Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

marzenka1483

#6263760 Napisano: 04.10.2016 09:21:04
Agnes napisał(a):

marzenka1483 napisał(a):

Nie mam dostępu do topu teraz więc piszę tu-  na frendi są makarony do testu. Ilość ograniczona.

ciągle mam ze oferta niedostępna mimo ze makarony jeszcze są

U mnie działa, limit wiekowy jest.....   może o to chodzi
0 0

bandit

#6263761 Napisano: 04.10.2016 09:22:33
kasiaw1431 napisał(a):

bandit napisał(a):

loteryjny napisał(a):

giulietta napisał(a):

loteryjny napisał(a):

violka88 napisał(a):

loteria .ferrerorocher to strata pieniędzy - wysłałam dziś 4 zgłoszenia i NIC tyle kaski zmarnowałam emotka

nie taka strata emotka fajna loteria tylko pracochłonna.. emotka

..... 

giulietta  widze ze znow cos Ci nie pasuje emotka no kupilem dzis 40 opakowan, nie uwierzysz emotka  dodam, ze trafilem dzis o godz. 6 z minutami, ale nie wiem czy ta informacja bedzie pomocna bo byc moze bramki sie codziennie zmieniaja

:) to w ferrero tez są bramki ?
a spróbujcie rejestrowac ten sam paragon wielokrotnei az bedzie nagrpoda emotka
działa 

Tylko jak będzie nagroda musisz odesłać wszystkie zgłoszone paragony piszą o tym w mailu z gratulacjami

:) pomyśl robisz automat który rejestruje 24h na dobe ten sam paragon
czego sie dowiadujesz ?"
- zliczasz co jaki czas dostajesz 'wgrana'
- sprawdzasz czy moze jest to okreslona godzina
uzbrojony w taka wiedze wygrywasz emotka
0 0

ekspert.nestle

#6263764 Napisano: 04.10.2016 09:24:03
kamil17 napisał(a):

Czy ja dobrze rozumiem ze jak wygram fartuszek z   Biedronki  Winiary to musze do nich zadzwonić , wysłać polecony i  skan  dowodu osobistego ? Wypisu z  ksiąg wieczystych nieruchomości nie chcą  przypadkiem jeszcze ? emotka  

Zgodnie z pkt. 4.25 Regulaminu
Laureaci nagrody IV stopnia zostaną powiadomieni przezOrganizatora i na koszt Organizatora o wylosowaniu jego zgłoszenia na numer telefonu, wykorzystany przez Laureata do wzięcia udziału w Loterii za pomocą SMS-a o następującej treści: „Gratulujemy. Wygrałeś zestaw kuchenny w loterii „Od 75 lat w Waszych rękach”. Skontaktuj się z Organizatorem w ciągu 5 dni kalendarzowych od otrzymanej wiadomości pod nr 61 86 90 420 (koszt połączenia zgodnie z taryfą operatora)”.  – przy wszystkich nagrodach obowiązuje procedura opisana w pkt.4.26

Ekspert.Nestlé
---
Ekspert.Nestlé, udziela porad i odpowiadana pytania konsumentów związane z działalnością firmy i produktami marki
Winiary. Zapraszam do dyskusji lub bezpośredniego kontaktu.

0 0

mysz-s

#6263765 Napisano: 04.10.2016 09:25:11
marzenka1483 napisał(a):

Agnes napisał(a):

marzenka1483 napisał(a):

Nie mam dostępu do topu teraz więc piszę tu-  na frendi są makarony do testu. Ilość ograniczona.

u mnie właśnie poszło
Dziękujemy za potwierdzenie zamówienia!Wybrane przez Ciebie produkty zostaną dostarczone do Ciebie zgodnie z Twoim wyborem w ciągu maksymalnie 3 dni roboczych.
0 0

ekspert.nestle

#6263767 Napisano: 04.10.2016 09:25:47
tad-sol napisał(a):

witam,wyslalam przed chwilą smsa na konkurs winiary 75 lat razem i nie dostałam smsa potwierdzajacego, czy ktoś kuz tak miał??

