Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

martucha-jk

#6308287 Napisano: 05.01.2017 21:38:39
do.ta.3 napisał(a):

nique napisał(a):

do.ta.3 napisał(a):

ilosto3995 napisał(a):

edith napisał(a):

Czy ktoś się orientuje do kiedy mają powiadamiac z 2 etapu z oleju wielkopolskiego? emotka

Też czekam na informacje o wynikach emotka

na FB pisali że mają czas chyba do 09,01 

10 dni (nie ma zapisu, że roboczych) od zakończenia tury to raczej 7 stycznia wychodzi

właśnie pewna nie byłam emotka

0 0

martucha-jk

#6308289 Napisano: 05.01.2017 21:42:11
olimpica83 napisał(a):

madllen napisał(a):

krseta napisał(a):

olimpica83 napisał(a):

Super są takie konkursy- dokończ zdanie. Pojawiły się wyniki do konkursu Konkurs "O czym nie zapomnisz w ten świąteczny czas?"

Wyniki dostępne tutaj: http://obcasy.pl/...yjny-zestaw-garnkow/
Po czym wygrywa wiersz na kilka linijek i dwie wypowiedzi po kilka zdań. Brawo dla organizatora, że stosuje się do własnego regulaminu.

Prosimy o odpowiedzi do maksymalnie 1000 znaków ze spacjami.

sporo znaków jak na jedno zdanie;) ale fakt, błąd w zapisie niestety mylący.

Mylący zapis  to raz. Dwa, czy jedna z nagrodzonych prac nie została zgłoszona po zakończeniu konkursu ? emotka  
ps. nie brałam udziału w konkursie.

Też to odkryłam he he, w zasadach i w regulaminie to samo dokończ zdanie. Znaki nie wiem po co dodali.

Własnie, czy ta ostatnia praca mieści się w terminie?

0 0

scrabble

#6308293 Napisano: 05.01.2017 21:46:25
szindy napisał(a):

W konkursie pociagdonagrod.pl w formularzu nie podajemy ani imienia, ani miejscowości to skąd oni wezmą te dane ogłaszając listę zwycięzców?

Pewnie dostaniesz info na numer telefonu czy maila, będziesz musiała odesłać jakiś formularz i wtedy dopiero zrobią listę emotka  
1 szindy 0

anirak

#6308300 Napisano: 05.01.2017 21:55:18
asantesana napisał(a):

anirak napisał(a):

scrabble napisał(a):

anirak napisał(a):

Czy na tablety Gerarda wysyłaliście też załącznik nr 2? Bo w regulaminie mowa była tylko o załącznikach nr 1 i 3.  Będę wdzięczna za odpowiedź emotka

Trzeba było wysłać wszystkie, z tego co wiem.

Dzięki, ale zastanawiam się, czy treść hasła też tam trzeba wpisać?

O załączniku nr 2 też było w regulaminie, tylko w innym punkcie. A skoro jest w nim rubryka na hasło, co do którego przekazujesz prawa autorskie, to skąd pytanie czy trzeba? emotka

Rubryka na hasło to raptem jedna linijka, a moje zajmuje zdecydowanie więcej miejsca. A poza tym kto pyta nie błądzi emotka  A info o załączniku nr 2 najzwyczajniej w świecie przeoczyłam, zdarza się ...
0 0

venix

#6308358 Napisano: 06.01.2017 09:58:18
scrabble napisał(a):

szindy napisał(a):

W konkursie pociagdonagrod.pl w formularzu nie podajemy ani imienia, ani miejscowości to skąd oni wezmą te dane ogłaszając listę zwycięzców?

Pewnie dostaniesz info na numer telefonu czy maila, będziesz musiała odesłać jakiś formularz i wtedy dopiero zrobią listę emotka  

6. W ciągu 3 dni roboczych od wyłonienia zwycięzców konkursu, na adres e-mail wpisany w formularzu zgłoszeniowym przez laureata nagrody, zostanie wysłany e-mail (z adresu: pociagdonagrod@bm.pl) z informacją o wygranej oraz warunkach niezbędnych do otrzymania wygranej nagrody.7. Warunkiem wydania nagrody określonej w pkt. 5 a) – e) jest odesłanie przez laureata (na email: pociagdonagrod@bm.pl), w ciągu 5 dni roboczych od dnia otrzymania wiadomości o wygranej, swoich danych osobowych i adresowych, na który to adres zostanie wysłana nagroda (w przypadku laureatów, którzy wygrali nagrodę w postaci 100 zł, zobowiązani są podać imię, nazwisko oraz numer rachunkubankowego, na który zostanie przekazana powyższa kwota).
1 scrabble 0

baxter

#6308361 Napisano: 06.01.2017 10:09:03
anirak napisał(a):

asantesana napisał(a):

anirak napisał(a):

scrabble napisał(a):

anirak napisał(a):

Czy na tablety Gerarda wysyłaliście też załącznik nr 2? Bo w regulaminie mowa była tylko o załącznikach nr 1 i 3.  Będę wdzięczna za odpowiedź emotka

Trzeba było wysłać wszystkie, z tego co wiem.

