Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

apoccalipsa

#6457591 Napisano: 30.01.2018 09:42:45
margo96 napisał(a):

Zadawałam już to pytanie w wątku "Pomocy!", ale spróbuję raz jeszcze: czy działają Wam już karty od Luksji (z tych ostatnich rezerwowych)? Po zalogowaniu do serwisu są niby aktywne, a ciągle odmowa przy próbie wykonania jakiejkolwiek operacji.

miałam identycznie
dziś udało mi się wreszcie wypłacić ale tylko 80 zł 
1 margo96 0

margo96

#6457593 Napisano: 30.01.2018 09:44:35
glena napisał(a):

margo96 napisał(a):

Zadawałam już to pytanie w wątku "Pomocy!", ale spróbuję raz jeszcze: czy działają Wam już karty od Luksji (z tych ostatnich rezerwowych)? Po zalogowaniu do serwisu są niby aktywne, a ciągle odmowa przy próbie wykonania jakiejkolwiek operacji.

z tego, co kojarzę, to tymi kartami nie zapłacisz przez Internet, nie wypłacisz też z nich pełnej kwoty, bo pobierana jest prowizja od wypłat z bankomatu - a płacić w sklepie próbowałaś?

Tak, próbowałam - nic z tego. Uwzględniłam też prowizję od wypłat z bankomatu. Karta nie działa.
0 0

kreatia

#6457598 Napisano: 30.01.2018 09:50:10
ktoś tu czeka ze mną na jesienną mobilizację? emotka

monisss

#6457599 Napisano: 30.01.2018 09:54:35
kreatia napisał(a):

ja tez....
0 0

estrelitta

#6457600 Napisano: 30.01.2018 09:55:56
monisss napisał(a):

kreatia napisał(a):

ja tez....

i ja i ja emotka A wysyłaliście same nazwy czy wplecione w zdanie?
0 0

apoccalipsa

#6457601 Napisano: 30.01.2018 09:56:04
kreatia napisał(a):

myślę, że kilka tysięcy osób  emotka
2 joan, kreatia 0

anialistopad

#6457603 Napisano: 30.01.2018 09:59:40
Czy ktoś czeka jeszcze na głośnik od albedo?I co wozi dziś gls?
0 0

asantesana

#6457669 Napisano: 30.01.2018 12:16:48
Olej Wielkopolski zawsze tak się ociąga z wynikami?  emotka
0 0

koala33

#6457673 Napisano: 30.01.2018 12:35:15
Czy ktoś zna sekret formularza konkursu Kinder i mógłby mi powiedzieć na czym on polega? Na logikę 600 znaków to mniej niż 1000, ale strona twierdzi inaczej i zgłoszenia przepuścić nie chce... emotka
P.S. Wszystko pisane longiem, nie formatem wiersza.
0 0

Gość: agusia222

#6457674 Napisano: 30.01.2018 12:36:05
anialistopad napisał(a):

ja czekam na głośnik
0 0

luko922

#6457681 Napisano: 30.01.2018 12:43:37
dzwonili jeszcze do kogoś?
0 0

shineoff

#6457688 Napisano: 30.01.2018 12:50:57
agusia222 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

ja czekam na głośnik

O kurczę, a długo czekacie? Ja byłam zaszokowana tempem Albedo - w poniedziałek odesłałam im paragon itp., a w piątek już był kurier z nagrodą emotka  Jedyne co doprowadza mnie do szału to brak info sms od kurierów, że "dziś będzie", albo chociaż telefonu jakiegoś. Dzwonią domofonem i już, a potem weź się człowieku zastanawiaj, czy jak byłeś w robocie to czasem kurier nie przyjechał -.-
0 1 lager

magie1982

#6457702 Napisano: 30.01.2018 13:07:48
A co z sokowirowkami z trnd? Ktoś coś?
0 0

shineoff

#6457704 Napisano: 30.01.2018 13:09:28

A ich zapewne doprowadza do szału takie gadanie emotka Kurier nie ma obowiązku do Ciebie dzwonić, a co nie dopiero smsy wysyłać. Powinien Ci zostawiać za każdym razem awizo jak Cię nie ma i tyle. Chcesz dostawać wszystkie przesyłki - zamawiaj do firmy w której pracujesz i nie wygłupiaj się nawet z takimi roszczeniami emotka

Słucham?! Roszczeniami?! Chyba nie wiesz o czym mówisz. Zamiast awizo - 3 razy kurier zostawił przesyłkę u sąsiadów (i nie mówię tu o konkursach, tylko o rzeczach, za które zapłaciłam), bez informowania mnie o tym. Zamawianie do firmy? Fajnie, tylko że wiele razy kurier dostarczył mi paczkę po 17, kiedy firma nie pracuje. To ty się nie wygłupiaj, po co mam marnować swój czas i kuriera. Jeśli dzwoni i mówi, że będzie to spoko. Jeśli dzwoni i pyta czy może zostawić w sklepie/u sąsiada - spoko. Ale nie w momencie kiedy nie mam żadnego kontaktu z kurierem, a on radośnie dysponuje moją przesyłką jak mu się podoba. Awizo od kuriera dostałam RAZ w życiu. I raz jeszcze wcisnął mi do skrzynki pocztowej niewielką przesyłkę, z dość kosztowną rzeczą w środku. Tak, że wystawała i każdy mógł ją sobie ukraść. Co z resztą uczyniło dziecko sąsiadki.
0 1 lager

