Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

loteryjny

#6358038 Napisano: 19.05.2017 17:42:50
czy dobrze rozumiem, ze kupujac w loterii tiger na np. 1 paragonie wszystkie kombinacje tigerow biore udzial w losowaniu tylko tygodniowych i finalowych a dziennych nie?
0 0

Gość: kermit

#6358039 Napisano: 19.05.2017 17:45:19
Czy jeśli wygrałam w Nestle kartę do Decathlonu to jest sens dalszego zgłaszania paragonów? Nie za bardzo potrafię wywnioskować z regulaminu czy mogę wygrać kolejną kartę... Doczytałam, że mogę wziąć udział wielokrotnie, ale czy wygrać wielokrotnie nagrodę II stopnia to już nie mogę znaleźć. emotka
0 0

madzia1-s

#6358040 Napisano: 19.05.2017 17:45:41
kamil17 napisał(a):

czy dobrze rozumiem że w tej loterii Lay's która startuje koło 5 czerwca nie musze zachowac żadnego opakowania ani paragonu ??

nie, wystraczy ten kod z wnetrza opakowania.
Ale pytanie moje jakie to sa te paczki promocyjne? Te letnie/nowe smaki? Czy znowu jakas nowa banderola?
0 0

kamil17

#6358041 Napisano: 19.05.2017 17:48:45
madzia1-s napisał(a):

kamil17 napisał(a):

czy dobrze rozumiem że w tej loterii Lay's która startuje koło 5 czerwca nie musze zachowac żadnego opakowania ani paragonu ??

Ale pytanie moje jakie to sa te paczki promocyjne? Te letnie/nowe smaki? Czy znowu jakas nowa banderola?

dzięki, ja kupowałem takie małe opakowania (nowe smaki) 40g. i  na dole było "poznaj smak z lay's" kompletnie nie wiem jak oznaczone są inne. . . .
0 0

madzia1-s

#6358042 Napisano: 19.05.2017 17:50:02
kamil17 napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

kamil17 napisał(a):

dzięki, ja kupowałem takie małe opakowania (nowe smaki) 40g. i  na dole było "poznaj smak z lay's" kompletnie nie wiem jak oznaczone są inne. . . .

a jest opcja zebys wrzucil foto/skan paczki? I gdzie dorwales te paczki (bo jak w zabce, to można dwie pieczenie na jednym ogniu upiec:P )
0 0

bajdeq

#6358043 Napisano: 19.05.2017 17:52:53
loteryjny napisał(a):

czy dobrze rozumiem, ze kupujac w loterii tiger na np. 1 paragonie wszystkie kombinacje tigerow biore udzial w losowaniu tylko tygodniowych i finalowych a dziennych nie?

Nie można na jednym paragonie wszystkich kombinacji

"Zakup promocyjny rozszerzony nie musi być dokonany jednorazowo, może on być dokonany
minimum w jednej a w maksimum pięciu odrębnych transakcjach opisanych jak powyżej."

Uczestnik musi łącznie, w czasie trwania sprzedaży promocyjnej dokonać następujących
pięciu zakupów:
Tiger Classic oraz Tiger Speed (w ramach jednej transakcji),
Tiger Classic oraz Tiger Fighter (w ramach jednej transakcji),
Tiger Classic oraz Tiger Restart (w ramach jednej transakcji),
Tiger Classic oraz Tiger Mental (w ramach jednej transakcji),
Tiger Classic oraz Tiger Classic (w ramach jednej transakcji).

Jedna kombinacja np. Classic + Speed - 1 los na nagrodę dzienną
Pięć kombinacji opisanych powyżej na osobnych paragonach - 5 losów na nagrodę dzienna + 1 los na nagrodę tygodniową.
0 0

Gość: poprostuanette

#6358048 Napisano: 19.05.2017 18:01:36
madzia1-s napisał(a):

kamil17 napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

kamil17 napisał(a):

a jest opcja zebys wrzucil foto/skan paczki? I gdzie dorwales te paczki (bo jak w zabce, to można dwie pieczenie na jednym ogniu upiec:P )

te limitowane edycje sa zawsze w duzych paczkach.  :P
0 1 kamil17

kamil17

#6358050 Napisano: 19.05.2017 18:09:18
poprostuanette napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

kamil17 napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

kamil17 napisał(a):

tak w dużych >>?? to ciekawe 
1 madzia1-s 0

kamil17

#6358051 Napisano: 19.05.2017 18:10:09
madzia1-s napisał(a):

kamil17 napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

kamil17 napisał(a):

czy dobrze rozumiem że w tej loterii Lay\'s która startuje koło 5 czerwca nie musze zachowac żadnego opakowania ani paragonu ??

