Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

scrabble

#6320266 Napisano: 08.02.2017 23:36:37
0 0

scrabble

#6320267 Napisano: 08.02.2017 23:38:15
Mam nadzieję, że to pomyłka. W konkursie Nivea, po dodaniu zgłoszenia: Dziękujemy, bla, bla BIERZESZ UDZIAŁ W LOSOWANIU głównej nagrody... łazienki. 
0 0

mn112

#6320272 Napisano: 09.02.2017 00:41:47
joan napisał(a):

marta_1234 napisał(a):

Mam nadzieję, ze piszę w odpowiednim wątku...
Do wszystkich osób z Indianinem w częściach!
Dostałam odpowiedź na maila, a w którym opisałam to co się stało.
Oto moim zdaniem najbardziej interesujący nas fragment: 
Niestety nie jesteśmy w stanie zrekompensować Pani tej straty dostarczając taką samą nagrodę, ponieważ jej ilość była określona i przekazana nam przez sponsora  - firmę Stegu.
Mamy nadzieję, że zechce Pani w ramach przeprosin przyjąć płytę CD oraz praktyczny gadżet.

A kto był nadawcą Waszej przesyłki? Znaczy się: na naklejce? Bo chyba trzeba mu publicznie obsmarować d*.
Co za idioci, żeby nie umieć odpowiednio opakować rzeźby, no szok emotka

Kurier Siódemka dostarczał. Wysyłał Murator. Ciekawe, czy komuś kurier dostarczył Indianina w całości...Kurczę sponsor się wykazał, ładne nagrody ufundował a kurierzy je poniszczyli. Kalendarze były zapakowane w firmowy karton z uchwytem (jak np. laptopy), w środku była cienka, piankowa wkładka...No ale jak firmy kurierskie ćpają paczkami po chodnikach, to o uszkodzenie nietrudno. 
0 0

szindy

#6320273 Napisano: 09.02.2017 00:47:47
scrabble napisał(a):

Czyli ten konkurs to loteria? emotka
0 0

Agnes

#6320278 Napisano: 09.02.2017 07:23:06
scrabble napisał(a):

Mam nadzieję, że to pomyłka. W konkursie Nivea, po dodaniu zgłoszenia: Dziękujemy, bla, bla BIERZESZ UDZIAŁ W LOSOWANIU głównej nagrody... łazienki. 

a brałaś udział w jakimś konkretnym sklepie z dodatkowymi nagrodami?
0 0

kadett33

#6320281 Napisano: 09.02.2017 07:58:43
Agnes napisał(a):

scrabble napisał(a):

tu chodzi o słowo Losowanie, bo to konkurs jest opisowy, więc powinien wygrać najlepszy tekst, a nie losowany.
1 scrabble 0

mala1

#6320285 Napisano: 09.02.2017 08:32:01
szindy napisał(a):

Czy ktoś wygrał 300zł w tym konkursie Knorr? Nikt się nie chwali, zwycięzców nie publikują...

Ja dodałam 4 zgloszenia i ciszaaaa, cos mysle ze ten konkurs to lipa bo od 1.02 juz powinni byc wygrani. Chyba że są ale jacys znajomi knorra....
0 0

czeko

#6320287 Napisano: 09.02.2017 08:33:51
Claudia77 napisał(a):

lubiekisiel napisał(a):

Dostałam dziś mail z loterii Kamis 25-lecie, że nie wysłałam wszystkich paragonów. Na 99% w ostatnim etapie puściłam tylko jedno zgłoszenie i ten paragon wysłałam. Brałam udział w poprzednich etapach ale nie wygrałam. Wysyłaliście paragony z poprzednich etapów także?

mi kazali wysłać wszystkie paragony w moim wypadku były 2 ...

U mnie to samo, a jestem pewna ze wysłałam im wszystkie! No, ale cóż niestety ich nie sprawdzę
0 0

paula9891

#6320288 Napisano: 09.02.2017 08:37:21
mala1 napisał(a):

szindy napisał(a):

Czy ktoś wygrał 300zł w tym konkursie Knorr? Nikt się nie chwali, zwycięzców nie publikują...

Ja dodałam 4 zgloszenia i ciszaaaa, cos mysle ze ten konkurs to lipa bo od 1.02 juz powinni byc wygrani. Chyba że są ale jacys znajomi knorra....

Regulamin mówi:

32. Wszyscy autorzy zwycięskich Zgłoszeń są powiadamiani o wygranej oraz trybie jej wydania w ciągu 3dni kalendarzowych od dnia, w którym nastąpiło rozstrzygnięcie Konkursu dotyczącego danego dnia.

Nie jest napisane, kiedy nastąpi rozstrzygnięcie danego dnia. Poza tym, Streamline prowadzi ten konkurs i nie wydaje mi się, żeby robili takie rzeczy...
1 joan 0

mala1

#6320290 Napisano: 09.02.2017 08:39:19
paula9891 napisał(a):

mala1 napisał(a):

szindy napisał(a):

Regulamin mówi:

32. Wszyscy autorzy zwycięskich Zgłoszeń są powiadamiani o wygranej oraz trybie jej wydania w ciągu 3dni kalendarzowych od dnia, w którym nastąpiło rozstrzygnięcie Konkursu dotyczącego danego dnia.

