Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

marzanna

#6344480 Napisano: 10.04.2017 15:07:59
cudaczek121 napisał(a):

violka88 napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

violka88 napisał(a):

ale jestem zła emotka
nie wiem czy na pocztę czy na agencję  emotka
chodzi o konkurs Rozpal zmysły w Walentynki z Durex Intense w Carrefour
wygrałam u nich 200zł i nagroda nie dotarła więc napisałam do nich z zapytaniem gdzie się moja nagroda zgubiLa?
a oni bezczelnie twierdzą że nie dostali paragonu, po prostu nie dostali mojego listu z paragonem  emotka
a mąż wysyłał na poczcie priorytetem, więc już dawno powinien dojść. 
Oni chcą teraz skan - jak ja wysłałam im oryginał paragonu, no i potwierdzenie wysłania - jak list został wysłany tylko priorytetem.
Do tej pory nie miałam, problemów zawsze cała korespondencja dochodziła - a teraz nagle gdzieś się zawieruszyła albo ktoś zgubił, agencja czy poczta - nie wiadomo emotka  a ja nagrody nie otrzymam  emotka
Ponad 30 zł kosztował mnie ten konkurs oraz stracony czas na wymyślanie hasełek a w zamian  tylko nERWY  emotka
mnie już się tych konkursów odechciewa, chyba pójdę na wczesną emeryturę konkursową

Na 200 zł to powinnaś jednak wysłać poleconym.

myślałam, że dojdzie, bez problemu- jak do tej pory zawsze wszystko dochodziło. Teraz to już chyba każdą dokumentację będę kserować i założę sobie teczkę na te ksera.
gdybym wiedziała że ktoś zaniedba swoją pracę to wysłałabym poleconym, niestety nie przewidziałam tego

Pierwszy raz słyszę,aby wysyłać zwykłym listem priorytetowym list do agencji. Myślałam,że w regulaminach zazwyczaj jest zapis,że należy wysłać paragon przesyłką rejestrowaną lub kurierem tudzież skan na maila. Kiedyś były do wygrania gdzieś ręczniki Bounty, to raz w życiu zasknerzyłam na polecony i wysłałam zwykłym i nagrody nie dostałam, bo pani z agencji twierdziła,że paragonu nie otrzymali ode mnie.Dobrze,że to był tylko ręcznik, ale od tamtej pory zawsze wysyłam poleconym priorytetem, a gdy stwierdzam,że gra niewarta świeczki i wartość znaczka przewyższa wartość nagrody, to nie odsyłam danych wcale.

Ja raz w życiu wysłałam paragon listem zwykłym bo nie zależało mi na nagrodzie (zestaw Palmolive) i nagroda dotarła. To było Albedo o ile dobrze pamiętam. W przypadku "grubszych" nagród nie odważyłabym się na takie ryzyko  emotka
0 0

paula9891

#6344485 Napisano: 10.04.2017 15:12:45
agniehaha89 napisał(a):

jak informuje kinder bueno? Widze, że jestem na liście ale żadnej informacji nie miałam.

A w spamie? Informują mailowo (ale jak chodzi o ostatni etap, to pewnie jeszcze nie rozesłali maili).
0 0

agniehaha89

#6344487 Napisano: 10.04.2017 15:14:38
paula9891 napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

jak informuje kinder bueno? Widze, że jestem na liście ale żadnej informacji nie miałam.

A w spamie? Informują mailowo (ale jak chodzi o ostatni etap, to pewnie jeszcze nie rozesłali maili).

acha dzięki, właśnie chodziło mi o ostatni etap. 
0 0

atanerka

#6344497 Napisano: 10.04.2017 15:38:54
Czy osoby które wygrały w kinder bueno (etap 3) dostały już maile z biletami?
0 0

paula9891

#6344500 Napisano: 10.04.2017 15:42:39
atanerka napisał(a):

Tak, sprawdz spam emotka
0 0

atanerka

#6344508 Napisano: 10.04.2017 16:04:57
paula9891 napisał(a):

atanerka napisał(a):

