Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

nkba

#6428928 Napisano: 15.11.2017 21:20:59
pini napisał(a):

nkba napisał(a):

Tak się teraz zawiesiłam emotka Czy jeżeli wafelki Grześki są prod. Goplany to jest to produkt promo? (konek Słodkie umilanie w ITM) Chyba mi się już dziś musk skurczył emotka

Tak, oczywiście emotka

Dzięki emotka
0 0

pioge7

#6428940 Napisano: 15.11.2017 21:54:19
akaska napisał(a):

A jak macie opisane paragony z DC, na ten konkurs Lays i Pepsi? Bo u mnie po prostu Pepsi i Lays karbowane, bez gramatury. Przejdzie taki paragon, czy biegać po opis?

Myśle ze w takiej cenie co kupiłaś dużą paczkę nie kupisz mniejszej.. wiec bez problemu wysyłaj. Chyba skapną sie że taka cena może tyczyć tylko takich 
1 akaska 0

staszek

#6428943 Napisano: 15.11.2017 21:59:13
pokrzywa30 napisał(a):

Czy ktoś otrzymał maila o wygranej z 4 etapu oleju wielkopolskiego? 

Jeszcze nie.
0 0

shell

#6428951 Napisano: 15.11.2017 22:19:26
Desperados
Wyłączył mi się ekran, nacisnęłam przycisk w tel i storna odświeżyła się a mój czas wyzerował...

O co kaman?
0 0

xpac

#6428959 Napisano: 15.11.2017 22:36:57
shell napisał(a):

Desperados
Wyłączył mi się ekran, nacisnęłam przycisk w tel i storna odświeżyła się a mój czas wyzerował...

O co kaman?

Jeśli odświeżysz to tracisz kod niestety ;/
0 0

shell

#6428972 Napisano: 15.11.2017 23:10:19
xpac napisał(a):

shell napisał(a):

Desperados

O co kaman?

Dzięki za cenne info emotka
0 0

ewelinka-017017

#6428974 Napisano: 15.11.2017 23:14:11
shell napisał(a):

xpac napisał(a):

shell napisał(a):

Desperados

O co kaman?

ja odświeżam i nie zeruje mi,a robie to co jakieś pół h
0 0

jokan

#6428976 Napisano: 15.11.2017 23:22:33
pewnie bylo, ale zapytam o ten Fortis i Colę - tam oprocz tej calej listy sklepow, to jeszcze są sieciowki typu Chata Polska czy inne - to rozumiem, ze w kazdym z tym sklepow mozna kupic (Chata, Delikatesy, Lewiatany..., etc.)?
0 0

malgosia74

#6428977 Napisano: 15.11.2017 23:25:49
jokan napisał(a):

pewnie bylo, ale zapytam o ten Fortis i Colę - tam oprocz tej calej listy sklepow, to jeszcze są sieciowki typu Chata Polska czy inne - to rozumiem, ze w kazdym z tym sklepow mozna kupic (Chata, Delikatesy, Lewiatany..., etc.)?

nie wszystkie DC w mojej okolicy na przykład nie wszystkie Lewiatany i DC ... ;/
0 0

maria1980

#6428978 Napisano: 15.11.2017 23:31:20
Czy ktoś może mi napisac jaki prefiks i czy nr paragonu na konkurs słodkie umilanie , nie otwiera mi sie ani strona ,ani regipulamin a w opisie znowu brak wzmianki o tym dość ważnym aspekcie ...
0 0

edzia21

#6428979 Napisano: 15.11.2017 23:32:38
maria1980 napisał(a):

Czy ktoś może mi napisac jaki prefiks i czy nr paragonu na konkurs słodkie umilanie , nie otwiera mi sie ani strona ,ani regipulamin a w opisie znowu brak wzmianki o tym dość ważnym aspekcie ...

COLIAN. odp
bez numeru par
0 0

xpac

#6428993 Napisano: 16.11.2017 05:52:59
ewelinka-017017 napisał(a):

shell napisał(a):

xpac napisał(a):

shell napisał(a):

Desperados

O co kaman?

Nie zeruje jak odświeżysz po wcześniejszym kliknięciu w pustą nagrodę - znikają w tedy zużyte znaczniki, ale jak klikniesz odśwież na głównej planszy to tracisz kod.. może to też zależy od przeglądarki, ja gram na Chrome
0 0

ikropka

#6428995 Napisano: 16.11.2017 06:34:57
xpac napisał(a):

shell napisał(a):

xpac napisał(a):

shell napisał(a):

Desperados

O co kaman?

