Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

madzia1-s

#6341173 Napisano: 02.04.2017 10:21:23
minionek napisał(a):

Mam pytanie odnośnie Kinder Bueno - bonów do Zelando- czy ktoś na forum wygrał we wczesniejszych etapach? Czy oni to wysyłają mailem, jak wygląda procedura od momentu wygrania do otrzymania nagrody? 

Bon do ZALANDO wysylany jest kurierem DPD. W tym tygodniu dotarl wygrany w 1wszym etapie. Po otrzymaniu maila gratulujeacego, nic innego sie nie dzieje, trzeba czekac na przesylke. 

darxxx

#6341215 Napisano: 02.04.2017 14:09:28
Mam pytanie odnośnie do loterii Nescafé. Kupiłam opakowanie 10 szt., jedna z saszetek wygrała. Teraz muszę pocztą odesłać im oryginał paragonu, który podejrzewam już do mnie nie wróci, a mam jeszcze kilka niewykorzystanych sztuk z tego opakowania. Co zrobić? emotka
0 0

marionzzz

#6341217 Napisano: 02.04.2017 14:11:36
darxxx napisał(a):

Mam pytanie odnośnie do loterii Nescafé. Kupiłam opakowanie 10 szt., jedna z saszetek wygrała. Teraz muszę pocztą odesłać im oryginał paragonu, który podejrzewam już do mnie nie wróci, a mam jeszcze kilka niewykorzystanych sztuk z tego opakowania. Co zrobić?  emotka

zrób ksero paragonu i całego listu do nich wysłanego i w razie kolejnej wygranej załącz ksero paragonu z adnotacją,że oryginał znajduje się u nich wysłany do wygranego zgłoszenia tego to a tego dnia
0 0

xpac

#6341218 Napisano: 02.04.2017 14:22:57
darxxx napisał(a):

Mam pytanie odnośnie do loterii Nescafé. Kupiłam opakowanie 10 szt., jedna z saszetek wygrała. Teraz muszę pocztą odesłać im oryginał paragonu, który podejrzewam już do mnie nie wróci, a mam jeszcze kilka niewykorzystanych sztuk z tego opakowania. Co zrobić?  emotka

Jakie pozytywne podejście emotka  ja bm proponował wygrać drugi raz i dopiero się martwić emotka  
0 0

darxxx

#6341223 Napisano: 02.04.2017 14:54:07
marionzzz napisał(a):

darxxx napisał(a):

zrób ksero paragonu i całego listu do nich wysłanego i w razie kolejnej wygranej załącz ksero paragonu z adnotacją,że oryginał znajduje się u nich wysłany do wygranego zgłoszenia tego to a tego dnia

Dzięki emotka
0 0

darxxx

#6341224 Napisano: 02.04.2017 14:56:47
xpac napisał(a):

darxxx napisał(a):

Jakie pozytywne podejście emotka  ja bm proponował wygrać drugi raz i dopiero się martwić emotka  

Pozytywne podejście przede wszystkim  emotka  A martwić też się lubię na zapas  emotka
0 0

infatne

#6341236 Napisano: 02.04.2017 17:04:13
Czy w waszych intermarche tez dzisiaj jest inwentaryzacja ?  bo spotkała mnie niemiła niespodzianka emotka może ktoś dziś był no nie wiem czy jechać do 2
0 0

mixik

#6341238 Napisano: 02.04.2017 17:32:24
infatne napisał(a):

Czy w waszych intermarche tez dzisiaj jest inwentaryzacja ?  bo spotkała mnie niemiła niespodzianka vemots/tongue.gif może ktoś dziś był no nie wiem czy jechać do 2

W moim tez. W piatek byla kartka na drzwiach z ta informacja
0 0

@gnieszk@

#6341239 Napisano: 02.04.2017 17:36:48
darxxx napisał(a):

Odpowiedź od organizatora na takie pytanie :
"W przypadku dokonania przez Panią więcej niż jednego zwycięskiego zgłoszenia z tytułu jednego paragonu stwierdzającego zakup kilku saszetek NESCAFÉ Classic 3in1 (biorących udział w Loterii). Prosimy każdorazowo w wystąpieniu takiej okoliczności w drugim i każdym kolejnym Oświadczeniu laureata zawrzeć informację, iż ww. dowód zakupu został już przez Państwa przesłany Organizatorowi lub przesłania na adres Organizatora wraz z Oświadczeniem czytelnej kserokopii paragonu fiskalnego w wersji papierowej, z tym zastrzeżeniem, iż za pierwszym razem przesłany musi być paragon fiskalny w wersji oryginalnej."
1 darxxx 0

infatne

#6341250 Napisano: 02.04.2017 18:07:30
mixik napisał(a):

infatne napisał(a):

Czy w waszych intermarche tez dzisiaj jest inwentaryzacja ?  bo spotkała mnie niemiła niespodzianka vemots/tongue.gif może ktoś dziś był no nie wiem czy jechać do 2

A jakie miasto bo może mówimy o tym samym intermarche  :D
0 0

asantesana

#6341253 Napisano: 02.04.2017 18:40:12
infatne napisał(a):

mixik napisał(a):

infatne napisał(a):

