwiek nagroda. Może być np. rozdanych 1000 nagród ostatniego dnia konkursu.
1 scrabble 0

bartekjw

#6262810 Napisano: 02.10.2016 10:43:24
Wrrr zrobiłem zgłoszenie do ferrero i zapętliła mi się strona do weryfikacji nagrody II stopnia
0 0

scrabble

#6262811 Napisano: 02.10.2016 10:45:41
kadett33 napisał(a):

Ok, masz rację emotka  A trzecia i kolejne? Zresztą nie ważne, zobaczymy w praktyce ten wysyp nagród.  emotka  Szkoda tylko, że w loteriach bramkowy mnie zawsze omijają. 

Zastanawia mnie opcja zaznaczania wielkości zakupionych pralinek. Jeżeli ktoś trafi, piszcie proszę jaka gramatura. 
0 0

rutka

#6262812 Napisano: 02.10.2016 10:48:13
scrabble napisał(a):

kadett33 napisał(a):

Ok, masz rację  emotka  A trzecia i kolejne? Zresztą nie ważne, zobaczymy w praktyce ten wysyp nagród.  emotka  Szkoda tylko, że w loteriach bramkowy mnie zawsze omijają. 

Zastanawia mnie opcja zaznaczania wielkości zakupionych pralinek. Jeżeli ktoś trafi, piszcie proszę jaka gramatura. 

Albo po co wpisywać ile sztuk jak jeden paragon to jedno zgłoszenie
0 0

megery

#6262813 Napisano: 02.10.2016 10:50:29

rutka napisał(a):

scrabble napisał(a):

kadett33 napisał(a):

Ok, masz rację  emotka  A trzecia i kolejne? Zresztą nie ważne, zobaczymy w praktyce ten wysyp nagród.  emotka  Szkoda tylko, że w loteriach bramkowy mnie zawsze omijają. 

Albo po co wpisywać ile sztuk jak jeden paragon to jedno zgłoszenie

ciekawe ile osób będzie grało na "pusto" testując bramki.. strasznie nie lubię takiego formatu losowania.. ile pustych zgłoszeń będzie.
1 mia 0

tomi1oo

#6262816 Napisano: 02.10.2016 11:00:17
1 staszek 0

rutka

#6262817 Napisano: 02.10.2016 11:02:03
a z której to godziny?
0 0

tomi1oo

#6262819 Napisano: 02.10.2016 11:07:56
Taki komunikat zobaczy ktoś kto wygrał  emotka Ja tylko wywołałem odpowiedni skrypt na ich stronie  emotka
Tak w ogóle to z tym wpisywanie ile sztuk to albo zbierają dane statystyczne na temat efektywności kampanii albo mechanika konkursu trochę się rozjeżdża z opisem z regulaminu.
0 0

Niebieska_Laguna

#6262821 Napisano: 02.10.2016 11:15:37
Może im więcej produktów się zaznaczy, tym większa szansa na wygraną emotka
0 0