Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

shell

#6266560 Napisano: 09.10.2016 21:37:02
mmmjjj napisał(a):

GRał ktoś z Was w głównym konkursie Intercity?
Jaki jest najtańszy bilet, który trzeba kupić żeby wziąć udział?

Możesz mieć stary bilet np na TLK, IC (od któregoś stycznia 2016) także nie musisz kupować nowego.
0 0

Natie77

#6266561 Napisano: 09.10.2016 21:37:04
asper01 napisał(a):

ewunia napisał(a):

asper01 napisał(a):

http://www.zottar...a-kazdy-kod-wygrywa/

Wygrał ktoś w tym konkursie, tak z ciekawości?

To była chyba jakaś ściema emotka wszyscy tylko kody zniżkowe wygrywali emotka

No ja też mam właśnie takie podejrzenia...

to samo stwierdzam emotka  
0 0

nkba

#6266567 Napisano: 09.10.2016 21:48:36
Natie77 napisał(a):

asper01 napisał(a):

ewunia napisał(a):

asper01 napisał(a):

I ja tak uważam emotka
0 0

mczarna

#6266568 Napisano: 09.10.2016 21:49:52
nkba napisał(a):

Natie77 napisał(a):

asper01 napisał(a):

ewunia napisał(a):

asper01 napisał(a):

I ja tak uważam emotka

u mnie też zniżki, przyzna się ktoś,że wygrał coś więcej?
0 0

Gość: maggie

#6266580 Napisano: 09.10.2016 22:08:06
Ja też tylko kod.
0 0

doris1

#6266587 Napisano: 09.10.2016 22:33:04

asper01 napisał(a):

tylko kody emotka
0 0

cudaczek121

#6266591 Napisano: 09.10.2016 22:44:56
montezuma napisał(a):

Ale jakie sms'y? almette coś wysyła?

W ogóle ten konkurs jakiś niedopracowany.Raz jeden się pomyliłam i przed kodem nie wstawiłam w smsie wyrazu DOM, tylko sam kod i przyszło mi normalne podziękowanie za udział.Niestety na ten kod jak i na 3 pozostałe nic nie wygrałam
1 montezuma 0

honoris

#6266595 Napisano: 09.10.2016 23:02:52
Jak obstawiacie, ile może być zgłoszeń w konkursie głównym PKP? emotka
0 0

joan

#6266596 Napisano: 09.10.2016 23:05:33
honoris napisał(a):

Nie wiem, trzymam kciuki za Was. Ale za moją siostrę bardziej emotka

Ja nie grałam, bo nie mam biletów i na pewno bardzo wielu konkursowiczów z tego powodu musiało konkurs odpuścić...
0 0

Natie77

#6266603 Napisano: 09.10.2016 23:21:25
joan napisał(a):

honoris napisał(a):

Ja nie grałam, bo nie mam biletów i na pewno bardzo wielu konkursowiczów z tego powodu musiało konkurs odpuścić...

Ja w sumie mało zgłoszeń wysłałam miałam co prawda jakieś 50 biletów, ale czasu i weny brak emotka  Jutro wyniki?
0 0

mia

#6266604 Napisano: 09.10.2016 23:30:38
Natie77 napisał(a):

joan napisał(a):

honoris napisał(a):

Ja w sumie mało zgłoszeń wysłałam miałam co prawda jakieś 50 biletów, ale czasu i weny brak emotka  Jutro wyniki?

Jutro? emotka Jakim cudem? Optymistycznie zakładam, że przynajmniej przejrzą, jak nie przeczytają...
0 0

joan

#6266605 Napisano: 09.10.2016 23:33:59
Natie77 napisał(a):

(...) Jutro wyniki?

Wyniki z PKP:
- 10.10. -> jakieś dzienne,
- 18.10. -> główne.
0 0

1mariusz

#6266608 Napisano: 09.10.2016 23:49:21
darog napisał(a):

1mariusz napisał(a):

czy był już może ktoś w Cetniewie?
nigdy nie byłam na tego typu imprezie  i nie bardzo wiem jak to organizacyjnie potraktować-pomagają tam na miejscu? czy totalny tumiwisizm -bo i tak kasę za mnie dostaną???

Byli i było fajnie, dobre warunki, bardzo dobre jedzenie, jedna uwaga na tą kwotę do wykorzystania w SPA...masaż który miał trwać 60 min trwał 45 min, dodatkowo trzeba patrzeć - co mają w tym SPA w promocji..Pytaliśy-milczeli..  dopiero przy wyjeździe zreflektowaliśmy się, że była promocja -50 % a od nas z tego bonu brali bez promocji - oczywiście uwagę uznali za zasadną, tylko ani nie zaproponowali z racji wyjazdu nic dodatkowego (oraz nie było wolnego miejsca na ew zabieg) 
Poza tym, można się dogadać, nie koniecznie 2 dorosłych i 2 dzieci... słyszałem też że było 4 osoby dorosłe na tym voucherze.

