Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

agniehaha89

#6325458 Napisano: 24.02.2017 09:15:54
czy jeśli mam na koncie streetcom w kampanii activia formularz do wgrywania paragonów to znaczy że się dostałam do tej kampani, czy mam czekać jeszcze na potwierdzenie?
0 0

defed

#6325461 Napisano: 24.02.2017 09:22:01
agniehaha89 napisał(a):

czy jeśli mam na koncie streetcom w kampanii activia formularz do wgrywania paragonów to znaczy że się dostałam do tej kampani, czy mam czekać jeszcze na potwierdzenie?

Obstawiam, że się dostałaś emotka  Miałam tak z Krokerami: widziałam formularz na profilu Streetcom, ale mail o dostaniu się do kampanii dotarł z opóźnieniem.
1 izkak 0

gagi

#6325474 Napisano: 24.02.2017 10:27:29
joan napisał(a):

gagi napisał(a):

No masz rację te inne nagrody nieokreślone tak dziwnie.
a do hotelu mam 20 km :-D

A to szok - gdy spisywałam regulamin nie był znany ani hotel, ani termin wyjazdu emotka

Aczkolwiek mnie to nie bardzo pasuje, bez auta ciężko... no i prawie 400 km w jedną stronę 

To mnie nakłoniło do gotowania i kupiłam dzięki temu cała pakę bio produktów i czas na diete :-D haha

0 0

Niebieska_Laguna

#6325487 Napisano: 24.02.2017 11:03:08
Czy ktoś czeka jeszcze na bilety z Nivea Volume Care?
0 0

madzik224

#6325489 Napisano: 24.02.2017 11:12:47
gagi napisał(a):

joan napisał(a):

gagi napisał(a):

A to szok - gdy spisywałam regulamin nie był znany ani hotel, ani termin wyjazdu emotka

Aczkolwiek mnie to nie bardzo pasuje, bez auta ciężko... no i prawie 400 km w jedną stronę 

To mnie nakłoniło do gotowania i kupiłam dzięki temu cała pakę bio produktów i czas na diete :-D haha

A mam pytanie, bo wysłałam już jakiś czas temu zdjęcie do tego konkursu z Netto, ta potrawa ma być tylko z tych zakupionych produktów? Czy chodzi tylko o to żeby mieć paragon? Bo w regulaminie to nie było jasno określone 
0 0

mysia

#6325490 Napisano: 24.02.2017 11:13:35
Niebieska_Laguna napisał(a):

ja jeszcze czekam emotka
0 0

banka-manka

#6325491 Napisano: 24.02.2017 11:15:40
joan napisał(a):

gagi napisał(a):

Aczkolwiek mnie to nie bardzo pasuje, bez auta ciężko... no i prawie 400 km w jedną stronę emotka  

Na FB na początku konkursu ludzie dopytywali - gdzie, z kim, jak. Netto odpisało, że wyjazd dla jednej osoby, a z większych miast będzie organizowany dojazd. Teraz pytanie większe miasta chodzi o te pod względem ilości mieszkańców czy laureatów emotka
Jestem ciekawa czy zwrócą np. za bilety.
0 0

magalan83

#6325496 Napisano: 24.02.2017 11:30:23
Konkurs walentynkowy Tesco. Czy przychodzi Wam zwrotka? Potwierdzenie SMS? Wysłałam dziś smsa i nie otrzymałam żadnej odp emotka  
0 0

joan

#6325502 Napisano: 24.02.2017 11:47:59
gagi napisał(a):

Produkty są bardzo fajne, od dawna narzekałam, że nie ma nigdy konkursu na coś zdrowego do jedzenia, tylko same śmieciowe żarcie. No i trochę żal nie wziąć udziału. Ale czasu mało, a Kaufik kusi swoją ofertą spa, która kosztuje zdecydowanie mniej zachodu.

madzik224 napisał(a):

A mam pytanie, bo wysłałam już jakiś czas temu zdjęcie do tego konkursu z Netto, ta potrawa ma być tylko z tych zakupionych produktów? Czy chodzi tylko o to żeby mieć paragon? Bo w regulaminie to nie było jasno określone

W mojej opinii, tak na logikę - można użyć również innych produktów, bo przecież nie znajdziesz na półce zdrowia np. ogórka, masła czy jabłka, a mogą się przydać w przepisie. Raczej obstawiałabym coś w stylu: 90% z półki konkursowej + 10% innych składników (typu warzywa, owoce).

banka-manka napisał(a):

Na FB na początku konkursu ludzie dopytywali - gdzie, z kim, jak. Netto odpisało, że wyjazd dla jednej osoby, a z większych miast będzie organizowany dojazd. Teraz pytanie większe miasta chodzi o te pod względem ilości mieszkańców czy laureatów  emotka

Nie nastawiałabym się pozytywnie do tej kwestii, bo co to niby jest "większe miasto"? Wojewódzkie czy jakie? Inna sprawa, że co komu z tzw. organizacji dojazdu, jak to jest od groma kilometrów...

