Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

dang21

#6268295 Napisano: 12.10.2016 14:00:24
shell napisał(a):

joasiajulia napisał(a):

Jak szybko potrzeba odeslac dane na kawiarke z woseby?

Ja wygrałam na samym początku.
Pech chciał że to paragon z Kauflandu -Audi A3- i chciałam im wysłać duplikat/skan.
Stanowczo mi odmówili (!)
Czas jest wg. regulaminu do końca października czy nawet końca listopada na to, więc ja czekam na rozwiązanie konkursu z autami.

Tylko że zwycięzcy aut mają zostać podani chyba 30.11emotka
0 0

Niebieska_Laguna

#6268296 Napisano: 12.10.2016 14:00:30
Czy Wy też macie problemy ze stroną Vegety? Wpisuję odpowiedź 133 znaki i nie chce mi przejść, bo za długa... Próbowałam z różnych przeglądarek i komputerów emotka
0 0

niunia-k

#6268298 Napisano: 12.10.2016 14:03:50
Pomocy przy wypełnianiu formularza kiwi woła o przepisanie kodu z obrazka  emotka  którego nie ma ?emotka
0 0

xpac

#6268299 Napisano: 12.10.2016 14:04:25
niunia-k napisał(a):

Pomocy przy wypełnianiu formularza kiwi woła o przepisanie kodu z obrazka  emotka  którego nie ma ? emotka

zmień przeglądarkę ...
0 0

agniehaha89

#6268300 Napisano: 12.10.2016 14:04:46
xpac napisał(a):

niunia-k napisał(a):

Pomocy przy wypełnianiu formularza kiwi woła o przepisanie kodu z obrazka  emotka  którego nie ma ? emotka

zmień przeglądarkę ...

albo wyłącz adbokera emotka
0 0

niunia-k

#6268301 Napisano: 12.10.2016 14:05:42
Ha bo myślicie że dopiero się urodziłam emotka  zrobiłam i to i to dalej dooopa
0 0

shell

#6268307 Napisano: 12.10.2016 14:12:18
Niebieska_Laguna napisał(a):

Czy Wy też macie problemy ze stroną Vegety? Wpisuję odpowiedź 133 znaki i nie chce mi przejść, bo za długa... Próbowałam z różnych przeglądarek i komputerów emotka

Tak!
Mam 131 znaków i wyrzuca mi komunikat że za dużo i ma być ...134!emotka
A może ma być bez polskich??? emotka
0 0

shell

#6268308 Napisano: 12.10.2016 14:13:09
harnas napisał(a):

shell napisał(a):

joasiajulia napisał(a):

Pech chciał że to paragon z Kauflandu -Audi A3- i chciałam im wysłać duplikat/skan.
Czas jest wg. regulaminu do końca października czy nawet końca listopada na to, więc ja czekam na rozwiązanie konkursu z autami.

serio wierzysz w ten konkurs kauflandowy? Myślę, że tam manegerowie na Polskę już nimi śmigają, nie dla śmiertelników te nagrody emotka  jedyna akcja dla konsumentów to wymiana tych bonów.

Mam paragony to wysyłam, co by się  nie zmarnowały. Wena już opuszcza ale co zrobić... Wierzę emotka Tyle mi pozostało emotka
0 0

shell

#6268310 Napisano: 12.10.2016 14:14:34
dang21 napisał(a):

shell napisał(a):

joasiajulia napisał(a):

Tylko że zwycięzcy aut mają zostać podani chyba 30.11 emotka

To oby do 17:30, bo do 18:00 mam pocztę emotka
A nie, mam jeszcze jedną do 20:00 emotka emotka
0 0

Niebieska_Laguna

#6268312 Napisano: 12.10.2016 14:15:12
shell napisał(a):

Tak!
Mam 131 znaków i wyrzuca mi komunikat że za dużo i ma być ...134! emotka

Najgorsze,  że oni twierdzą, że wszystko jest ok, a ja muszę tylko wyczyścić historię przeglądarki. I przysyłają mi screeny, że przechodzi im odpowiedź z 25 znakami...
0 0

nkba

#6268314 Napisano: 12.10.2016 14:15:59
shell napisał(a):

dang21 napisał(a):

shell napisał(a):

joasiajulia napisał(a):

Tylko że zwycięzcy aut mają zostać podani chyba 30.11 emotka

To oby do 17:30, bo do 18:00 mam pocztę emotka
A nie, mam jeszcze jedną do 20:00 emotka emotka

Zazdroszcze emotka u mnie do 16,30 emotka  
0 0

shell

#6268315 Napisano: 12.10.2016 14:16:16

shell napisał(a):

Tak!

Najgorsze,  że oni twierdzą, że wszystko jest ok, a ja muszę tylko wyczyścić historię przeglądarki. I przysyłają mi screeny, że przechodzi im odpowiedź z 25 znakami...

Chyba puszczę sms z tym prefiksem i już emotka
0 0

marzenier

#6268316 Napisano: 12.10.2016 14:19:08

shell napisał(a):

Tak!

