Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

lena5_1985

#6327887 Napisano: 02.03.2017 14:43:58
Miła26 napisał(a):

mam troszkę nietypowe pytanie,czy ktoś orientuje się może przed czym zabezpiecza czujnik SmrtSkin w Lumea?

"Właśnie dlatego czujnik SmartSkin rozpoznaje Twój kolor skóry i doradza właściwy dla Ciebie poziom intensywności zabiegu. Jeżeli jednak poczujesz, że poziom intensywności światła jest zbyt wysoki lub zbyt niski, lub jeżeli zabieg na sugerowanym poziomie sprawia Ci dyskomfort, Philips Lumea Prestige, jako jedyne urządzenie na rynku daje również możliwość przejścia na tryb manualnego doboru intensywności światła."     wystarczy w necie poszukac emotka  
0 0

lena5_1985

#6327892 Napisano: 02.03.2017 14:47:26
Miła26 napisał(a):

mam troszkę nietypowe pytanie,czy ktoś orientuje się może przed czym zabezpiecza czujnik SmrtSkin w Lumea?

Miła26 napisał(a):

lena5_1985 napisał(a):

Miła26 napisał(a):

"Właśnie dlatego czujnik SmartSkin rozpoznaje Twój kolor skóry i doradza właściwy dla Ciebie poziom intensywności zabiegu. Jeżeli jednak poczujesz, że poziom intensywności światła jest zbyt wysoki lub zbyt niski, lub jeżeli zabieg na sugerowanym poziomie sprawia Ci dyskomfort, Philips Lumea Prestige, jako jedyne urządzenie na rynku daje również możliwość przejścia na tryb manualnego doboru intensywności światła."     wystarczy w necie poszukac emotka  

przeczytałam wszystko dokładnie tylko nie wiedziałam którą odpowiedź wybrać:)

A to chyba w takim razie nie ten temat forum - zapytaj na Ambasador innowacji
0 0

scrabble

#6327895 Napisano: 02.03.2017 14:50:58
monisss napisał(a):

83huda napisał(a):

Pytanie filozoficzne: na jakie pytanie należy odpowiedzieć w konku Aquafresh?
1. Dwa razy więcej dla mnie to... (strona)
2. Dwa razy więcej to dla mnie.. (regulamin)

Różnica subtelna, ale jednak jest.

chyba wstanie o 4.20 daje efekty. możesz mi wyjaśnić jaka różnica?:D

Aż sobie przysiadłam i dumam, bo głupio mi się zrobiło, że wszyscy wiedzą o co chodzi a ja nie umiem jej dostrzec.  emotka

donia7

#6327897 Napisano: 02.03.2017 14:54:42
scrabble napisał(a):

monisss napisał(a):

83huda napisał(a):

Aż sobie przysiadłam i dumam, bo głupio mi się zrobiło, że wszyscy wiedzą o co chodzi a ja nie umiem jej dostrzec.  emotka

ach ten szyk w zdaniu emotka
0 0

monisss

#6327905 Napisano: 02.03.2017 15:09:21
lena5_1985 napisał(a):

Miła26 napisał(a):

Miła26 napisał(a):

lena5_1985 napisał(a):

Miła26 napisał(a):

to trnd.com z testu.. ja tez mialam z tym problem, pomimo, ze szukalam i czytalam... odpowiedzialam przeciw poparzeniu.. no bo jak przeiw depilacji czy wrastaniu wlosow???
0 0

rkvi

#6327907 Napisano: 02.03.2017 15:14:07
Haha i nawet ja poznałam emotka  
karolkas napisał(a):

monisss napisał(a):

nelunia napisał(a):

emotka  zauważyłam w galerii zdjęć dodanych wczoraj na Kinder Bueno co najmniej dwie znajome twarze tj. luko922 i moją emotka , ależ mi się trafiła konkurencja  emotka

wlasnie tak myslalam,ze to Luko emotka ja tez jestem i wiem,ze kilka forumowiczek tez emotka  

emotka i ja Luko poznałam

0 0

scrabble

#6327909 Napisano: 02.03.2017 15:17:35
monisss napisał(a):

lena5_1985 napisał(a):

