Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Diana02

#6267262 Napisano: 10.10.2016 22:02:23
Czy wyniki na konkurs z 161 nagrodami już były? Bo dwie osoby pisały o pakietach a więcej nie słyszałam..
0 0

violka88

#6267266 Napisano: 10.10.2016 22:04:20
aleks1983 napisał(a):

mahuska napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

violka88 napisał(a):

magalan83 napisał(a):

violka88 napisał(a):

kto mógł dzwonić z zastrzeżonego dziś o 15.40???? mam nieodebrane emotka  

Winiary? Biedronka

agniehaha89 napisał(a):

violka88 napisał(a):

kto mógł dzwonić z zastrzeżonego dziś o 15.40???? mam nieodebrane emotka  

albedo winiary dzwoni dziś 

dzięki za info emotka  mam nadzieję, ze jutro jeszcze raz zadzwonią emotka
a z jaką nagrodą dziś dzwonili?

w mdw bandit chwaliła się robotem Kitchenaid z Winiary. Czy według Was oni jeszcze jutro będą dzwonić z kartami na 750 zł czy też już pozamiatane emotka

ktos juz pisal na watku (nei pamietam ktorym) ze z kartami tez jzu dzwonili dzisiaj emotka

wiem ze z robotami dzwonili po 16-tej.... przyzna sie ktoś o której były karty??

W regulaminie jest napisane ze nawiaza kilka prob,a jesli sie nie dodzwonia to wyślą smsa o wygranej:-) to moze będą więcej razy dzwonić,chyba zeby zadzwonić do nich czy jest sie na liście. Tylko nie wiem jak w albedo to wygląda czy udziela informacji

Jeśli jeszcze jutro do mnie  zadzwonią (mam nadzieję że to winiary) to się pochwalę emotka
0 0

1mariusz

#6267284 Napisano: 10.10.2016 22:24:58
darog napisał(a):

1mariusz napisał(a):

darog napisał(a):

1mariusz napisał(a):

czy był już może ktoś w Cetniewie?
nigdy nie byłam na tego typu imprezie  i nie bardzo wiem jak to organizacyjnie potraktować-pomagają tam na miejscu? czy totalny tumiwisizm -bo i tak kasę za mnie dostaną???

Byli i było fajnie, dobre warunki, bardzo dobre jedzenie, jedna uwaga na tą kwotę do wykorzystania w SPA...masaż który miał trwać 60 min trwał 45 min, dodatkowo trzeba patrzeć - co mają w tym SPA w promocji..Pytaliśy-milczeli..  dopiero przy wyjeździe zreflektowaliśmy się, że była promocja -50 % a od nas z tego bonu brali bez promocji - oczywiście uwagę uznali za zasadną, tylko ani nie zaproponowali z racji wyjazdu nic dodatkowego (oraz nie było wolnego miejsca na ew zabieg) 
Poza tym, można się dogadać, nie koniecznie 2 dorosłych i 2 dzieci... słyszałem też że było 4 osoby dorosłe na tym voucherze.

Dzięki za informację!!!A z dużym wyprzedzeniem robiłeś rezerwację i czy byłeś w tygodniu czy w weekend? My pojedziemy w zestawie 3 dorosłych + dziecko. Zastanawiałam się, czy  i jak wysoka będzie dopłata?Czyli jednak trzeba raczej o wszystko się pytać a i tak zrobią co chcą... emotka mam nadzieję,że nie naprzykrzam Ci się z moimi pytaniami-dziękuję za poświęcony mi czas!!!!

byliśmy od soboty do wtorku,(4 dni-3 noce) już pisałem-warunki b. dobre, jedzenie b. dobre, voucher masz na określoną kwotę.. jest na tyle wysoki- by nic nie dopłacać. co więcej kiedy były 4 osoby dorosłe- wcale tego nie zgłaszali. I tak są na plusie - mają zapłacone z góry, z kortów tenisowych nikt  nie korzystał, ani z rowerów, z basenu też nie- ładna pogoda była- warto nad morzem posiedzieć. na SPA naciągneli- tylko na te zabiegi uwaga. Mają zapłacone, wiec zlewają na SPA totalnie. Warto zorientować się PRZED na co jest promocja - ma voucherze jest kwota i nie ma zapisu-iz promocji nie uwzględnia.. u nas było za późno na refleksje-ale oni doskonale wiedzą-że to nie było OK.. Są tam 2 babki które wykonuja zabiegi - starsza (blondynka chyba imię Ewa?) - totalnie olała owe bony i zabiegi.. Młodsza (ciemne włosy) była bardziej dokładna i skróciła tylko 5 min.