Dzięki, ale zastanawiam się, czy treść hasła też tam trzeba wpisać?

O załączniku nr 2 też było w regulaminie, tylko w innym punkcie. A skoro jest w nim rubryka na hasło, co do którego przekazujesz prawa autorskie, to skąd pytanie czy trzeba? emotka

Rubryka na hasło to raptem jedna linijka, a moje zajmuje zdecydowanie więcej miejsca. A poza tym kto pyta nie błądzi emotka  A info o załączniku nr 2 najzwyczajniej w świecie przeoczyłam, zdarza się ...

Ja nie wygrałam nic u Gerarda ale koleżanka wygrał tablet i dzwoniła do organizatora to pani powiedziała, żeby zgodnie z regulaminiem odesłać a tam nic nie pisali o odesłaniu załącznika nr 2
0 0

asantesana

#6308364 Napisano: 06.01.2017 10:20:39
baxter napisał(a):

anirak napisał(a):

asantesana napisał(a):

Ja nie wygrałam nic u Gerarda ale koleżanka wygrał tablet i dzwoniła do organizatora to pani powiedziała, żeby zgodnie z regulaminiem odesłać a tam nic nie pisali o odesłaniu załącznika nr 2

baxter, nie grałaś, nie czytałaś regulaminu, a podważasz to co napisałam. Tak, pani dobrze powiedziała, że należy odesłać to co w regulaminie, a tam jest zapis: "W przypadku wygrania nagrody Uczestnik złoży Oświadczenie o treści zgodnej z Załącznikiem nr 2 do Regulaminu. Dr Gerard zastrzega możliwość dochodzenia odszkodowania, jeżeli powyższe oświadczenie okaże się nieprawdziwe." 
0 0

kreo42

#6308366 Napisano: 06.01.2017 10:27:42
zastanawiam sie co tam wpisujecie, hasła czy dłuzsze teksty?

-Violka- napisał(a):

scrabble napisał(a):

szindy napisał(a):

6. W ciągu 3 dni roboczych od wyłonienia zwycięzców konkursu, na adres e-mail wpisany w formularzu zgłoszeniowym przez laureata nagrody, zostanie wysłany e-mail (z adresu: pociagdonagrod@bm.pl) z informacją o wygranej oraz warunkach niezbędnych do otrzymania wygranej nagrody.7. Warunkiem wydania nagrody określonej w pkt. 5 a) – e) jest odesłanie przez laureata (na email: pociagdonagrod@bm.pl), w ciągu 5 dni roboczych od dnia otrzymania wiadomości o wygranej, swoich danych osobowych i adresowych, na który to adres zostanie wysłana nagroda (w przypadku laureatów, którzy wygrali nagrodę w postaci 100 zł, zobowiązani są podać imię, nazwisko oraz numer rachunkubankowego, na który zostanie przekazana powyższa kwota).

0 0

bamfarfe22

#6308369 Napisano: 06.01.2017 10:39:34
4 stycznia dostałam sms o nadaniu przesyłki z Poznania, gabaryty XXL, waga 30 kg? Pocztex kurier. Zastanawia mnie co to może być? Bo nic tak dużego ostatnio raczej nie wygrałam emotka
0 0

madzia1-s

#6308370 Napisano: 06.01.2017 10:43:24
bamfarfe22 napisał(a):

4 stycznia dostałam sms o nadaniu przesyłki z Poznania, gabaryty XXL, waga 30 kg? Pocztex kurier. Zastanawia mnie co to może być? Bo nic tak dużego ostatnio raczej nie wygrałam  emotka

Juz pare razy to pytaie tutak padalo, sa to bransoletki Posti emotka

helcia85

#6308373 Napisano: 06.01.2017 11:11:51
W coca-cola na stadtoil to trzeba wpisać ten dziwny nr paragonu?
0 0

mia

#6308374 Napisano: 06.01.2017 11:14:23
helcia85 napisał(a):

W coca-cola na stadtoil to trzeba wpisać ten dziwny nr paragonu?