Miła26 napisał(a):

Miła26 napisał(a):

lena5_1985 napisał(a):

Miła26 napisał(a):

to trnd.com z testu.. ja tez mialam z tym problem, pomimo, ze szukalam i czytalam... odpowiedzialam przeciw poparzeniu.. no bo jak przeiw depilacji czy wrastaniu wlosow???

Tak, na 100%. IPLe czy lasery medyczne dzielą się na modele, które posiadają takie czujniki albo nie. Każdy odcień skóry i intensywność barwnika we włosie, wymaga innych ustawień. Najprościej mówiąc, jeżeli przesadzisz to poparzysz skórę. Jeżeli moc będzie zbyt niska to zabieg nieskuteczny... emotka
1 monisss 0

katrin1

#6327910 Napisano: 02.03.2017 15:24:05
Brał ktoś udział w tym konkursie? http://docplayer....gii-1-definicje.html
Trochę dziwne, że na 168 nagród nikt na forum się nie chwalił wygraną emotka  Organizator twierdzi, że rozwiązany.
0 0

kamil17

#6327912 Napisano: 02.03.2017 15:28:10
Czy na konkurs Develey trzeba koniecznie kupic ten produkt z naklejką ??czy może byc bez , bo nie rozumiem już tego emotka  na stronie jest że trzeba wysłać nr. paragonu a nie kod z naklejki,. . . .
0 0

Halszka

#6327913 Napisano: 02.03.2017 15:28:45
magalan83 napisał(a):

Czy Wielkopolski zapomniał, że ludzie czekają niecierpliwie na wyniki? 

Włąśnie! Odświeżam stronę "enty" raz emotka  
i czarne myśli mi przychodza do głowy.. nie ma galerii, nie ma zgłoszeń, nie ma zwycięzców... Konkurs zakończony emotka

madzia1-s

#6327916 Napisano: 02.03.2017 15:31:34
kamil17 napisał(a):

Czy na konkurs Develey trzeba koniecznie kupic ten produkt z naklejką ??czy może byc bez , bo nie rozumiem już tego  emotka  na stronie jest że trzeba wysłać nr. paragonu a nie kod z naklejki,. . kp

kody z naklejek sa chyba do innej akcji gdzie zbiera sie punkty i wymienia na nagrody. Juz malo produktow z naklejakmi zostalo w sklepach wg mnie
1 kamil17 0

@gnieszk@

#6327919 Napisano: 02.03.2017 15:32:46
kamil17 napisał(a):

Czy na konkurs Develey trzeba koniecznie kupic ten produkt z naklejką ??czy może byc bez , bo nie rozumiem już tego  emotka  na stronie jest że trzeba wysłać nr. paragonu a nie kod z naklejki,. . . .

No właśnie dla mnie to też to jest jakieś dziwne. Z jednej strony jest napisane, żeby kupić produkt z naklejką, z drugiej strony dla celów tego konkursu potrzebny jest paragon, a nie naklejka.
Skąd niby organizator będzie wiedzieć czy moja musztarda miała taką naklejkę czy nie? Na mój rozum wystarczy kupić produkt, który jest produktem promocyjnym ( czyli np. musztardę za 5 zł emotka ).

