Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

gosiagosia

#6300705 Napisano: 15.12.2016 12:45:43
marzanna napisał(a):

Agnes napisał(a):

marzanna napisał(a):

aniago81: Nie można. To jest karta do wykorzystania wyłącznie na usługi i do sklepów, których lista jest na stronie openbenefit.pl.

a gdzie tam jest ta lista?
ja myślałam ze to do wszystkich sklepów

Po wejściu na stronę openbenefit.pl i zalogowaniu wyświetlają się różne kategorie sklepów i usług. Jest np. Zalando, Douglas.

Moim zdaniem to jest normalna karta płatnicza, którą można płacić w każdym sklepie a ta lista sklepów która jest na stronie to tylko sklepy w których można zyskać dodatkowy bonus, rabat. Tak przynajmniej myślę.

Agnes

#6300708 Napisano: 15.12.2016 12:47:40
marzanna napisał(a):

Agnes napisał(a):

marzanna napisał(a):

aniago81: Nie można. To jest karta do wykorzystania wyłącznie na usługi i do sklepów, których lista jest na stronie openbenefit.pl.

Po wejściu na stronę openbenefit.pl i zalogowaniu wyświetlają się różne kategorie sklepów i usług. Jest np. Zalando, Douglas.

tak to też widzę ale chodzi mi o sklepy spożywcze
0 0

marzanna

#6300709 Napisano: 15.12.2016 12:48:08
 gosiagosia: Niestety nie. Do niektórych sklepów dorzucają rabat, do innych nie.
0 0

scrabble

#6300710 Napisano: 15.12.2016 12:48:51
gosiagosia napisał(a):

marzanna napisał(a):

Agnes napisał(a):

marzanna napisał(a):

Moim zdaniem to jest normalna karta płatnicza, którą można płacić w każdym sklepie a ta lista sklepów która jest na stronie to tylko sklepy w których można zyskać dodatkowy bonus, rabat. Tak przynajmniej myślę.

No właśnie, SODEXO też miały oferty na stronie a płaciłam nimi w każdym sklepie bez ograniczeń emotka
0 0

marzanna

#6300715 Napisano: 15.12.2016 12:51:12
scrabble napisał(a):

bzowapani napisał(a):

No właśnie, SODEXO też miały oferty na stronie a płaciłam nimi w każdym sklepie bez ograniczeń  emotka

Obyś miała rację.
0 0

olunka

#6300716 Napisano: 15.12.2016 12:53:40
już jest poprawiony regulamin w ABC emotka
1 scrabble 0

scrabble

#6300718 Napisano: 15.12.2016 12:54:31
marzanna napisał(a):

scrabble napisał(a):

No właśnie, SODEXO też miały oferty na stronie a płaciłam nimi w każdym sklepie bez ograniczeń  emotka

Obyś miała rację.

wyślę mojego chłopa po pizzę to sprawdzimy emotka  a w bonusie nie będę musiała gotować emotka  
1 venix 0

marzanna

#6300720 Napisano: 15.12.2016 12:56:15
scrabble napisał(a):

bzowapani napisał(a):

Obyś miała rację.

wyślę mojego chłopa po pizzę to sprawdzimy emotka  a w bonusie nie będę musiała gotować emotka  

To daj znać  emotka
1 scrabble 0

izkak

#6300722 Napisano: 15.12.2016 12:57:54
Agnes napisał(a):

marzanna napisał(a):

Agnes napisał(a):

marzanna napisał(a):

Nie wiem czy zaszły jakieś zmiany w regulaminie openbenefit, ale ja wygraną kartą płaciłam z dwa miesiące temu na Allegro i PKP  - nie było żadnego problemu ze zrealizowaniem transakcji  emotka  Karta taka sama jak ta z Elseve  emotka  Jak ktoś już ma konto na openbenfit to kartę można przypiąć i wygodnie sprawdzać stan środków z kart w jednym miejscu  emotka  
0 0

Agnes

#6300724 Napisano: 15.12.2016 12:59:58
izkak napisał(a):

Agnes napisał(a):

marzanna napisał(a):

Agnes napisał(a):

marzanna napisał(a):

