Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

agicho

#6358257 Napisano: 21.05.2017 09:56:12
W Wielkiej Loterii Auchana w sklepie w którym robiłam zakupy kod kasy jest trzycyfrowy i mi nie przyjmuje formularz / mimo,iż jest miejsce na wpisanie 3 znaków emotka / wyskakuje "wpisz poprawny nr kasy" - miał ktoś problem albo w jakiś sposób to
ominął to?
0 0

kamagic

#6358262 Napisano: 21.05.2017 10:29:45
agicho napisał(a):

W Wielkiej Loterii Auchana w sklepie w którym robiłam zakupy kod kasy jest trzycyfrowy i mi nie przyjmuje formularz / mimo,iż jest miejsce na wpisanie 3 znaków / wyskakuje "wpisz poprawny nr kasy" - miał ktoś problem albo w jakiś sposób to ominął to?

Miałam taki problem w innej loterii Auchana i musiałam dzownić aż do Piaseczna, ale pani stwierdziła, że ona na to nic poradzić nie może i coś tam, u mnie w Auchannie to w ogóle patrzyli na mnie jak na ufoludka, wkurzyłam się niemiłosiernie
0 0

kamagic

#6358263 Napisano: 21.05.2017 10:31:54
W ogóle "pochwalę " się moim ostatnim sukcesem, otóz w loterii Develey kupiłam kilkakrotnie i jeden jedyny raz machnęłam się, że kupiłam nie to co trzeba i przez pomyłkę zajerestrowałam ten paragon, i co się okazało? że wygrał paragon z produktem którego nie ma na liście produktów konkursu, jak ktoś ma pecha to i w drewnianym kościele na niego cegła spadnie oto definicja mojego "szczęścia"emotka
2 mixik, andii 0

KuntaKinte

#6358271 Napisano: 21.05.2017 11:32:18
kto wygrał z Zottarelli?

czy przy zgłoszeniu tj wpisaniu kodu z produktu,następnie swoich danych i udzieleniu odp za ck kocham Zottarelle?.....    wysyłam jeszcze do nich skan paragonu z zakupem Zottarelli?   przeczytane w regulaminie że trzeba wysłac skan paragonu-ale gdzie?
0 0

edzia21

#6358272 Napisano: 21.05.2017 11:33:29
szejknaftowy napisał(a):

kto wygrał z Zottarelli?

czy przy zgłoszeniu tj wpisaniu kodu z produktu,następnie swoich danych i udzieleniu odp za ck kocham Zottarelle?.....    wysyłam jeszcze do nich skan paragonu z zakupem Zottarelli?   przeczytane w regulaminie że trzeba wysłac skan paragonu-ale gdzie?

skan paragonu odsyłasz w momencie wygrania sztućców, nie wcześniej
0 0

KuntaKinte

#6358273 Napisano: 21.05.2017 11:37:42
edzia21 napisał(a):

szejknaftowy napisał(a):

kto wygrał z Zottarelli?

Dla mnie to było logiczne do czasu aż wysłałem kilka zgłoszeń z poematem o Zottarelli i nie wygrałem ,więc wczytawszy się w regul. jest tam tak:

c) Wykonać zadanie konkursowe, tzn. udzielić odpowiedzi na pytanie: „Za co kochasz Zottarellę?“
d) Wgrać zdjęcie lub skan dowodu sprzedaży (paragon lub faktura) potwierdzający zakup produktu Zottarella.
e) Zapoznać się z Regulaminem oraz wyrazić zgodę na jego postanowienia poprzez kliknięcie w odpowiednie pole zgody;
itd
 ten skan jest pomiedzy  czynnosciami zgłoszenia
0 0

zaczytana-pola

#6358275 Napisano: 21.05.2017 11:41:22
szejknaftowy napisał(a):

edzia21 napisał(a):

szejknaftowy napisał(a):

kto wygrał z Zottarelli?

Dla mnie to było logiczne do czasu aż wysłałem kilka zgłoszeń z poematem o Zottarelli i nie wygrałem ,więc wczytawszy się w regul. jest tam tak:

c) Wykonać zadanie konkursowe, tzn. udzielić odpowiedzi na pytanie: „Za co kochasz Zottarellę?“
d) Wgrać zdjęcie lub skan dowodu sprzedaży (paragon lub faktura) potwierdzający zakup produktu Zottarella.
e) Zapoznać się z Regulaminem oraz wyrazić zgodę na jego postanowienia poprzez kliknięcie w odpowiednie pole zgody;
itd
 ten skan jest pomiedzy  czynnosciami zgłoszenia

