Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

nkba

#6410704 Napisano: 03.10.2017 11:23:30
jokan napisał(a):

jackk76 napisał(a):

Kochani, nie wiem jak się przyznać.... ale będzie rezerwa z Nestle Kaufland "Na którą Toyotę masz ochotę" - moja niestety odjechała...Mam nadzieję, że przyjedzie do kogoś z Was.Paragon nie przeszedł weryfikacji, bo płatki Nestle Cornflakes nie brały udziału. Byłem zły, że na majonez z Winiar był rabat i wyszło mniej niż 20 zł przy kasie, to się wróciłem i spontanicznie chwyciłem płatki, bo te najbardziej kojarzą mi się z NESTLE. Nie wiem czy palnąć sobie w łeb samemu, czy poczekać aż zrobi to żona  emotka

o matko jedyna emotka emotka - wielka szkoda

ojej emotka   emotka emotka emotka
0 0

wiesia30

#6410705 Napisano: 03.10.2017 11:23:34
aurorcia napisał(a):

jackk76 napisał(a):

Kochani, nie wiem jak się przyznać.... ale będzie rezerwa z Nestle Kaufland "Na którą Toyotę masz ochotę" - moja niestety odjechała...Mam nadzieję, że przyjedzie do kogoś z Was.Paragon nie przeszedł weryfikacji, bo płatki Nestle Cornflakes nie brały udziału. Byłem zły, że na majonez z Winiar był rabat i wyszło mniej niż 20 zł przy kasie, to się wróciłem i spontanicznie chwyciłem płatki, bo te najbardziej kojarzą mi się z NESTLE. Nie wiem czy palnąć sobie w łeb samemu, czy poczekać aż zrobi to żona  emotka

emotka Strasznie smutne co piszesz, ale nie będziesz do siebie strzelał z powodu takiego małego "wozidełka", wygrasz większe emotka

kurcze,szkoda emotka  ale głowa do góry,ciesz się zdrowiem,rodziną,musisz to sobie jakoś roztłumaczyć
0 0

agniehaha89

#6410707 Napisano: 03.10.2017 11:24:03
jackk76 napisał(a):

Kochani, nie wiem jak się przyznać.... ale będzie rezerwa z Nestle Kaufland "Na którą Toyotę masz ochotę" - moja niestety odjechała...Mam nadzieję, że przyjedzie do kogoś z Was.

Paragon nie przeszedł weryfikacji, bo płatki Nestle Cornflakes nie brały udziału. Byłem zły, że na majonez z Winiar był rabat i wyszło mniej niż 20 zł przy kasie, to się wróciłem i spontanicznie chwyciłem płatki, bo te najbardziej kojarzą mi się z NESTLE. Nie wiem czy palnąć sobie w łeb samemu, czy poczekać aż zrobi to żona  emotka

bardzo mi ciebie szkoda. ja w tym roku przez gapiostwo straciłam "TYLKO" 1000 zł. ciężko mi sobie wyobrazić co możesz czuć. Trzymaj się. Na pewno sobie to niedługo odegrasz. A czemu płatki nestle nie brały udziału ?
0 0

patyk

#6410708 Napisano: 03.10.2017 11:25:58
O rany.... Mega emotka współczuję. trzymaj się! 
0 0

cherry_coke

#6410712 Napisano: 03.10.2017 11:31:57
agniehaha89 napisał(a):

jackk76 napisał(a):

bardzo mi ciebie szkoda. ja w tym roku przez gapiostwo straciłam "TYLKO" 1000 zł. ciężko mi sobie wyobrazić co możesz czuć. Trzymaj się. Na pewno sobie to niedługo odegrasz. A czemu płatki nestle nie brały udziału ?

Płatków nestle nie było na liście. A najlepsze jest to, że już Nesvita jest. Więc logiki tu nie ma. Dlatego ja zawsze chodzę z listami do sklepu. I trzymam się zasady, że o większych wygranych w domu nie mówię dopóki kurier nie dobija się drzwi, bo wolę uniknąć takich sytuacji emotka  

violka88

#6410715 Napisano: 03.10.2017 11:34:15
ja zgłoszenie z lind wysłałam 27.09 - maila niestety nie dostałam - czy to znaczy że nie wygrałamemotka czy oni wysyłają do wszystkich o tym samym czasie ?
0 0

akaska

#6410719 Napisano: 03.10.2017 11:35:47
Ja już nie wiem, co robie źle w tym desperadosie. Już 2 kod wbijam, wchodzę na planszę, a tam na zegarze same zera. Jak glupia naiwna szukałam nagród, ale oczywiście nie znalazłam nic. Miał ktoś tak z tym czasem?
1 mmika26 0

slonko365

#6410720 Napisano: 03.10.2017 11:36:33
jackk76 napisał(a):

Kochani, nie wiem jak się przyznać.... ale będzie rezerwa z Nestle Kaufland "Na którą Toyotę masz ochotę" - moja niestety odjechała...Mam nadzieję, że przyjedzie do kogoś z Was.