Informacje zwrotne wysyłane są bieżąco. Prosimy o kontakt w konkretnych przypadkach.

Ekspert.Nestlé
---
Ekspert.Nestlé, udziela porad i odpowiadana pytania konsumentów związane z działalnością firmy i produktami marki
Winiary. Zapraszam do dyskusji lub bezpośredniego kontaktu.
0 0

kammaro

#6263772 Napisano: 04.10.2016 09:37:45
bandit napisał(a):

kasiaw1431 napisał(a):

bandit napisał(a):

loteryjny napisał(a):

giulietta napisał(a):

loteryjny napisał(a):

violka88 napisał(a):

loteria .ferrerorocher to strata pieniędzy - wysłałam dziś 4 zgłoszenia i NIC tyle kaski zmarnowałam emotka

nie taka strata emotka fajna loteria tylko pracochłonna.. emotka

..... 

giulietta  widze ze znow cos Ci nie pasuje emotka no kupilem dzis 40 opakowan, nie uwierzysz emotka  dodam, ze trafilem dzis o godz. 6 z minutami, ale nie wiem czy ta informacja bedzie pomocna bo byc moze bramki sie codziennie zmieniaja

:) to w ferrero tez są bramki ?
a spróbujcie rejestrowac ten sam paragon wielokrotnei az bedzie nagrpoda emotka
działa 

Tylko jak będzie nagroda musisz odesłać wszystkie zgłoszone paragony piszą o tym w mailu z gratulacjami

:) pomyśl robisz automat który rejestruje 24h na dobe ten sam paragon
czego sie dowiadujesz ?"
- zliczasz co jaki czas dostajesz 'wgrana'
- sprawdzasz czy moze jest to okreslona godzina
uzbrojony w taka wiedze wygrywasz emotka

G.... prawda. Bramki są każdego dnia o innej godzinie emotka

jokan

#6263773 Napisano: 04.10.2016 09:39:54
marzenka1483 napisał(a):

Agnes napisał(a):

marzenka1483 napisał(a):

a mozecie sie zalogowac?
0 0

defed

#6263774 Napisano: 04.10.2016 09:40:07
W związku z powyższym zgłaszam potrzebę wydzielenia nowej kategorii konkursów: loterie dla informatyków i/lub cwaniaków   emotka   emotka

czeko

#6263778 Napisano: 04.10.2016 09:48:57
teodozja napisał(a):

czeko napisał(a):

Halszka napisał(a):

czeko napisał(a):

Ktoś rejestrował dzisiaj bez żadnych problemów paragony na swiatkiwi? 

poszło, wszystko w porządku.

Mi pokazuję wpisz kod z obrazka, a w ogóle nie widzę go, ba nawet nie mam okienka do wpisania tego kodu

Może skorzystaj z innej przeglądarki albo spróbuj zmniejszyć ustawienia w kompie bo może dół strony Ci ucięło

Właśnie próbowałam i na różnych urządzeniach i to samo mam emotka
0 0

Masza86

#6263779 Napisano: 04.10.2016 09:50:42
malgosia74 napisał(a):

Masza86 napisał(a):

czy w konkursie Calgon, jest ograniczenie znaków ?? emotka

właśnie sie zastanawiałam, bo nic nie ma w regulaminie na ten temat...
ja przecholowalam ze znakami, (fajna rymowanka mi się ułożyła) niby wysłało jako 1 sms, a przyszły  3 potwierdzenia  emotka

ja mam na 2 sms i nie chce spalić mojej rymowanki emotka bo po jednym sms to wychodzi beznadzieja, jak wysyłaliscie??
0 0

katrin1

#6263781 Napisano: 04.10.2016 09:59:43
Skończył się już termin na zgłaszanie się do testowania kremu Pharmaceris na Ofeminin? Bo w bazie jest info że zgłaszanie do dzisiaj.
0 0

joan

#6263782 Napisano: 04.10.2016 09:59:43
kamil17 napisał(a):

