Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Mila26

#6391392 Napisano: 18.08.2017 14:19:07
viola787 napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

viola787 napisał(a):

Czy przy odbiorze nagrody Colgate z Biedronki podajecie nr dowodu osobistego?

ja podałam...

Ja odmowilam podania,jakos sie boje takich danych podawac ...

ja również podałam
0 0

Claudia77

#6391393 Napisano: 18.08.2017 14:20:23
viola787 napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

viola787 napisał(a):

Czy przy odbiorze nagrody Colgate z Biedronki podajecie nr dowodu osobistego?

ja podałam...

Ja odmowilam podania,jakos sie boje takich danych podawac ...

za mnie odbierała mama ale podałam, wydał nagrodę bez problemów?
0 0

shell

#6391397 Napisano: 18.08.2017 14:28:27
kamilnokas-wp-pl napisał(a):

Mam pytanko do zwycięzców z konkursu Pudliszki dwa dania? Czy obojętne z jakiego okresu prześlecie paragon agencji tzn.jesli wygrałem za dzień 11 sierpnia to mogę wysłać paragon z połowy lipca czy nie bardzo? bo mam też z sierpnia ale na nim nie ma oznaczonej firmy i musiałbym lecieć po dopisek i pieczątkę ze sklepu a na tym z lipca jest wszystko czarno na białym emotka będę wdzięczny za odpowiedź emotka

Wczytywałam się dwa razy w regulamin. Jak dla mnie data na paragonie ma być dowolna byle była z okresu trwania konkursu. I taki paragon im odesłałam. Miałam go z lipca ( nawiasem mówiąc miałam tylko jeden paragon i wysłałam jedno zgłoszenie), a zgłoszenie wysłałam w sierpniu. Zobaczymy co będzie po weryfikacji.

Mnie nurtuje, że nie mam podanej nagrody w sms, a w oświadczeniu nie ma miejsca na ew. numer konta bankowego. Nie wiem co z tym zrobić. Wypełniłam dane załącznika i wysłałam. Jeśli wygrałam dzienną to mam nadzieję, że poproszą emotka o numer konta.

Może zwycięzcy dziennych z pozostałych tygodni wypowiedzą się? Może być prv emotka
0 0

kamilnokas-wp-pl

#6391403 Napisano: 18.08.2017 14:41:53
shell napisał(a):

kamilnokas-wp-pl napisał(a):

Mam pytanko do zwycięzców z konkursu Pudliszki dwa dania? Czy obojętne z jakiego okresu prześlecie paragon agencji tzn.jesli wygrałem za dzień 11 sierpnia to mogę wysłać paragon z połowy lipca czy nie bardzo? bo mam też z sierpnia ale na nim nie ma oznaczonej firmy i musiałbym lecieć po dopisek i pieczątkę ze sklepu a na tym z lipca jest wszystko czarno na białym emotka będę wdzięczny za odpowiedź emotka

Wczytywałam się dwa razy w regulamin. Jak dla mnie data na paragonie ma być dowolna byle była z okresu trwania konkursu. I taki paragon im odesłałam. Miałam go z lipca ( nawiasem mówiąc miałam tylko jeden paragon i wysłałam jedno zgłoszenie), a zgłoszenie wysłałam w sierpniu. Zobaczymy co będzie po weryfikacji.Mnie nurtuje, że nie mam podanej nagrody w sms, a w oświadczeniu nie ma miejsca na ew. numer konta bankowego. Nie wiem co z tym zrobić. Wypełniłam dane załącznika i wysłałam. Jeśli wygrałam dzienną to mam nadzieję, że poproszą emotka o numer konta.

Może zwycięzcy dziennych z pozostałych tygodni wypowiedzą się? Może być prv emotka

ja to samo...napisałem do nich wiadomość z prośbą  o szczegóły nagrody tzn.dzienna czy tygodniowa emotka jeśli dostaniesz od nich odpowiedz czy przeszło pomyślną weryfikacje to daj znać,moze być także na priv emotka
1 shell 0

Gość: mattadore

#6391405 Napisano: 18.08.2017 14:45:29
Dobra tylko nie śmiać się emotka  Mam wygrane bilety do kina Helios , w formie fizycznej ,kupon z jakimś kodem kreskowym .U mnie tego kina nie ma. Chce je odsprzedać i teraz ....emotka  czy da się tylko w formie mailowej podać nr kodu kreskowego czy ten inny nr krótszy podaję się???? Czy tylko fizycznie tekturkę moge sprzedać?? emotka
0 0

Agnes

#6391406 Napisano: 18.08.2017 14:48:17
mattadore napisał(a):

Dobra tylko nie śmiać się  emotka  Mam wygrane bilety do kina Helios , w formie fizycznej ,kupon z jakimś kodem kreskowym .U mnie tego kina nie ma. Chce je odsprzedać i teraz .... emotka  czy da się tylko w formie mailowej podać nr kodu kreskowego czy ten inny nr krótszy podaję się???? Czy tylko fizycznie tekturkę moge sprzedać??  emotka

nie wiem jak w heliosie jest ale ja miałam wiele wygranych kodów do cinema zawsze je pisałam na kartce i tak podawałam w kasie i było ok
0 0

jokan

#6391407 Napisano: 18.08.2017 14:50:38
mattadore napisał(a):