Nie wiem czy zaszły jakieś zmiany w regulaminie openbenefit, ale ja wygraną kartą płaciłam z dwa miesiące temu na Allegro i PKP  - nie było żadnego problemu ze zrealizowaniem transakcji  emotka  Karta taka sama jak ta z Elseve  emotka  Jak ktoś już ma konto na openbenfit to kartę można przypiąć i wygodnie sprawdzać stan środków z kart w jednym miejscu  emotka  

no własnie ja mam tam konto a nie mam czegoś takiego o czym pisza Dodaj kartę
0 0

marzanna

#6300726 Napisano: 15.12.2016 13:00:42
izkak napisał(a):

A ja taką kartę miałam i wykorzystałam tylko na oferty ze strony emotka   No cóż, mea culpa  emotka
0 0

gosiagosia

#6300731 Napisano: 15.12.2016 13:05:37
bzowapani napisał(a):

No właśnie też się zastanawiam, jest tam podana strona www.chequeit.pl na której można kartę zarejestrować, ostatnio jak tam rejestrowałam to razem z kartą były podane takie dane jak nr rachunku, kod aktywacyjny i takie tam, a teraz nic nie ma i sama nie wiem jak ją tam dopisać.
0 0

mahuska

#6300732 Napisano: 15.12.2016 13:08:31
Kurcze a ja wlasnie chciałam na zakupy do C4 i mam dylemat.... nabiorę pełny koszyk a potem obciach haha
0 0

andziulka21

#6300734 Napisano: 15.12.2016 13:11:36
mahuska napisał(a):

Kurcze a ja wlasnie chciałam na zakupy do C4 i mam dylemat.... nabiorę pełny koszyk a potem obciach haha

Kup najpierw małą rzecz i sprawdz czy działa emotka
0 0

izkak

#6300735 Napisano: 15.12.2016 13:11:38
gosiagosia napisał(a):

No właśnie też się zastanawiam, jest tam podana strona www.chequeit.pl na której można kartę zarejestrować, ostatnio jak tam rejestrowałam to razem z kartą były podane takie dane jak nr rachunku, kod aktywacyjny i takie tam, a teraz nic nie ma i sama nie wiem jak ją tam dopisać.

Po zalogowaniu na openbenefit.pl dodajecie kartę/karty - wpisujecie numer i NIK. W zakładce Saldo i Historia wybieracie kartę, której stan chcecie sprawdzić. U mnie wygląda to tak:
0 0

mahuska

#6300737 Napisano: 15.12.2016 13:13:10

ale pisze na tej kartce na której jest nalepiona karta.... Zasiloną kartą mozna płacić w sklepach posiadających termnal oraz w internecie
0 0

Agnes

#6300742 Napisano: 15.12.2016 13:24:39
izkak napisał(a):

gosiagosia napisał(a):

Po zalogowaniu na openbenefit.pl dodajecie kartę/karty - wpisujecie numer i NIK. W zakładce Saldo i Historia wybieracie kartę, której stan chcecie sprawdzić. U mnie wygląda to tak:

u mnie jest tylko saldo i zablokuj nie mam tego dodaj ani szczegóły karty
0 0

Agnes

#6300746 Napisano: 15.12.2016 13:28:37
mahuska napisał(a):

ale carrefour jest na ich stronie więc spoko
ja własnie tylko ten sklep widzę
0 0

gosiagosia

#6300769 Napisano: 15.12.2016 13:53:14
Agnes napisał(a):

izkak napisał(a):

gosiagosia napisał(a):

u mnie jest tylko saldo i zablokuj nie mam tego dodaj ani szczegóły karty

No właśnie też tak miałam na starym profilu, utworzyłam nowe konto i po problemie wszystko jest, można dodać karty emotka
0 0

harnas

#6300771 Napisano: 15.12.2016 13:54:21
zubi napisał(a):

scrabble napisał(a):

harnas napisał(a):

Smolar informował kogoś z RedBulla na Orlenie? Bo już zgłupiałem, czy informowali, czy nie ...

Mnie nie ale może komuś innemu się udało ?

informował, były wpisy w mdw

przekopałem mdw i nic nie widzę emotka
0 0