Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

angelika1701m

#6336754 Napisano: 22.03.2017 18:28:36
mn112 napisał(a):

Mam pytanko do tych co wygrali dzienną z Garnier biedronka. Czy oświadczenie i paragon wystarczy wysłać na e-mail ? Czy pocztą też - bo w regulaminie jest mowa o stemplu pocztowym, więc zgłupiałam...

Ja wysłałam tylko mailem, wydaje mi się że pocztą to alternatywa.
0 0

mn112

#6336761 Napisano: 22.03.2017 18:34:00
angelika1701m napisał(a):

mn112 napisał(a):

Mam pytanko do tych co wygrali dzienną z Garnier biedronka. Czy oświadczenie i paragon wystarczy wysłać na e-mail ? Czy pocztą też - bo w regulaminie jest mowa o stemplu pocztowym, więc zgłupiałam...

Ja wysłałam tylko mailem, wydaje mi się że pocztą to alternatywa.

Dziękuję:)
0 0

monisss

#6336763 Napisano: 22.03.2017 18:38:27
czy w konkursue „ROZKWITAJ NA WIOSNĘ" w kerfurze jest jakieś ograniczenie na gospodarstwo domowe? ja nic nie widze...jest tylko ograniczenie na osobe
0 0

1Mamcia

#6336805 Napisano: 22.03.2017 20:11:04
kamil17 napisał(a):

kalka napisał(a):

minionek napisał(a):

Czy ktoś ma jakieś doświadczenie brania udziału w konkursach organizowanych przez Albedo Marketing sp. z o. o. z siedzibą w Poznaniu ? Czy oni zawsze tak olewają kwestie ogłaszania wyników czy publikowania dodanych zdjęć? Konkurs Zaprojektujetykiete mam wrażenie,że jest jakąś ściemą.... Nie trzymają się regulaminu, nie odpowiadają nawet na zadane pytania przez formularz  emotka emotka  Ktoś z forumowiczów bierze w nim udział? Wygraliście już coś? Cokolwiek? 

Moje osobiste odczucia i opinie o Albedo Marketing są negatywne pod wieloma względami   emotka  
Często moje wygrane są wprost proporcjonalne do ilości wysłanych zgłoszeń  i nie mają wiele wspólnego z kreatywnością i oryginalnością emotka  

No tak Albedo organizował w C4 Wedel teraz nic dziwnego że tak mało osób chwali się wygranymi ..... emotka

Jak widzę konkurs organizowany przez Albedo to omijam szerokim łukiem... Jak tylko są jakieś lepsze nagrody to od razu mają zapis w regulaminie że nagrody przechodzą na rzecz organizatora...
1 kalka 0

kamil17

#6336815 Napisano: 22.03.2017 20:37:39
1Mamcia napisał(a):

kamil17 napisał(a):

kalka napisał(a):

minionek napisał(a):

Czy ktoś ma jakieś doświadczenie brania udziału w konkursach organizowanych przez Albedo Marketing sp. z o. o. z siedzibą w Poznaniu ? Czy oni zawsze tak olewają kwestie ogłaszania wyników czy publikowania dodanych zdjęć? Konkurs Zaprojektujetykiete mam wrażenie,że jest jakąś ściemą.... Nie trzymają się regulaminu, nie odpowiadają nawet na zadane pytania przez formularz  emotka emotka  Ktoś z forumowiczów bierze w nim udział? Wygraliście już coś? Cokolwiek? 

Moje osobiste odczucia i opinie o Albedo Marketing są negatywne pod wieloma względami   emotka  
Często moje wygrane są wprost proporcjonalne do ilości wysłanych zgłoszeń  i nie mają wiele wspólnego z kreatywnością i oryginalnością emotka  

No tak Albedo organizował w C4 Wedel teraz nic dziwnego że tak mało osób chwali się wygranymi ..... emotka

Jak widzę konkurs organizowany przez Albedo to omijam szerokim łukiem... Jak tylko są jakieś lepsze nagrody to od razu mają zapis w regulaminie że nagrody przechodzą na rzecz organizatora...

dobrze wiedzieć też będe omijał Albedo ...
0 0

Anita26

#6336816 Napisano: 22.03.2017 20:39:44
gosia16 napisał(a):

agawa78 napisał(a):

gosia16 napisał(a):

A ze Schwarckopf też dostał ktoś maila z rezerwy z naszyjnikiem?

Tak, dostałam maila

To gratuluję ,a ja w kąciku  emotka

Ja mam maila emotka  emotka
0 0

anneks1

#6336833 Napisano: 22.03.2017 21:12:57
kamil17 napisał(a):

1Mamcia napisał(a):

kamil17 napisał(a):

kalka napisał(a):

minionek napisał(a): Czy ktoś ma jakieś doświadczenie brania udziału w konkursach organizowanych przez Albedo Marketing sp. z o. o. z siedzibą w Poznaniu ? Czy oni zawsze tak olewają kwestie ogłaszania wyników czy publikowania dodanych zdjęć? Konkurs Zaprojektujetykiete mam wrażenie,że jest jakąś ściemą.... Nie trzymają się regulaminu, nie odpowiadają nawet na zadane pytania przez formularz  emotka emotka  Ktoś z forumowiczów bierze w nim udział? Wygraliście już coś? Cokolwiek? 

