Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

truskaweczka123

#6387013 Napisano: 07.08.2017 12:20:42
monisss napisał(a):

truskaweczka123 napisał(a):

monisss napisał(a):

truskaweczka123 napisał(a):

czy w tym konkursie nie podajemy żadnego PREFIKSU ani NR PARAGONU??https://www.e-kon...l#.WYgz6ysaTWNczytam regulamin i doczytać się nic o tym nie mogę ....

nie emotka

i dl. sms tez bez ograniczen?? pierwszy raz widze ta agencje emotka

wiesz co nie wiem.. wyslalam sama odpowiedz i dostalam info ze dziekuja za sms.. moim zdaniem jakies laickie podejscie.. i sama do konca nie wiem czy 1 sms czy nie.. ja wyslalam do 160 znaków

emotka
0 0

magie1982

#6387023 Napisano: 07.08.2017 12:40:35
Czy ktoś grał w tym konkursie? https://www.e-kon...to.html#.WYhCd4iLTIU
Wysłałam sms wg regulaminu pod wskazany nr o tresci BTS.nr paragonu i zamiast pytania dostałam zwrotkę "dziękujemy za udział" Czy ktoś ma inaczej?

I drugie pytanie, czy dostaliście odpowiedź na maila z konkursu Cin Cin, co były do wygrania kosze piknikowe. Wysłałam zgodnie z prośbą dzwoniącej pani tylko skan, nie prosiła o dane, hm?
0 0

shell

#6387024 Napisano: 07.08.2017 12:48:37
magie1982 napisał(a):

I drugie pytanie, czy dostaliście odpowiedź na maila z konkursu Cin Cin, co były do wygrania kosze piknikowe. Wysłałam zgodnie z prośbą dzwoniącej pani tylko skan, nie prosiła o dane, hm?

bardzo proszę o link do cin cin
szukam od rana po słowach kluczach i nic emotka
0 0

madzia1-s

#6387025 Napisano: 07.08.2017 12:52:07
magie1982 napisał(a):

Czy ktoś grał w tym konkursie? https://www.e-kon...YhCd4iLTIUWysłałam sms wg regulaminu pod wskazany nr o tresci BTS.nr paragonu i zamiast pytania dostałam zwrotkę "dziękujemy za udział" Czy ktoś ma inaczej?

Żadnej odp nie dostalam, tez wyslalam tylko skan emotka
0 0

madzia1-s

#6387026 Napisano: 07.08.2017 12:53:03
shell napisał(a):

magie1982 napisał(a):

bardzo proszę o link do cin cin
szukam od rana po słowach kluczach i nic emotka

http://konkurssecco.pl
1 shell 0

Niebieska_Laguna

#6387044 Napisano: 07.08.2017 13:40:00
Brawo Redheads emotka Organizujecie konkurs w jednej sieci i piszecie w esemesie z informacją o nagrodzie, żeby polecieć po pieczątkę do sklepu, że to produkt Pudliszki... faktycznie, ciężko jest wziąć z tego sklepu wykazu produktów... Już widzę jak w moim zapyziałym Intermarche, gdzie stawiają na nogi całą swoją załogę, kiedy chcę zapłacić bonem, ochoczo przybijają mi stempelek... 

luko922

#6387047 Napisano: 07.08.2017 13:45:07
Niebieska_Laguna napisał(a):

Brawo Redheads  emotka Organizujecie konkurs w jednej sieci i piszecie w esemesie z informacją o nagrodzie, żeby polecieć po pieczątkę do sklepu, że to produkt Pudliszki... faktycznie, ciężko jest wziąć z tego sklepu wykazu produktów... Już widzę jak w moim zapyziałym Intermarche, gdzie stawiają na nogi całą swoją załogę, kiedy chcę zapłacić bonem, ochoczo przybijają mi stempelek... 

Przynajmniej coś wygrałaś... emotka emotka

Niebieska_Laguna

#6387048 Napisano: 07.08.2017 13:47:31
luko922 napisał(a):

Brawo Redheads  emotka Organizujecie konkurs w jednej sieci i piszecie w esemesie z informacją o nagrodzie, żeby polecieć po pieczątkę do sklepu, że to produkt Pudliszki... faktycznie, ciężko jest wziąć z tego sklepu wykazu produktów... Już widzę jak w moim zapyziałym Intermarche, gdzie stawiają na nogi całą swoją załogę, kiedy chcę zapłacić bonem, ochoczo przybijają mi stempelek... 

Przynajmniej coś wygrałaś...  emotka emotka

O, tak... Starcie z potworną kierowniczką z mojego Intermarche, która już i tak od dawna ma mnie za jakąś oszustkę, która drukuje sobie bony i wywozi towar z jej sklepu emotka

tosca

#6387097 Napisano: 07.08.2017 14:43:10
ace napisał(a):

https://www.e-kon...jnymi-nagrodami.html

Bardzo dziękuję za link  emotka  
0 0

Mulinka

#6387103 Napisano: 07.08.2017 14:58:32
Mam pytanko do osoby, której poszczęściło się w rożkomanii, proszę na priv !
0 0

Mulinka

#6387116 Napisano: 07.08.2017 15:17:17
Mulinka napisał(a):

Mam pytanko do osoby, której poszczęściło się w rożkomanii, proszę na priv !

