Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Agnes

#6327655 Napisano: 02.03.2017 07:31:26
madlette napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

estrelitta napisał(a):

donia7 napisał(a):

mia napisał(a):

Właśnie dodałam do bazy konkurs na FB:
https://www.faceb...%85/1306436559438975
I po drodze natknęłam się na to... https://www.faceb...p;type=3&theater emotka
Mieszkający między Rzeszowem a Jasłem, łączcie się! emotka

ja się muszę w tamte strony przejechać emotka

Ne jedź tam! Może to zaraźliwe! 

wg fb ta dziewczyna jest po szkole wyższej praw ai administracji... jestem w szoku emotka

jak to mawia moja znajoma - wykształcenie nie zawsze idzie w parze z inteligencją emotka

TRAGEDIA, aż mnie oczy pieką od patrzenia na ten "twórczy opis"...

powiedzcie mi czy te kartony naprawdę wygrywają czy ona tak je wkleja na każdy konkurs ale efektów nie ma?
bo jak tak to u mnie w piwnicy kartonów pod dostatkiem , to może bym się przebrała? tylko najpierw musialabym zmienić imię i nazwisko by znajomi na mój widok nie pękali ze śmiechu.....
0 0

joan

#6327665 Napisano: 02.03.2017 08:44:44
Agnes napisał(a):

powiedzcie mi czy te kartony naprawdę wygrywają czy ona tak je wkleja na każdy konkurs ale efektów nie ma?
bo jak tak to u mnie w piwnicy kartonów pod dostatkiem , to może bym się przebrała? tylko najpierw musialabym zmienić imię i nazwisko by znajomi na mój widok nie pękali ze śmiechu.....

Wygrywają w ramach "wyrównywania szans" emotka

Co do zmiany nazwiska, to ona już nim żongluje jak jej się podoba, co na FB jest zabronione, warto zagłaszać emotka
1 brucee 0

gagi

#6327668 Napisano: 02.03.2017 08:52:05
a do mnie Netto nie napisało emotka a tak się starałam... smuteczek
0 0

Gość: mariolakal

#6327669 Napisano: 02.03.2017 08:52:31
madlette napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

estrelitta napisał(a):

donia7 napisał(a):

mia napisał(a):

wg fb ta dziewczyna jest po szkole wyższej praw ai administracji... jestem w szoku emotka

jak to mawia moja znajoma - wykształcenie nie zawsze idzie w parze z inteligencją emotka

Poświęciłam swój cenny czas i przeczytałam: "Mój Krzysiu zawsze jej drugie śniadanie i zawsze w jego pojemniczku jest drugie śniadanie .'  emotka emotka
0 0

Gość: marczi

#6327672 Napisano: 02.03.2017 08:55:37
gagi napisał(a):

dopiero chyba nagrody główne informowali, jeszcze jest szansa emotka
0 0

gagi

#6327673 Napisano: 02.03.2017 08:58:44
marczi napisał(a):

gagi napisał(a):

dopiero chyba nagrody główne informowali, jeszcze jest szansa emotka

Dziękuję za słowa otuchy.... bardzo chciałam jechać na takie spotkanie sportowo - dietetyczne bo mnie to niesamowicie wkreciło... moze jakas rezerwa jeszcze wejdzie
Ale... jak dostane orbitrek to też będe happy
0 0

joan

#6327679 Napisano: 02.03.2017 09:04:49
mariolakal napisał(a):

Poświęciłam swój cenny czas i przeczytałam: "Mój Krzysiu zawsze jej drugie śniadanie i zawsze w jego pojemniczku jest drugie śniadanie .'  emotka emotka

Pojemniczek jest magiczny - Krzysio żre, a śniadanie i tak zawsze jest w pojemniczku emotka

gagi napisał(a):

Dziękuję za słowa otuchy.... bardzo chciałam jechać na takie spotkanie sportowo - dietetyczne bo mnie to niesamowicie wkreciło... moze jakas rezerwa jeszcze wejdzie

Do nas również nie napisali, mnie z kolei najbardziej odpowiada zestaw: bony + produkty z półki zdrowia emotka
1 ita1987 0

gagi

#6327683 Napisano: 02.03.2017 09:08:12
macie rację, nagród jest sporo... ale ja cały czas wierze emotka
1 joan 0

Gość: mariolakal

#6327689 Napisano: 02.03.2017 09:11:42
Czary mary... Chcę aby mój Mariuszek miał zawsze pełny brzuszek... 
joan napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Pojemniczek jest magiczny - Krzysio żre, a śniadanie i tak zawsze jest w pojemniczku emotka

gagi napisał(a):

