Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

marzenier

#6283844 Napisano: 14.11.2016 10:26:30
monisss napisał(a):

marzenier napisał(a):

Wiem,ze ktoś pisał ale nie mogę znaleźć,co zostało ustalone w spr.konkursu Pudliszki w c4.Piszemy ten nr.paragonu w zgłoszeniu czy nie?A produkty 3 dowolne czy 3 różne emotka  Hepl 

jak to numer paragonu w smsie?:|

No właśnie o to pytam.W reg.jest o tym mowa i mowa tez byka o tym na forum,tylko nie wiem w którym wątku.Jakieś tam nieścisłości są.
0 0

malgosia74

#6283845 Napisano: 14.11.2016 10:26:37
marzenier napisał(a):

Wiem,ze ktoś pisał ale nie mogę znaleźć,co zostało ustalone w spr.konkursu Pudliszki w c4.Piszemy ten nr.paragonu w zgłoszeniu czy nie?A produkty 3 dowolne czy 3 różne emotka  Hepl 

ja pisałam, na plakacie inaczej w regulaminie inaczej ;/
0 0

defed

#6283847 Napisano: 14.11.2016 10:27:20
marzenier napisał(a):

-produkty 3 dowolne, w tym min. 1 keczup
-zgłoszenia z numerem jak i te bez numeru paragonu są poprawne (są 2 równoległe regulaminy)
1 andii 0

Reni

#6283849 Napisano: 14.11.2016 10:27:33
marzenier napisał(a):

edzia21 pisała o tym wczoraj: nr paragonu nie jest potrzebny i kupujemy 3 dowolne produkty w tym 1 ketchup  emotka  
0 0

malgosia74

#6283850 Napisano: 14.11.2016 10:27:43
co może dzis DPD dostarczać od Karlsbada??   emotka
0 0

marzenier

#6283851 Napisano: 14.11.2016 10:28:11
O tototo.Dziękuję emotka
0 0

monisss

#6283857 Napisano: 14.11.2016 10:36:10
malgosia74 napisał(a):

niecoś z Philipsa? ja czekam na nawilżacz do testowania ale nie mam żadnego info a wg regulaminu testowanie jest chyba właśnie od 14.11 ....
0 0

benasia

#6283923 Napisano: 14.11.2016 12:01:03
gdzie pisać,jak nie dostałam kodów z actimela? W dodatku czy przy rejestracji przez FB to powinnam otrzymać jakiś link? 
0 0

margo96

#6283942 Napisano: 14.11.2016 12:19:46
benasia napisał(a):

gdzie pisać,jak nie dostałam kodów z actimela? W dodatku czy przy rejestracji przez FB to powinnam otrzymać jakiś link? 

Na dole głównej strony loterii Actimel jest zakładka "Kontakt" - klikasz i pojawia się informacja o możliwości zadzwonienia na infolinię lub wysłania maila przez wypełnienie formularza. Klikasz na "formularz" - pojawia się formularz i wypełniasz go. Ja też do nich pisałam w sprawie nieotrzymania kodów ani linku aktywacyjnego, którego (po zalogowaniu się przez facebook) również nie dostałam.  Dziś mi odpisali tylko tyle, że przekazali sprawę dalej i pracują nad jej rozwiązaniem. 
0 0

scrabble

#6283966 Napisano: 14.11.2016 12:50:01
defed napisał(a):

marzenier napisał(a):

-zgłoszenia z numerem jak i te bez numeru paragonu są poprawne (są 2 równoległe regulaminy)

A gdzie jest ten drugi regulamin? I ciekawe jak to będzie wyglądało realnie, w przyznanych nagrodach, czy nie postawią na te z numerem paragonu? emotka
0 0

edzia21

#6283969 Napisano: 14.11.2016 12:51:18
scrabble napisał(a):

defed napisał(a):

marzenier napisał(a):

A gdzie jest ten drugi regulamin? I ciekawe jak to będzie wyglądało realnie, w przyznanych nagrodach, czy nie postawią na te z numerem paragonu?  emotka

Wg mnie postawią na najlepsze hasła... emotka  tak wywnioskowałam z rozmowy z Panią.