donia7 dziękuję !:)
1 donia7 0

Kozunia1982

#6387134 Napisano: 07.08.2017 15:50:07
Podpowiedzcie proszę, loteria poczuj lato (Fa). mam wyslac ktorykolwiek ze zgloszonych paragonow? Zglaszalam 3. Skad mam wiedziec ktory wygral? emotka  
0 0

magie1982

#6387142 Napisano: 07.08.2017 16:03:38
Co myślicie o konkursie https://www.e-kon...ie.html#.WYhy1jMwjqB
Jak dobrze sprawdziłam jedna farba 100 zł. Trochę słabo to wygląda, chyba, że ktoś naprawdę musi pomalować...
0 0

-Triss-

#6387174 Napisano: 07.08.2017 17:27:05

luko922 napisał(a):

O, tak... Starcie z potworną kierowniczką z mojego Intermarche, która już i tak od dawna ma mnie za jakąś oszustkę, która drukuje sobie bony i wywozi towar z jej sklepu emotka

Mam to samo... Jak to mój mąż stwierdził - "Panie Cię tam bardzo 'lubią', więc na pewno Ci ten paragon podbiją. Szczególnie dwa tygodnie po zakupie" emotka   . Zaś wyjdę na kosmitkę, ale jutro idę walczyć... 
0 0

pablo75

#6387180 Napisano: 07.08.2017 17:43:01
PatrycjaRT napisał(a):

luko922 napisał(a):

Mam to samo... Jak to mój mąż stwierdził - "Panie Cię tam bardzo 'lubią', więc na pewno Ci ten paragon podbiją. Szczególnie dwa tygodnie po zakupie"  emotka   . Zaś wyjdę na kosmitkę, ale jutro idę walczyć... 

Ja akurat nie wygrałem w Pudliszkach choć uczestniczyłem ale kupując produkty od razu spojrzałem na paragon i poprosiłem panią o stempelek i adnotację o produktach Pudliczki.Była bardzo miła i nie robiła problemu,choć bywa różnie.A swoją drogą to organizatorzy powinni wiedzieć jak są produkty opisywane w danych sklepach i nie robić problemów przy wydawaniu nagród.Najgorsze są te małe paragony ze sklepów osiedlowych tam to już jakieś skróty się drukuje.

-Triss-

#6387187 Napisano: 07.08.2017 18:00:09
donia7 napisał(a):

PatrycjaRT napisał(a):

luko922 napisał(a):

Mam to samo... Jak to mój mąż stwierdził - "Panie Cię tam bardzo 'lubią', więc na pewno Ci ten paragon podbiją. Szczególnie dwa tygodnie po zakupie"  emotka   . Zaś wyjdę na kosmitkę, ale jutro idę walczyć... 

ta to jest porażka, może warto do Readheads napisać, przecież każdy ma tak samo te produkty opisane emotka

Gdybym wcześniej spojrzała na paragon i zobaczyła opis "Keczup łagodny 70" to pewnie bym poszła od razu po zakupie :c Jak mi jutro nie podbiją to spróbuję wysłać fotkę z zakupionymi produktami.
0 0

bajdeq

#6387191 Napisano: 07.08.2017 18:16:18
Pieczątka pieczątka, ale ja dziś miałem sytuację ze chce zapłacić bonami wygranymi w jednym z konkursów a Pani na kasie mi mówi, że oni przyjmują tylko bony z inną szatą graficzną niż moje emotka . Oczywiście inny pracownik + kierowniczka mówią to samo + machaja jakimś wydrukowanym emailem w tej sprawie, że zdjęciami bonów emotka , nie wspominając że jedna z pracowniczek mi mówi "Takie bony to sobie każdy w domu może wydrukować"emotka   Do centrali sie nie dodzwonilem bo za późno, bony może mi sprawdzić czy prawdziwe do godz. 16 i musiałem zostawić z wielkim "bólem" wózek pełen nabiału i mięsa w tym słońcu emotka . No cóż jutro będę dzwonił a w środę zalatwial na miejscu, ale ciekawi mnie czy ktoś z was miał już tak lub podobnie z tymi bonami by uparcie nie chcieli przyjąć bo nie mogą?
0 0

bandit

#6387212 Napisano: 07.08.2017 20:04:39
Witam 
dziaają WAm lays z Intermarche ?
https://www.smaknagrod.pl/#formularz
- dostaje komunikat 'przepisz kod z obrazka' mimo że mam przepisany emotka
0 0

angelika1701m

#6387213 Napisano: 07.08.2017 20:06:58
Ja dzisiaj byłam i Pani mi zrobiła dodatkowy wydruk mojego paragonu z systemu z pozaznaczanymi produktami i adnotacją że jest to marka PUDLISZKI, następnie podpięła to pod paragon, podbiła i pogratulowała, także u mnie super.

dorfika

#6387215 Napisano: 07.08.2017 20:18:00
Czy w konkursie ACTIVII Carrefour podaje się nr paragonu? Z zapisu regulaminu wynika, że tak: 
"Organizator ma prawo wezwać Uczestnika, który zgłosił się wielokrotnie do Konkursu, do przesłania drogąpocztową lub elektroniczną (email) wszystkich Paragonów, których numery Uczestnik umieścił w swoich Zgłoszeniach".
ale czy wpisać go po prefiksie? Na plakatach tego nie uwzględniono... 
0 0