Kraków ma inwentaryzację, szłam do sklepu 40 minut i mnie coś trafiło.
1 infatne 0

infatne

#6341256 Napisano: 02.04.2017 18:48:17
asantesana napisał(a):

infatne napisał(a):

mixik napisał(a):

infatne napisał(a):

Haha no to ja dokładnie tak samo tylko 40 jechałam z 2 końca Krakowa. Myślałam  , że mnie coś strzeli jak zobaczyłam tą kartkę emotka Jutro musze powtórzyć wycieczkę . ....
0 0

asantesana

#6341260 Napisano: 02.04.2017 18:56:45
infatne napisał(a):

asantesana napisał(a):

infatne napisał(a):

mixik napisał(a):

infatne napisał(a):

Haha no to ja dokładnie tak samo tylko 40 jechałam z 2 końca Krakowa. Myślałam  , że mnie coś strzeli jak zobaczyłam tą kartkę vemots/tongue.gif Jutro musze powtórzyć wycieczkę . ....

Ja też, a kompletnie mi jutro nie pasuje. To najgorszy ITM jaki kiedykolwiek widziałam, ciągle puste półki, jakieś inwentaryzacje w ciągu dnia, zmiany właścicieli, masakra.  
0 0

Gość: lubiemakaron

#6341267 Napisano: 02.04.2017 19:56:49
minionek napisał(a):

Mam pytanie odnośnie Kinder Bueno - bonów do Zelando- czy ktoś na forum wygrał we wczesniejszych etapach? Czy oni to wysyłają mailem, jak wygląda procedura od momentu wygrania do otrzymania nagrody? 

ja w czwartek dostalam bon listem poleconym (2 etap)
0 0

infatne

#6341280 Napisano: 02.04.2017 20:38:33
asantesana napisał(a):

infatne napisał(a):

asantesana napisał(a):

infatne napisał(a):

mixik napisał(a):

infatne napisał(a):

Haha no to ja dokładnie tak samo tylko 40 jechałam z 2 końca Krakowa. Myślałam  , że mnie coś strzeli jak zobaczyłam tą kartkę vemots/tongue.gif Jutro musze powtórzyć wycieczkę . ....

Ja też, a kompletnie mi jutro nie pasuje. To najgorszy ITM jaki kiedykolwiek widziałam, ciągle puste półki, jakieś inwentaryzacje w ciągu dnia, zmiany właścicieli, masakra.  

Mi  się często zdarza , że wbijaja mi inna cenę niż na półce. Oczywiście zawsze wyższa . .....
0 0

kkbt

#6341312 Napisano: 02.04.2017 23:04:43
Działa Wam Kaufland uroda? Nie mogę wysłać zgłoszenia. emotka

Edytuję - udało się w innej przeglądarce.
0 0

Gość: rafi323raf

#6341320 Napisano: 03.04.2017 01:43:12
infatne napisał(a):

asantesana napisał(a):

Mi  się często zdarza , że wbijaja mi inna cenę niż na półce. Oczywiście zawsze wyższa . .....

Raz w tym Intermarche zwróciłem produkty bo mi nabiło... na niską cenę emotka   Także nawet je lubię, ale tylko konkursowe zakupy tam robię.
Dzisiaj też miałem do krakowskiego pojechać, ale lenistwo zwyciężyło. Widzę, że dobrze. Cieszmy się, że w ogóle jakieś jest emotka
0 0

infatne

#6341380 Napisano: 03.04.2017 10:53:26
rafi323raf napisał(a):

infatne napisał(a):

asantesana napisał(a):

Raz w tym Intermarche zwróciłem produkty bo mi nabiło... na niską cenę emotka   Także nawet je lubię, ale tylko konkursowe zakupy tam robię.
Dzisiaj też miałem do krakowskiego pojechać, ale lenistwo zwyciężyło. Widzę, że dobrze. Cieszmy się, że w ogóle jakieś jest emotka  

Tak też kiedyś miałam z konkursowymi produktami ale to inna bajka. Teraz się nauczyłam, że jak jest na cos konkurs to przeważnie jest na to zniżka która NIGDY nie jest uwzgledniona na cenie w sklepie. Potem jako sobie juz wyliczysz czasie bo kupić żeby było to 25 przychodzisz do kasy i sie okazuje, że jest zniżka i wszystko do zwrotu do nie wychodzi do 25. Mnie to mega irytuje ! Bo to chyba ich lenistwo
0 0

minionek

#6341415 Napisano: 03.04.2017 12:12:43
Hej, czy ktoś brał udział w konkursie EL SOL, jak długo trzeba czekać na informację o ewentualnej wygranej po zakończeniu danego etapu? 
0 0

Masza86

#6341426 Napisano: 03.04.2017 12:39:47
kupiłam  całe opakowanie kaw Nescafe ,  czy jesli wygram wysyłam skan oryginału paragonu, i moge wykorzystac go 10 raz bo tyle jest kaw w opakowaniu??, czy musze miec na kazda kawe jeden paragon ?? emotka ktos pisał ze chyba mozna skany przesyłac ??
0 0