Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

nelunia

#6274545 Napisano: 25.10.2016 08:26:51
to ja wam poprawię humor z rana emotka  spojrzałam na rebus i pierwsze co mi przyszło do głowy to czekolada dmuchanaemotka

monisss

#6274546 Napisano: 25.10.2016 08:42:03
nelunia napisał(a):

to ja wam poprawię humor z rana emotka  spojrzałam na rebus i pierwsze co mi przyszło do głowy to czekolada dmuchana emotka

ej ale ja tu też widzę czekoladę dmuchaną! maskara.. ale znając Auchan to mnie to nie dziwi emotka :P:P haha
1 nelunia 0

paula9891

#6274547 Napisano: 25.10.2016 08:43:03
nelunia napisał(a):

to ja wam poprawię humor z rana emotka  spojrzałam na rebus i pierwsze co mi przyszło do głowy to czekolada dmuchana emotka

Aż musiałam spojrzeć jak na to wpadłaś, to się nazywa kreatywność! emotka
1 nelunia 0

leniuszka

#6274549 Napisano: 25.10.2016 08:44:06
nelunia napisał(a):

Nie jesteś odosobiona, powiem Ci, że mnie też dmuchanie przeszło przez myślemotka
1 nelunia 0

marzenier

#6274553 Napisano: 25.10.2016 08:59:09
Tak mnie teraz olsnilo,że Pani Lidia z Avanti,to w tym tygodniu juz chyba rozdaje te pierwsze 10 biletów,wszak te mecze juz w listopadzie emotka
0 0

magalan83

#6274554 Napisano: 25.10.2016 09:03:30
Wiem, moje złudne marzenia nie mają sensu ... Ale do kiedy mają czas z 15 lat Kauflanda wytypować 10 szczęśliwców dla jakże pięknych samochodów Audi A3? emotka
0 0

zaczytana-pola

#6274555 Napisano: 25.10.2016 09:08:40
magalan83 napisał(a):

Wiem, moje złudne marzenia nie mają sensu ... Ale do kiedy mają czas z 15 lat Kauflanda wytypować 10 szczęśliwców dla jakże pięknych samochodów Audi A3? emotka

Mają baaaaardzo dużo czasu. Do 30.11

Informacja o wynikach poszczególnych Etapów Konkursu zostanie umieszczona przez Komisję na stronie Konkursu www.kaufland15lat.pl do 30 listopada 2016 r. oraz przesłana w formie wiadomości e-mail do Zwycięzców poszczególnych Etapów.

monisss

#6274556 Napisano: 25.10.2016 09:11:02
zaczytana-pola napisał(a):

magalan83 napisał(a):

Informacja o wynikach poszczególnych Etapów Konkursu zostanie umieszczona przez Komisję na stronie Konkursu www.kaufland15lat.pl do 30 listopada 2016 r. oraz przesłana w formie wiadomości e-mail do Zwycięzców poszczególnych Etapów.

serio e-mailem? a jak ktoś skasuje myśląc, że to spam ?:P
wygrałeś Audi A3 - kliknij aby potwierdzić swoje dane emotka

paula9891

#6274557 Napisano: 25.10.2016 09:26:18
monisss napisał(a):

magalan83 napisał(a):

Hehe pewnie też wrzuciłabym taką wiadomość do kosza, bo kto by uwierzył? emotka  Dziwnie, że powiadamiają mailowo, a np. St. Versus dzwoni z bonami za 250 zł do 50 osób emotka  Ale co zrobić. Trzeba się pilnować i nie wyrzucać wszystkiego do kosza jak leci.
0 0

bamfarfe22

#6274561 Napisano: 25.10.2016 09:37:24
paula9891 napisał(a):

monisss napisał(a):

magalan83 napisał(a):

Hehe pewnie też wrzuciłabym taką wiadomość do kosza, bo kto by uwierzył? emotka  Dziwnie, że powiadamiają mailowo, a np. St. Versus dzwoni z bonami za 250 zł do 50 osób emotka  Ale co zrobić. Trzeba się pilnować i nie wyrzucać wszystkiego do kosza jak leci.

W ostatnim konkursie o wygranym Disneyland zie też np. powiadamiali e mailem.  Choć tu nagród mniej i droższe...
0 0

luko922

#6274562 Napisano: 25.10.2016 09:39:06
A poprzedni kaufland też mailem? Pytam, bo się spodziewam wygranej oczywiście... 
0 0

Niebieska_Laguna

#6274564 Napisano: 25.10.2016 09:41:31
monisss napisał(a):

magalan83 napisał(a):

Ktoś może nie odebrać telefonu, bo nie będzie miał zasięgu albo sobie wyciszy. Może też być akurat w pracy emotka Według mnie forma e-mail/sms jest lepsza. Bo w niektórych konkursach dzwonią tylko raz i nagroda przepada...
1 ZetZ 0

estrelitta

#6274565 Napisano: 25.10.2016 09:41:48
paula9891 napisał(a):

monisss napisał(a):

magalan83 napisał(a):

mój mąż wczoraj wyrzucił wiadomość od Auchana o bonie, bo wyglądała na typowy SPAM. Audi też by wywalił emotka

joan

#6274567 Napisano: 25.10.2016 09:43:02
Ponieważ dzień bez agencyjnych jajek byłby stracony, poniżej przedstawiam moje spostrzeżenia odnośnie konka Auchan.