Nie jest napisane, kiedy nastąpi rozstrzygnięcie danego dnia. Poza tym, Streamline prowadzi ten konkurs i nie wydaje mi się, żeby robili takie rzeczy...

Aha, pozostaje nam tylko czekać emotka
0 0

joan

#6320294 Napisano: 09.02.2017 08:56:17
mn112 napisał(a):

Kurier Siódemka dostarczał. Wysyłał Murator. Ciekawe, czy komuś kurier dostarczył Indianina w całości...Kurczę sponsor się wykazał, ładne nagrody ufundował a kurierzy je poniszczyli. Kalendarze były zapakowane w firmowy karton z uchwytem (jak np. laptopy), w środku była cienka, piankowa wkładka...No ale jak firmy kurierskie ćpają paczkami po chodnikach, to o uszkodzenie nietrudno. 

A mnie to wygląda na winę osoby, co zapakowała te kalendarze, a nie na winę kurierów. Gdyby kalendarze były odpowiednio zapakowane i z oznaczeniami "ostrożnie"/"delikatne", na pewno dotarłyby w całości. Czy takie oznaczenia umieszczono na opakowaniach?

Moim zdaniem d* dał pracownik Muratora. Na bank Stegu przysłał te kalendarze do biura Muratora w jednej wielkiej paczce - to chyba logiczne. Tam pozbawiony wyobraźni pracownik Muratora rozdzielił nagrody i wysłał je byle jak, byle tanio, niech się gawiedź cieszy, że w ogóle coś wygrała. A teraz chcą laureatom wcisnąć jakieś resztki z magazynu i ukręcić łeb sprawie, żenła.

glena

#6320336 Napisano: 09.02.2017 10:44:42
paula9891 napisał(a):

mala1 napisał(a):

szindy napisał(a):

Regulamin mówi:

30 punkt Regulaminu:
Wyłonienie zwycięskich irezerwowych Zgłoszeń nastąpi podczas posiedzeń Komisji Konkursowej odbywających się do końca
tygodnia kalendarzowego następującego po tygodniu, z którego wybierane są Zgłoszenia. , 
0 0

Agnes

#6320340 Napisano: 09.02.2017 10:52:15
kadett33 napisał(a):

Agnes napisał(a):

scrabble napisał(a):

tu chodzi o słowo Losowanie, bo to konkurs jest opisowy, więc powinien wygrać najlepszy tekst, a nie losowany.

sorry dopiero teraz zajarzyłam
ale mam na to wytłumaczenie wczesniej czytałam wpis przed wypiciem kawy
0 0

paula9891

#6320354 Napisano: 09.02.2017 11:12:05
glena napisał(a):

paula9891 napisał(a):

mala1 napisał(a):

szindy napisał(a):

Regulamin mówi:

30 punkt Regulaminu:
Wyłonienie zwycięskich irezerwowych Zgłoszeń nastąpi podczas posiedzeń Komisji Konkursowej odbywających się do końca
tygodnia kalendarzowego następującego po tygodniu, z którego wybierane są Zgłoszenia. , 

Oooo. Czyli mają czas do niedzieli na wybór pierwszych laureatów? emotka
0 0

scrabble

#6320355 Napisano: 09.02.2017 11:12:18
Agnes napisał(a):

scrabble napisał(a):

Tak, tu w SP. W regulaminie ogólnym i poszczególnych na sklepy, są zapisy, że wyboru dokonuje komisja ale takie info jest po wysłaniu zgłoszenia  emotka
0 0

mahuska

#6320358 Napisano: 09.02.2017 11:15:11
Ile wychodzi paragon na Konkurs "W parze jest lepiej" Super-Pharm ??
0 0

violka88

#6320398 Napisano: 09.02.2017 12:56:41
jak myślicie kiedy będą wyniki z IV etapu z oleju wielkopolskiego?
0 0

dala

#6320400 Napisano: 09.02.2017 12:59:43
violka88 napisał(a):

Ostatnio były chyba w piątek, więc pewnie jutro.
0 0

paula9891

#6320403 Napisano: 09.02.2017 13:05:26
dala napisał(a):

violka88 napisał(a): jak myślicie kiedy będą wyniki z IV etapu z oleju wielkopolskiego?

Ostatnio były 25 stycznia (środa), czyli po 14 dniach.
Wychodzi na to, że byłyby wczoraj  emotka
Może do jutra będą...
1 dala 0

violka88

#6320404 Napisano: 09.02.2017 13:07:43
paula9891 napisał(a):

dala napisał(a):

violka88 napisał(a): jak myślicie kiedy będą wyniki z IV etapu z oleju wielkopolskiego?

Ostatnio były 25 stycznia (środa), czyli po 14 dniach.
Wychodzi na to, że byłyby wczoraj  emotka
Może do jutra będą...

dala napisał(a):

violka88 napisał(a):

dziekuję za info emotka
0 0