Mi tez wywala 
A liczyłam znaki i mam ich 130.
Może trzeba pisać bez polskich.
0 0

joan

#6268318 Napisano: 12.10.2016 14:20:53
harnas napisał(a):

serio wierzysz w ten konkurs kauflandowy? Myślę, że tam manegerowie na Polskę już nimi śmigają, nie dla śmiertelników te nagrody emotka  jedyna akcja dla konsumentów to wymiana tych bonów.

Po co głupoty piszesz, konkurencję chcesz odstraszyć? Czy tak sobie bez sensu litery zlepiasz?

Uważnie śledzę wszystkie konkursy organizowane przez Kauflanda, niezależnie od nagród i tego, czy w ogóle biorę udział. Rzadko który organizator działa tak, jak oni. Pisząc - nawet żartem - że nagrody nie są dla klientów, tylko dla menedżerów, bezpodstawnie pomawiasz konkretnych pracowników Kauflanda, którzy za konkursy są odpowiedzialni.

marzenier

#6268328 Napisano: 12.10.2016 14:25:20
joan napisał(a):

harnas napisał(a):

Po co głupoty piszesz, konkurencję chcesz odstraszyć? Czy tak sobie bez sensu litery zlepiasz?

Uważnie śledzę wszystkie konkursy organizowane przez Kauflanda, niezależnie od nagród i tego, czy w ogóle biorę udział. Rzadko który organizator działa tak, jak oni. Pisząc - nawet żartem - że nagrody nie są dla klientów, tylko dla menedżerów, bezpodstawnie pomawiasz konkretnych pracowników Kauflanda, którzy za konkursy są odpowiedzialni.

Racja 
Do tej pory miło wspominam ich konkurs z okazji otwarcia 200 sklepu emotka
Wygrałam wtedy tv.Pan zadzwonił i przeprosił,bo mój tv okazał się uszkodzony.
Przysłali mi inny,nawet lepszy model plus bon na 200 zł w ramach przeprosin ze musiałam dłużej czekać emotka
Ja tam konkursy Kaufland bardzo lubię .

joan

#6268330 Napisano: 12.10.2016 14:26:03
harnas napisał(a):

dla mnie głupotą i szczytem naiwniactwa jest Twoj post, ale opinie zachowałbym dla siebie, gdybyś nie starała się oceniać wypowiedzi innych. Jak widzisz jest to moja OPINIA i jest taka a nie inna. Jak wygrasz śmiało wstaw zdjęcie w nowym A3 i wtedy uwierzę, bo jak na razie są to gruszki na wierzbie.

Wiesz, różnica w opiniach między nami wynika stąd, że Ty opierasz opinię na WIERZE, a ja na WIEDZY emotka

Mam jednak nadzieję, że część społeczeństwa podziela Twoje zupełnie-pozbawione-podstaw zdanie i świadomie zrezygnowała z ubiegania się o samochody emotka

paula9891

#6268332 Napisano: 12.10.2016 14:26:56
harnas napisał(a):

joan napisał(a):

harnas napisał(a):

dla mnie głupotą i szczytem naiwniactwa jest Twoj post, ale opinie zachowałbym dla siebie, gdybyś nie starała się oceniać wypowiedzi innych. Jak widzisz jest to moja OPINIA i jest taka a nie inna. Jak wygrasz śmiało wstaw zdjęcie w nowym A3 i wtedy uwierzę, bo jak na razie są to gruszki na wierzbie.

Oj przestań... Niech każdy wierzy w co chce, po co się tak irytować?
Ja tam akurat wierzę w ich uczciwość, ale to akurat mój problem (i mojej głupoty emotka )
3 nkba, joan, monisss 0

harnas

#6268334 Napisano: 12.10.2016 14:27:37
joan napisał(a):

harnas napisał(a):

Wiesz, różnica w opiniach między nami wynika stąd, że Ty opierasz opinię na WIERZE, a ja na WIEDZY emotka

Mam jednak nadzieję, że część społeczeństwa podziela Twoje zupełnie-pozbawione-podstaw zdanie i świadomie zrezygnowała z ubiegania się o samochody emotka

widzisz, będziesz miała większe szanse udowodnić mi, że się da. Czekam na zdjęcie w a3 emotka  peace!
0 0

nkba

#6268337 Napisano: 12.10.2016 14:28:32
paula9891 napisał(a):

harnas napisał(a):

joan napisał(a):

harnas napisał(a):

Oj przestań... Niech każdy wierzy w co chce, po co się tak irytować?
Ja tam akurat wierzę w ich uczciwość, ale to akurat mój problem (i mojej głupoty emotka )

i mojej też emotka
1 paula9891 0

dang21

#6268340 Napisano: 12.10.2016 14:30:01
joan napisał(a):

Wiesz, różnica w opiniach między nami wynika stąd, że Ty opierasz opinię na WIERZE, a ja na WIEDZY Mam jednak nadzieję, że część społeczeństwa podziela Twoje zupełnie-pozbawione-podstaw zdanie i świadomie zrezygnowała z ubiegania się o samochody

Ja też mam taką nadzieję emotka Niech nie wysyłają zgłoszeń, bo po co emotka

A jak ktoś zauważy to Audi na drodze, niech cyknie fotkę - chętnie zobaczę, kto jest za kierownicąemotka
0 0