A wiecie dziewczyny, co mnie rozbroiło całkowicie w tym konku? Że laureatów powiadomią mniej więcej tydzień przed wyjazdem. Nie no szał, tego jeszcze nie grali! emotka

banka-manka

#6325509 Napisano: 24.02.2017 12:02:58
joan napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Na FB na początku konkursu ludzie dopytywali - gdzie, z kim, jak. Netto odpisało, że wyjazd dla jednej osoby, a z większych miast będzie organizowany dojazd. Teraz pytanie większe miasta chodzi o te pod względem ilości mieszkańców czy laureatów  emotka

Nie nastawiałabym się pozytywnie do tej kwestii, bo co to niby jest "większe miasto"? Wojewódzkie czy jakie? Inna sprawa, że co komu z tzw. organizacji dojazdu, jak to jest od groma kilometrów...

A wiecie dziewczyny, co mnie rozbroiło całkowicie w tym konku? Że laureatów powiadomią mniej więcej tydzień przed wyjazdem. Nie no szał, tego jeszcze nie grali! emotka

Oni na FB mogą sobie nawet bajki pisać  emotka   Regulamin nic nie mówi o transporcie, ale też nie mówi konkretnie gdzie nagroda i jak realizowana.
Sprawdziłam sobie dojazd i mogą mnie nagradzać emotka  Bezpośredni pociąg, 39 zł w jedną stronę, niecałe 3 godziny jazdy  i to jeszcze z mojego miasta.

Niby teraz jest termin -  ok. ktoś może sobie spojrzeć i zdecydować czy grać, bo termin mu odpowiada. Ale co z osobami, które dały zgłoszenia na początku konkursu, gdy jeszcze nic nie było wiadomo? 
0 0

joan

#6325512 Napisano: 24.02.2017 12:08:43
banka-manka napisał(a):

(...)Niby teraz jest termin -  ok. ktoś może sobie spojrzeć i zdecydować czy grać, bo termin mu odpowiada. Ale co z osobami, które dały zgłoszenia na początku konkursu, gdy jeszcze nic nie było wiadomo? 

Poruszyłaś bardzo ciekawą kwestię... emotka
0 0

Niebieska_Laguna

#6325513 Napisano: 24.02.2017 12:10:17
Mysia napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

ja jeszcze czekam emotka

Uff, już myślałam, że o mnie zapomnieli emotka
0 0

magdalena_g

#6325515 Napisano: 24.02.2017 12:11:51
joan napisał(a):

banka-manka napisał(a):

(...)Niby teraz jest termin -  ok. ktoś może sobie spojrzeć i zdecydować czy grać, bo termin mu odpowiada. Ale co z osobami, które dały zgłoszenia na początku konkursu, gdy jeszcze nic nie było wiadomo? 

Poruszyłaś bardzo ciekawą kwestię.

A gdzie mogę znaleźć tę informację o miejscu i terminie?
0 0

joan

#6325516 Napisano: 24.02.2017 12:12:41
magdalena_g napisał(a):

https://netto.pl/...s-pe%C5%82en-zdrowia
0 0

magdalena_g

#6325517 Napisano: 24.02.2017 12:16:41
joan napisał(a):

magdalena_g napisał(a):

https://netto.pl/...s-pe%C5%82en-zdrowia

Dzięki emotka
0 0

aurorcia

#6325523 Napisano: 24.02.2017 13:05:42
Chciałam wysłać zgłoszenie na konkurs Nivea, ale ten ogólnopolski gdzie są 3 łazienki do wygrania i jak mam zaznaczyć zgody to wymusza, aby zaznaczyć zgodę na udział w konkursie w Intermarche, ale ja chcę tylko w tym głównym i boje się, że przyjmie mi tylko na ten sklepowyemotka  Pomóżcie, bo chyba jakaś durna jestem!
0 0

monisss

#6325524 Napisano: 24.02.2017 13:08:33
aurorcia napisał(a):

Chciałam wysłać zgłoszenie na konkurs Nivea, ale ten ogólnopolski gdzie są 3 łazienki do wygrania i jak mam zaznaczyć zgody to wymusza, aby zaznaczyć zgodę na udział w konkursie w Intermarche, ale ja chcę tylko w tym głównym i boje się, że przyjmie mi tylko na ten sklepowy emotka  Pomóżcie, bo chyba jakaś durna jestem!

wydaje mi się, że bierze się udział w sklepowym I w ogólnopolskim..
1 joan 0

Halszka

#6325531 Napisano: 24.02.2017 13:16:37
Wybierz sklep, w którym dokonałaś/eś zakupu
Wybierasz "INNE"
0 0

eskel

#6325535 Napisano: 24.02.2017 13:21:50
Dziś wyniki Heinekena - coś mi się wydaje?
0 0

aurorcia

#6325538 Napisano: 24.02.2017 13:32:20
Halszka napisał(a):

Wybierz sklep, w którym dokonałaś/eś zakupu
Wybierasz "INNE"

Dzięki, chyba o to chodziło, bo z tego co wiem to tylko w jednym konkursie można wziąć udział majac jeden paragon, a mnie chodziło tylko o ogólnopolski emotka
0 0