Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

mstelmas11

#6344147 Napisano: 09.04.2017 19:51:28
czy wysyła wam normalnie odpowiedź w konkursie Kopca Kreta? uzupełniłam 4 dymki, i wszystko wypełniłam tak jak trzeba a cięgle mi wyskakuje że praca nie spełnia wymagań. nie przekraczam znaków bo tam  się nie da przekroczyć
0 0

oolga

#6344164 Napisano: 09.04.2017 21:51:30
Po jakim czasie dostaliście maila z potwierdzeniem wygranej z nescafe?
0 0

staszek

#6344165 Napisano: 09.04.2017 21:52:50
oolga napisał(a):

Po jakim czasie dostaliście maila z potwierdzeniem wygranej z nescafe?

Od razu.
1 oolga 0

oolga

#6344167 Napisano: 09.04.2017 21:56:56
Dziękuję!
0 0

Gość: mariolakal

#6344168 Napisano: 09.04.2017 22:01:54
anirak napisał(a):

atanerka napisał(a):

Masza86 napisał(a):

6 kwietnia wygrałam  emotka

Ja wygrałam foremke silikonowa poprzez stronę internetową, miałam wysłać oświadczenie pobrane że strony plus paragon. Mimo to dzień po wygranym dniu,zadzwoniła miła pani chcąc poinformować mnie o tym,aby wysłać paragon i oświadczenie, jednakże byłam szybsza i dokumenty już wysłałam. 
Także powinni do Ciebie zadzwonić, ale może na wszelki wypadek skontaktuj się z nimi mailowo lub telefonicznie. 

Ja także wygrałam poprzez stronę internetową i zupełnie zapomniałam o odesłaniu oświadczenia w ciągu pięciu dni, ale napisałam do nich i naprawdę Miła Pani zadzwoniła do mnie z informacją, że mogę to jeszcze zrobić ... Kontakt z nimi, wg mnie, jest naprawdę w porządku emotka  Może warto do nich napisać, albo już wysyłać paragon i oświadczenie emotka

A ja wygrałam foremkę 31 marca, wypełniłam oświadczenie na Ich stronce i nikt nie pytał mnie o paragon...  emotka
0 0

staszek

#6344169 Napisano: 09.04.2017 22:03:07
Czy w loterii masła roślinnego w Tesco w razie wygranej odsylaliscie poczta paragon i oświadczenie czy tylko wypelnialiscie ten formularz z maila?
0 0

staszek

#6344170 Napisano: 09.04.2017 22:04:41
mariolakal napisał(a):

anirak napisał(a):

atanerka napisał(a):

Masza86 napisał(a):

6 kwietnia wygrałam  emotka

Ja wygrałam foremke silikonowa poprzez stronę internetową, miałam wysłać oświadczenie pobrane że strony plus paragon. Mimo to dzień po wygranym dniu,zadzwoniła miła pani chcąc poinformować mnie o tym,aby wysłać paragon i oświadczenie, jednakże byłam szybsza i dokumenty już wysłałam. 
Także powinni do Ciebie zadzwonić, ale może na wszelki wypadek skontaktuj się z nimi mailowo lub telefonicznie. 

Ja także wygrałam poprzez stronę internetową i zupełnie zapomniałam o odesłaniu oświadczenia w ciągu pięciu dni, ale napisałam do nich i naprawdę Miła Pani zadzwoniła do mnie z informacją, że mogę to jeszcze zrobić ... Kontakt z nimi, wg mnie, jest naprawdę w porządku emotka  Może warto do nich napisać, albo już wysyłać paragon i oświadczenie emotka

A ja wygrałam foremkę 31 marca, wypełniłam oświadczenie na Ich stronce i nikt nie pytał mnie o paragon...  emotka

U mnie tak samo było.
0 0

pini

#6344171 Napisano: 09.04.2017 22:21:06
Zauważyliście, że w loterii Glade nie można paragonów ze sprejami rejestrować (prawda?), bo ja nie zauważyłam emotka
0 0

#6344176 Napisano: 09.04.2017 22:28:59
pini napisał(a):

Zauważyliście, że w loterii Glade nie można paragonów ze sprejami rejestrować (prawda?), bo ja nie zauważyłam emotka

Jak to ?  emotka
0 0

pini

#6344177 Napisano: 09.04.2017 22:31:24
mariolakal napisał(a):

pini napisał(a):

Jak to ?  emotka PATRZĘ TERAZ NA PRODUKTY ZE STRONY KONKURSU I TAM TE AUTOMATYCZNE SA WYMIENIONE, ALE TE DEZODORANTY JUZ NIE... Sorki za capsa

0 0

#6344179 Napisano: 09.04.2017 22:34:01
mariolakal napisał(a):

pini napisał(a):

mariolakal napisał(a):

pini napisał(a):

Jak to ?  emotka PATRZĘ TERAZ NA PRODUKTY ZE STRONY KONKURSU I TAM TE AUTOMATYCZNE SA WYMIENIONE, ALE TE DEZODORANTY JUZ NIE... Sorki za capsa

Z reg. : "Towarami objętymi Loterią są wszystkie produkty odświeżające marki Glade,sprzedawane w punktach sprzedaży detalicznej na obszarze Rzeczypospolitej Polskiej,
dalej zwane „Produktami”
0 0

pini

#6344180 Napisano: 09.04.2017 22:34:08
W regulaminie jest "wszystkie", chyba więc powinnam usunąć swoje spostrzeżenia? Ten spis produktów na strnie mnie zmylił...
0 0

bezaczek7

#6344184 Napisano: 09.04.2017 22:44:25
pini napisał(a):

W regulaminie jest "wszystkie", chyba więc powinnam usunąć swoje spostrzeżenia? Ten spis produktów na strnie mnie zmylił...