Do nas również nie napisali, mnie z kolei najbardziej odpowiada zestaw: bony + produkty z półki zdrowia emotka

Czary mary... Chcę aby mój Mariuszek miał zawsze pełny brzuszek... emotka
0 0

Niebieska_Laguna

#6327695 Napisano: 02.03.2017 09:17:54
Agnes napisał(a):

madlette napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

estrelitta napisał(a):

donia7 napisał(a):

mia napisał(a):

Ostatnio jej kartony doceniła firma, która zaopatruje rolników i za "twórczość własną" przyznali jej dodatkową nagrodę w formie gadżetów firmowych, czyli pewnie jakieś długopisy i próbki nasion emotka  Ona gra o same badziewia jakieś makarony, torebki tureckie, przyprawy czy herbaty. Mi by było szkoda czasu pisać codziennie te eseje, żeby wygrać jakiś notes czy darmową margarynę. Według mnie to osoba, która ma jakieś zaburzenia. I nie piszę tego po złości. Nawet na komentarze organizatorów odpowiada głupimi rymami, a gdy trzeba oznaczyć znajomych, to ona oznacza Dymną, Fitkau i jakiegoś kolesia co chyba śpiewa. Normalny, kartonowy stalking. 

ilosto3995

#6327749 Napisano: 02.03.2017 10:21:45
Do mnie też Netto nie napisało emotka  a tak się starałam ;(
0 0

koala33

#6327753 Napisano: 02.03.2017 10:32:10
Dobra, odwołuję lament z powodu wczorajszego braku potwierdzenia od Netto - wysłali dziś twierdząc, że poprzednie musiało gdzieś zabłądzić, a niedługo po nim wysłali info o SPA (dobrze, że to im nie zabłądziło). emotka  Ale się cieszę! Dużo nas tam z forum będzie? Przyznać się! emotka

gagi

#6327754 Napisano: 02.03.2017 10:34:28
mam nadzieje, że do mnie też błądzi jeszcze w sieci emotka
1 koala33 0

agi68

#6327758 Napisano: 02.03.2017 10:40:11
Loteria Develey - czy u kogoś działa strona loterii?
0 0

karkocka

#6327760 Napisano: 02.03.2017 10:41:48
agi68 napisał(a):

działa
0 0

@gnieszk@

#6327765 Napisano: 02.03.2017 10:58:18
karkocka napisał(a):

agi68 napisał(a):

działa

U mnie też bezproblemowo i wczoraj i dziś emotka
0 0

agicho

#6327773 Napisano: 02.03.2017 11:08:45
Niebieska_Laguna napisał(a):

Agnes napisał(a):

madlette napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

estrelitta napisał(a):

donia7 napisał(a):

mia napisał(a):

Ostatnio jej kartony doceniła firma, która zaopatruje rolników i za "twórczość własną" przyznali jej dodatkową nagrodę w formie gadżetów firmowych, czyli pewnie jakieś długopisy i próbki nasion emotka  Ona gra o same badziewia jakieś makarony, torebki tureckie, przyprawy czy herbaty. Mi by było szkoda czasu pisać codziennie te eseje, żeby wygrać jakiś notes czy darmową margarynę. Według mnie to osoba, która ma jakieś zaburzenia. I nie piszę tego po złości. Nawet na komentarze organizatorów odpowiada głupimi rymami, a gdy trzeba oznaczyć znajomych, to ona oznacza Dymną, Fitkau i jakiegoś kolesia co chyba śpiewa. Normalny, kartonowy stalking. 

Może jest podopieczną fundacji Anny Dymnej??
0 0

nelunia

#6327775 Napisano: 02.03.2017 11:23:32
emotka  zauważyłam w galerii zdjęć dodanych wczoraj na Kinder Bueno co najmniej dwie znajome twarze tj. luko922 i moją emotka , ależ mi się trafiła konkurencja  emotka

monisss

#6327781 Napisano: 02.03.2017 11:27:06
nelunia napisał(a):

emotka  zauważyłam w galerii zdjęć dodanych wczoraj na Kinder Bueno co najmniej dwie znajome twarze tj. luko922 i moją emotka , ależ mi się trafiła konkurencja  emotka

wlasnie tak myslalam,ze to Luko emotka ja tez jestem i wiem,ze kilka forumowiczek tez emotka  
1 luko922 0

nelunia

#6327784 Napisano: 02.03.2017 11:31:22
monisss napisał(a):

nelunia napisał(a):

wlasnie tak myslalam,ze to Luko emotka ja tez jestem i wiem,ze kilka forumowiczek tez emotka  

oooo super emotka  boziu to jaka ja jestem przy WAS staraemotka
1 luko922 0