Paragon nie przeszedł weryfikacji, bo płatki Nestle Cornflakes nie brały udziału. Byłem zły, że na majonez z Winiar był rabat i wyszło mniej niż 20 zł przy kasie, to się wróciłem i spontanicznie chwyciłem płatki, bo te najbardziej kojarzą mi się z NESTLE. Nie wiem czy palnąć sobie w łeb samemu, czy poczekać aż zrobi to żona  emotka O

O żesz kurde... emotka   emotka   emotka  trzymam wszystkie kciuki, żebyś się odkuł szybko i razy 4!!! emotka
A organizatorzy naprawdę mogliby sobie darować takie mieszanie z produktami - albo wszystkie jakiegoś producenta, albo jeden konkretny, jak konkursowiczowi się może pomieszać, to co dopiero przypadkowemu uczestnikowi, skuszonemu jakąś informacją np. w gazetce... emotka  
2 madllen, kkbt 0

olunka

#6410721 Napisano: 03.10.2017 11:37:43
violka88 napisał(a):

ja zgłoszenie z lind wysłałam 27.09 - maila niestety nie dostałam - czy to znaczy że nie wygrałam emotka czy oni wysyłają do wszystkich o tym samym czasie ?

na stronie sa wyniki, możesz sprawdzić
0 0

defed

#6410725 Napisano: 03.10.2017 11:44:17
jackk76 napisał(a):

Paragon nie przeszedł weryfikacji, bo płatki Nestle Cornflakes nie brały udziału. Byłem zły, że na majonez z Winiar był rabat i wyszło mniej niż 20 zł przy kasie, to się wróciłem i spontanicznie chwyciłem płatki, bo te najbardziej kojarzą mi się z NESTLE. Nie wiem czy palnąć sobie w łeb samemu, czy poczekać aż zrobi to żona  emotka

emotka  co za okrutny scenariusz emotka
0 0

violka88

#6410729 Napisano: 03.10.2017 11:51:12
olunka napisał(a):

violka88 napisał(a):

ja zgłoszenie z lind wysłałam 27.09 - maila niestety nie dostałam - czy to znaczy że nie wygrałam emotka czy oni wysyłają do wszystkich o tym samym czasie ?

na stronie sa wyniki, możesz sprawdzić

dzięki za info emotka
sprawdziłam i się nie udałoemotka
0 0

Gość: bc14

#6410731 Napisano: 03.10.2017 11:53:34
jackk76 współczuję !! masssakra!:(
0 0

Agnes

#6410750 Napisano: 03.10.2017 12:28:40
słuchajcie czy ja w tej mieszance krakowskiej mogę jeszcze wziąć udział?
dopiero teraz kupiłam cukierki ale widzę że teraz to jakieś półfinały są
czyli co juz po ptokach?
0 0

kate1980

#6410755 Napisano: 03.10.2017 12:32:52
emotka
jackk76 napisał(a):

0 0

defed

#6410759 Napisano: 03.10.2017 12:42:20
Agnes napisał(a):

słuchajcie czy ja w tej mieszance krakowskiej mogę jeszcze wziąć udział?dopiero teraz kupiłam cukierki ale widzę że teraz to jakieś półfinały są
czyli co juz po ptokach?

graj! te półfinały to dotyczą rozgrywek pomiędzy smakami cukierków, na które glosują uczestnicyemotka
1 andii 0

Agnes

#6410760 Napisano: 03.10.2017 12:44:01
defed napisał(a):

Agnes napisał(a):

słuchajcie czy ja w tej mieszance krakowskiej mogę jeszcze wziąć udział?dopiero teraz kupiłam cukierki ale widzę że teraz to jakieś półfinały sączyli co juz po ptokach?

graj! te półfinały to dotyczą rozgrywek pomiędzy smakami cukierków, na które glosują uczestnicy emotka

dzięki wielkie
0 0

nelunia

#6410766 Napisano: 03.10.2017 12:47:04
jackk76 napisał(a):

Jakoś smutniej się zrobiło, ale nic się nie martw. Już raz wygrałeś...  i drugi raz, to wygrasz i trzeci:) widoczne jesteś skazany na wgrywanie samochodów emotka

truskaweczka123

#6410767 Napisano: 03.10.2017 12:47:37
prince polo to są bramki? bo już od razu wiem, że nie wygrałam ;/
0 0

jokan

#6410768 Napisano: 03.10.2017 12:49:02
truskaweczka123 napisał(a):

tak, pytalam sie o to wczoraj

cherry_coke

#6410771 Napisano: 03.10.2017 12:51:58
jokan napisał(a):

truskaweczka123 napisał(a):

tak, pytalam sie o to wczoraj

i kalosze i milka też emotka  Tak tylko ostrzegam ...