Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

isabella

#6354969 Napisano: 11.05.2017 09:10:02
Chciałam jeszcze zapytać jak jest z tymi konkursami na Facebooku? Brałam już udział w tylu a w żadnym nawet słownik pochwaly nie dostałam. Ponadto startuje tyle osób a jedną wybierają.
0 0

jasnoniebieska

#6354985 Napisano: 11.05.2017 09:37:42
isabella napisał(a):

Chciałam jeszcze zapytać jak jest z tymi konkursami na Facebooku? Brałam już udział w tylu a w żadnym nawet słownik pochwaly nie dostałam. Ponadto startuje tyle osób a jedną wybierają.

Ja odpuszczam sobie konkursy na polubienia, udostępnienia zdjęcia itp. Szczególnie takie prowadzone przez blogerów i butiki. Warto zwrócić uwagę na zaufanych organizatorów i konkursy z dużą ilością nagród. Polecam konkursy kreatywne emotka
1 jokan 0

monisss

#6354989 Napisano: 11.05.2017 09:42:55
ilonaaa93 napisał(a):

isabella napisał(a):

Ja odpuszczam sobie konkursy na polubienia, udostępnienia zdjęcia itp. Szczególnie takie prowadzone przez blogerów i butiki. Warto zwrócić uwagę na zaufanych organizatorów i konkursy z dużą ilością nagród. Polecam konkursy kreatywne emotka

w tych tez jest bardzo ciezko wygrac.. ostatnio tyle bralam udzialu i co ? moze ze 2 nagrody... szkoda zycia emotka oczywiscie sa osoby co wygrywaja czesto -podziwiam emotka
0 0

Niebieska_Laguna

#6354991 Napisano: 11.05.2017 09:47:40
monisss napisał(a):

ilonaaa93 napisał(a):

isabella napisał(a):

w tych tez jest bardzo ciezko wygrac.. ostatnio tyle bralam udzialu i co ? moze ze 2 nagrody... szkoda zycia emotka oczywiscie sa osoby co wygrywaja czesto -podziwiam emotka

Na przykład: kartonowa dama emotka
2 elmo, monisss 0

ziolko

#6354993 Napisano: 11.05.2017 09:53:36
Niebieska_Laguna nie denerrrrwuj mnie z tymi kartonami emotka  bo co to widzę, to dziwię się, że tyle osób nabiera się tą pseudo kreatywność  i kiepskie zdjęciaemotka

Andrzej007

#6354995 Napisano: 11.05.2017 09:55:22
ziolko napisał(a):

Niebieska_Laguna nie denerrrrwuj mnie z tymi kartonami  emotka  bo co to widzę, to dziwię się, że tyle osób nabiera się tą pseudo kreatywność  i kiepskie zdjęcia emotka

Mogę dostać jakiś przykład? Zaciekawiliście mnie tymi kartonami emotka
0 0

ziolko

#6354997 Napisano: 11.05.2017 09:58:35
isabella napisał(a):

spokojnie emotka  w końcu coś się uda emotka  ale najlepiej brać udział w takich konkursach, które są zadaniowe, typu napisać coś, zrobić zdjęcie itp. 
Na pewno nie polecam konkursów na lajki, czy na polubienia, gdzie tych polubień są setki, czy tysiące. Najlepiej szukać konkursów lokalnych, wtedy jest mniejsza konkurencja emotka  
Co do nagród, to moje najcenniejsze nagrody z fb to bon do spa i pobyt weekendowy w ośrodku tenisowym. Wygrane kilka lat temu, ale zawsze emotka  właśnie za opisy.
I NIE polecam konkursów z zadaniem "dlaczego to ty masz wygrać". Wtedy wylewa się wiadro zgłoszeń na litość itp emotka

Niebieska_Laguna

#6355004 Napisano: 11.05.2017 10:05:15
andzi18 napisał(a):

ziolko napisał(a):

Niebieska_Laguna nie denerrrrwuj mnie z tymi kartonami  emotka  bo co to widzę, to dziwię się, że tyle osób nabiera się tą pseudo kreatywność  i kiepskie zdjęcia emotka