Tez mnie zmylil, ale uznalam, ze po prostu pokazuja nowosci, czy cos takiego, znaczy nowe zapachy w tych kategoriach. Sugerowalam sie regulminem i zglosilam duzy spray do powietrza. I tak nie wygralam, czekam nadal na swoje szczescie emotka
0 0

Gość:

#6344185 Napisano: 09.04.2017 22:47:56
staszek napisał(a):

Czy w loterii masła roślinnego w Tesco w razie wygranej odsylaliscie poczta paragon i oświadczenie czy tylko wypelnialiscie ten formularz z maila?

W regulaminie jest napisane, że trzeba odesłać paragon i oświadczenie wydrukowane ze strony w ciągu 5 dni. 
0 0

#6344214 Napisano: 10.04.2017 00:25:20
Victoria33 napisał(a):

staszek napisał(a):

W regulaminie jest napisane, że trzeba odesłać paragon i oświadczenie wydrukowane ze strony w ciągu 5 dni. 

To po jasną cho..rę dostałam po odesłaniu oświadczenia e-mailem takie coś:
" Zgodnie z regulaminem Nagroda zostanie wysłana w terminiedo 12 czerwca 2017 r. pozytywnie zweryfikowanym Laureatom.Organizator"I podali moje dane wraz z numerem paragonu... Oczywiście, Regulaminu nie czytałam... emotka
0 0

monisss

#6344238 Napisano: 10.04.2017 08:59:57
jeszcze raz zapytam, czy jak kupilam opakowanie zbiorcze, zgrzewkę KropliBeskidu to dobrze mniemam,że do loterii w E.LEclercu zgłosić nie mogę?
0 0

Gość:

#6344243 Napisano: 10.04.2017 09:08:14
mariolakal napisał(a):

Victoria33 napisał(a):

staszek napisał(a):

To po jasną cho..rę dostałam po odesłaniu oświadczenia e-mailem takie coś:
" Zgodnie z regulaminem Nagroda zostanie wysłana w terminiedo 12 czerwca 2017 r. pozytywnie zweryfikowanym Laureatom.Organizator"I podali moje dane wraz z numerem paragonu... Oczywiście, Regulaminu nie czytałam...  emotka

Dostałam takiego samego maila. Wygrałam patelnię przez stronę. Skanu paragonu się nie wysyłało, więc jak miałaby wyglądać weryfikacja? Dało mi to do myślenia, przeczytałam jeszcze raz Regulamin i wysłałam pocztą oświadcznie i paragon.
0 0

monisss

#6344270 Napisano: 10.04.2017 10:15:30
andii napisał(a):

monisss napisał(a):

jeszcze raz zapytam, czy jak kupilam opakowanie zbiorcze, zgrzewkę KropliBeskidu to dobrze mniemam,że do loterii w E.LEclercu zgłosić nie mogę?

Możesz jako jedno zgłoszenie . a jaki opis masz   na paragonie?

woda kropla beskidu (bez ilosci ect) kod cena 7,49zł..
0 0

violka88

#6344383 Napisano: 10.04.2017 12:44:19
ale jestem złaemotka
nie wiem czy na pocztę czy na agencję  emotka
chodzi o konkurs Rozpal zmysły w Walentynki z Durex Intense w Carrefour
wygrałam u nich 200zł i nagroda nie dotarła więc napisałam do nich z zapytaniem gdzie się moja nagroda zgubiLa?
a oni bezczelnie twierdzą że nie dostali paragonu, po prostu nie dostali mojego listu z paragonem emotka
a mąż wysyłał na poczcie priorytetem, więc już dawno powinien dojść. 
Oni chcą teraz skan - jak ja wysłałam im oryginał paragonu, no i potwierdzenie wysłania - jak list został wysłany tylko priorytetem.
Do tej pory nie miałam, problemów zawsze cała korespondencja dochodziła - a teraz nagle gdzieś się zawieruszyła albo ktoś zgubił, agencja czy poczta - nie wiadomoemotka  a ja nagrody nie otrzymam  emotka
Ponad 30 zł kosztował mnie ten konkurs oraz stracony czas na wymyślanie hasełek a w zamian  tylko nERWY emotka
mnie już się tych konkursów odechciewa, chyba pójdę na wczesną emeryturę konkursową
0 0

zaczytana-pola

#6344387 Napisano: 10.04.2017 12:49:46
violka88 napisał(a):

ale jestem zła emotka
nie wiem czy na pocztę czy na agencję  emotka
chodzi o konkurs Rozpal zmysły w Walentynki z Durex Intense w Carrefour
wygrałam u nich 200zł i nagroda nie dotarła więc napisałam do nich z zapytaniem gdzie się moja nagroda zgubiLa?
a oni bezczelnie twierdzą że nie dostali paragonu, po prostu nie dostali mojego listu z paragonem  emotka
a mąż wysyłał na poczcie priorytetem, więc już dawno powinien dojść. 
Oni chcą teraz skan - jak ja wysłałam im oryginał paragonu, no i potwierdzenie wysłania - jak list został wysłany tylko priorytetem.
Do tej pory nie miałam, problemów zawsze cała korespondencja dochodziła - a teraz nagle gdzieś się zawieruszyła albo ktoś zgubił, agencja czy poczta - nie wiadomo emotka  a ja nagrody nie otrzymam  emotka
Ponad 30 zł kosztował mnie ten konkurs oraz stracony czas na wymyślanie hasełek a w zamian  tylko nERWY  emotka
mnie już się tych konkursów odechciewa, chyba pójdę na wczesną emeryturę konkursową

Na 200 zł to powinnaś jednak wysłać poleconym.
0 0