Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

marzenier

#6287636 Napisano: 21.11.2016 11:49:42
luko922 napisał(a):

Czy komuś w końcu napisali jaką nagrodę wygrał w konkursie nescafe w żabce? A może w ogóle nie mają tego w zwyczaju robić i po prostu je wyślą? Hmm?

Przy konkursie Nestle Tesco informowali o rodzaju nagrody w mailu zwrotnym na odeslane dane.Ale tam było ok 40 zwycięzców.
Tutaj jest 300,wiec trochę im zejdzie 
Ale zawsze można zadziwić i się zapytać emotka
0 0

jokan

#6287642 Napisano: 21.11.2016 11:59:12
czy ktos bral udzial w wiemjak karmic, gdzie nagroda byl zwrot do max 200 zl za uslugi weterynaryjne? Pytam sie, bo ja zwrotu nie dostalam i nie wiem czy czekac dalej, czy moze juz pisac reklamacje?
0 0

cc_investigator

#6287698 Napisano: 21.11.2016 12:58:42
marzenier napisał(a):

luko922 napisał(a):

Czy komuś w końcu napisali jaką nagrodę wygrał w konkursie nescafe w żabce? A może w ogóle nie mają tego w zwyczaju robić i po prostu je wyślą? Hmm?

Przy konkursie Nestle Tesco informowali o rodzaju nagrody w mailu zwrotnym na odeslane dane.Ale tam było ok 40 zwycięzców.
Tutaj jest 300,wiec trochę im zejdzie 
Ale zawsze można zadziwić i się zapytać emotka

Zapytałam się w czwartek emotka
Odpowiedzi brak emotka
0 0

tereniagno

#6287727 Napisano: 21.11.2016 13:39:34
delvitto napisał(a):

kamis zamieścił pierwsze wyniki za młynki. Czy to znaczy, że już nie informują? Naprawdę wyrobili się, i powiadomili 2500 osób? Miałam to szczęście, że wygrałam, ale nie ma mnie jeszcze na tej krótkiej - póki co - liście, ale myślałam, że do reszty domowników też zadzwonią. W poprzedniej edycji informowali przez bardzo długi czas, a teraz wpisy w mdw były tylko wtedy, gdy wygrałam, w tym dniu, a potem już nikt się nie chwalił emotka

Ja też nie wygrałam,ale córka wygrała,młynek już w domu i jest na liście, więc może będą uzupełniali dane na liście po weryfikacji?
0 0

agicho

#6287733 Napisano: 21.11.2016 13:46:45
andii napisał(a):

tereniagno napisał(a):

delvitto napisał(a):

kamis zamieścił pierwsze wyniki za młynki. Czy to znaczy, że już nie informują? Naprawdę wyrobili się, i powiadomili 2500 osób? Miałam to szczęście, że wygrałam, ale nie ma mnie jeszcze na tej krótkiej - póki co - liście, ale myślałam, że do reszty domowników też zadzwonią. W poprzedniej edycji informowali przez bardzo długi czas, a teraz wpisy w mdw były tylko wtedy, gdy wygrałam, w tym dniu, a potem już nikt się nie chwalił emotka

Ja też nie wygrałam,ale córka wygrała,młynek już w domu i jest na liście, więc może będą uzupełniali dane na liście po weryfikacji?

a jak wygląda ten młynek? można fotkę wrzucić?

Lepiej sie prezentuje w rzeczywistości niż na ich zdjęciach -myślałam,ze to jakiś plastikowy chłam a to niezły kawał "drewna"

0 0

madzia1-s

#6287744 Napisano: 21.11.2016 13:51:54
Dziwna ta nowa loteria tyskie, nie wpisujemy ani nr paragonu, tylko date zakupu
Wpisałam i mam pudlo, domyslam sie, ze wiele bedzie kombinatorstwa i grania na ten sam paragon kilkanascie razy na rozne osoby az sie trafi... emotka
0 0

kadett33

#6287746 Napisano: 21.11.2016 13:55:11
madzia1-s napisał(a):

Wpisałam i mam pudlo, domyslam sie, ze wiele bedzie kombinatorstwa i grania na ten sam paragon kilkanascie razy na rozne osoby az sie trafi... emotka

to są tylko 4 piwa, więc komu będzie się chciało kombinować.
0 0

czeko

#6287747 Napisano: 21.11.2016 14:00:25
andii napisał(a):

andii napisał(a):

agicho napisał(a):

andii napisał(a):

tereniagno napisał(a):

delvitto napisał(a):

