Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

anula81

#6266876 Napisano: 10.10.2016 13:04:59
darog napisał(a):

1mariusz napisał(a):

darog napisał(a):

1mariusz napisał(a):

czy był już może ktoś w Cetniewie?
nigdy nie byłam na tego typu imprezie  i nie bardzo wiem jak to organizacyjnie potraktować-pomagają tam na miejscu? czy totalny tumiwisizm -bo i tak kasę za mnie dostaną???

Byli i było fajnie, dobre warunki, bardzo dobre jedzenie, jedna uwaga na tą kwotę do wykorzystania w SPA...masaż który miał trwać 60 min trwał 45 min, dodatkowo trzeba patrzeć - co mają w tym SPA w promocji..Pytaliśy-milczeli..  dopiero przy wyjeździe zreflektowaliśmy się, że była promocja -50 % a od nas z tego bonu brali bez promocji - oczywiście uwagę uznali za zasadną, tylko ani nie zaproponowali z racji wyjazdu nic dodatkowego (oraz nie było wolnego miejsca na ew zabieg) 
Poza tym, można się dogadać, nie koniecznie 2 dorosłych i 2 dzieci... słyszałem też że było 4 osoby dorosłe na tym voucherze.

Dzięki za informację!!!A z dużym wyprzedzeniem robiłeś rezerwację i czy byłeś w tygodniu czy w weekend? My pojedziemy w zestawie 3 dorosłych + dziecko. Zastanawiałam się, czy  i jak wysoka będzie dopłata?Czyli jednak trzeba raczej o wszystko się pytać a i tak zrobią co chcą... emotka mam nadzieję,że nie naprzykrzam Ci się z moimi pytaniami-dziękuję za poświęcony mi czas!!!!

byliśmy od soboty do wtorku,(4 dni-3 noce) już pisałem-warunki b. dobre, jedzenie b. dobre, voucher masz na określoną kwotę.. jest na tyle wysoki- by nic nie dopłacać. co więcej kiedy były 4 osoby dorosłe- wcale tego nie zgłaszali. I tak są na plusie - mają zapłacone z góry, z kortów tenisowych nikt  nie korzystał, ani z rowerów, z basenu też nie- ładna pogoda była- warto nad morzem posiedzieć. na SPA naciągneli- tylko na te zabiegi uwaga. Mają zapłacone, wiec zlewają na SPA totalnie. Warto zorientować się PRZED na co jest promocja - ma voucherze jest kwota i nie ma zapisu-iz promocji nie uwzględnia.. u nas było za późno na refleksje-ale oni doskonale wiedzą-że to nie było OK.. Są tam 2 babki które wykonuja zabiegi - starsza (blondynka chyba imię Ewa?) - totalnie olała owe bony i zabiegi.. Młodsza (ciemne włosy) była bardziej dokładna i skróciła tylko 5 min.

Dzięki, przydatna informacja, bo o Nestle piszecie ? my się wybierzemy chyba w nowym sezonie, troszkę póżno wysłali te vouchery, ale dobrze wiedzieć i o SPA i całej reszcie emotka
0 0

enfamka

#6266888 Napisano: 10.10.2016 13:12:49
anula81 napisał(a):

darog napisał(a):

1mariusz napisał(a):

darog napisał(a):

1mariusz napisał(a):

nigdy nie byłam na tego typu imprezie  i nie bardzo wiem jak to organizacyjnie potraktować-pomagają tam na miejscu? czy totalny tumiwisizm -bo i tak kasę za mnie dostaną???

Byli i było fajnie, dobre warunki, bardzo dobre jedzenie, jedna uwaga na tą kwotę do wykorzystania w SPA...masaż który miał trwać 60 min trwał 45 min, dodatkowo trzeba patrzeć - co mają w tym SPA w promocji..Pytaliśy-milczeli..  dopiero przy wyjeździe zreflektowaliśmy się, że była promocja -50 % a od nas z tego bonu brali bez promocji - oczywiście uwagę uznali za zasadną, tylko ani nie zaproponowali z racji wyjazdu nic dodatkowego (oraz nie było wolnego miejsca na ew zabieg) 
Poza tym, można się dogadać, nie koniecznie 2 dorosłych i 2 dzieci... słyszałem też że było 4 osoby dorosłe na tym voucherze.

