Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

lena5_1985

#6336426 Napisano: 22.03.2017 11:38:18
Ja mam 12 i chyba tyle miałam.
0 0

alaalicja

#6336428 Napisano: 22.03.2017 11:41:34
kalka napisał(a):

alaalicja napisał(a):

kalka napisał(a):

alaalicja napisał(a):

Kamis...czekam na stand i oto ich odpowiedź. Mial ktoś podobnie? Paragon 100% pewny bo wcześniej pytałam o nr... : ( pewnie zgubili...dołączyłam im kopie wysłanego i cisza...

Dzień dobry, Pani zgłoszenie zostało uznane jako błędne, ponieważ przesłany paragon był niepoprawny.

emotka  Ja też czekam na stand, "jestem podana"w wynikach jako nagrodzona, posiadam potwierdzenie nadania przesyłki z par.  ale nagrody wciąż brak!   emotka
Paragon był na 100 % dobry!

Tak, tylko jak im udowodnić mam ze w przesyłce był akurat ten paragon o którym mowie emotka  mogłam wrzucić cokolwiek...

Może napisz reklamację i  poproś w niej o przesłanie Ci na maila skanu tego rzekomo złego "złego" paragonu.
(ja w razie konieczności zamierzam tak zrobić.  emotka  Wiem gdzie i kiedy kupowałam, płaciłam kartą i chętnie im udowodnię, że robią z ludzi idiotów, a  z tego co czytam na forum, to coraz częściej.  emotka  Nie chodzi tu o głupi stand, który i tak bym oddała, ale o zasady i reguły, które sami wyznaczają, a potem ich nie przestrzegają emotka )  

Dzień dobry, Bardzo przepraszam za zaistniałą sytuację, wkradł się nam mały błąd do bazy. W dniu dzisiejszym wyślemy do Pani stand. ps: a ile osób nie robi kopii emotka

dorothy

#6336435 Napisano: 22.03.2017 11:45:18
ktototaki napisał(a):

magisterek napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

magisterek napisał(a):

Wielkie rozczarowanie KONKURSEM BIEDRONKA! SUPER ZWIERZAK! Wszystko przygotowane, wymyslone, narysowane a tu okazuje się, że 10 punktów nie ma emotka zniknęło emotka i niestety udziału nie weźmiemy.

emotka Miałam 18 pkt, a mam 8 pkt. Czy one miały jakąś ważność? emotka

Ja miałem 11 a jest 2 emotka - zbierało się je od lutego do 19.03 i po 19.03 wszystko zerowali - historii sprawdzić się nie da! Gdzie moje 9 pkt???  Dzwoniłem na infolinię i niestety nic sie nie da zrobić emotka

ja mam wszystkie swoje punkty mi nic nie odjeli

dzwoniłam do nich, niby nie może tak być, że punkty zabrane, że to jakiś błąd musiał zaistnieć, ale jeżeli już u kogoś tak jest to powinien do nich napisać
0 0

minionek

#6336446 Napisano: 22.03.2017 12:00:10
Czy ktoś ma jakieś doświadczenie brania udziału w konkursach organizowanych przez Albedo Marketing sp. z o. o. z siedzibą w Poznaniu ? Czy oni zawsze tak olewają kwestie ogłaszania wyników czy publikowania dodanych zdjęć? Konkurs Zaprojektujetykiete mam wrażenie,że jest jakąś ściemą.... Nie trzymają się regulaminu, nie odpowiadają nawet na zadane pytania przez formularz emotka emotka  Ktoś z forumowiczów bierze w nim udział? Wygraliście już coś? Cokolwiek? 
0 0

kalka

#6336452 Napisano: 22.03.2017 12:07:27
minionek napisał(a):

Czy ktoś ma jakieś doświadczenie brania udziału w konkursach organizowanych przez Albedo Marketing sp. z o. o. z siedzibą w Poznaniu ? Czy oni zawsze tak olewają kwestie ogłaszania wyników czy publikowania dodanych zdjęć? Konkurs Zaprojektujetykiete mam wrażenie,że jest jakąś ściemą.... Nie trzymają się regulaminu, nie odpowiadają nawet na zadane pytania przez formularz  emotka emotka  Ktoś z forumowiczów bierze w nim udział? Wygraliście już coś? Cokolwiek? 