Tak, sprawdz spam emotka

Niestety pusto i w spamie:(
0 0

Gość: maliszka

#6344524 Napisano: 10.04.2017 16:28:35
Widzę, że idzie rezerwa z Nivea i mam takie pytanie czy wszyscy dostali e-maila o pozytywnej weryfikacji paragonu bo u mnie na jednym przyszło takie potwierdzenie a na drugim e-mailu nie ma?
0 0

apoccalipsa

#6344533 Napisano: 10.04.2017 16:55:24
były już maile z niedzieli 9.04 z Kopca Kreta? ( wyniki są na stronie )
0 0

banka-manka

#6344534 Napisano: 10.04.2017 16:59:22
maliszka napisał(a):

Widzę, że idzie rezerwa z Nivea i mam takie pytanie czy wszyscy dostali e-maila o pozytywnej weryfikacji paragonu bo u mnie na jednym przyszło takie potwierdzenie a na drugim e-mailu nie ma?

Na żadne odesłane dane nie dostałam potwierdzenia. A powinnam? 
0 0

violka88

#6344535 Napisano: 10.04.2017 17:02:33
banka-manka napisał(a):

maliszka napisał(a):

ja już dawno otrzymalam maila z pozytywną weryfikacją       (nivea intermarche)

banka-manka

#6344536 Napisano: 10.04.2017 17:04:19
violka88 napisał(a):

banka-manka napisał(a):

maliszka napisał(a):

To chyba będę się z nimi kontaktować emotka  Dane odesłałam od razu, mejl nie wrócił. 
0 0

xjustx

#6344538 Napisano: 10.04.2017 17:05:40
banka-manka napisał(a):

violka88 napisał(a):

banka-manka napisał(a):

maliszka napisał(a):

To chyba będę się z nimi kontaktować  emotka  Dane odesłałam od razu, mejl nie wrócił. 

ja z Tesco też nie dostałam
0 0

ewunia

#6344540 Napisano: 10.04.2017 17:11:30
xjustx napisał(a):

banka-manka napisał(a):

violka88 napisał(a):

banka-manka napisał(a):

maliszka napisał(a):

To chyba będę się z nimi kontaktować  emotka  Dane odesłałam od razu, mejl nie wrócił. 

u mnie też z Tesco brak...
0 0

monkakk

#6344541 Napisano: 10.04.2017 17:15:04
ewunia napisał(a):

xjustx napisał(a):

banka-manka napisał(a):

violka88 napisał(a):

banka-manka napisał(a):

maliszka napisał(a):

Ja mam z Tesco dziś @ o pozytywnej weryfikacji
0 0

anialistopad

#6344544 Napisano: 10.04.2017 17:23:50
Z tesco dostałam już dawno @ o pozytywnej weryfikacji
0 0

Gość: kermit

#6344550 Napisano: 10.04.2017 17:34:44
Czy w konkursie Piotr i Paweł / Fairy biorą udział wszystkie sklepy? W regulaminie jest wzmianka o liście sklepów w
załączniku nr1. Z tym że ja widzę tylko sam regulamin, bez załączników...
0 0

jokan

#6344551 Napisano: 10.04.2017 17:35:36
wersja wielkanocna (ja się nie naśmiewam, ale lubię ożywioną dyskusję)...
https://www.faceb...p;type=3&theater
0 0

mysia

#6344557 Napisano: 10.04.2017 17:48:41
monkakk napisał(a):

ewunia napisał(a):

xjustx napisał(a):

banka-manka napisał(a):

violka88 napisał(a):

banka-manka napisał(a):

maliszka napisał(a):

Ja mam z Tesco dziś @ o pozytywnej weryfikacji

Oni w różne dni rozsyłali info o pozytywnej weryfikacji, a dzisiaj poszła rezerwa Hebe więc nie zdziwię się jak rezerwy z innych sklepów pójdą też na dniach..
0 0

damiangoogle

#6344559 Napisano: 10.04.2017 17:48:58
Czy z tego konkursu informowali https://pociagdonagrod.pl/ ?
Jeżeli tak to kiedy i w jaki sposób. Miały być maile w ciagu 40 dni od 28 lutego?
0 0

magisterek

#6344565 Napisano: 10.04.2017 18:04:22
damiangoogle napisał(a):

Czy z tego konkursu informowali https://pociagdonagrod.pl/ ?
Jeżeli tak to kiedy i w jaki sposób. Miały być maile w ciagu 40 dni od 28 lutego?

Była tu informacja - czas mają do maja!
0 0