Dzięki za informację!!!A z dużym wyprzedzeniem robiłeś rezerwację i czy byłeś w tygodniu czy w weekend? My pojedziemy w zestawie 3 dorosłych + dziecko. Zastanawiałam się, czy  i jak wysoka będzie dopłata?Czyli jednak trzeba raczej o wszystko się pytać a i tak zrobią co chcą... emotka mam nadzieję,że nie naprzykrzam Ci się z moimi pytaniami-dziękuję za poświęcony mi czas!!!!

byliśmy od soboty do wtorku,(4 dni-3 noce) już pisałem-warunki b. dobre, jedzenie b. dobre, voucher masz na określoną kwotę.. jest na tyle wysoki- by nic nie dopłacać. co więcej kiedy były 4 osoby dorosłe- wcale tego nie zgłaszali. I tak są na plusie - mają zapłacone z góry, z kortów tenisowych nikt  nie korzystał, ani z rowerów, z basenu też nie- ładna pogoda była- warto nad morzem posiedzieć. na SPA naciągneli- tylko na te zabiegi uwaga. Mają zapłacone, wiec zlewają na SPA totalnie. Warto zorientować się PRZED na co jest promocja - ma voucherze jest kwota i nie ma zapisu-iz promocji nie uwzględnia.. u nas było za późno na refleksje-ale oni doskonale wiedzą-że to nie było OK.. Są tam 2 babki które wykonuja zabiegi - starsza (blondynka chyba imię Ewa?) - totalnie olała owe bony i zabiegi.. Młodsza (ciemne włosy) była bardziej dokładna i skróciła tylko 5 min.

Dzięki, przydatna informacja, bo o Nestle piszecie ? my się wybierzemy chyba w nowym sezonie, troszkę póżno wysłali te vouchery, ale dobrze wiedzieć i o SPA i całej reszcie emotka

Szczerze, to tak jak ktoś pisał jedzenie super, naprawdę! Basen też bardzo fajny, ale to SPA to totalna porażka...totalna! Starsza Pani była wręcz nie miła, odradzała zabiegi mimo że chcieliśmy, ciągle nie było na jakieś miejsc, ciągle coś zmieniała, a masaż to jakby ktoś Cię pogłaskał a nie wymasował...ale po tym jak nie chcieli zrobić paznokci bo to niby nie należy do SPA, proponowała tylko kąpiel w algach albo masaż... poprosiliśmy o umówienie nas z kierowniczką i...się wszystko dało jednak. Czyli to wszystko to ich doba wola i widzi mi się. Ale ośrodek fajnie położony, plac zabaw dla dzieci mały bo mały ale jest. Fajne miejsce, przy samej plaży.
0 0

mmmjjj

#6266893 Napisano: 10.10.2016 13:17:43
[quote=Dzięki. Nie wiedziałam, ze mogą być stare, ale i tak nie miałam...

kaskaderk]
mmmjjj napisał(a):

GRał ktoś z Was w głównym konkursie Intercity?
Jaki jest najtańszy bilet, który trzeba kupić żeby wziąć udział?

Możesz mieć stary bilet np na TLK, IC (od któregoś stycznia 2016) także nie musisz kupować nowego.
Natie77 napisał(a):

asper01 napisał(a):

ewunia napisał(a):

asper01 napisał(a):

http://www.zottar...a-kazdy-kod-wygrywa/

Wygrał ktoś w tym konkursie, tak z ciekawości?

To była chyba jakaś ściema emotka wszyscy tylko kody zniżkowe wygrywali emotka

No ja też mam właśnie takie podejrzenia...

to samo stwierdzam emotka  

0 0

darog

#6266906 Napisano: 10.10.2016 13:35:50
enfamka napisał(a):

anula81 napisał(a):

darog napisał(a):

1mariusz napisał(a):

darog napisał(a):

1mariusz napisał(a):

Szczerze, to tak jak ktoś pisał jedzenie super, naprawdę! Basen też bardzo fajny, ale to SPA to totalna porażka...totalna! Starsza Pani była wręcz nie miła, odradzała zabiegi mimo że chcieliśmy, ciągle nie było na jakieś miejsc, ciągle coś zmieniała, a masaż to jakby ktoś Cię pogłaskał a nie wymasował...ale po tym jak nie chcieli zrobić paznokci bo to niby nie należy do SPA, proponowała tylko kąpiel w algach albo masaż... poprosiliśmy o umówienie nas z kierowniczką i...się wszystko dało jednak. Czyli to wszystko to ich doba wola i widzi mi się. Ale ośrodek fajnie położony, plac zabaw dla dzieci mały bo mały ale jest. Fajne miejsce, przy samej plaży.