Moje osobiste odczucia i opinie o Albedo Marketing są negatywne pod wieloma względami  emotka  
Często moje wygrane są wprost proporcjonalne do ilości wysłanych zgłoszeń  i nie mają wiele wspólnego z kreatywnością i oryginalnością emotka  

0 0

monisss

#6336454 Napisano: 22.03.2017 12:09:13
minionek napisał(a):

Czy ktoś ma jakieś doświadczenie brania udziału w konkursach organizowanych przez Albedo Marketing sp. z o. o. z siedzibą w Poznaniu ? Czy oni zawsze tak olewają kwestie ogłaszania wyników czy publikowania dodanych zdjęć? Konkurs Zaprojektujetykiete mam wrażenie,że jest jakąś ściemą.... Nie trzymają się regulaminu, nie odpowiadają nawet na zadane pytania przez formularz  emotka emotka  Ktoś z forumowiczów bierze w nim udział? Wygraliście już coś? Cokolwiek? 

ja bralam udzia;l.. nie wygralam nawet najgorszej nagrody.. a szkoda emotka moze nie jestem mistrzem ale 1 zdjecie mam nawet nawet.. 
co do organizacji tego konku to porazka..
0 0

minionek

#6336459 Napisano: 22.03.2017 12:10:58
kalka napisał(a):

minionek napisał(a):

Moje osobiste odczucia i opinie o Albedo Marketing są negatywne pod wieloma względami   emotka  
Często moje wygrane są wprost proporcjonalne do ilości wysłanych zgłoszeń  i nie mają wiele wspólnego z kreatywnością i oryginalnością emotka  

Ehhh no to widzę,że nawet nie ma co się łudzić na thermomixa emotka  A szkoda, bo poluję na niego w konkursach i dopiero pierwszy raz udało mi się trafić na aktualny konkurs w którym mogłam wziąść udział. 
0 0

dorothy

#6336460 Napisano: 22.03.2017 12:11:12
minionek napisał(a):

chyba w zeszłym tygodniu były wpisy o wygranych z tego konkursu
0 0

minionek

#6336462 Napisano: 22.03.2017 12:11:52
monisss a w którym etapie brałaś udział? 
0 0

luko922

#6336466 Napisano: 22.03.2017 12:13:05
Cechini Muszyna w Kauflandzie już poinformowana? Widziałem w MDW wpis emotka . Ktoś wygrał jeszcze czy tylko jedna osoba? 
0 0

kalka

#6336467 Napisano: 22.03.2017 12:13:54
minionek napisał(a):

kalka napisał(a):

minionek napisał(a):

Moje osobiste odczucia i opinie o Albedo Marketing są negatywne pod wieloma względami   emotka  

Ehhh no to widzę,że nawet nie ma co się łudzić na thermomixa emotka  A szkoda, bo poluję na niego w konkursach i dopiero pierwszy raz udało mi się trafić na aktualny konkurs w którym mogłam wziąść udział. 

Graj, graj, w końcu ktoś jednak wygrywa emotka  Próbuj -osobiście proponuję iść w ilość-nawet bardziej niż w jakość  emotka
0 0

monisss

#6336470 Napisano: 22.03.2017 12:16:33
minionek napisał(a):

monisss a w którym etapie brałaś udział? 