Dobra tylko nie śmiać się  emotka  Mam wygrane bilety do kina Helios , w formie fizycznej ,kupon z jakimś kodem kreskowym .U mnie tego kina nie ma. Chce je odsprzedać i teraz .... emotka  czy da się tylko w formie mailowej podać nr kodu kreskowego czy ten inny nr krótszy podaję się???? Czy tylko fizycznie tekturkę moge sprzedać??  emotka

zadzwon do heliosa i sie zapytaj czy mozesz komus podarowac emotka , a on przyjdzie tylko z tymi kodami
0 0

magie1982

#6391461 Napisano: 18.08.2017 16:03:43
Pralki z Surf Biedronka, Smolar, będą jeszcze dziś wyniki, jak myślicie?
0 0

gryszelm

#6391469 Napisano: 18.08.2017 16:08:47
mattadore napisał(a):

Ja w takiej sytuacji robię skan lub zdjęcie tej "tekturki" i wysyłam na @ i ta osoba co dostaje tego @, drukuje ten załącznik, idzie do kasy Heliosa i bez problemu kupuje bilet (który numer kasjer sobie spisuje to już dokładnie nie wiem..ale nigdy problemu nie było).
0 0

agniehaha89

#6391472 Napisano: 18.08.2017 16:12:18
magie1982 napisał(a):

wyniki chyba są na stronie smolara 
0 0

Astronautka

#6391476 Napisano: 18.08.2017 16:18:38
agniehaha89 napisał(a):

magie1982 napisał(a):

a może ktoś wkleić link bo ja tam nic nie widzę z surf
0 0

Monika11

#6391477 Napisano: 18.08.2017 16:19:37
astronautka napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

magie1982 napisał(a):

http://wyniki.smolar.pl/
na samym dole
0 0

magie1982

#6391479 Napisano: 18.08.2017 16:24:29
Monika11 napisał(a):

astronautka napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

magie1982 napisał(a):

http://wyniki.smolar.pl/na samym dole

no to w takim razie u mnie lipa....
0 0

Gość: nadeim

#6391515 Napisano: 18.08.2017 17:16:36
agakaz2 napisał(a):

nadeim napisał(a):

mdepfs napisał(a):

kiedy losują mercedesa z Blacka?

tydzień temu losowali (11.08)

czyli paragony można do śmieci

jeszcze rezerwa jest.

defed napisał(a):

Finezyjna napisał(a):

Właśnie nad dwupakiem żeli z biedronki się zastanawiałam i pewnie z tej opcji skorzystam. Dzięki za odpowiedź

poczekaj, bo w tej edycji są wykluczenia w regulaminie, o czym wspomina nadeim parę postów wyżej

ale w poprzednich zwrotach Dove też była taka informacja, więc wychodzi na to ze przymykają na to oko, ale nie wiadomo jak długo, więc lepiej kupić jeden produkt dla pewności.
0 0

infatne

#6391522 Napisano: 18.08.2017 17:27:15
AVANTI wygral ktos nagrode ! i !! stopnia ? odeslalam im paragon na II tydzien temu, teraz mi gratuluja nagrody I stopnia i kazda znowu paragon wyslac.... co robicie w tej sytuacji ????
0 0

estrelitta

#6391523 Napisano: 18.08.2017 17:29:47
infatne napisał(a):

AVANTI wygral ktos nagrode ! i !! stopnia ? odeslalam im paragon na II tydzien temu, teraz mi gratuluja nagrody I stopnia i kazda znowu paragon wyslac.... co robicie w tej sytuacji ????

Napisz, że już został wysłany z oświadczeniem do nagrody II stopnia. 

apoccalipsa

#6391528 Napisano: 18.08.2017 17:35:50
infatne napisał(a):

też tak miałam do głównej
dołączyłam kartkę ,,paragon został już odesłany do nagrody I stopnia" 
i wszystko było ok
1 brucee 0

bajdeq

#6391710 Napisano: 18.08.2017 23:43:07
W konkursie "Wakacje z Lipton" w Carrefour jest informacja na stronie o zakupie dwóch dowolnych butelek Lipton Ice Tea, natomiast w regulaminie "...Sprzedażą promocyjną objęte są wszystkie dystrybuowane przez Frito Lay Poland sp. z o.o. i oferowane przez Carrefour produkty marki Lipton Ice Tea, zwane dalej „Produktami Promocyjnymi”

W związku z tym mogę kupić Ice Tea w puszce, prawda?emotka
0 0

@gnieszk@

#6391711 Napisano: 18.08.2017 23:44:35
bajdeq napisał(a):

W konkursie "Wakacje z Lipton" w Carrefour jest informacja na stronie o zakupie dwóch dowolnych butelek Lipton Ice Tea, natomiast w regulaminie "...Sprzedażą promocyjną objęte są wszystkie dystrybuowane przez Frito Lay Poland sp. z o.o. i oferowane przez Carrefour produkty marki Lipton Ice Tea, zwane dalej „Produktami Promocyjnymi” W związku z tym mogę kupić Ice Tea w puszce, prawda? emotka

Butelka 0,5 l jest w dokładnie tej samej cenie co puszka emotka  więc średnio Ci się to kalkuluje...Przynajmniej u mnie w Carrefour Market. I to i to za 2,69 zł.
0 0

magalan83

#6391717 Napisano: 18.08.2017 23:51:05
Jestem w aplikacji na tel i nie mogę znaleźć konkursu loterii z chrupkami Star. Jeśli ktoś podałby mi linka będę wdzięczna emotka
0 0