Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

mczarna

#6283533 Napisano: 12.11.2016 22:41:18
malgosia74 napisał(a):

kaskaderka1 napisał(a):

Konkurs Schwarzkopf&Henkel czy jak wysłaliście zgłoszenie pokazał Wam się komunikat że "wysłano" itp.
Bo mi pokazał się tylko formularz -aby do nich napisać emotka

mi się pokazał komunikat że zgłoszenie zostało zapisane na dole w zielonym polu i to wszystko, szkoda, że potwierdzenie ma maila nie przychodzi

To samo z Loreal mam

kamcia

#6283535 Napisano: 12.11.2016 22:45:09
zabcia0410 napisał(a):

memos napisał(a):

zabcia0410 napisał(a):

Czy dzisiaj udało się komuś wygrać coś w Actimelu?

6 kodów i pudło  emotka

czyli podobnie,może dzisiaj nikt nie wygrywa?Jak przeliczyłam, ilość nagród jest mniejsza niż ilość 4 minutowych przedziałów czasowych emotka

2x rękawiczki dzisiaj

a czy po wysłaniu formularza, otrzymujecie jakieś  potwierdzenie ?

0 0

krysia1978

#6283536 Napisano: 12.11.2016 22:45:45
 U napisał(a):

katrin1 napisał(a):

katrin1 napisał(a):

katrin1 napisał(a):

pistacja9 napisał(a):

Odnośnie młynków z Kamisa - nie mam na paragonie słowa "Kamis" tylko np. PaprykaSłodka 22g i nie po drodze mi do sklepu po pieczątkę. Czy ktoś może z poprzedniego etapu wysłał taki nieopisany paragon i dostał nóż?

Ja miałam tylko słowo  przyprawa i nic więcej i nóż dostałam emotka

ja też dostałam na właśnie taki nie do konca opisany dobrze paragon emotka

Dziękuję  :) Wyślę takie paragony jakie mam. Nagrody niezbyt wartościowe to problemów nie robią  emotka

... brat właśnie był w Biedronce żeby przybili pieczątkę ,że to przyprawa Kamis  bo był brak w opisie , nikomu z obsługi nie chciało się tym zajmować emotka  po iluś tam min  w końcu doczekał się kierowniczki która i tak mu powiedziała,że takich dopisków sobie nie mogą robić  i takie sprawy niech sobie wyjaśnia firma organizująca konkurs !!! emotka  z " górą" Biedronki ... bo to nie ich sprawa ...  jeszcze usłyszał,że sam też może się spotkać z ich regionalnym ale dopiero po niedzieli ale i tak nic z tego nie będzie ....brat powiedział ,że więcej tam nawet na zakupy nie pójdzie bo ewidentnie im się nie chciało 

ktosiek1 napisał(a):

A jak to jest z wypasionym? Kupujecie kilka produktów na jeden paragon? I co z opakowaniami? trzeba je zachowywać całe? nie uśmiecha mi się trzymać starych kartonów po mleku...może tylko kody wyciąć?

0 0

kaskaderka1

#6283538 Napisano: 12.11.2016 23:05:40
mczarna napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

kaskaderka1 napisał(a):

Konkurs Schwarzkopf&Henkel czy jak wysłaliście zgłoszenie pokazał Wam się komunikat że "wysłano" itp.

mi się pokazał komunikat że zgłoszenie zostało zapisane na dole w zielonym polu i to wszystko, szkoda, że potwierdzenie ma maila nie przychodzi

To samo z Loreal mam

A pokazał Ci się formularz do wiadomości ?
Bo jak wysyłałam to wskoczył mi , ale nie "przewinęłam " w dół emotka

Napisałam do nich , aby potwierdzili czy doszło .
0 0

malgosia74

#6283540 Napisano: 12.11.2016 23:32:23
kaskaderka1 napisał(a):

mczarna napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

kaskaderka1 napisał(a):

To samo z Loreal mam

tak, pokazał się, ale nic nie pisałam do nich... na Lorealu trzeba sie czasem wylogować i zalogować jeszcze raz jeśli chodzi o ten konkurs z głosami... czasem sie lubi to zaciąć..
0 0

kaskaderka1

#6283541 Napisano: 12.11.2016 23:37:12
malgosia74 napisał(a):

kaskaderka1 napisał(a):

mczarna napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

kaskaderka1 napisał(a):

To samo z Loreal mam

tak, pokazał się, ale nic nie pisałam do nich... na Lorealu trzeba sie czasem wylogować i zalogować jeszcze raz jeśli chodzi o ten konkurs z głosami... czasem sie lubi to zaciąć..

