Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

cc_investigator

#6283998 Napisano: 14.11.2016 13:11:32
joan napisał(a):

scrabble napisał(a):

A gdzie jest ten drugi regulamin? I ciekawe jak to będzie wyglądało realnie, w przyznanych nagrodach, czy nie postawią na te z numerem paragonu?  emotka

Też mnie to ciekawi emotka A jeszcze bardziej mnie ciekawi, czy laureat noży, który otarł się o auto, olałby sprawę... gdyby autem nagrodzili zgłoszenie bez numeru paragonu. Taaa, na bank by powiedział do zwycięzcy nagrody głównej "Twoja praca była lepsza, co prawda nieregulaminowa, ale wybitnie wybitna! Moje gratulacje, Przegeniuszu!" emotka

W regulaminie na stronie Incubi nie ma informacji o numerze paragonu. Istniały równocześnie dwa wykluczające sie regulaminy, błąd agencji. Ale moim zdaniem brak podstaw do roszczeń, o których piszesz. Bo ktoś mógł przeczytać akurat ten ze strony Incubi, a z c4 - nie. Do plakatów się nie odwołuję, bo nie są wiążące.
0 0

joan

#6283999 Napisano: 14.11.2016 13:11:33
edzia21 napisał(a):

Dlaczego nieregulaminowa? Jest regulamin na stronie inCubi - nie ma tam słowa o numerze paragonu, podobnie na plakacie, agencja przedstawiła swoje stanowisko... więc nie rozumiem problemu. 

Na stronie InCubi? Znaczy się: klient Carrefoura po zobaczeniu info w gazetce, że "Regulamin dostępny w Punkcie Obsługi Klienta i na stronie Carrefour.pl" ma zaglądać na stronę InCubi? Bo tam jest inny regulamin, niż na stronie Carrefoura? No jaja sobie robią.

Ten rok jest najgorszy, jeśli chodzi o partactwo agencji. W sumie agencje konkurują między sobą. Mam nadzieję, że te sensowniejsze zeżrą te mniej poukładane, w czym nie omieszkam im pomóc.

A tak w ogóle, to jak się tłumaczyli ci z InCubi? Że po pijaki tworzyli regulaminy i plakaty? emotka

edzia21

#6284000 Napisano: 14.11.2016 13:15:56
joan napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Dlaczego nieregulaminowa? Jest regulamin na stronie inCubi - nie ma tam słowa o numerze paragonu, podobnie na plakacie, agencja przedstawiła swoje stanowisko... więc nie rozumiem problemu. 

Na stronie InCubi? Znaczy się: klient Carrefoura po zobaczeniu info w gazetce, że "Regulamin dostępny w Punkcie Obsługi Klienta i na stronie Carrefour.pl" ma zaglądać na stronę InCubi? Bo tam jest inny regulamin, niż na stronie Carrefoura? No jaja sobie robią.

Ten rok jest najgorszy, jeśli chodzi o partactwo agencji. W sumie agencje konkurują między sobą. Mam nadzieję, że te sensowniejsze zeżrą te mniej poukładane, w czym nie omieszkam im pomóc.

A tak w ogóle, to jak się tłumaczyli ci z InCubi? Że po pijaki tworzyli regulaminy i plakaty? emotka

Nie, że wkradł się błąd za który bardzo przepraszają i pierwotnie nie miało być żadnego numeru paragonu.
2 venix, benasia 0

cc_investigator

#6284003 Napisano: 14.11.2016 13:16:57
joan napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Ja trafiłam po ... oraz na www.incubi.pl/promocje
Screen ze strony C4.
0 0

andziulka21

#6284005 Napisano: 14.11.2016 13:17:41
slonko365 napisał(a):

benasia napisał(a):

margo96 napisał(a):

benasia napisał(a):

gdzie pisać,jak nie dostałam kodów z actimela? W dodatku czy przy rejestracji przez FB to powinnam otrzymać jakiś link? 

Na dole głównej strony loterii Actimel jest zakładka "Kontakt" - klikasz i pojawia się informacja o możliwości zadzwonienia na infolinię lub wysłania maila przez wypełnienie formularza. Klikasz na "formularz" - pojawia się formularz i wypełniasz go. Ja też do nich pisałam w sprawie nieotrzymania kodów ani linku aktywacyjnego, którego (po zalogowaniu się przez facebook) również nie dostałam.  Dziś mi odpisali tylko tyle, że przekazali sprawę dalej i pracują nad jej rozwiązaniem. 