Gość: gosia16

#6457706 Napisano: 30.01.2018 13:11:47
lager napisał(a):

shineoff napisał(a):

agusia222 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

ja czekam na głośnik

O kurczę, a długo czekacie? Ja byłam zaszokowana tempem Albedo - w poniedziałek odesłałam im paragon itp., a w piątek już był kurier z nagrodą emotka  Jedyne co doprowadza mnie do szału to brak info sms od kurierów, że "dziś będzie", albo chociaż telefonu jakiegoś. Dzwonią domofonem i już, a potem weź się człowieku zastanawiaj, czy jak byłeś w robocie to czasem kurier nie przyjechał -.-

A ich zapewne doprowadza do szału takie gadanie emotka Kurier nie ma obowiązku do Ciebie dzwonić, a co nie dopiero smsy wysyłać. Powinien Ci zostawiać za każdym razem awizo jak Cię nie ma i tyle. Chcesz dostawać wszystkie przesyłki - zamawiaj do firmy w której pracujesz i nie wygłupiaj się nawet z takimi roszczeniami emotka

Pod warunkiem, że to awizo zostawi.A ja nie jestem wróżką , zeby przewidzieć że mam 31 stycznia 2018 szansę na nieoczekiwaną wizytę kuriera.A nawet jak kiedyś zapowiadał się na piatek to dotarł w poniedziałek.emotka
1 shineoff 0

ziolko

#6457708 Napisano: 30.01.2018 13:15:50
shineoff napisał(a):

Słucham?! Roszczeniami?! Chyba nie wiesz o czym mówisz. Zamiast awizo - 3 razy kurier zostawił przesyłkę u sąsiadów (i nie mówię tu o konkursach, tylko o rzeczach, za które zapłaciłam), bez informowania mnie o tym. Zamawianie do firmy? Fajnie, tylko że wiele razy kurier dostarczył mi paczkę po 17, kiedy firma nie pracuje. To ty się nie wygłupiaj, po co mam marnować swój czas i kuriera. Jeśli dzwoni i mówi, że będzie to spoko. Jeśli dzwoni i pyta czy może zostawić w sklepie/u sąsiada - spoko. Ale nie w momencie kiedy nie mam żadnego kontaktu z kurierem, a on radośnie dysponuje moją przesyłką jak mu się podoba. Awizo od kuriera dostałam RAZ w życiu. I raz jeszcze wcisnął mi do skrzynki pocztowej niewielką przesyłkę, z dość kosztowną rzeczą w środku. Tak, że wystawała i każdy mógł ją sobie ukraść. Co z resztą uczyniło dziecko sąsiadki.

Tak z ciekawości - odzyskałaś tą przesyłkę, co dziecko zwinęło?
0 0

Agnes

#6457717 Napisano: 30.01.2018 13:25:49
ziolko napisał(a):

shineoff napisał(a):

ja ostatnio czekałam na bransoletkę z YES i gdyby nie forum to bym nie wiedziała ze juz wysyłają, napisałam do agencji a oni ze paczka juz jest w punkcie GLs bez wczesniej jakiejkolwiek info od kuriera, w punkcie okazało się że gdybym nie przyszła w ten dzień to następnego dnia miała ona zostać wysłana do nadawcy
tak więc rozumiem wkurzanie się
1 shineoff 0

shineoff

#6457718 Napisano: 30.01.2018 13:26:03
ziolko napisał(a):

shineoff napisał(a):

Tak. Zobaczyłam, że w trakingu przesyłka doręczona, więc zadzwoniłam do firmy kurierskiej z wielką awanturą. No i dowiedziałam się, że kurier wrzucił do skrzynki. Ja na to - ale w skrzynce się nie zmieści przecież! Będzie wystawać! No i oni sprawę olali, powiedzieli, że mogę złożyć reklamację i tyle. Połączyłam fakty i przeszłam się po sąsiadach, a że na klatce mieszkań jest mało, to podejrzanych też było niewiele. No i sąsiadka się przyznała, że dziecko zabrało, bo "myślało że to ich" (taak, z pewnością, ani nie ma skrzynki pod moją, ani nad, ani nawet obok, ale cóż..). Na przesyłce widniały moje dane, więc kulturalnie zapytałam, czy nie potrafią czytać. Łaskawie oddała mi rzecz. Na szczęście nieuszkodzoną (bo dzieciak nie omieszkał odpakować). Od tamtej pory jestem wyczulona i przede wszystkim błagam kurierów żeby nie wrzucali do skrzynki ani nie zostawiali u sąsiadów, bo może być tak, że następnej rzeczy już NIE odzyskam.
2 ziolko, nkba 0

lager

#6457723 Napisano: 30.01.2018 13:29:37
Agnes napisał(a):

ziolko napisał(a):

shineoff napisał(a):

ja ostatnio czekałam na bransoletkę z YES i gdyby nie forum to bym nie wiedziała ze juz wysyłają, napisałam do agencji a oni ze paczka juz jest w punkcie GLs bez wczesniej jakiejkolwiek info od kuriera, w punkcie okazało się że gdybym nie przyszła w ten dzień to następnego dnia miała ona zostać wysłana do nadawcy
tak więc rozumiem wkurzanie się

Ja też rozumiem Wasze wkurzanie się, mnie też nie raz któryś wyprowadził z równowagi, ale tylko wtedy, gdy faktycznie nie zostawił 3x awiza, a później coś odesłał. Ale żeby kurier miał wysyłać z rana smsa "dziś jadę" do każdego z odbiorców jak do księżniczki, bo ona tego żąda jest wręcz absurdalne...
0 0

katarynka-199

#6457729 Napisano: 30.01.2018 13:49:20
Wielka Urodzinowa Loteria Kaufland. 

Proszę powiedzcie mi, jak trzeba wpisać kwotę? 
Mam na paragonie 97,06 zł. 
Wpisywałam '97,06' oraz '97.06' i ciągle pokazuje się komunikat, że kwota nie poprawna emotka  

EDIT: 
nie było pytania emotka
Pomogło odświeżenie strony. 
1 xpac 0