Czy ja dobrze rozumiem ze jak wygram fartuszek z   Biedronki  Winiary to musze do nich zadzwonić , wysłać polecony i  skan  dowodu osobistego ? Wypisu z  ksiąg wieczystych nieruchomości nie chcą  przypadkiem jeszcze ? emotka  

Ale pamiętaj, że:
"4.26.4 kserokopię pierwszej strony dowodu tożsamości w celu udokumentowania wieku Laureata. Laureat jest uprawniony do zamazania danych osobowych innych niż imię i nazwisko oraz data urodzenia."

Oni chcą tylko potwierdzenia, że istniejesz i jesteś osobą pełnoletnią. Gdyż albowiem w konkursach/loteriach zdarzały się wygrane na osoby nieistniejące bądź niepełnoletnie.
0 0

aleks1983

#6263790 Napisano: 04.10.2016 10:10:53
katrin1 napisał(a):

Skończył się już termin na zgłaszanie się do testowania kremu Pharmaceris na Ofeminin? Bo w bazie jest info że zgłaszanie do dzisiaj.

Dzisiaj mają informować
0 0

benasia

#6263817 Napisano: 04.10.2016 12:43:04
dotarły wygrane klocki Lego Avengers model 76031 - w reg. wartość 230zł a na rynku średnio 150zł.
0 0

zaczytana-pola

#6263830 Napisano: 04.10.2016 13:00:35
benasia napisał(a):

dotarły wygrane klocki Lego Avengers model 76031 - w reg. wartość 230zł a na rynku średnio 150zł.

Niefajnie emotka
0 0

margo96

#6263847 Napisano: 04.10.2016 13:11:45
jokan napisał(a):

marzenka1483 napisał(a):

Agnes napisał(a):

marzenka1483 napisał(a):

a mozecie sie zalogowac?

Zalogowałam się, ale też mam że oferta niedostępna. Tam na dole jest informacja, że oprócz wieku są jeszcze "dodatkowe ograniczenia wynikające ze specyfiki projektu", więc chyba o to chodzi. Po prostu coś jeszcze mam niepasujące.
0 0

violka88

#6263858 Napisano: 04.10.2016 13:17:41
margo96 napisał(a):

jokan napisał(a):

marzenka1483 napisał(a):

Agnes napisał(a):

marzenka1483 napisał(a):

a mozecie sie zalogowac?

Zalogowałam się, ale też mam że oferta niedostępna. Tam na dole jest informacja, że oprócz wieku są jeszcze "dodatkowe ograniczenia wynikające ze specyfiki projektu", więc chyba o to chodzi. Po prostu coś jeszcze mam niepasujące.

na ich FB jest info - że pula do testowania już sie wyczerpała emotka  już po testowaniu 
0 0

Muchomor

#6263869 Napisano: 04.10.2016 13:24:16
Czy ktoś może doczytał się w regulaminie Lubelli, czy jest jakieś ograniczenie nagród na jedną osobę? Jeśli wygrałam ściereczkę, czy mogę wygrać kolejną bądź grać dalej o nagrodę I stopnia?
0 0

jokan

#6263906 Napisano: 04.10.2016 13:45:27
zaczytana-pola napisał(a):

benasia napisał(a):

Niefajnie emotka

przeciez w regulaminach zawsze sa zawyzone wartosci produktow...
0 0

jokan

#6263910 Napisano: 04.10.2016 13:46:32
margo96 napisał(a):

jokan napisał(a):

marzenka1483 napisał(a):

Agnes napisał(a):

marzenka1483 napisał(a):

a mozecie sie zalogowac?

mi sie wczesniej udalo zalogowac przez telefon ale to oferta nie dla mnie i nie o wiek chodzi, a o cos innego - no trudno;-0
0 0