Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

FBagata8

#6436383 Napisano: 03.12.2017 11:36:05
sandramysza napisał(a):

hennika napisał(a):

harnas napisał(a):

FBagata11 napisał(a):

Wierzycie w wiarygodność konkursu t-mobile życz dobrze ? Co tam ostatnio wygrywa. Wtf?!

tak samo rzetelny konkurs jak ostatnia edycja paczki sprzątaczki emotka

Nie mam słów na to co się tam teraz wyprawia. Może komisji nie chce się przeglądać prac i biorą co popadnie? Można gdybać..

A ostatnie co wygrało to zdjęcie od fotografa (Iwona Weiss Photography) a w regulaminie jest wyraznie napisane, ze zdjecie ma byc wykonane przez uczestnika.
Link do sesji:
http://iwonaweiss...iwaniu-na-swoje.html

Pisze ktos z tym do nich? :>
0 0

cleo25

#6436386 Napisano: 03.12.2017 11:42:51
sandramysza napisał(a):

hennika napisał(a):

harnas napisał(a):

FBagata11 napisał(a):

Wierzycie w wiarygodność konkursu t-mobile życz dobrze ? Co tam ostatnio wygrywa. Wtf?!

Nie mam słów na to co się tam teraz wyprawia. Może komisji nie chce się przeglądać prac i biorą co popadnie? Można gdybać..

A ostatnie co wygrało to zdjęcie od fotografa (Iwona Weiss Photography) a w regulaminie jest wyraznie napisane, ze zdjecie ma byc wykonane przez uczestnika.
Link do sesji:
http://iwonaweiss...kiwaniu-na-swoje.htm

W T-mobile wygrała Kasia, ale sesja zdjęciowa też jest Kasi i Igora, więc to pewnie ta sama osoba, która wykorzystała swoje zdjęcie emotka
0 0

Gość: sandramysza

#6436387 Napisano: 03.12.2017 11:44:14
cleo25 napisał(a):

sandramysza napisał(a):

hennika napisał(a):

harnas napisał(a):

FBagata11 napisał(a):

Link do sesji:

W T-mobile wygrała Kasia, ale sesja zdjęciowa też jest Kasi i Igora, więc to pewnie ta sama osoba, która wykorzystała swoje zdjęcie

To nie ma nic do rzeczy Regulamin mówi ze trzeba byc autorem zdjecia, a autorem jest fotograf Iwona Weiss a nie Kasia.
0 0

cleo25

#6436389 Napisano: 03.12.2017 11:47:56
sandramysza napisał(a):

cleo25 napisał(a):

sandramysza napisał(a):

hennika napisał(a):

harnas napisał(a):

FBagata11 napisał(a):

Link do sesji:

W T-mobile wygrała Kasia, ale sesja zdjęciowa też jest Kasi i Igora, więc to pewnie ta sama osoba, która wykorzystała swoje zdjęcie

To nie ma nic do rzeczy Regulamin mówi ze trzeba byc autorem zdjecia, a autorem jest fotograf Iwona Weiss a nie Kasia.

Czyli jak chłopak pstryknie Ci fotkę to nie możesz jej wykorzystać, bo nie zrobiłaś jej osobiście, mimo że jesteś na zdjęciu ?
0 0

Gość: sandramysza

#6436390 Napisano: 03.12.2017 11:50:11
cleo25 napisał(a):

sandramysza napisał(a):

cleo25 napisał(a):

sandramysza napisał(a):

hennika napisał(a):

harnas napisał(a):

FBagata11 napisał(a):

Link do sesji:

Czyli jak chłopak pstryknie Ci fotkę to nie możesz jej wykorzystać, bo nie zrobiłaś jej osobiście, mimo że jesteś na zdjęciu ?

Niestety w tym wypadku tak, bo tego wymagaja w regulaminie. Aczkolwiek zawsze mozna stwierdzic ze sie samemu zrobilo np. samowyzwalaczem. Akurat tutaj jej dowod ze ktos inny jest autorem zdjęcia.
0 0

29renata

#6436394 Napisano: 03.12.2017 12:04:57
marengo napisał(a):

Wygrywa ktoś w loterii Glade? Wpisów na forum dawno nie widziałam. Hmmm..., może rodzina organizatora nie jest tu zarejestrowana. 

U mnie ZERO wygranych emotka
1 kkbt 0

ilona162

#6436395 Napisano: 03.12.2017 12:10:09
29renata napisał(a):

marengo napisał(a):

Wygrywa ktoś w loterii Glade? Wpisów na forum dawno nie widziałam. Hmmm..., może rodzina organizatora nie jest tu zarejestrowana. 