PIĘKNIE DZIĘKUJĘ ZA WSZELKIE INFORMACJEemotka !!! i ostatnie maleńkie pytanko-jakieś napiwki im dawaliście?wiesz baba ze wsi nieobyta w Świecie...emotka
0 0

margo96

#6267290 Napisano: 10.10.2016 22:28:29
Mam pytanie do osób, które wygrały zestaw Velvet w konkursie "Mama - najbardziej wymagający zawód świata" - czy dostaliście mail z informacją o wygranej? I ewentualnie czy była też tam prośba o dane adresowe. Ja zdaje się wygrałam, ale maila nie dostałam, co mnie lekko niepokoiemotka
0 0

1mariusz

#6267305 Napisano: 10.10.2016 22:36:55
anula81 napisał(a):

darog napisał(a):

1mariusz napisał(a):

darog napisał(a):

1mariusz napisał(a):

nigdy nie byłam na tego typu imprezie  i nie bardzo wiem jak to organizacyjnie potraktować-pomagają tam na miejscu? czy totalny tumiwisizm -bo i tak kasę za mnie dostaną???

Byli i było fajnie, dobre warunki, bardzo dobre jedzenie, jedna uwaga na tą kwotę do wykorzystania w SPA...masaż który miał trwać 60 min trwał 45 min, dodatkowo trzeba patrzeć - co mają w tym SPA w promocji..Pytaliśy-milczeli..  dopiero przy wyjeździe zreflektowaliśmy się, że była promocja -50 % a od nas z tego bonu brali bez promocji - oczywiście uwagę uznali za zasadną, tylko ani nie zaproponowali z racji wyjazdu nic dodatkowego (oraz nie było wolnego miejsca na ew zabieg) 
Poza tym, można się dogadać, nie koniecznie 2 dorosłych i 2 dzieci... słyszałem też że było 4 osoby dorosłe na tym voucherze.

Dzięki za informację!!!A z dużym wyprzedzeniem robiłeś rezerwację i czy byłeś w tygodniu czy w weekend? My pojedziemy w zestawie 3 dorosłych + dziecko. Zastanawiałam się, czy  i jak wysoka będzie dopłata?Czyli jednak trzeba raczej o wszystko się pytać a i tak zrobią co chcą... emotka mam nadzieję,że nie naprzykrzam Ci się z moimi pytaniami-dziękuję za poświęcony mi czas!!!!

byliśmy od soboty do wtorku,(4 dni-3 noce) już pisałem-warunki b. dobre, jedzenie b. dobre, voucher masz na określoną kwotę.. jest na tyle wysoki- by nic nie dopłacać. co więcej kiedy były 4 osoby dorosłe- wcale tego nie zgłaszali. I tak są na plusie - mają zapłacone z góry, z kortów tenisowych nikt  nie korzystał, ani z rowerów, z basenu też nie- ładna pogoda była- warto nad morzem posiedzieć. na SPA naciągneli- tylko na te zabiegi uwaga. Mają zapłacone, wiec zlewają na SPA totalnie. Warto zorientować się PRZED na co jest promocja - ma voucherze jest kwota i nie ma zapisu-iz promocji nie uwzględnia.. u nas było za późno na refleksje-ale oni doskonale wiedzą-że to nie było OK.. Są tam 2 babki które wykonuja zabiegi - starsza (blondynka chyba imię Ewa?) - totalnie olała owe bony i zabiegi.. Młodsza (ciemne włosy) była bardziej dokładna i skróciła tylko 5 min.