Nie zeruje jak odświeżysz po wcześniejszym kliknięciu w pustą nagrodę - znikają w tedy zużyte znaczniki, ale jak klikniesz odśwież na głównej planszy to tracisz kod.. może to też zależy od przeglądarki, ja gram na Chrome

Też gram na chromie, odświeżam jak zaczyna mulić i pojawia się żółty kwadracik. Nic mi nie zeruje.
0 0

xpac

#6428999 Napisano: 16.11.2017 07:05:02
ikropka napisał(a):

xpac napisał(a):

shell napisał(a):

xpac napisał(a):

shell napisał(a):

Desperados

O co kaman?

Też gram na chromie, odświeżam jak zaczyna mulić i pojawia się żółty kwadracik. Nic mi nie zeruje.

To odśwież bez żółtego kwadracika emotka
0 0

jokan

#6429001 Napisano: 16.11.2017 07:55:03
koniczynka123 napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

jokan napisał(a):

nie wszystkie DC w mojej okolicy na przykład nie wszystkie Lewiatany i DC ... ;/

Przecież udział biorą wszystkie sieciowe sklepy wymienione w 1 załączniku emotka Gdyby było tak jak piszesz (że  tylko niektóre) to w załącznikach jest tylko 1 sklep Delikatesy Centrum i to pewnie nie z sieci tylko o takiej samej nazwie.

no wlasnie o to mi chodzilo, rozumiem, ze wszystkie sieciowki z listy + wszystkie poszczegolne inne sklepy z dlugiej listy
1 nkba 0

malgosia74

#6429007 Napisano: 16.11.2017 08:35:57
jokan napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

jokan napisał(a):

Przecież udział biorą wszystkie sieciowe sklepy wymienione w 1 załączniku emotka Gdyby było tak jak piszesz (że  tylko niektóre) to w załącznikach jest tylko 1 sklep Delikatesy Centrum i to pewnie nie z sieci tylko o takiej samej nazwie.

no wlasnie o to mi chodzilo, rozumiem, ze wszystkie sieciowki z listy + wszystkie poszczegolne inne sklepy z dlugiej listy

to nie rozumiem już... szukam DC na liście miejscowości gdzie mam najbliżej w małopolsce i niestety nie ma lich, więc jak to rozumieć? 
0 0

Monika11

#6429034 Napisano: 16.11.2017 09:20:44
Do wszystkich doszły @ z Circle z 1 etapu ? U mnie cisza ...( konkurs z kamerkami )
0 0

constantine

#6429042 Napisano: 16.11.2017 09:32:41
Vivacia napisał(a):

glena napisał(a):

Vivacia napisał(a):

Spisał ktoś może numer zgłoszenia, które wygrało główną w Graalu? emotka

48930  :(
na stronie ladpelennagrod.pl są filmiki ze wszystkich losowań

Aaa... szukałam w zakładce "laureaci", a nie wpadłam na to, żeby szukać filmiku. Dzięki! Ale to nie mój emotka

Vivacia napisał(a):

glena napisał(a):

Vivacia napisał(a):

Aaa... szukałam w zakładce "laureaci", a nie wpadłam na to, żeby szukać filmiku. Dzięki! Ale to nie mój emotka

a to trzeba sprawdzać te swoje kody?
to oni nie dzwonią ?
0 0

umbrella

#6429050 Napisano: 16.11.2017 09:40:52
Monika11 napisał(a):

Do wszystkich doszły @ z Circle z 1 etapu ? U mnie cisza ...( konkurs z kamerkami )

Ja mam 2 kamerki z 1 etapu i nie mam żadnych maili o wysyłce
1 Monika11 0

violka88

#6429053 Napisano: 16.11.2017 09:44:49
constantine napisał(a):

Vivacia napisał(a):

glena napisał(a):

Vivacia napisał(a):

Vivacia napisał(a):

glena napisał(a):

Vivacia napisał(a):

a to trzeba sprawdzać te swoje kody?
to oni nie dzwonią ?

sądząc po numerze to kod wysłany w ten weekend, ja wysłałam w poniedziałek wieczorem  i mam początek 50xxx
osobiście znów ta loteria mnie rozczarowała emotka
czy ktoś wie, czy oni robią jakąś rezerwę?
Ps. Podobno do laureatów dzwonią wciągu kilku dni po losowaniu- tak słyszałam
0 0