U mnie ZERO wygranych emotka

ja też zagrałam kilka razy i nic, nie widziałam też wpisów na forum więc sobie odpuścilam emotka a w Mr muscle ktoś coś? Chyba podobnie
0 0

srebrna-agrafka

#6436410 Napisano: 03.12.2017 13:07:40
Witam emotka Mam pewne wątpliwości dot. konkursu "Kawa czy Herbata" w ITM.
Po pierwsze- mail może mieć max 200 znaków, a sms?
Po drugie- zwycięzców mają informować telefonicznie, a jak to wygląda w przypadku zgłoszeń przesłanych mailem? Czy tam też trzeba podać nr telefonu?
Ps. Jestem nowa, nie kumam chyba zapisów w tym regulaminie. Czy komuś udało się doczytać czegoś więcej?
0 0

FBdominika

#6436424 Napisano: 03.12.2017 14:35:44
witam, co sądzicie o konkursie NEONET na facebooku? wyniki to porażka...
0 0

FBilona

#6436434 Napisano: 03.12.2017 15:24:02
hennika napisał(a):

harnas napisał(a):

FBagata11 napisał(a):

FBagata11 napisał(a):

W T-mobile show, chyba trzy razy po 200 zł nagrodzili mamuśkę biegającą po plaży z dzieckiem. Zero czegokolwiek , a nagrody ładowali jak w kaczy kuper. Żonka, narzeczona itd
0 0

jokan

#6436441 Napisano: 03.12.2017 15:43:02
czy na kalendarz Winiary trzeba zgłaszać paragon w danym dniu czy można później?
1 agata6 0

rufus

#6436444 Napisano: 03.12.2017 15:45:55
PYTANIE:
Wedel Lewiatan - numer paragonu..
Jest on po prawej stronie od daty wydruku? Zaczyna się literą W12345. Wysyłając, wpisać te litere w zgłoszeniu?

Czy może na samym dole po prawej stronie jest to nr sys? Który z nich?
0 0

agata6

#6436446 Napisano: 03.12.2017 16:02:38
jokan napisał(a):

czy na kalendarz Winiary trzeba zgłaszać paragon w danym dniu czy można później?

Mozna pozniej
1 jokan 0

ankasss

#6436451 Napisano: 03.12.2017 16:34:22
Czy na konurs Henkela C4 można kupić mydło FA?
0 0

zubi

#6436458 Napisano: 03.12.2017 17:08:05
ankasss napisał(a):

tak, można
0 0

ankasss

#6436460 Napisano: 03.12.2017 17:12:33
zubi napisał(a):

ankasss napisał(a):

tak, można

dzięki, a już się przestraszyłam, że znów paragony do kosza emotka
0 0

jokan

#6436469 Napisano: 03.12.2017 17:42:50
rufus napisał(a):

PYTANIE:
Jest on po prawej stronie od daty wydruku? Zaczyna się literą W12345. Wysyłając, wpisać te litere w zgłoszeniu?

ja wpisywalam ten na przeciwko daty, łącznie z literką W
1 rufus 0

chicaaa

#6436470 Napisano: 03.12.2017 17:43:15
Pytanie do osób, które wygrały w konkursie Heinekena: czy stawiać na poczucie humoru czy raczej tradycyjne życzenia? Od kilku dni próbuję wstrzelić się w gust organizatorów, niestety bez rezultatu. 
0 0

rufus

#6436471 Napisano: 03.12.2017 17:45:51
jokan napisał(a):

rufus napisał(a):

PYTANIE:

ja wpisywalam ten na przeciwko daty, łącznie z literką W

ok dzięki
1 jokan 0

claudia

#6436478 Napisano: 03.12.2017 18:35:02
FBilona napisał(a):

hennika napisał(a):

harnas napisał(a):

FBagata11 napisał(a):

FBagata11 napisał(a):

W T-mobile show, chyba trzy razy po 200 zł nagrodzili mamuśkę biegającą po plaży z dzieckiem. Zero czegokolwiek , a nagrody ładowali jak w kaczy kuper. Żonka, narzeczona itd

Ja się z kolei zastanawiam, czy w życz dobrze mogę wziąć udział jeśli mam telefon w Play? Nawet jeśli praca przejdzie moderacje, czy jest szansa że nagrodzą jeśli u nich nie mam telefonu?
0 0