Dzięki, przydatna informacja, bo o Nestle piszecie ? my się wybierzemy chyba w nowym sezonie, troszkę póżno wysłali te vouchery, ale dobrze wiedzieć i o SPA i całej reszcie emotka

tak o Nestle,wybieramy się pod koniec listopada i przyznaję,że jesteśmy BAAARDZO ciekawi tej imprezy! A może jeszcze odezwie się ktoś i podpowie coś ciekawego?emotka
0 0

1mariusz

#6267308 Napisano: 10.10.2016 22:41:49
tosca napisał(a):

Proszę,powiedzcie,czy tylko mi się nie wyświetla lista zwycięzców na tej stronie?
http://www.samsun...ocje/zostan-legenda/

mi się wyświetla,ale jakaś felerna-bo beze mnie ... emotka
0 0

1mariusz

#6267310 Napisano: 10.10.2016 22:44:28
enfamka napisał(a):

anula81 napisał(a):

darog napisał(a):

1mariusz napisał(a):

darog napisał(a):

1mariusz napisał(a):

Dzięki, przydatna informacja, bo o Nestle piszecie ? my się wybierzemy chyba w nowym sezonie, troszkę póżno wysłali te vouchery, ale dobrze wiedzieć i o SPA i całej reszcie emotka

Szczerze, to tak jak ktoś pisał jedzenie super, naprawdę! Basen też bardzo fajny, ale to SPA to totalna porażka...totalna! Starsza Pani była wręcz nie miła, odradzała zabiegi mimo że chcieliśmy, ciągle nie było na jakieś miejsc, ciągle coś zmieniała, a masaż to jakby ktoś Cię pogłaskał a nie wymasował...ale po tym jak nie chcieli zrobić paznokci bo to niby nie należy do SPA, proponowała tylko kąpiel w algach albo masaż... poprosiliśmy o umówienie nas z kierowniczką i...się wszystko dało jednak. Czyli to wszystko to ich doba wola i widzi mi się. Ale ośrodek fajnie położony, plac zabaw dla dzieci mały bo mały ale jest. Fajne miejsce, przy samej plaży.

i znowu czegoś się dowiedziałam.DZIĘKI!!
0 0

1mariusz

#6267319 Napisano: 10.10.2016 22:51:42
darog napisał(a):

enfamka napisał(a):

anula81 napisał(a):

darog napisał(a):

1mariusz napisał(a):

darog napisał(a):

1mariusz napisał(a):

Szczerze, to tak jak ktoś pisał jedzenie super, naprawdę! Basen też bardzo fajny, ale to SPA to totalna porażka...totalna! Starsza Pani była wręcz nie miła, odradzała zabiegi mimo że chcieliśmy, ciągle nie było na jakieś miejsc, ciągle coś zmieniała, a masaż to jakby ktoś Cię pogłaskał a nie wymasował...ale po tym jak nie chcieli zrobić paznokci bo to niby nie należy do SPA, proponowała tylko kąpiel w algach albo masaż... poprosiliśmy o umówienie nas z kierowniczką i...się wszystko dało jednak. Czyli to wszystko to ich doba wola i widzi mi się. Ale ośrodek fajnie położony, plac zabaw dla dzieci mały bo mały ale jest. Fajne miejsce, przy samej plaży.

My mamy podobne wrażenia. wszystko OK..za wyjątkiem SPA, tam jest chyba 500zł do realizowania.. u nas wyszło 300 zł bo nie poinformowali o promocji na to- co akurat było wybrane, a w dniu wyjazdy było za późno na cokolwiek do roztrząsania afery..
Właśnie pytałem konkretnie co to było skrócone 15 min- masaż z czekoladą- oraz że po zmyciu tego mazidła  w wodzie nie było żadnego smarowania, a podobno dziewczyna się znała i zwróciła uwagę- że nigdy wcześniej nie miała zabiegu zakończonego zwykłą wodą.. Do masażu tez miała pretensje ponoć wyglądał tak jak smarowanie byle jak olejkiem na plaży..zero wysiłu.. bardzo się pani masażysta oszczędzała.
Z wyjazdu innych konkursowiczów mam  info- że kładli byle jaką maseczkę za 2,50zł  marki Ziaji...a miał być zabieg mazidłem za 130 zł...Widzą opłacony voucher Nestle - od razu tam na SPA baby kombinują.
Także uwaga na SPA i iść do młodej albo wyciągnąc od tej starszej tyle ile się należy// ps. zapisywac się pierwszego dnia na termin tego relaxu - bo potem okazuje sie, że albo nie ma miejsca, albo zabieg niemożliwy do wykonania i proponują leżenie w wodzie z solą i inne wanny kąpielowe....byleby  ie zajmowąc się klientem od voucheru Nestle..