ja w pierwszym etapie wygrałam zestaw płynów pur na cały rok, czekam na przesyłkę
0 0

anialistopad

#6336856 Napisano: 22.03.2017 21:40:08
Macie zwrotki z alveys żabka mi ciągle przychodzi.ze błędna treść lub wysłana pod zły numer. Wygrywaj.zabka.odp moja i pod numer 7043 co robie źle sms nie ma 160'znaków przekroczonych
0 0

Gość: giuliettaX

#6336860 Napisano: 22.03.2017 21:45:07
anialistopad napisał(a):

Macie zwrotki z alveys żabka mi ciągle przychodzi.ze błędna treść lub wysłana pod zły numer. Wygrywaj.zabka.odp moja i pod numer 7043 co robie źle sms nie ma 160'znaków przekroczonych

jeszcze tam nie grałam, ale może to? emotka

cudaczek121

#6336875 Napisano: 22.03.2017 22:06:50
anialistopad napisał(a):

Kaki76, bo to trzeba słać pod 7036, a nie 7043
1 andii 0

yolka123

#6336878 Napisano: 22.03.2017 22:15:09
cudaczek121 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Kaki76, bo to trzeba słać pod 7036, a nie 7043

Tak, ale w regulaminie jest 7043emotka
0 0

simsonowa

#6336881 Napisano: 22.03.2017 22:24:00
Wracając
anneks1 napisał(a):

kamil17 napisał(a):

1Mamcia napisał(a):

kamil17 napisał(a):

kalka napisał(a):

minionek napisał(a): Czy ktoś ma jakieś doświadczenie brania udziału w konkursach organizowanych przez Albedo Marketing sp. z o. o. z siedzibą w Poznaniu ? Czy oni zawsze tak olewają kwestie ogłaszania wyników czy publikowania dodanych zdjęć? Konkurs Zaprojektujetykiete mam wrażenie,że jest jakąś ściemą.... Nie trzymają się regulaminu, nie odpowiadają nawet na zadane pytania przez formularz  emotka emotka  Ktoś z forumowiczów bierze w nim udział? Wygraliście już coś? Cokolwiek? 

ja w pierwszym etapie wygrałam zestaw płynów pur na cały rok, czekam na przesyłkę

Wracając do tego wątku. Ciekawa jest reż agencja organizująca konkurs Raffaello.
Samochody ze zdrapek które nie zostały zgłoszone jako wygrane ( numery wygranych zdrapek są już ustalone ) przechodzą  na własność organizatora.  Zaś losowanie nagród dodatkowych opisane jest w szczegółach. Chyba, że źle zrozumiałam regulamin?
0 0

mirai

#6336912 Napisano: 22.03.2017 23:41:15
A propos Albedo Marketing: w "Piękno niejedno ma imię" żądają kserokopii pierwszej strony dowodu osobistego, aby otrzymać naszyjnik YES. Ciekawe po co im takie dane?... emotka
0 0

edzia21

#6336913 Napisano: 22.03.2017 23:46:05
mirai napisał(a):

A propos Albedo Marketing: w "Piękno niejedno ma imię" żądają kserokopii pierwszej strony dowodu osobistego, aby otrzymać naszyjnik YES. Ciekawe po co im takie dane?... emotka

być może po to, żeby przekonać się czy na serio istniejesz emotka  rybki, żółwie i inni wyimaginowani przyjaciele niestety dowodów nie mają emotka
0 0

yolka123

#6336915 Napisano: 22.03.2017 23:50:21
edzia21 napisał(a):

mirai napisał(a):

być może po to, żeby przekonać się czy na serio istniejesz  emotka  rybki, żółwie i inni wyimaginowani przyjaciele niestety dowodów nie mają emotka

emotka  Już ilość rezerwy w tej loterii wskazuje na to, że wielu dowodów na istnienie po prostu nie ma emotka

mirai

#6336916 Napisano: 22.03.2017 23:54:05
edzia21 napisał(a):

mirai napisał(a):

być może po to, żeby przekonać się czy na serio istniejesz  emotka  rybki, żółwie i inni wyimaginowani przyjaciele niestety dowodów nie mają emotka

To nie o to chodzi. Chodzi mi o ochronę danych osobowych. A rybki, żółwie i inne zwierzątka niech sobie żyją w spokoju...
1 lager 0

helcia85

#6337065 Napisano: 23.03.2017 11:50:14
Czy jakieś maile z Łazienki Nivea już poszły?
0 0

fineessa

#6337067 Napisano: 23.03.2017 11:50:30
W Łazience Nivea niektórzy zgłaszali jeden numer paragonu na wszystkich członków rodziny. Juz wiadomo jak się teraz konkursy "wygrywa" emotka
1 bethan 0

nkba

#6337070 Napisano: 23.03.2017 11:53:33
kalinea napisał(a):

W Łazience Nivea niektórzy zgłaszali jeden numer paragonu na wszystkich członków rodziny. Juz wiadomo jak się teraz konkursy "wygrywa"  emotka

Ten nr paragonu to nr kasy fiskalnej czyli może się powtarzać, co nie zmienia faktu, że pole do kombinacji ogromne emotka
0 0

Claudia77

#6337073 Napisano: 23.03.2017 11:56:35
kalinea napisał(a):

W Łazience Nivea niektórzy zgłaszali jeden numer paragonu na wszystkich członków rodziny. Juz wiadomo jak się teraz konkursy "wygrywa"  emotka

to tak też można? rany jednak czlowiek uczy się całe życie...
0 0