Dzięki za informację!!!A z dużym wyprzedzeniem robiłeś rezerwację i czy byłeś w tygodniu czy w weekend? My pojedziemy w zestawie 3 dorosłych + dziecko. Zastanawiałam się, czy  i jak wysoka będzie dopłata?Czyli jednak trzeba raczej o wszystko się pytać a i tak zrobią co chcą... emotka mam nadzieję,że nie naprzykrzam Ci się z moimi pytaniami-dziękuję za poświęcony mi czas!!!!
0 0

Natie77

#6266622 Napisano: 10.10.2016 00:34:51
mia napisał(a):

Natie77 napisał(a):

joan napisał(a):

honoris napisał(a):

Jutro? emotka Jakim cudem? Optymistycznie zakładam, że przynajmniej przejrzą, jak nie przeczytają...

Sorki emotka  Pomyliło mi się, byłam przekonana,że 10.10 był do dwóch rodzajów nagród emotka
0 0

harnas

#6266690 Napisano: 10.10.2016 10:14:39
Natie77 napisał(a):

mia napisał(a):

Natie77 napisał(a):

joan napisał(a):

honoris napisał(a):

Sorki emotka  Pomyliło mi się, byłam przekonana,że 10.10 był do dwóch rodzajów nagród emotka

zwycięzcy nagród głównych będą mieli sesje fotograficzną, a zdjęcia opublikują na stronach PKP, funpageach, gazetkach PKP i w reklamach w TV i prasie  emotka
1 kumulacja 0

darog

#6266700 Napisano: 10.10.2016 10:34:18
1mariusz napisał(a):

darog napisał(a):

1mariusz napisał(a):

czy był już może ktoś w Cetniewie?
nigdy nie byłam na tego typu imprezie  i nie bardzo wiem jak to organizacyjnie potraktować-pomagają tam na miejscu? czy totalny tumiwisizm -bo i tak kasę za mnie dostaną???

Byli i było fajnie, dobre warunki, bardzo dobre jedzenie, jedna uwaga na tą kwotę do wykorzystania w SPA...masaż który miał trwać 60 min trwał 45 min, dodatkowo trzeba patrzeć - co mają w tym SPA w promocji..Pytaliśy-milczeli..  dopiero przy wyjeździe zreflektowaliśmy się, że była promocja -50 % a od nas z tego bonu brali bez promocji - oczywiście uwagę uznali za zasadną, tylko ani nie zaproponowali z racji wyjazdu nic dodatkowego (oraz nie było wolnego miejsca na ew zabieg) 
Poza tym, można się dogadać, nie koniecznie 2 dorosłych i 2 dzieci... słyszałem też że było 4 osoby dorosłe na tym voucherze.

Dzięki za informację!!!A z dużym wyprzedzeniem robiłeś rezerwację i czy byłeś w tygodniu czy w weekend? My pojedziemy w zestawie 3 dorosłych + dziecko. Zastanawiałam się, czy  i jak wysoka będzie dopłata?Czyli jednak trzeba raczej o wszystko się pytać a i tak zrobią co chcą... emotka mam nadzieję,że nie naprzykrzam Ci się z moimi pytaniami-dziękuję za poświęcony mi czas!!!!

byliśmy od soboty do wtorku,(4 dni-3 noce) już pisałem-warunki b. dobre, jedzenie b. dobre, voucher masz na określoną kwotę.. jest na tyle wysoki- by nic nie dopłacać. co więcej kiedy były 4 osoby dorosłe- wcale tego nie zgłaszali. I tak są na plusie - mają zapłacone z góry, z kortów tenisowych nikt  nie korzystał, ani z rowerów, z basenu też nie- ładna pogoda była- warto nad morzem posiedzieć. na SPA naciągneli- tylko na te zabiegi uwaga. Mają zapłacone, wiec zlewają na SPA totalnie. Warto zorientować się PRZED na co jest promocja - ma voucherze jest kwota i nie ma zapisu-iz promocji nie uwzględnia.. u nas było za późno na refleksje-ale oni doskonale wiedzą-że to nie było OK.. Są tam 2 babki które wykonuja zabiegi - starsza (blondynka chyba imię Ewa?) - totalnie olała owe bony i zabiegi.. Młodsza (ciemne włosy) była bardziej dokładna i skróciła tylko 5 min.

0 0

myszorka92

#6266858 Napisano: 10.10.2016 12:51:49
Czy w konkursie Lays na jedną osobę przypada jedna nagroda(chodzi o to czy np. mogę 2 piłki na siebie wygrać)? niestety nie mogę znaleźć w regulaminie...
0 0

nataszka

#6266861 Napisano: 10.10.2016 12:54:41
myszorka92 napisał(a):

Czy w konkursie Lays na jedną osobę przypada jedna nagroda(chodzi o to czy np. mogę 2 piłki na siebie wygrać)? niestety nie mogę znaleźć w regulaminie...

1
0 0

monisss

#6266869 Napisano: 10.10.2016 12:59:49
nataszka napisał(a):

myszorka92 napisał(a):

1

serio??
o kutwa... a ja wygrałam i posłalam na siebie kolejne zgłoszenia.. to mam szanse na ps4 jak nie wygram piłki ? byłam pewna, że kilka piłek można wygrac....
0 0

madzia1-s

#6266871 Napisano: 10.10.2016 12:59:59
myszorka92 napisał(a):