Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

czeko

#6263632 Napisano: 03.10.2016 22:06:55
Halszka napisał(a):

czeko napisał(a):

Ktoś rejestrował dzisiaj bez żadnych problemów paragony na swiatkiwi? 

poszło, wszystko w porządku.

Mi pokazuję wpisz kod z obrazka, a w ogóle nie widzę go, ba nawet nie mam okienka do wpisania tego kodu
0 0

agachrab

#6263633 Napisano: 03.10.2016 22:07:24
Halszka napisał(a):

czeko napisał(a):

U mnie również bez problemów.
0 0

luko922

#6263646 Napisano: 03.10.2016 22:32:49
Ahh, tyle teraz loterii, a tak mało szczęścia... emotka  
0 0

teodozja

#6263649 Napisano: 03.10.2016 22:38:47
czeko napisał(a):

Halszka napisał(a):

czeko napisał(a):

Mi pokazuję wpisz kod z obrazka, a w ogóle nie widzę go, ba nawet nie mam okienka do wpisania tego kodu

Może skorzystaj z innej przeglądarki albo spróbuj zmniejszyć ustawienia w kompie bo może dół strony Ci ucięło
0 0

jokan

#6263652 Napisano: 03.10.2016 22:45:39
luko922 napisał(a):

no niestety, mogę to samo powiedzieć emotka
0 0

mdepfs

#6263670 Napisano: 03.10.2016 23:15:18
właśnie zgłosiłam ferrero - pudło emotka
0 0

loteryjny

#6263681 Napisano: 03.10.2016 23:55:28
violka88 napisał(a):

loteria .ferrerorocher to strata pieniędzy - wysłałam dziś 4 zgłoszenia i NIC tyle kaski zmarnowałam emotka

nie taka strata emotka fajna loteria tylko pracochłonna.. emotka
0 0

Gość: giuliettaX

#6263682 Napisano: 03.10.2016 23:56:20
loteryjny napisał(a):

violka88 napisał(a):

loteria .ferrerorocher to strata pieniędzy - wysłałam dziś 4 zgłoszenia i NIC tyle kaski zmarnowałam emotka

..... 
0 0

loteryjny

#6263683 Napisano: 03.10.2016 23:59:04
giulietta napisał(a):

loteryjny napisał(a):

violka88 napisał(a):

..... 

giulietta  widze ze znow cos Ci nie pasuje emotka no kupilem dzis 40 opakowan, nie uwierzysz emotka  dodam, ze trafilem dzis o godz. 6 z minutami, ale nie wiem czy ta informacja bedzie pomocna bo byc moze bramki sie codziennie zmieniaja
0 0

Masza86

#6263689 Napisano: 04.10.2016 00:13:18
czy w konkursie Calgon, jest ograniczenie znaków ??emotka
0 0

bandit

#6263726 Napisano: 04.10.2016 08:21:30
loteryjny napisał(a):

giulietta napisał(a):

loteryjny napisał(a):

violka88 napisał(a):

..... 

giulietta  widze ze znow cos Ci nie pasuje emotka no kupilem dzis 40 opakowan, nie uwierzysz emotka  dodam, ze trafilem dzis o godz. 6 z minutami, ale nie wiem czy ta informacja bedzie pomocna bo byc moze bramki sie codziennie zmieniaja

:) to w ferrero tez są bramki ?
a spróbujcie rejestrowac ten sam paragon wielokrotnei az bedzie nagrpoda emotka
działa 
0 0

Gość: kasiaw1431

#6263732 Napisano: 04.10.2016 08:42:22
bandit napisał(a):

loteryjny napisał(a):

giulietta napisał(a):

loteryjny napisał(a):

violka88 napisał(a):

..... 

działa 

Tylko jak będzie nagroda musisz odesłać wszystkie zgłoszone paragony piszą o tym w mailu z gratulacjami
0 0

grandprix

#6263734 Napisano: 04.10.2016 08:54:52
jokan napisał(a):

luko922 napisał(a):

no niestety, mogę to samo powiedzieć emotka

Mam tę samą refleksję niestety.
0 0

malgosia74

#6263738 Napisano: 04.10.2016 08:57:10
Masza86 napisał(a):

czy w konkursie Calgon, jest ograniczenie znaków ?? emotka

właśnie sie zastanawiałam, bo nic nie ma w regulaminie na ten temat...
ja przecholowalam ze znakami, (fajna rymowanka mi się ułożyła) niby wysłało jako 1 sms, a przyszły  3 potwierdzenia emotka
0 0

loteryjny

#6263740 Napisano: 04.10.2016 08:58:33
kasiaw1431 napisał(a):

bandit napisał(a):

loteryjny napisał(a):

giulietta napisał(a):

loteryjny napisał(a):

violka88 napisał(a):