JEZZU,strach się bać!
0 0

iszhara

#6267322 Napisano: 10.10.2016 22:55:18
joka napisał(a):

Czy jeśli nie trafię w prince polo bonu to mam trzymać wszystkie paragony?  emotka

Trzymać paragony - w dniu 16 listopada odbędzie się  dodatkowe losowanie dla nie wydanych nagród. emotka
0 0

taalvikki

#6267332 Napisano: 10.10.2016 23:07:18
dobrzy ludzie, co to za wyprawka szkolna, która była do wygrania w curver i która rzekomo jest warta 500 PLN? czyżby wrzucali banknoty do plecaka? 
0 0

szaradzista1

#6267338 Napisano: 10.10.2016 23:18:46
honoris napisał(a):

Jak obstawiacie, ile może być zgłoszeń w konkursie głównym PKP? emotka

Oceniam,że ok.2000
0 0

Gość: Barimor

#6267379 Napisano: 11.10.2016 06:06:44
Hej,ile trzeba wyslac zgłoszeń aby miec wieksza szanse wygrać kartę 400 zl z Biedronki?
0 0

aleks1983

#6267384 Napisano: 11.10.2016 07:18:09
margo96 napisał(a):

Mam pytanie do osób, które wygrały zestaw Velvet w konkursie "Mama - najbardziej wymagający zawód świata" - czy dostaliście mail z informacją o wygranej? I ewentualnie czy była też tam prośba o dane adresowe. Ja zdaje się wygrałam, ale maila nie dostałam, co mnie lekko niepokoi emotka

Dane podawalas w formularzu przy zgłoszeniu.ja też wygrałam a maila nie mam,wiec moze od razu wyśla na ten adres ze zgłoszenia
0 0

notta

#6267386 Napisano: 11.10.2016 07:40:49
Barimor napisał(a):

Hej,ile trzeba wyslac zgłoszeń aby miec wieksza szanse wygrać kartę 400 zl z Biedronki?

wystarczy jedno emotka
0 0

dang21

#6267387 Napisano: 11.10.2016 07:45:44
ivanotta napisał(a):

Barimor napisał(a):

wystarczy jedno

Dokładnie emotka  w loteriach liczy się szczęście emotka

monisss

#6267391 Napisano: 11.10.2016 08:05:42
dang21 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

Barimor napisał(a):

wystarczy jedno

Dokładnie emotka  w loteriach liczy się szczęście emotka

ale to prawda - ja wysyłam milion zgłoszeń i NIC emotka a w konkursach wygrywam emotka
0 0

dede

#6267397 Napisano: 11.10.2016 08:19:17
Widzę siebie na liście laureatów loterii Lindt z Federerem ale maila żadnego nie dostałam. Czy wszyscy otrzymali już te maile? Chodzi mi o zestawy czekolad. 
0 0

pingu4

#6267438 Napisano: 11.10.2016 09:49:46
Od dziś w Wawel za zakup czekolady Milkizz aż 50 punktów emotka   
1 ZetZ 0

dang21

#6267442 Napisano: 11.10.2016 09:59:43
Mogliby dziś wrzucić wyniki z piątego dnia i tygodniowe Lay's emotka  mój mężczyzna męczy mnie o to PS4 emotka
0 0

paula9891

#6267443 Napisano: 11.10.2016 10:01:14
dang21 napisał(a):

Mogliby dziś wrzucić wyniki z piątego dnia i tygodniowe Lay's emotka  mój mężczyzna męczy mnie o to PS4  emotka

Na facebookowym profilu pisali, że w środę, ale jestem za emotka
0 0