Lepiej sie prezentuje w rzeczywistości niż na ich zdjęciach -myślałam,ze to jakiś plastikowy chłam a to niezły kawał "drewna"

a  dzięki, fajnyyy emotka

U mnie na tyle zgłoszeń totalnie nic, jestem zawiedziona ;(
0 0

Gość: krseta

#6287748 Napisano: 21.11.2016 14:01:15
kadett33 napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

w dodatku z podbijaniem paragonów aby był dowód, że to produkt promocyjny też przesadzili... ogólnie słaba ta loteria.
0 0

agniehaha89

#6287750 Napisano: 21.11.2016 14:02:45
czeko napisał(a):

andii napisał(a):

andii napisał(a):

agicho napisał(a):

andii napisał(a):

tereniagno napisał(a):

delvitto napisał(a):

a  dzięki, fajnyyy emotka

U mnie na tyle zgłoszeń totalnie nic, jestem zawiedziona ;(

Ja tak samo. W zeszłej edycji dałam tylko jedno zgłoszenie i wygrałam, a w tej tyle i nic emotka
0 0

Gość: pawel1615

#6287777 Napisano: 21.11.2016 14:35:39
Czy w konkursie http://wlosymoichmarzen.pl/ od początku była wzmianka "Nie dotyczy ELSEVE 20 ml Total Repair Extreme Błyskawiczna Terapia" ? czy zostało to dodane później?
0 0

silvia8

#6287779 Napisano: 21.11.2016 14:36:49
pawel1615 napisał(a):

Czy w konkursie http://wlosymoichmarzen.pl/ od początku była wzmianka "Nie dotyczy ELSEVE 20 ml Total Repair Extreme Błyskawiczna Terapia" ? czy zostało to dodane później?

od początku widziałam ten wpis
0 0

madzia1-s

#6287780 Napisano: 21.11.2016 14:38:31
silvia8 napisał(a):

pawel1615 napisał(a):

Na 100 % od początku była ta informacja w regulaminie
0 0

Gość: pawel1615

#6287781 Napisano: 21.11.2016 14:39:48
silvia8 napisał(a):

pawel1615 napisał(a):

Dzięki. Dopiero teraz zauważyłem emotka
0 0

zielona123

#6287798 Napisano: 21.11.2016 15:11:34
Hej, jestem tu nowa, więc na początek się przywitam: cześć!  emotka  mam pytanie odnośnie loterii Woseba - wygrałam kawiarkę i dzis zamierzam odesłać paragon, zastanawiam się nad ksero dowodu... Jakie dane muszę zostawić a jakie mogę zamazac? Jak wyslaliscie? Tylko pierwszą stronę? Bardzo proszę o odpowiedź i pozdrawiam emotka
0 0

pioge7

#6287800 Napisano: 21.11.2016 15:18:56
krseta napisał(a):

kadett33 napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

w dodatku z podbijaniem paragonów aby był dowód, że to produkt promocyjny też przesadzili... ogólnie słaba ta loteria.

Myślę że dowód że to chodzi o TYSKIE niekoniecznie że ten promocyjny. Niektóre sklepy nabijają. A paragon PIWO. i w takim przypadku pieczątka i adnotacja, wiadomo ze na paragonie nie będzie info TYSKIE ŻYCZENIA CZY JAKOŚ TAK...
1 andii 0

zarania

#6287807 Napisano: 21.11.2016 15:22:25
Czy ktokolwiek z Was trafił już w nagrodę w loterii Tyskie?
0 0

ultrixx

#6287809 Napisano: 21.11.2016 15:23:26
zielona123 napisał(a):

Hej, jestem tu nowa, więc na początek się przywitam: cześć!  emotka  mam pytanie odnośnie loterii Woseba - wygrałam kawiarkę i dzis zamierzam odesłać paragon, zastanawiam się nad ksero dowodu... Jakie dane muszę zostawić a jakie mogę zamazac? Jak wyslaliscie? Tylko pierwszą stronę? Bardzo proszę o odpowiedź i pozdrawiam emotka

Ja wysłałam ksero pierwszej strony dowodu, zamazałam wszystko oprócz imienia, nazwiska i daty urodzenia, dodatkowo zawsze przekreślam ksero (czasem dopisuję "dot. konkursu" na tej skserowanej stronie). Kawiarka przyszła emotka
0 0

zielona123

#6287814 Napisano: 21.11.2016 15:35:16
ultrixx napisał(a):

zielona123 napisał(a):

Ja wysłałam ksero pierwszej strony dowodu, zamazałam wszystko oprócz imienia, nazwiska i daty urodzenia, dodatkowo zawsze przekreślam ksero (czasem dopisuję "dot. konkursu" na tej skserowanej stronie). Kawiarka przyszła emotka

Czyli numer dowodu mogę spokojnie zakryć? Idealnie, zostawię więc imię, nazwisko i datę urodzenia tak jak piszesz i czekam na przesyłkę emotka  dziękuję za odpowiedź emotka
0 0

asantesana

#6287817 Napisano: 21.11.2016 15:42:37
Czy Incubi wysyłało już bony z konkursu „Tchibo – rodzinny początek dnia"? W regulaminie jest 14 dni od rozwiązania, a to chyba już dawno minęło...
0 0