Ja się nie logowałam , wypełniłam tylko formularz i zaznaczyłam piękne nagrody emotka
Kliknęłam " wyślij" i wskoczył formularz ,ale być może na dole , gdybym zjechała niżej zobaczyłabym ten nieszczęsny komunikat .
Nieprzytomna jestem od kilku tygodni emotka
0 0

trampek,

#6283582 Napisano: 13.11.2016 11:58:53
wyśle mi ktoś na @ oświadczenie z kamisa co tzreba wypelnic bo ja nadal nie mam @ a dzwonili;/:(
0 0

luko922

#6283595 Napisano: 13.11.2016 13:14:01
Czy ktoś z forum wygrał coś w Loterii Bezgotówkowej? Widziałem jakiś jeden wpis o biletach na początku chyba i tyle... 
0 0

Gość: poprostuanette

#6283614 Napisano: 13.11.2016 14:56:52
trampek, napisał(a):

wyśle mi ktoś na @ oświadczenie z kamisa co tzreba wypelnic bo ja nadal nie mam @ a dzwonili;/:(

wyslij maila prv emotka
0 0

magisterek

#6283615 Napisano: 13.11.2016 15:04:58
luko922 napisał(a):

Czy ktoś z forum wygrał coś w Loterii Bezgotówkowej? Widziałem jakiś jeden wpis o biletach na początku chyba i tyle... 

Niestety chyba nikt z forum nie miał tyle szczęścia, co jedna Pani, aby wygrać i elektryczne bmw i najnowszego samsung s7.
W czepku Albedo urodzona!

Bilety niby co godzinę, a na forum ciszaaa....

Gość: ewikewik

#6283616 Napisano: 13.11.2016 15:06:22
Jeśli chodzi o drogie nagrody w Albedo to często jest ciekawie... Nie ufam tej agencji za grosz!

gopablo1

#6283627 Napisano: 13.11.2016 15:31:32
magisterek napisał(a):

luko922 napisał(a):

Niestety chyba nikt z forum nie miał tyle szczęścia, co jedna Pani, aby wygrać i elektryczne bmw i najnowszego samsung s7.

ja wygrałam bilety....jakieś 1,5 tygodnia temu
0 0

delvitto

#6283660 Napisano: 13.11.2016 17:45:21
nie dostaję zwrotek od smolara, co dziwne, dziś w dzień miałam bez problemu, a teraz na 2 telefonach cisza, i nie wiem, czy zgłoszenia poszły, pomimo tego, że są zapisane jako wysłane.
0 0

Niebieska_Laguna

#6283662 Napisano: 13.11.2016 17:48:59
Czy te dane do Albedo z konkursy Jesień od kuchni w ITM trzeba odręcznie podpisywać? Bo już nie pamiętam, co mi tam babka gadała.
0 0

violka88

#6283703 Napisano: 13.11.2016 20:16:40
Niebieska_Laguna napisał(a):

Czy te dane do Albedo z konkursy Jesień od kuchni w ITM trzeba odręcznie podpisywać? Bo już nie pamiętam, co mi tam babka gadała.

tak ręcznie, imię, nazwisko, adres, data urodzenie, oraz paragon
nie ma oświadczenia emotka

violka88

#6283704 Napisano: 13.11.2016 20:17:57
gopablo1 napisał(a):

magisterek napisał(a):

luko922 napisał(a):

ja wygrałam bilety....jakieś 1,5 tygodnia temu

tyle zgłoszeń poszło, ale niestety zero wygranych nagród emotka
0 0

Niebieska_Laguna

#6283718 Napisano: 13.11.2016 21:06:22
violka88 napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

tak ręcznie, imię, nazwisko, adres, data urodzenie, oraz paragon
nie ma oświadczenia emotka

Dzięki emotka Bo wydrukowałam sobie te dane i nie wiedziałam, czy mam je jeszcze podpisać z datą i miejscowością czy nie emotka
0 0

Gość: siasiolka

#6283727 Napisano: 13.11.2016 21:32:32
czy po wysłaniu zgłoszenia do Tarczyńskiego dostaje sie jakieś powiadomienie na @?
0 0

szaradzista1

#6283748 Napisano: 13.11.2016 23:28:54
Te wyniki Loterii zakupybezgotowki przypominaja PKP IC....Ilosc uczestnikow z Forum razy ilosc paragonow, to jest juz kilka tysiecy; przecietnemu klientowi nie chce sie tego robic, malo kto wie o tym konkursie, w kazdym razie zadna z kasjerek gdzie robilem zakupy na karte.
0 0

malgosia74

#6283750 Napisano: 13.11.2016 23:50:07
szaradzista1 napisał(a):

Te wyniki Loterii zakupybezgotowki przypominaja PKP IC....Ilosc uczestnikow z Forum razy ilosc paragonow, to jest juz kilka tysiecy; przecietnemu klientowi nie chce sie tego robic, malo kto wie o tym konkursie, w kazdym razie zadna z kasjerek gdzie robilem zakupy na karte.

a ja mam zarejestrowanych tylko około setki potwierdzeń moich i mężowych... zginą w gąszczu ....
0 0