1 i 2 .. nie jestem mistrzem fotografii ale wstawiłam jedno z Purem jako rycerz emotka
no i reszta takie sobie emotka  
0 0

minionek

#6336479 Napisano: 22.03.2017 12:19:24
kalka napisał(a):

minionek napisał(a):

kalka napisał(a):

minionek napisał(a):

Graj, graj, w końcu ktoś jednak wygrywa emotka  Próbuj -osobiście proponuję iść w ilość-nawet bardziej niż w jakość  emotka

Poszłam i na ilość i na jakość, bo miałam nadzeję,że skoro jednym z kryteriów są walory estetyczne no jakaś szansa będzie.... Nawet nie wiem, które ze zdjęć rywalizują z moimi na danym etapie emotka  Ehh no nie ma co się frustrować tylko czekać, aż łaskawie ogłoszą i opublikują zwycięzców
1 kalka 0

monisss

#6336480 Napisano: 22.03.2017 12:21:12
minionek napisał(a):

kalka napisał(a):

minionek napisał(a):

kalka napisał(a):

minionek napisał(a):

Poszłam i na ilość i na jakość, bo miałam nadzeję,że skoro jednym z kryteriów są walory estetyczne no jakaś szansa będzie.... Nawet nie wiem, które ze zdjęć rywalizują z moimi na danym etapie emotka  Ehh no nie ma co się frustrować tylko czekać, aż łaskawie ogłoszą i opublikują zwycięzców

bardzo mi się podobało zdjęcie PURfekcyjna Pani Domu !!! I też było zdjęcie z talerzami narysowanymi w I etapie, ktores to Twoje?
0 0

minionek

#6336483 Napisano: 22.03.2017 12:23:54
monisss PURfekcyjan Pani Domu to ja hahahah emotka  Cieszę się,że się podobało emotka
0 0

xpac

#6336484 Napisano: 22.03.2017 12:24:29
dorothy napisał(a):

minionek napisał(a):

Hej emotka  ja tam mam pozytywne odczucia. Wygrałem 2 razy glowne, trochę dodatkowych i zawsze było OK emotka
0 0

monisss

#6336518 Napisano: 22.03.2017 12:45:35
xpac napisał(a):

dorothy napisał(a):

minionek napisał(a):

Hej emotka  ja tam mam pozytywne odczucia. Wygrałem 2 razy glowne, trochę dodatkowych i zawsze było OK emotka

ja tez mam glowna od Albedo, do tej pory bylo wszystko super! ale ten konkurs ma jakies straszne obsuwy...
0 0

monisss

#6336519 Napisano: 22.03.2017 12:47:05
minionek napisał(a):

monisss PURfekcyjan Pani Domu to ja hahahah emotka  Cieszę się,że się podobało emotka

tak myslalam emotka jeny jaka mam intuicje emotka pomysł świetny, podpis ładny , zdjęcie ekstra no  i modelka też super emotka moje się do Twoich nie umywaja hahaha
0 0

minionek

#6336522 Napisano: 22.03.2017 12:53:21
oj tam oj tam, ten pomysł z rycerzem  to bardzo kreatywny pomysł. Wszyscy tak chwalą znajomi tego thermomixa,że i ja zapragnęłam go mieć,a takiej $$$ na niego nie wydam więc kiedyś go sobie wygram emotka  Marzył mi się kiedyś Kitchen Aid  to go sobie wygrałam, teraz kolej na Thermomix, jak nie w tym konkursie to w nastepnym emotka  
1 monisss 0

monisss

#6336531 Napisano: 22.03.2017 13:06:53
minionek napisał(a):

oj tam oj tam, ten pomysł z rycerzem  to bardzo kreatywny pomysł. Wszyscy tak chwalą znajomi tego thermomixa,że i ja zapragnęłam go mieć,a takiej $$$ na niego nie wydam więc kiedyś go sobie wygram emotka  Marzył mi się kiedyś Kitchen Aid  to go sobie wygrałam, teraz kolej na Thermomix, jak nie w tym konkursie to w nastepnym emotka  

trzym kciukasy! emotka ja tez marze o nim i licze na cud, ze w koncu ten sprzet sprawi,ze bede gotowac:) 
1 minionek 0