A jaki on jest dziwny? emotka U mnie normalny - 6 cyfr...
0 0

helcia85

#6308375 Napisano: 06.01.2017 11:16:27
mia napisał(a):

helcia85 napisał(a): W coca-cola na stadtoil to trzeba wpisać ten dziwny nr paragonu? A jaki on jest dziwny? U mnie normalny - 6 cyfr...

u mnie format 123456/0086 ?
0 0

mia

#6308376 Napisano: 06.01.2017 11:17:53
helcia85 napisał(a):

mia napisał(a):

helcia85 napisał(a): W coca-cola na stadtoil to trzeba wpisać ten dziwny nr paragonu? A jaki on jest dziwny? U mnie normalny - 6 cyfr...

u mnie format 123456/0086 ?

A to nie wiem o co chodzi...
Ale ja na wszelki wypadek wpisałabym wszystko, jeśli to ten numer na prawo od daty.
0 0

baxter

#6308387 Napisano: 06.01.2017 11:51:24
asantesana napisał(a):

baxter napisał(a):

anirak napisał(a):

asantesana napisał(a):

Ja nie wygrałam nic u Gerarda ale koleżanka wygrał tablet i dzwoniła do organizatora to pani powiedziała, żeby zgodnie zregulaminiem odesłać a tam nic nie pisali o odesłaniu załącznika nr 2

baxter, nie grałaś, nie czytałaś regulaminu, a podważasz to co napisałam. Tak, pani dobrze powiedziała, że należy odesłać to co w regulaminie, a tam jest zapis: "W przypadku wygrania nagrody Uczestnik złoży Oświadczenie o treści zgodnej z Załącznikiem nr 2 do Regulaminu. Dr Gerard zastrzega możliwość dochodzenia odszkodowania, jeżeli powyższe oświadczenie okaże się nieprawdziwe." 

alez ja absolutnie nie powdwazam tylko przekazalam to co uslyszala kolezanka co jest potwierdzeniem tego, ze regulaminy nie sa jednoznacze i osoby, które udzielja informacji na infoliniach czy u organizatora rownież nie znjada dobrez regulaminu  i nie sa w stanie podac rzetelnych informacji
0 0

anirak

#6308420 Napisano: 06.01.2017 13:58:13
baxter napisał(a):

asantesana napisał(a):

baxter napisał(a):

anirak napisał(a):

asantesana napisał(a):

Ja nie wygrałam nic u Gerarda ale koleżanka wygrał tablet i dzwoniła do organizatora to pani powiedziała, żeby zgodnie zregulaminiem odesłać a tam nic nie pisali o odesłaniu załącznika nr 2

alez ja absolutnie nie powdwazam tylko przekazalam to co uslyszala kolezanka co jest potwierdzeniem tego, ze regulaminy nie sa jednoznacze i osoby, które udzielja informacji na infoliniach czy u organizatora rownież nie znjada dobrez regulaminu  i nie sa w stanie podac rzetelnych informacji

Ok, już wszystko wiem, odeślę jeszcze załącznik nr 2 i wszystko będzie w porządku, mam nadzieję emotka  Wszystkim dziękuję za odpowiedzi emotka  
0 0

Gość: natka91

#6308490 Napisano: 06.01.2017 20:09:31
Takie trochę pytanie z innej paki: czy albedo zmieniło adres ? Pamiętam, że na mlynki z loterii wielkanocnej wysyłało się paragon na ulice Tatrzańska 8, a teraz ze tymi stojakami na przyprawy ulica góralska 3 ?
0 0

Gość: mattadore

#6308515 Napisano: 06.01.2017 21:38:41
Jak ja lubię takie konkursy gdzie podobne produkty mają ten sam temat konkursu (lub zbliżony ) obecnie HTC i KIANO,  galeria klony ...
1 taalvikki 0

marzenier

#6308518 Napisano: 06.01.2017 21:51:36
mattadore napisał(a):

Jak ja lubię takie konkursy gdzie podobne produkty mają ten sam temat konkursu (lub zbliżony ) obecnie HTC i KIANO,  galeria klony ...

A niektóre z tych zdjęć  to nawet w konkursach o temetyce fitnes emotka  
A ja uwielbiam "2 lata temu spalił nam się dom i teraz mieszkam z mamo w mieszkaniu 15m.Chciałabym ten tablet/telefon/laptop/(czy co tam ku..wa dajecie)bo to by nam ułatwiło życie".Pisownia oryginalna poza tym w nawiasie; )
Jak żyć? emotka
1 taalvikki 0

kalafior

#6308625 Napisano: 07.01.2017 19:13:12
Gdzie znajdę kod z Mąki Szymanowskiej? emotka
Wewnątrz opakowania?
0 0