..... 

działa 

Tylko jak będzie nagroda musisz odesłać wszystkie zgłoszone paragony piszą o tym w mailu z gratulacjami

zgadza sie, za dobrze by było emotka
0 0

Gość: giuliettaX

#6263745 Napisano: 04.10.2016 09:08:25
loteryjny napisał(a):

kasiaw1431 napisał(a):

bandit napisał(a):

loteryjny napisał(a):

giulietta napisał(a):

loteryjny napisał(a):

violka88 napisał(a):

..... 

działa 

hmm... a Tobie loteryjny co nie pasuje? emotka chciałam zacytować coś z plagiatów, ale otworzyłam nie tą kartę emotka  
0 0

loteryjny

#6263752 Napisano: 04.10.2016 09:13:49
giulietta napisał(a):

loteryjny napisał(a):

kasiaw1431 napisał(a):

bandit napisał(a):

loteryjny napisał(a):

giulietta napisał(a):

loteryjny napisał(a):

violka88 napisał(a):

..... 

działa 

hmm... a Tobie loteryjny co nie pasuje?  emotka chciałam zacytować coś z plagiatów, ale otworzyłam nie tą kartę emotka  

no twoje kropki były bardzo wymowne i myslalem, ze zaraz dostane elaborat z przepisow prawa emotka mi tam wszystko pasuje
0 0

marzenka1483

#6263755 Napisano: 04.10.2016 09:15:55
Nie mam dostępu do topu teraz więc piszę tu-  na frendi są makarony do testu. Ilość ograniczona.

http://bit.ly/TestujemyMakaronTradycyjny
0 0

Agnes

#6263757 Napisano: 04.10.2016 09:18:06
marzenka1483 napisał(a):

Nie mam dostępu do topu teraz więc piszę tu-  na frendi są makarony do testu. Ilość ograniczona.

ciągle mam ze oferta niedostępna mimo ze makarony jeszcze są
0 0

ekspert.nestle

#6263759 Napisano: 04.10.2016 09:19:33
marengo napisał(a):

akaska napisał(a):

Nie bardzo rozumiem regulamin winiary 75 lat. Wg niego, uczestnicy zamieszkali pod 1 adresem mogą zdobyć 1 nagrodę, a niżej piszą, że 1 zgłoszenie może wygrać nagrodę 1,2 oraz 3 stopnia. Jak to zrozumieć? Np zdarza się cud i wygrywam w loterii nagrodę 3 stopnia. Wysyłając dalej zgłoszenia mam szansę na nagrodę 2 stopnia? Czy już nie?

Zadaję sobie dokładnie to samo pytanie. Ja zrozumiałam, że jeśli wygram nagrodę 3 stopnia, nie mogę już wygrać innej nagrody gdyż " Uczestnicy zamieszkali pod tym samym adresem mogą wygrać tylko jedną nagrodę w Loterii. Do jednej osoby przypisany jest jeden numer telefonu." Może bardziej doświadczeni konkursowicze pomogą " rozkminić" budzące pytania zapisy w regulaminie. 

Zgodnie z pkt. 4.25 Regulaminu
Na podstawie jednego zgłoszenia jeden Uczestnik może w ramach Loterii uzyskać prawo tylko do jednej Nagrody I Stopnia, jednej Nagrody II Stopnia, jednej Nagrody III Stopnia oraz jednej Nagrody IV stopnia. Jeśli dane pojedyncze zgłoszenie zostanie wylosowane jako zwycięskie dla nagrody I, II, III stopnia  lub rezerwowe dla nagrody I stopnia, nie będzie ono brane pod uwagę przy kolejnym losowaniu. – co oznacza, że jedna osoba może wygrać po jednej nagrodzie I, II, III i IV stopnia.

Zgodnie z pkt. 1.9 Regulaminu
Uczestnicyzamieszkali pod tym samym adresem mogą wygrać tylko jedną nagrodę w Loterii. Do jednej osoby przypisany jest jeden numer telefonu. – co oznacza, że wśród uczestników zamieszkałych pod jednym adresem tylko jedna osoba może wygrać nagrody zgodnie z pkt. 4.25 (czyli po jednej nagrodzie I, II, III i IV stopnia). Zapis ten ogranicza proceder „całych rodzin graczy”.

Ekspert.Nestlé
---
Ekspert.Nestlé, udziela porad i odpowiadana pytania konsumentów związane z działalnością firmy i produktami marki Winiary. Zapraszam do dyskusji lub bezpośredniego kontaktu.
3 andii, mia, mysia 0