My mamy podobne wrażenia. wszystko OK..za wyjątkiem SPA, tam jest chyba 500zł do realizowania.. u nas wyszło 300 zł bo nie poinformowali o promocji na to- co akurat było wybrane, a w dniu wyjazdy było za późno na cokolwiek do roztrząsania afery..
Właśnie pytałem konkretnie co to było skrócone 15 min- masaż z czekoladą- oraz że po zmyciu tego mazidła  w wodzie nie było żadnego smarowania, a podobno dziewczyna się znała i zwróciła uwagę- że nigdy wcześniej nie miała zabiegu zakończonego zwykłą wodą.. Do masażu tez miała pretensje ponoć wyglądał tak jak smarowanie byle jak olejkiem na plaży..zero wysiłu.. bardzo się pani masażysta oszczędzała.
Z wyjazdu innych konkursowiczów mam  info- że kładli byle jaką maseczkę za 2,50zł  marki Ziaji...a miał być zabieg mazidłem za 130 zł...Widzą opłacony voucher Nestle - od razu tam na SPA baby kombinują.
Także uwaga na SPA i iść do młodej albo wyciągnąc od tej starszej tyle ile się należy// ps. zapisywac się pierwszego dnia na termin tego relaxu - bo potem okazuje sie, że albo nie ma miejsca, albo zabieg niemożliwy do wykonania i proponują leżenie w wodzie z solą i inne wanny kąpielowe....byleby  ie zajmowąc się klientem od voucheru Nestle..
0 0

violka88

#6266918 Napisano: 10.10.2016 13:52:35
mam pytanie czy doszły już nagrody z I etapu z woseby??? emotka  czy jest gdzie jakieś info kto wygrał jakaś lista laureatów czy tylko telefonicznie informują i na tym się kończy?
0 0

enfamka

#6266935 Napisano: 10.10.2016 14:06:24
darekgryko - masz rację!!! byle nie zajmować się, albo wannę chcesz albo spadaj! A jak jest ta młoda to naprawdę można się dogadać, chcieliśmy masaż porządny, nie mizianie, w tej starszej wykluczone, u tej młodej OCZYWIŚCIE, zawołała masażystę z rehabilitacji i powiedziała, że jest TYLKO 10pln droższy i że przecież i ta z vouchera zostanie więc nie musimy dopłacać, wszystko to kwestia ich woli i "czy chce im się". Dlatego warto po prostu iść od razu i zapisać się, bo niby duże SPA ale mają dwie pracownice...
0 0

violka88

#6266986 Napisano: 10.10.2016 15:11:55
mam pytanie dla laureatów ferrerorocher.pl
czy wysyłacie wszystkie paragony czy tylko ten wygrany?  emotka
0 0

mdepfs

#6266993 Napisano: 10.10.2016 15:16:37
czy do loterii prince polo mozna kupować te najmniejsze po 17,5 g?
0 0

lolka182

#6266996 Napisano: 10.10.2016 15:21:16
mdepfs napisał(a):

czy do loterii prince polo mozna kupować te najmniejsze po 17,5 g

można ! emotka
0 0

Gość: alusia29

#6266999 Napisano: 10.10.2016 15:26:46
Nie mam dostępu do topu teraz, a do północy jest konkurs. Niech ktoś wklei gdzie trzeba.
https://www.faceb.../?type=3&theater
0 0

violka88

#6267020 Napisano: 10.10.2016 16:02:17
wredzia napisał(a):

violka88 napisał(a):

mam pytanie dla laureatów ferrerorocher.pl
czy wysyłacie wszystkie paragony czy tylko ten wygrany?  emotka

Na formularzu, który się odsyła jest informacja że trzeba odesłać wszystkie.

aha emotka  dziękuję za informację emotka

0 0

joka

#6267026 Napisano: 10.10.2016 16:13:15
Czy jeśli nie trafię w prince polo bonu to mam trzymać wszystkie paragony?  emotka
1 hoduniek 0

agniehaha89

#6267029 Napisano: 10.10.2016 16:20:54
Albedo teraz inforumuję pierwszy etap nagród czy dzwonią w sprawie fartuszków ?
0 0

violka88

#6267046 Napisano: 10.10.2016 16:49:44
kto mógł dzwonić z zastrzeżonego dziś o 15.40???? mam nieodebraneemotka  
0 0

agniehaha89

#6267047 Napisano: 10.10.2016 16:51:11
violka88 napisał(a):

kto mógł dzwonić z zastrzeżonego dziś o 15.40???? mam nieodebrane emotka  

albedo winiary dzwoni dziś 
1 andii 0

magalan83