Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Claudia77

#6337074 Napisano: 23.03.2017 11:57:52
a w temacie garniera biedronki na paragonie nie mam dokładnie napisane, że to farba garniera, czy mam się udać po pieczątke i opis czy przejdzie?
0 0

pioge7

#6337075 Napisano: 23.03.2017 11:58:34
Claudia77 napisał(a):

kalinea napisał(a):

W Łazience Nivea niektórzy zgłaszali jeden numer paragonu na wszystkich członków rodziny. Juz wiadomo jak się teraz konkursy "wygrywa"  emotka

to tak też można? rany jednak czlowiek uczy się całe życie...

Podawało się numer kasy fiskalnej nie paragonu więc teoretycznie jeśli kupowałaś na dwa rachunki w tej samej kasie to masz ten sam numer na paragonie, a ze niektórzy umią kombinować to ten sam paragon zgłaszali na każdego bo wiadomo że lepiej posłać 5 niż 1 emotka  

pioge7

#6337077 Napisano: 23.03.2017 11:59:54
mirai napisał(a):

edzia21 napisał(a):

mirai napisał(a):

A propos Albedo Marketing: w "Piękno niejedno ma imię" żądają kserokopii pierwszej strony dowodu osobistego, aby otrzymać naszyjnik YES. Ciekawe po co im takie dane?... emotka

być może po to, żeby przekonać się czy na serio istniejesz  emotka  rybki, żółwie i inni wyimaginowani przyjaciele niestety dowodów nie mają emotka

To nie o to chodzi. Chodzi mi o ochronę danych osobowych. A rybki, żółwie i inne zwierzątka niech sobie żyją w spokoju...

Wez i zamaż dane takie jak numer dowodu czy data urodzenia. Zostaw zdjęcie i imię i nazwisko emotka  
0 0

basku

#6337088 Napisano: 23.03.2017 12:16:42
pioge7 napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

kalinea napisał(a):

W Łazience Nivea niektórzy zgłaszali jeden numer paragonu na wszystkich członków rodziny. Juz wiadomo jak się teraz konkursy "wygrywa"  emotka

Podawało się numer kasy fiskalnej nie paragonu więc teoretycznie jeśli kupowałaś na dwa rachunki w tej samej kasie to masz ten sam numer na paragonie, a ze niektórzy umią kombinować to ten sam paragon zgłaszali na każdego bo wiadomo że lepiej posłać 5 niż 1 emotka  

ehhh emotka ja to jednak jestem niedomyślna i mało kreatywna emotka

proszę napiszcie czy tam się podawało od razu skan paragonu bo nie pamiętam, a nie mogę znależć paragonu teraz i nie wiem czy to ja jestem nagrodzona czy nie? @ na razie nie mam żadnego emotka
0 0

katrin1

#6337090 Napisano: 23.03.2017 12:17:51
basku napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

kalinea napisał(a):

proszę napiszcie czy tam się podawało od razu skan paragonu bo nie pamiętam, a nie mogę znależć paragonu teraz i nie wiem czy to ja jestem nagrodzona czy nie? @ na razie nie mam żadnego emotka

maili jeszcze nie było, podawało się tylko numer kasy i chyba datę, ale nie jestem pewna
0 0

violka88

#6337094 Napisano: 23.03.2017 12:20:21
pioge7 napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

kalinea napisał(a):

ja mialam 2 paragony i 2 prace zgłosiłam tylko jeden bon wygrałam emotka
a możę i bedzie szansa na rezerwę - skoro kombinatorzy się znaleźli emotka
0 0

pioge7

#6337105 Napisano: 23.03.2017 12:32:47
violka88 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

kalinea napisał(a):

Oby emotka  ale dopóki nie ma @ nie wiemy na 100 % czy to my emotka  Bo przecież ile jest Kasi G. Które mogły grać w konkursie... moja mama jest Małgorzata G. Niby jest w wynikach ale nie ma mnie w domu i nie mam numeru kasy i nie jestem pewny. 
A wiem że Małgorzat G. W konkursach gra sporo bo raz się cieszyłem też nagrodą jak podali imię i pierwszą literę a się okazało że to kto inny emotka  także czekam na @ emotka   
0 0

lena5_1985

#6337110 Napisano: 23.03.2017 12:39:45
pioge7 napisał(a):

violka88 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

kalinea napisał(a):

Oby emotka  ale dopóki nie ma @ nie wiemy na 100 % czy to my emotka  Bo przecież ile jest Kasi G. Które mogły grać w konkursie... moja mama jest Małgorzata G. Niby jest w wynikach ale nie ma mnie w domu i nie mam numeru kasy i nie jestem pewny. 
A wiem że Małgorzat G. W konkursach gra sporo bo raz się cieszyłem też nagrodą jak podali imię i pierwszą literę a się okazało że to kto inny emotka  także czekam na @ emotka   

Ja sprawdziłam nr kasy i mi się wszystko zgadza, czekam na mail emotka
0 0

akaska

#6337112 Napisano: 23.03.2017 12:41:07
katrin1 napisał(a):

bzowapani napisał(a):

maili jeszcze nie było, podawało się tylko numer kasy i chyba datę, ale nie jestem pewna

Nie chcę wprowadzać w błąd, ale coś mi świta, że zdjęcie paragonu wgrywalo się od razu. Zresztą mam fotkę mojego na telefonie, a bez potrzeby nie uwieczniam takich rzeczy;)
0 0

nelunia

#6337113 Napisano: 23.03.2017 12:42:38
pioge7 napisał(a):

mirai napisał(a):

edzia21 napisał(a):

mirai napisał(a):

A propos Albedo Marketing: w "Piękno niejedno ma imię" żądają kserokopii pierwszej strony dowodu osobistego, aby otrzymać naszyjnik YES. Ciekawe po co im takie dane?... emotka

być może po to, żeby przekonać się czy na serio istniejesz  emotka  rybki, żółwie i inni wyimaginowani przyjaciele niestety dowodów nie mają emotka

To nie o to chodzi. Chodzi mi o ochronę danych osobowych. A rybki, żółwie i inne zwierzątka niech sobie żyją w spokoju...

