Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Reni

#6307337 Napisano: 03.01.2017 20:17:48
kerocna napisał(a):

Czy ktoś próbował zarejestrować się w loterii Play "Karta milion warta"? Czy przychodzą w ogóle jakieś zwrotki? Przez stronę w ogóle nie można się zgłosić a przy zgłoszeniu sms zwrotki brak. emotka

u mnie dzisiaj taka sama sytuacja... emotka
0 0

Gość: Barimor

#6307341 Napisano: 03.01.2017 20:24:27
[quote=W Play trzeba sie tylko zarejestrować potwierdzić mail i juz tylko doładowywać.
kerocna]
Reni napisał(a):

kerocna napisał(a):

Czy ktoś próbował zarejestrować się w loterii Play "Karta milion warta"? Czy przychodzą w ogóle jakieś zwrotki? Przez stronę w ogóle nie można się zgłosić a przy zgłoszeniu sms zwrotki brak. emotka

u mnie dzisiaj taka sama sytuacja...  emotka

Ledwo się zaczęło a już bajzel mają emotka
0 0

violka88

#6307366 Napisano: 03.01.2017 21:31:16
mulkaga napisał(a):

violka88 napisał(a):

helcia85 napisał(a):

mulkaga napisał(a):

helcia85 napisał(a):

monisss napisał(a):

helcia85 napisał(a):

Na BEN z C4 paragon trzeba wysyłać pocztą, czy skan paragonu na maila?

mail, ja wysłałam wczoraj wieczorem zdjęcie i Pani mi od razu praktycznie odpisała, że jest ok.
I się nie przejmujcie tym,że jest 2x to samo na paragonie, ja tak miałam i pomimo,ze juz zgłupiałam czy to w systemie mają tak czy to błąd kasjerki, ale wysłałam i potwierdzono mi, że jest ok:)

Dzięki! Też mam własnie to samo na paragonie i się martwiłam.

na jaki mail trzeba wysłać skan paragonu?

Ja odpowiedziałam na ten który otrzymałam z wiadomością o wygranej.

ja odpowiedziałam na ich maila  emotka

mogę prosić o maila? przychodzi mi zwrotka, że adresat nieodpowiada

a.jakubowska@factoria.com.pl
0 0

alaalicja

#6307430 Napisano: 04.01.2017 00:11:58
mountain napisał(a):

alaalicja napisał(a):

Czy ktoś jeszcze czeka na Tyskie z loterii Tyskie rozdaje prezenty?? Brakuje mi 1 przesyłki, nie wiem z którego dnia...

ja jeszcze czekam na przesyłkę z początku emotka loterii

No cóż czekamy ...jak przylecą prosze o info emotka  Jesli przylecą...
0 0

Gość: clfan

#6307436 Napisano: 04.01.2017 00:39:57
Chciałem wziac udzial w konkursie Maxmaster:
https://www.e-konkursy.info/konkurs/konkurs-maxmaster-rozdaje-nagrody.html

Wszedlem na profil FB tego producenta a tam "Ciekawy filmik od jednego z naszych Fanów. Jak Wam się podoba?":

https://www.youtube.com/watch?v=zAKvObU6eZg

Odechcialo mi sie...
0 0

Gość: mariolakal

#6307442 Napisano: 04.01.2017 02:06:09
kerocna napisał(a):

Reni napisał(a):

kerocna napisał(a):

Próbowałam dziś SMS-em i zwrotki brak... Rejestrowałam kartę w październiku, więc chyba mogę wziąć udział ? Mam Play/Fresh emotka
0 0

staszek

#6307443 Napisano: 04.01.2017 04:29:33
mariolakal napisał(a):

kerocna napisał(a):

Reni napisał(a):

kerocna napisał(a):

Próbowałam dziś SMS-em i zwrotki brak... Rejestrowałam kartę w październiku, więc chyba mogę wziąć udział ? Mam Play/Fresh  emotka

Loteria jest od 02.01.2017 i telefony zarejestrowane od tego czasu biorą udział. Chyba emotka  ja rejestrowalam wczoraj i zwrotka przyszla.
0 0

kaka72

#6307450 Napisano: 04.01.2017 07:39:25
czy z ubiegłorocznego konkursu LUKSJI otrzymał już ktoś nagrody bo ja mam wygrany mecz z jednego z pierwszych etapów i nadal czekam 
0 0

cudaczek121

#6307475 Napisano: 04.01.2017 09:30:39
andii napisał(a):

mariolakal napisał(a):

kerocna napisał(a):

Reni napisał(a):

kerocna napisał(a):

Próbowałam dziś SMS-em i zwrotki brak... Rejestrowałam kartę w październiku, więc chyba mogę wziąć udział ? Mam Play/Fresh  emotka

można sprawdzić-spróbuj na stronie loteri wpisać numer telefonu i wtedy Ci napisze czy Twój numer bierze udział, czy nie.
Tylko miej ten numer przy sobie , bo jeżeli będzie brał udział to od razu dostaniesz smsem kod który musisz wklepać ! emotka