budryska

#6327934 Napisano: 02.03.2017 16:08:31
Dopiero zaczęłam się bawić w to zbieranie punktów w "ostrej promocji" Develey. Czy ktoś może mi powiedzieć, jak odebrać ten 1 pkt. za udział w loterii? Przekierowuje mnie do strony z formularzem do założenia konta (konto mam założone). Komuś dodał się ten 1 pkt? Nie kumam tej promocji.
0 0

dede

#6327943 Napisano: 02.03.2017 16:30:58
Mam takie pytanie odnośnie konka Lenovo mojepostanowienia. Wczoraj wieczorem wysłali maile o wygranych bonach, ale o żadne dane nie pytali. Czekać na kolejnego maila, czy wysłać tylko adres i tel? Bez przesady, żeby wysyłać im dane o których mowa w regulaminie do karty za 100 zł.
0 0

marzena2210

#6327944 Napisano: 02.03.2017 16:32:56
Halszka napisał(a):

magalan83 napisał(a):

Czy Wielkopolski zapomniał, że ludzie czekają niecierpliwie na wyniki? 

Włąśnie! Odświeżam stronę "enty" raz emotka  
i czarne myśli mi przychodza do głowy.. nie ma galerii, nie ma zgłoszeń, nie ma zwycięzców... Konkurs zakończony vemots/tongue.gif

Moze zrobia niespodzianke i podadza za V i VI etap

elizam

#6327946 Napisano: 02.03.2017 16:35:25
dede napisał(a):

Mam takie pytanie odnośnie konka Lenovo mojepostanowienia. Wczoraj wieczorem wysłali maile o wygranych bonach, ale o żadne dane nie pytali. Czekać na kolejnego maila, czy wysłać tylko adres i tel? Bez przesady, żeby wysyłać im dane o których mowa w regulaminie do karty za 100 zł.

Tez wygrałam kartę, czekam dziś na drugiego maila (tak zrozumiałam) albo na info na stronie, jak już wrzucą wyniki 
0 0

kkbt

#6327954 Napisano: 02.03.2017 16:47:08
monisss napisał(a):

83huda napisał(a):

"Dwa razy więcej dla mnie to..." można rozumieć, jak np. "dwa więcej czegoś DLA MNIE, a nie dla innych"
"Dwa razy więcej to dla mnie..."="Dwa razy więcej to moim zdaniem..."
1 brucee 0

rogaliczek

#6327955 Napisano: 02.03.2017 16:47:40
rkvi napisał(a):

karolkas napisał(a):

monisss napisał(a):

nelunia napisał(a):

emotka  zauważyłam w galerii zdjęć dodanych wczoraj na Kinder Bueno co najmniej dwie znajome twarze tj. luko922 i moją emotka , ależ mi się trafiła konkurencja  emotka

wlasnie tak myslalam,ze to Luko emotka ja tez jestem i wiem,ze kilka forumowiczek tez emotka  

Ja również biorę udział emotka  widziałam nawet że ktoś z forum zwrócił uwagę na moje foto emotka
2 rkvi, brucee 0

Mila26

#6327986 Napisano: 02.03.2017 17:48:53
scrabble napisał(a):

monisss napisał(a):

lena5_1985 napisał(a):

Miła26 napisał(a):

Miła26 napisał(a):

lena5_1985 napisał(a):

Miła26 napisał(a):

Tak, na 100%. IPLe czy lasery medyczne dzielą się na modele, które posiadają takie czujniki albo nie. Każdy odcień skóry i intensywność barwnika we włosie, wymaga innych ustawień. Najprościej mówiąc, jeżeli przesadzisz to poparzysz skórę. Jeżeli moc będzie zbyt niska to zabieg nieskuteczny... emotka

dzięki dziewczyny za pomoc:)
1 brucee 0

rkvi

#6327988 Napisano: 02.03.2017 17:57:24
rogaliczek napisał(a):

rkvi napisał(a):

karolkas napisał(a):

monisss napisał(a):

nelunia napisał(a):

Ja również biorę udział emotka  widziałam nawet że ktoś z forum zwrócił uwagę na moje foto  emotka

Ja również brałam udział w pierwszym tygodniu,  mam nadzieję,  że uwagę na foto zwróci Jury, czego sobie,  jak i wszystkim Forumowiczom gorąco życzęemotka