0 0

ziolko

#6355007 Napisano: 11.05.2017 10:06:23
andzi18 napisał(a):

ziolko napisał(a):

coś w tym stylu https://scontent....8d4f&oe=59BD08BD

https://scontent....caa4&oe=59B44C0E

to tylko 2 przykłady znalezione na szybko na forum emotka  
0 0

Agnes

#6355011 Napisano: 11.05.2017 10:12:30
monisss napisał(a):

ilonaaa93 napisał(a):

isabella napisał(a):

ja gram głównie na FB w tym roku wpadło juz tam 15 nagród ale biorąc pod uwagę w ilu nie wygrałam to bardzo kiepski wynik
najgorsze jest gdy dopiero po wynikach okazuje się że odbiór nagrody osobisty więc nie gram w konkach które organizują butiki
0 0

jokan

#6355019 Napisano: 11.05.2017 10:23:47
ilonaaa93 napisał(a):

isabella napisał(a):

omijam konkursy blogerow i butiki niewiadomego pochodzenia, slyszlam, ze to konkursy dla picu...albo rozdaja wsrod swoich (np. innych blogerow czy znajomych, niby z losowania) albo sciama i wogole nie wysylaja nagrod, a posty z wynikami po jakims czasie kasuja....szkoda zdrowia i czasu na takie cos....(no i szkoda zasmiecac nimi swoja tablice emotka
1 ziolko 0

Gość: lubiemakaron

#6355025 Napisano: 11.05.2017 10:41:50
isabella napisał(a):

Ja wygrywam dużo na FB ale startuję tylko w kreatywnych. Szkoda mi życia na losowania. Nie gram w butikach ani u blogerów. no czasem robie wyjątek jak jest fajna nagroda u blogerów.
0 0

Andrzej007

#6355027 Napisano: 11.05.2017 10:44:36
Niebieska_Laguna napisał(a):

bzowapani napisał(a):

Nie widziałem podobnych prac, ale macie racje nie wygląda to jakoś dobrze emotka
0 0

bethan

#6355029 Napisano: 11.05.2017 10:47:24
andzi18 napisał(a):

Nie widziałem podobnych prac, ale macie racje nie wygląda to jakoś dobrze

O ja pierdzielę emotka
1 kalka 0

sylwika76

#6355048 Napisano: 11.05.2017 11:20:27
dorcia77  dziękuje za odpowiedź emotka
0 0

defed

#6355079 Napisano: 11.05.2017 12:18:04
Coś sporo tych przypomnień o wcześniej niepoinformowanej wygranej w Pociągu do nagród  emotka
Ciekawe czy laureat głównej już wie o wygranej... emotka   emotka
0 0

monisss

#6355083 Napisano: 11.05.2017 12:27:24
defed napisał(a):

Coś sporo tych przypomnień o wcześniej niepoinformowanej wygranej w Pociągu do nagród  emotka
Ciekawe czy laureat głównej już wie o wygranej...  emotka   emotka

a z jakiego maila to przychodzi? kurcze niestety do mnie nadal nic nie trafilo emotka cały czas sie łudze,ze wywalilam maila haha ale to mało prawdopodobne;)
1 mia 0

defed

#6355085 Napisano: 11.05.2017 12:34:09
monisss napisał(a):

a z jakiego maila to przychodzi?

jak w regulaminie: pociagdonagrod@bm.pl  emotka
1 monisss 0

grzanka

#6355120 Napisano: 11.05.2017 13:42:29
Może ktoś podpowie, w których sklepach można znaleźć dobrze opisane lody Koral?
0 0

Gość: mariolakal

#6355180 Napisano: 11.05.2017 15:19:36
1. Czy w desperadosie wygrał ktoś po zalogowaniu poprzez FB ? Moja rejestracja na Ich stronce nie doszła do skutku po wielu próbach... emotka  Dlatego gram prawie codziennie po jednym zgłoszeniu poprzez FB, ale jakoś rezultatów nie widzę... emotka
2. Czy w heinekenie przewidziana jest rezerwa ? Coś mi się obiło o uszy, że tak... emotka
0 0