Wez i zamaż dane takie jak numer dowodu czy data urodzenia. Zostaw zdjęcie i imię i nazwisko emotka  

zgodnie z zapisem w regulaminie  imię, nazwisko i data ur.musi być  widoczna.
0 0

violka88

#6337115 Napisano: 23.03.2017 12:48:51
pioge7 napisał(a):

violka88 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

kalinea napisał(a):

no to czekamy na potwierdzenie emotka  ale u mnie się wszystko zgadza kasa fiskalna i dane....
0 0

justkra

#6337117 Napisano: 23.03.2017 12:52:03
Mam pytanie do osób, które wysyłały zgłoszenia Nivea ITM. Mają tam beznadziejnie opisane paragony. Czy braliście od razu pieczątkę, że to produkty Nivea, czy też może jest szansa, że zaakceptują to w takiej formie, bo przecież inne paragony z ITM na ten konkurs wyglądają podobnie pod względem opisu?
Mam dość daleko do tego sklepu i tak średnio mam ochotę na taką wycieczkę.

A nawiązując do wypowiedzi na temat tego konkursu umieszczonych powyżej. Wysłałam 1 zgłoszenie, z paragonem wyłącznie na siebie. Wiem, że zdarzają się osoby, które kombinują, jeśli tylko sytuacja na to pozwala, ale to tylko część wygrywających. Pozostali grając uczciwie i przyznając się do wygranej mogą też dostać z rozpędu łatkę "kombinatora". To trochę nie fair, bo tak naprawdę wszyscy tu jesteśmy po to by grać. I większość z nas potrafi wygrywać bez nieuczciwych zgłoszeń. Nie zawsze się udaje i tego też trzeba się nauczyć.
0 0

lena5_1985

#6337119 Napisano: 23.03.2017 12:54:04
justkra napisał(a):

Mam pytanie do osób, które wysyłały zgłoszenia Nivea ITM. Mają tam beznadziejnie opisane paragony. Czy braliście od razu pieczątkę, że to produkty Nivea, czy też może jest szansa, że zaakceptują to w takiej formie, bo przecież inne paragony z ITM na ten konkurs wyglądają podobnie pod względem opisu?
Mam dość daleko do tego sklepu i tak średnio mam ochotę na taką wycieczkę.

A nawiązując do wypowiedzi na temat tego konkursu umieszczonych powyżej. Wysłałam 1 zgłoszenie, z paragonem wyłącznie na siebie. Wiem, że zdarzają się osoby, które kombinują, jeśli tylko sytuacja na to pozwala, ale to tylko część wygrywających. Pozostali grając uczciwie i przyznając się do wygranej mogą też dostać z rozpędu łatkę "kombinatora". To trochę nie fair, bo tak naprawdę wszyscy tu jesteśmy po to by grać. I większość z nas potrafi wygrywać bez nieuczciwych zgłoszeń. Nie zawsze się udaje i tego też trzeba się nauczyć.

Ja sprawdziłam w internecie czy jak wpiszę nazwę z paragonu czy wyskoczy mi produkt Nivea - wyskoczyły oba, z czego jeden produkt jest jednoznaczny
1 justkra 0

Finezyjna

#6337123 Napisano: 23.03.2017 13:04:25
Czy ktoś kto testuje czekolady z biedronki może mi doradzić jak wstawić zdjęcie?próbowałam na różne wielkości..ale bez szans.
0 0

edith

#6337166 Napisano: 23.03.2017 13:53:07
Do kiedy mają być wyslane nagrody z konkursu Kinder za 1 etap? emotka
0 0

lolka182

#6337184 Napisano: 23.03.2017 14:12:29
Czy na Graal trzeba kupić obojętnie jakie 2 produkty w puszce ? 
Gdzie można je kupić najtaniej? (na tuńczyka chyba jest teraz promocja w B1, ale mam tam nie po drodze).
0 0

monkakk

#6337392 Napisano: 23.03.2017 20:53:26
NIVEA z łazienką - dane się zgadzają, kasa też - @ dalej nie ma ... ktoś też czeka? ( nie mam w spamie:))
0 0

natamore

#6337393 Napisano: 23.03.2017 20:56:28
edith napisał(a):

Do kiedy mają być wyslane nagrody z konkursu Kinder za 1 etap? emotka

do 28 dni od wyników emotka
0 0

Prad

#6337396 Napisano: 23.03.2017 21:04:00
Na konkurs Garniera w Biedronce paragon odsyłamy mailem czy pocztą? Chciałam wysłać skan w mail ciągle wraca emotka komuś się udało?
0 0

edzia21

#6337398 Napisano: 23.03.2017 21:09:26
Prad napisał(a):

Na konkurs Garniera w Biedronce paragon odsyłamy mailem czy pocztą? Chciałam wysłać skan w mail ciągle wraca emotka komuś się udało?

mailem emotka
widocznie źle wpisujesz adres
0 0