Ja pierwszego dnia zarejestrowałam bez problemu
0 0

magda845

#6307481 Napisano: 04.01.2017 09:36:24
Piszę tutaj, bo mimo dwukrotnego przekopania tematów na forum nie znalazłam tego dotyczącego operatorów sieci komórkowych (a wydaje mi się, że był taki...).
Mama musi zarejestrować swój numer na kartę. Podpowiedzcie, u kogo najbardziej się teraz opłaca - gdzie są największe bonusy? W Orange dają +1000zł/30 dni, czy doładowując konto np. za 5zł miesięcznie bonus jest przedłużany o kolejny miesiąc tak jak było to w Play? emotka
0 0

Paula_Paula

#6307482 Napisano: 04.01.2017 09:36:41
Pamiętacie co za konkurs organizowała agencja Next Life Grzegorz Kandula?
Dziś przychodzi kurier i totalnie nie kojarzę co to może być 
0 0

norweska20

#6307485 Napisano: 04.01.2017 09:42:22
Paula_Paula napisał(a):

na bank to makarony lubella carrefour
0 0

justkra

#6307486 Napisano: 04.01.2017 09:44:36
Paula_Paula napisał(a):

Nie kojarzę też agencji, ale dziś wożą zestawy Lubella C4 - może na to czekasz? emotka
0 0

qst

#6307534 Napisano: 04.01.2017 11:51:34
Czy w los Mentos wszystkie nagrody były tylko w bramkach? Żadnego losowania nic? Można opakowania wyrzucać? 
0 0

infatne

#6307566 Napisano: 04.01.2017 12:27:36
Jak to jest w Columbicie z woolite perła czy woolite i te inne np woolite care też wchodzą w grupę woolite perła czy  to jest jakaś osobna linia. Czasem pisze perła czasem nie a opakowanie prawie identyczne 
0 0

bethan

#6307577 Napisano: 04.01.2017 12:43:59
koniczynka123 napisał(a):

Starter córki należał do orange, chciałam go zarejestrować w play i niestety nie można. Najpierw muszę w orange a potem mogę przenieść gdzie chce. Nie wiem jak z innym sieciami ale wygląda na to, że najpierw trzeba u operatora od którego ma się kartę

Dokładnie tak jest.
0 0

ziolko

#6307587 Napisano: 04.01.2017 13:09:25

magda845 napisał(a):

Piszę tutaj, bo mimo dwukrotnego przekopania tematów na forum nie znalazłam tego dotyczącego operatorów sieci komórkowych (a wydaje mi się, że był taki...).
Mama musi zarejestrować swój numer na kartę. Podpowiedzcie, u kogo najbardziej się teraz opłaca - gdzie są największe bonusy? W Orange dają +1000zł/30 dni, czy doładowując konto np. za 5zł miesięcznie bonus jest przedłużany o kolejny miesiąc tak jak było to w Play?  emotka

Starter córki należał do orange, chciałam go zarejestrować w play i niestety nie można. Najpierw muszę w orange a potem mogę przenieść gdzie chce. Nie wiem jak z innym sieciami ale wygląda na to, że najpierw trzeba u operatora od którego ma się kartę

niestety...  bonus NIE jest możliwy do przedłużenia emotka
0 0

magda845

#6307660 Napisano: 04.01.2017 15:51:03

magda845 napisał(a):

Mama musi zarejestrować swój numer na kartę. Podpowiedzcie, u kogo najbardziej się teraz opłaca - gdzie są największe bonusy? W Orange dają +1000zł/30 dni, czy doładowując konto np. za 5zł miesięcznie bonus jest przedłużany o kolejny miesiąc tak jak było to w Play?  emotka

bethan napisał(a):

Dokładnie tak jest.

dziękuję Wam za cenną informację!

ziolko napisał(a):

niestety...  bonus NIE jest możliwy do przedłużenia  emotka

buu, szkoda  emotka
0 0

wiesia30

#6307696 Napisano: 04.01.2017 17:13:15
staszek napisał(a):

mariolakal napisał(a):

kerocna napisał(a):

Reni napisał(a):

kerocna napisał(a):

Loteria jest od 02.01.2017 i telefony zarejestrowane od tego czasu biorą udział. Chyba emotka  ja rejestrowalam wczoraj i zwrotka przyszla.

rejestrowałam dzisiaj i wszystko ok
0 0

migi

#6307722 Napisano: 04.01.2017 18:16:05
wiesia30 napisał(a):

staszek napisał(a):

mariolakal napisał(a):

kerocna napisał(a):

Reni napisał(a):

kerocna napisał(a):

rejestrowałam dzisiaj i wszystko ok

Rejestrowałam ok. 1,5 miesiąca temu i bez problemu na stronie dziś wzięłam udział. I za doładowanie 10 zł przyszedł sms o dodatkowych 3 losach.