Mam jeszcze pytanie: na opakowaniu pisze,że każda butelka to 2 szanse na wygraną czy to znaczy ze np kupie 6 pak to dostanę łacznie 12 kodów, czy też np że  1 kod bierze udział w losowaniu mniejszych nagród i głownej?

Jeśli kupisz 6pak to po wysłaniu kodu doślą Ci brakujące 5 kodów, te szanse dotyczą tego, że każdy kod bierze udział w dwóch losowaniach - natychmiastowym i głównej emotka

A jezeli dostalam 3 maile, kazdy z innymi kodami? To wybrac jeden "zestaw" i posilkowac sie print screenem? emotka
0 0

joan

#6284008 Napisano: 14.11.2016 13:21:13
edzia21 napisał(a):

Nie, że wkradł się błąd za który bardzo przepraszają i pierwotnie nie miało być żadnego numeru paragonu.

Aha emotka Cóż, mogą mnie cmoknąć, niech ufundują drugi zestaw nagród, bo skoro regulaminy nie są identyczne, dotyczą dwóch akcji emotka

cc_investigator - ja z kolei mam wycinek z gazetki, żadnych info o InCubi emotka
0 0

Gość: slonko365

#6284010 Napisano: 14.11.2016 13:22:50
andziulka21 napisał(a):

slonko365 napisał(a):

benasia napisał(a):

margo96 napisał(a):

benasia napisał(a):

gdzie pisać,jak nie dostałam kodów z actimela? W dodatku czy przy rejestracji przez FB to powinnam otrzymać jakiś link? 

Na dole głównej strony loterii Actimel jest zakładka "Kontakt" - klikasz i pojawia się informacja o możliwości zadzwonienia na infolinię lub wysłania maila przez wypełnienie formularza. Klikasz na "formularz" - pojawia się formularz i wypełniasz go. Ja też do nich pisałam w sprawie nieotrzymania kodów ani linku aktywacyjnego, którego (po zalogowaniu się przez facebook) również nie dostałam.  Dziś mi odpisali tylko tyle, że przekazali sprawę dalej i pracują nad jej rozwiązaniem. 

Mam jeszcze pytanie: na opakowaniu pisze,że każda butelka to 2 szanse na wygraną czy to znaczy ze np kupie 6 pak to dostanę łacznie 12 kodów, czy też np że  1 kod bierze udział w losowaniu mniejszych nagród i głownej?

Jeśli kupisz 6pak to po wysłaniu kodu doślą Ci brakujące 5 kodów, te szanse dotyczą tego, że każdy kod bierze udział w dwóch losowaniach - natychmiastowym i głównej emotka

A jezeli dostalam 3 maile, kazdy z innymi kodami? To wybrac jeden "zestaw" i posilkowac sie print screenem? emotka

Tak właśnie najlepiej, trzeba pamiętać, że w razie większej wygranej będą chcieli na wszystko paragony i pewnie ten oryginalny kartonik z kodem, na którym brakuje kodów. Ja gdy wysłałam swoje dosłane kody, jako zdjęcie kodu załączyłam właśnie print screena ich maila.

edzia21

#6284012 Napisano: 14.11.2016 13:24:47
magnus napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Kogo i w jaki sposób przeprosili ?  Ciebie na ucho, bo zadzwoniłaś ?
Regulamin nie jest sprostowany !

Tak mnieemotka
Po czym zapewnili mnie, że moje zgłoszenie z numerem paragonu (bo takie wysłałam) będzie wzięte pod uwagę emotka

1 andii 0

monisss

#6284018 Napisano: 14.11.2016 13:33:53
a ja teraz otworzyłam regulamin na carrefourze:
W
treści SMS należy
wpisać: PUDLISZKI.numer dowodu zakupu.praca konkursowa
tylko ja cholera wysyłałam z plakatu - czyli bez dowodu emotka
0 0

edzia21

#6284022 Napisano: 14.11.2016 13:39:31
magnus napisał(a):

edzia21 napisał(a):

magnus napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Tak mnie emotka
Po czym zapewnili mnie, że moje zgłoszenie z numerem paragonu (bo takie wysłałam) będzie wzięte pod uwagę  emotka

Mnie nie przeprosili emotka , Regulamin na stronie Carrefoura ciągle ten sam (na szczęście)
Nie interesuje mnie Regulamin na ich stronie i nie jestem do niego przekonany  a do głowy by mi nie przyszło  dzwonić i pytać- czy mogę grać bez numeru paragonu ?