O skan proszą w e-mailu z informacją o wygranej. 
0 0

@gnieszk@

#6358278 Napisano: 21.05.2017 11:44:16
Poza tym, biorąc pod uwagę, że wyniki pojawiają się zaraz po północy danego dnia i nikt nawet nie udaje, że ktokolwiek to czyta, zamiast poematu równie dobrze można napisać, że kocha się Zotarellę bo jest bielutka i okrąglutka. emotka

aurorcia

#6358286 Napisano: 21.05.2017 12:44:46
Po jakim czasie dostajecie potwierdzenia na @ z loterii Nestle porusza Polskę? Minęło kilka minut i nic emotka
0 0

delvitto

#6358288 Napisano: 21.05.2017 12:57:37
mam pytanie do laureatów Mlekovity. Mi się nie udało nic trafić, choć sporo puściłam zgłoszeń, bo wiadomo, wciąż trzeba kupować coś z tego asortymentu... Chcę spytać, czy zażądano od Was (wg regulaminu) odesłania wszystkich kodów z opakowań? Ja trochę tych kodów mam, niestety często, zwłaszcza po masełku trafiają one do kosza:( przerasta mnie zbieranie tych papierków i po prostu często nie pamiętam, że trzeba zostawić:( wysyłam na kolejny etap zgłoszenia, i zaczynam się martwić, że jak się coś trafi, to wpierw będę zmuszona dokonać kolejnych zakupów, by uzupełnić braki w kodach...;(
0 0

gwizdor

#6358294 Napisano: 21.05.2017 13:31:41
aurorcia napisał(a):

Po jakim czasie dostajecie potwierdzenia na @ z loterii Nestle porusza Polskę? Minęło kilka minut i nic emotka

Po kilku sekundach 
0 0

xpac

#6358295 Napisano: 21.05.2017 13:34:37
delvitto napisał(a):

mam pytanie do laureatów Mlekovity. Mi się nie udało nic trafić, choć sporo puściłam zgłoszeń, bo wiadomo, wciąż trzeba kupować coś z tego asortymentu... Chcę spytać, czy zażądano od Was (wg regulaminu) odesłania wszystkich kodów z opakowań? Ja trochę tych kodów mam, niestety często, zwłaszcza po masełku trafiają one do kosza:( przerasta mnie zbieranie tych papierków i po prostu często nie pamiętam, że trzeba zostawić:( wysyłam na kolejny etap zgłoszenia, i zaczynam się martwić, że jak się coś trafi, to wpierw będę zmuszona dokonać kolejnych zakupów, by uzupełnić braki w kodach...;(

Wszystkich może nie zażądają, ale na pewno tego które wygra.. i co w tedy ?? Płacz i lament bo nie masz akurat tego jednego co wygrało ...

Edit. Nie zawyżyłem, że tam wymagają kodów kreskowych emotka  w takim razie luzzz emotka  jak będą chcieli wszystkie to po prostu sobie dokupisz odpowiednią ilość emotka
0 0

@gnieszk@

#6358296 Napisano: 21.05.2017 13:39:59
Nie ma zapisu w regulaminie, że mogą zażądać wszystkich zgłoszonych kodów. Od osób, które wygrały chcieli zdjęcie konkretnego- wygranego. Jak ma się kilka np. z mleka to nie ma sensu wycinać i magazynować z kolejnych opakowań. Jedynie, gdy kupi się jakiś inny produkt, z którego kodu się nie posiada.
0 0

aurorcia

#6358305 Napisano: 21.05.2017 14:52:32
gwizdor napisał(a):

aurorcia napisał(a):

Po kilku sekundach 

Dzięki, napisałam do nich i za chwilę potwierdzenie było emotka
0 0

magie1982

#6358327 Napisano: 21.05.2017 17:45:21
Kto mi wytłumaczy, jak dodać zgłoszenie w Lorealu Cannes, mam mniej niż 160 znaków a jest komunikat, że za dużo?
0 0

Alle

#6358335 Napisano: 21.05.2017 18:10:49
Powiedzcie ile słów znajdujecie w wykreślance Syoss? Bo myślę że tutaj jest największa ilość punktów do zdobycia.
0 0

joasia20

#6358337 Napisano: 21.05.2017 18:56:13
Alle napisał(a):

Powiedzcie ile słów znajdujecie w wykreślance Syoss? Bo myślę że tutaj jest największa ilość punktów do zdobycia.

Szukajcie a znajdziecie
0 0

wiesia30

#6358340 Napisano: 21.05.2017 19:09:25
szejknaftowy napisał(a):

kto wygrał z Zottarelli?

jak wygrasz,to wówczas wysyła się skan paragonu
0 0

Alle

#6358342 Napisano: 21.05.2017 19:15:59
joasia20 napisał(a):

Alle napisał(a):

Szukajcie a znajdziecie

Ja już nie muszę. Jedna wygrana mi wystarczy. 
0 0

karolina651

#6358350 Napisano: 21.05.2017 20:30:09
Alle napisał(a):

joasia20 napisał(a):

Alle napisał(a):

Szukajcie a znajdziecie

Ja już nie muszę. Jedna wygrana mi wystarczy. 

Ja mam 10 słów 
0 0