Karolajna88

#6283970 Napisano: 14.11.2016 12:52:05
Czy jest tu ktoś kto brał udział w konkursie? https://www.e-kon...py.html#.WCmlB8lqynh

Po kontakcie z organizatorem (choć nie było tego w regulaminie) okazało się, że trzeba samemu się do nich odezwać mailowo z potwierdzeniem adresu do wysyłki!
0 0

malgosia74

#6283971 Napisano: 14.11.2016 12:52:18
monisss napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

niecoś z Philipsa? ja czekam na nawilżacz do testowania ale nie mam żadnego info a wg regulaminu testowanie jest chyba właśnie od 14.11 ....

to chyba może być Jameson emotka
0 0

benasia

#6283984 Napisano: 14.11.2016 12:58:50
margo96 napisał(a):

benasia napisał(a):

Na dole głównej strony loterii Actimel jest zakładka "Kontakt" - klikasz i pojawia się informacja o możliwości zadzwonienia na infolinię lub wysłania maila przez wypełnienie formularza. Klikasz na "formularz" - pojawia się formularz i wypełniasz go. Ja też do nich pisałam w sprawie nieotrzymania kodów ani linku aktywacyjnego, którego (po zalogowaniu się przez facebook) również nie dostałam.  Dziś mi odpisali tylko tyle, że przekazali sprawę dalej i pracują nad jej rozwiązaniem. 

Mam jeszcze pytanie: na opakowaniu pisze,że każda butelka to 2 szanse na wygraną czy to znaczy ze np kupie 6 pak to dostanę łacznie 12 kodów, czy też np że  1 kod bierze udział w losowaniu mniejszych nagród i głownej?
0 0

scrabble

#6283987 Napisano: 14.11.2016 13:00:22
edzia21 napisał(a):

scrabble napisał(a):

defed napisał(a):

marzenier napisał(a):

A gdzie jest ten drugi regulamin? I ciekawe jak to będzie wyglądało realnie, w przyznanych nagrodach, czy nie postawią na te z numerem paragonu?  emotka

Wg mnie postawią na najlepsze hasła... emotka  tak wywnioskowałam z rozmowy z Panią.

:D czyli informacja jest potwierdzona, że nie będzie z tym problemów, o to mi chodziło. Dzięki.
0 0

joan

#6283990 Napisano: 14.11.2016 13:04:44
scrabble napisał(a):

Też mnie to ciekawi emotka A jeszcze bardziej mnie ciekawi, czy laureat noży, który otarł się o auto, olałby sprawę... gdyby autem nagrodzili zgłoszenie bez numeru paragonu. Taaa, na bank by powiedział do zwycięzcy nagrody głównej "Twoja praca była lepsza, co prawda nieregulaminowa, ale wybitnie wybitna! Moje gratulacje, Przegeniuszu!" emotka
0 0

harnas

#6283991 Napisano: 14.11.2016 13:05:16
Żabka Tyskie juz wsio?
0 0

edzia21

#6283992 Napisano: 14.11.2016 13:06:59
joan napisał(a):

scrabble napisał(a):

Też mnie to ciekawi emotka A jeszcze bardziej mnie ciekawi, czy laureat noży, który otarł się o auto, olałby sprawę... gdyby autem nagrodzili zgłoszenie bez numeru paragonu. Taaa, na bank by powiedział do zwycięzcy nagrody głównej "Twoja praca była lepsza, co prawda nieregulaminowa, ale wybitnie wybitna! Moje gratulacje, Przegeniuszu!" emotka

Dlaczego nieregulaminowa? Jest regulamin na stronie inCubi - nie ma tam słowa o numerze paragonu, podobnie na plakacie, agencja przedstawiła swoje stanowisko... więc nie rozumiem problemu. 
0 0

nie_zapominajka1

#6283993 Napisano: 14.11.2016 13:07:17
harnas napisał(a):

Żabka Tyskie juz wsio?

Oby nie.
0 0

Gość: slonko365

#6283996 Napisano: 14.11.2016 13:09:49
benasia napisał(a):

margo96 napisał(a):

benasia napisał(a):

Mam jeszcze pytanie: na opakowaniu pisze,że każda butelka to 2 szanse na wygraną czy to znaczy ze np kupie 6 pak to dostanę łacznie 12 kodów, czy też np że  1 kod bierze udział w losowaniu mniejszych nagród i głownej?

Jeśli kupisz 6pak to po wysłaniu kodu doślą Ci brakujące 5 kodów, te szanse dotyczą tego, że każdy kod bierze udział w dwóch losowaniach - natychmiastowym i głównej emotka
1 benasia 0