A ja nie lubię rozbieżności plakat - regulamin i wolałam się upewnić która wersja jest prawidłowa. Kto pyta nie błądzi. Wysłałam zgłoszenia "z" i "bez" paragonu, każde zgłoszenie poparte jest osobnym paragonem, więc nie ma rozbieżności z regulaminem...a czasami dodatkowych 7 znaków robi ogromną różnicę emotka
1 monisss 0

scrabble

#6284024 Napisano: 14.11.2016 13:39:49
edzia21 napisał(a):

magnus napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Tak mnie emotka
Po czym zapewnili mnie, że moje zgłoszenie z numerem paragonu (bo takie wysłałam) będzie wzięte pod uwagę  emotka

Wydaje mi się, że to rzeczywiście pomyłka w regulaminie, bo InCubi robiło np. Tchibo w ITM, ten sam numer, koszt 1,23 zł i bez numeru paragonu. Chcą nadgonić na kosztach wiadomości, dlatego numeru miało nie być z założenia. 
1 mia 0

mirai

#6284026 Napisano: 14.11.2016 13:43:43
harnas napisał(a):

Żabka Tyskie juz wsio?

Ja też czekam...
0 0

monisss

#6284027 Napisano: 14.11.2016 13:44:18
edzia21 napisał(a):

magnus napisał(a):

edzia21 napisał(a):

magnus napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Tak mnie emotka

Mnie nie przeprosili emotka , Regulamin na stronie Carrefoura ciągle ten sam (na szczęście)
Nie interesuje mnie Regulamin na ich stronie i nie jestem do niego przekonany  a do głowy by mi nie przyszło  dzwonić i pytać- czy mogę grać bez numeru paragonu ?

A ja nie lubię rozbieżności plakat - regulamin i wolałam się upewnić która wersja jest prawidłowa. Kto pyta nie błądzi. Wysłałam zgłoszenia "z" i "bez" paragonu, każde zgłoszenie poparte jest osobnym paragonem, więc nie ma rozbieżności z regulaminem...a czasami dodatkowych 7 znaków robi ogromną różnicę  emotka

ja też nie.. kurde staram się czytać regulaminy ale jak potem piszę smsa to patrzę na plakat a nie w regulamin już..
0 0

joan

#6284036 Napisano: 14.11.2016 13:55:13
magnus napisał(a):

Można domniemywać, owszem. Tylko dlaczego oficjalnie nie sprostują blędu ?

Bo agencje NIGDY nie popełniają błędów. Ewentualnie: jakiś tajemniczy "system" może popełnić błąd, ale pracownik agencji - nigdy emotka

harnas

#6284037 Napisano: 14.11.2016 13:57:34
mirai napisał(a):

harnas napisał(a):

Żabka Tyskie juz wsio?

Ja też czekam...

to obyśmy nie czekali na daremno ... emotka
0 0

marzenier

#6284038 Napisano: 14.11.2016 13:58:30
Bo dla nich z numerem czy bez numeru to wsio rawno.A np.dla mnie co całkowicie zmiania postać rzeczy emotka
1 monisss 0

glena

#6284042 Napisano: 14.11.2016 14:05:41
nie_zapominajka1 napisał(a):

harnas napisał(a):

Żabka Tyskie juz wsio?

Oby nie.

Jeśli dobrze rozumiem regulamin, to najpierw informowani są laureaci nagród I stopnia i dopiero po weryfikacji idą dalsze informacje (bo jeśli weryfikacja będzie negatywna, to rezerwowym laureatem jest ten z listy II stopnia). Czyli pewnie poszły I stopnia, a za około 3 dni będą informować dalej  
0 0

edzia3

#6284050 Napisano: 14.11.2016 14:12:46
Mam pytanie do tych co wygrali kartę z biedronki Coca cola -po jakim czasie było zasilenie na karcie
0 0

benasia

#6284089 Napisano: 14.11.2016 15:23:02
bzowapani napisał(a):

margo96 napisał(a):

benasia napisał(a):

Czy ten formularz to jest ze strony danone? Innego nie widzę  :/
0 0

Gość: pawel1615

#6284098 Napisano: 14.11.2016 15:34:49
Dostał już ktoś emaila z top secret? emotka
0 0