Zgodnie z regulaminem, "2. Zadaniem Uczestnika jest wykonać zadanie konkursowe, które polega na: 1) odgadnięciu poprawnej odpowiedzi na publikowany w każdej rundzie na stronie konkursowej rebus (...)"

Czyli każdy rebus posiada jedną poprawną odpowiedź i jej odgadnięcie jest warunkiem uzyskania prawa do nagrody. Ale czy na pewno? Jeśli masz wątpliwości, czy organizator w ogóle czyta prace... zobacz, co zostało nagrodzone:

21.10. -> PRAWIDŁOWE hasło: smak czekolady
Anna U.: smaczna (W-wa, Modlińska)
Teresa S.: smak czekoladowy (K-ce, Reńców)
Iwona S.: smak czekolad (Gliwice, Rybnicka)
Julita M.: smak czekoladowy (Szczecin, Struga)

22:10. -> PRAWIDŁOWE hasło: rękawy
Jakub S.: rękakawy (Zabrze, Teatralny)

23:10. -> PRAWIDŁOWE hasło: poranna kawa
Daria B.: pora na kawę (Poznań, Głogowska)
Anna B.: pora na kawę (K-w, Stawowa)
Sylwester P.: pora na kawę (Jelenia Góra, JPII)

Nawet się im nie chciało przeczytać, co wylosowali, tylko pierdyknęli zgłoszenia w formularz "zwycięzcy" i wrócili do żarcia donutów emotka

scrabble

#6274571 Napisano: 25.10.2016 09:54:21
monisss napisał(a):

magalan83 napisał(a):

Ja bym wolała mieć to na piśmie, w telefon bym nie uwierzyła emotka
0 0

szaradzista1

#6274575 Napisano: 25.10.2016 10:03:02
joan napisał(a):

Ponieważ dzień bez agencyjnych jajek byłby stracony, poniżej przedstawiam moje spostrzeżenia odnośnie konka Auchan.

Zgodnie z regulaminem, "2. Zadaniem Uczestnika jest wykonać zadanie konkursowe, które polega na: 1) odgadnięciu poprawnej odpowiedzi na publikowany w każdej rundzie na stronie konkursowej rebus (...)"

Czyli każdy rebus posiada jedną poprawną odpowiedź i jej odgadnięcie jest warunkiem uzyskania prawa do nagrody. Ale czy na pewno? Jeśli masz wątpliwości, czy organizator w ogóle czyta prace... zobacz, co zostało nagrodzone:

21.10. -> PRAWIDŁOWE hasło: smak czekolady
Anna U.: smaczna (W-wa, Modlińska)
Teresa S.: smak czekoladowy (K-ce, Reńców)
Iwona S.: smak czekolad (Gliwice, Rybnicka)
Julita M.: smak czekoladowy (Szczecin, Struga)

22:10. -> PRAWIDŁOWE hasło: rękawy
Jakub S.: rękakawy (Zabrze, Teatralny)

23:10. -> PRAWIDŁOWE hasło: poranna kawa
Daria B.: pora na kawę (Poznań, Głogowska)
Anna B.: pora na kawę (K-w, Stawowa)
Sylwester P.: pora na kawę (Jelenia Góra, JPII)

Nawet się im nie chciało przeczytać, co wylosowali, tylko pierdyknęli zgłoszenia w formularz "zwycięzcy" i wrócili do żarcia donutów emotka

Osobiście przysłali mi e-maila o wygranej w poniedziałek, dokładnie o 1.30 w nocy. Czyli wybiera komputer, w rozwiązaniu rebusu można wpisać dowolne słowo, a i tak przechodzisz dalej!
0 0

joan

#6274581 Napisano: 25.10.2016 10:07:15
szaradzista1 napisał(a):

Osobiście przysłali mi e-maila o wygranej w poniedziałek, dokładnie o 1.30 w nocy. Czyli wybiera komputer, w rozwiązaniu rebusu można wpisać dowolne słowo, a i tak przechodzisz dalej!

Bo po pierwsze - system powinien przepuszczać dalej jedynie po wpisaniu prawidłowego rozwiązania rebusu.
Bo po drugie - wypadałoby przeczytać, co się wylosowało zanim się to opublikuje do wglądu wszystkich Ziemian.
1 jokan 0

szaradzista1

#6274586 Napisano: 25.10.2016 10:12:38
Czyli komisja wpakowała się na całego, za to przy odbiorze bonu za 50 zł., sprawdzają człowieka,łącznie z Peselem, dowodem, jakby wygrał co najmniej samochód. Wydaje mi się,że po PKP iC to kolejna bomba niewypał.....
1 joan 0

jokan

#6274591 Napisano: 25.10.2016 10:21:19
joan napisał(a):

szaradzista1 napisał(a):

Bo po pierwsze - system powinien przepuszczać dalej jedynie po wpisaniu prawidłowego rozwiązania rebusu.
Bo po drugie - wypadałoby przeczytać, co się wylosowało zanim się to opublikuje do wglądu wszystkich Ziemian.

joan, otworzylaś mi oczy, wczesniej tego nie zauwazylam, moze akurat u nas byly 100% prawidlowe wyniki, no szkoda z tym konkursem....
0 0

kasiulll

#6274596 Napisano: 25.10.2016 10:24:30
Czy może mi ktoś podać link do konkursu Lay's, o którym co rusz ktoś pisze na forum? Nie mogę go odszukać.
0 0