dzięki, ja kupowałem takie małe opakowania (nowe smaki) 40g. i  na dole było \"poznaj smak z lay\'s\" kompletnie nie wiem jak oznaczone są inne. . . .

kupiłem je w \"Jubilacie\" ale to sieć sklepów w Krakowie.//jak są w Kraku to i w innych miastach się je dorwie.....
1 madzia1-s 0

Gość: poprostuanette

#6358052 Napisano: 19.05.2017 18:11:20
kamil17 napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

kamil17 napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

kamil17 napisał(a):

to dobrze że małe też zrobili. Dla mnie lepiej bo nie jadamy chipsów emotka
1 kamil17 0

kamil17

#6358054 Napisano: 19.05.2017 18:12:31

kamil17 napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

kamil17 napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

kamil17 napisał(a):

to dobrze że małe też zrobili. Dla mnie lepiej bo nie jadamy chipsów emotka

dokładnie , nad tym samym pomyslałem jak je brałem, że przynajmniej nasze zdrowie nie ucierpi tak bardzo na tym emotka
0 0

mdepfs

#6358060 Napisano: 19.05.2017 18:35:48
Czy do paczki sprzątaczki jak mam paragon opisany Pł.szyb.inne.pow. to przejdzie czy tak se?
0 0

Gość: ir

#6358114 Napisano: 19.05.2017 23:47:38
ir napisał(a):

Za podpowiedzi na Syoss Plex oferuję jakiś kod lub coś podobnego - napisz co emotka

0 0

bajdeq

#6358126 Napisano: 20.05.2017 00:37:43
Dostał ktoś w końcu jakieś info z I etapu Surfa w C4? wyniki 10.05 + 7 dnia na powiadomienie już minęły....
0 0

quaresma86

#6358141 Napisano: 20.05.2017 08:11:50
Czy ktoś zgłaszał reklamację tabletu od Princes? U mnie słabo działa dotyk i dźwięk.
0 0

mirai

#6358143 Napisano: 20.05.2017 08:44:10
bajdeq94 napisał(a):

Dostał ktoś w końcu jakieś info z I etapu Surfa w C4? wyniki 10.05 + 7 dnia na powiadomienie już minęły....

Chyba nikt - sam już pytałem się o to na forum. W temacie Surf - Smolar bardzo się ociąga z wynikami... emotka .
0 0

monnikk

#6358148 Napisano: 20.05.2017 10:06:46
aaagusia napisał(a):

Po wyborze atrakcji z wyjatkowyprezent.pl pojawił mi się komunikat,ze atrakcja musi być zarezerwowana na 28dni przed końcem vouchera. Czy ktoś to sprawdzał na innych takich voucherach? Ciężko mi ustalić na tyle dni wcześniej,jaki dzień będę miała wolny emotka  Te vouchery z Garniera sa ważne do 1 lipca,wiec Max na początku czerwca muszę się określić,zeby skorzystać na koniec miesiaca

Też tak miałam. W regulaminie jest takie wyjaśnienie:
TERMIN REZERWACJI – jest to ostatni dzień z OKRESU WAŻNOŚCI VOUCHERA, w którym możliwe jest dokonanie REZERWACJI. 28 dzień przed upływem OKRESU
WAŻNOŚCI VOUCHERA jest ostatnim dniem, w którym możliwe jest dokonanie
REZERWACJI. Jeżeli OBDAROWANY dokona REZEREWACJI PREZENTU przed upływem
TERMINU REZERWACJI, to CGB gwarantuje, że jego PREZENT zostanie
zrealizowany w najbliższym dostępnym terminie, nawet jeżeli OKRES
WAŻNOŚCI VOUCHERA upłynie. Po TERMINIE REZERWACJI, a przed upływem
OKRESU WAŻNOŚCI VOUCHERA REZERWACJA będzie możliwa w miarę dostępności
miejsc. CGB zobowiązuje się dołożyć starań, aby do REALIZACJI PREZENTU
doszło, ale nie gwarantuje tego.
1 aaagusia 0

wrrrryyy

#6358161 Napisano: 20.05.2017 12:28:23
Czy do konkursu Kasztelana w Carrefour mogę kupić czteropak - jako 4 sztuki piwa, czy ten czteropak zostanie potraktowany przez Smolar jako 1 produkt?
0 0

aneczka128

#6358163 Napisano: 20.05.2017 12:47:58
angellisia napisał(a):

Również proszę o pomoc w konkursie syoss

ja również proszę o pomoc z odpowiedziami 
0 0

mixik

#6358165 Napisano: 20.05.2017 13:12:56
Traktuje po ludzku (dopiero by bylo jakby nie traktowal!), czyli 4-pak = 4 sztuki piwa (a nie jako 1).