Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

rebelmen

#6457741 Napisano: 30.01.2018 14:41:23
Na stronie Jesiennej Mobilizacji jest komunikat ze będą dzwonić od 10 do 17, proszą o odbieranie telefonów.
0 0

rebelmen

#6457744 Napisano: 30.01.2018 14:46:04
W reg. Jest napisane ze dzwonią dwa razy , ja ktoś nie odbierze nagroda przepada, dziwne to jest.
0 0

cherry_coke

#6457748 Napisano: 30.01.2018 14:47:12
rebelmen napisał(a):

W reg. Jest napisane ze dzwonią dwa razy , ja ktoś nie odbierze nagroda przepada, dziwne to jest.

I tak też było w wakacjach z orange...  Jakby nie mogli wysłać sms-ów. 
1 lager 0

rebelmen

#6457750 Napisano: 30.01.2018 14:48:15
cherry_coke napisał(a):

rebelmen napisał(a):

I tak też było w wakacjach z orange...  Jakby nie mogli wysłać sms-ów. 

To nie są fair warunki.
1 joan 0

tadziuuu

#6457751 Napisano: 30.01.2018 14:51:17
Ja już dawno rozwiązaniem problem  z kurierami.  Zdarzało się że zostawili pod drzwiami paczkę czy u sąsiada bez informacji. Ale jak za każdym razem ja sprawa została fajnie załatwiona dawałem naPIWEK w postaci piwa to od tej pory nie było żadnego incydentu. Zawsze telefon. Zawsze info o której będą a i często podrzuca pod inny adres emotka  

1 lager 0

magisterek

#6457762 Napisano: 30.01.2018 15:06:53
rebelmen napisał(a):

Czyli skoro dzwonią to się jednak coś wygrało... to coś okaże się jak dostaniemy e-maila. Zresztą w rozmowie proszą o dane, adres zamieszkania i PESEL, gdyby się nie wygrało, a tylko jak co niektórzy sugerują sprawdzają czy się brało udział, to byłoby to wymuszanie danych osobowych. Tak, że zgodnie z regulaminem jeśli dzwonią, to tylko i wyłącznie do nagrodzonych.
0 0

joan

#6457765 Napisano: 30.01.2018 15:09:10
magisterek napisał(a):

Czyli skoro dzwonią to się jednak coś wygrało... to coś okaże się jak dostaniemy e-maila. Zresztą w rozmowie proszą o dane, adres zamieszkania i PESEL, gdyby się nie wygrało, a tylko jak co niektórzy sugerują sprawdzają czy się brało udział, to byłoby to wymuszanie danych osobowych. Tak, że zgodnie z regulaminem jeśli dzwonią, to tylko i wyłącznie do nagrodzonych.

Nie do końca chyba, bo na stronie napisano, że dzwonią do wybranych UCZESTNIKÓW, a nie LAUREATÓW emotka
0 0

magisterek

#6457766 Napisano: 30.01.2018 15:11:59
joan napisał(a):

magisterek napisał(a):

Nie do końca chyba, bo na stronie napisano, że dzwonią do wybranych UCZESTNIKÓW, a nie LAUREATÓW emotka

Na stornie niech piszą, ale ich obowiązuje jednak regulamin wiec wg niego kontaktują się z nagrodzonymi.
0 0

joan

#6457768 Napisano: 30.01.2018 15:14:24
magisterek napisał(a):

Na stornie niech piszą, ale ich obowiązuje jednak regulamin wiec wg niego kontaktują się z nagrodzonymi.

Po ostatniej wtopie z Orange: pomieszanie nagród + doładowania na konta promo... już nie wierzę w ani jedno słowo tych emotka

Ale nikt się im nie postawi, nie będzie zadawał pytań ani pyskował, bo w przeciwnym razie "zupełnym przypadkiem" albo nic nie wygra, albo przypadnie mu nagroda najniższego szczebla emotka
1 kumulacja 0

estrelitta

#6457769 Napisano: 30.01.2018 15:17:58
joan napisał(a):

magisterek napisał(a):

Po ostatniej wtopie z Orange: pomieszanie nagród + doładowania na konta promo... już nie wierzę w ani jedno słowo tych emotka

Ale nikt się im nie postawi, nie będzie zadawał pytań ani pyskował, bo w przeciwnym razie "zupełnym przypadkiem" albo nic nie wygra, albo przypadnie mu nagroda najniższego szczebla :

Ciekawe czy wśród wysoko nagrodzonych laureatów tegoż konkursu znajdą się osoby, które składały reklamację do konka Wakacje z Orange emotka

luko922

#6457778 Napisano: 30.01.2018 15:46:54
Kurde, a do mnie dalej nie oddzwonili (pierwszy raz dzwonili 10:27) emotka
0 0

apoccalipsa

#6457787 Napisano: 30.01.2018 16:05:40
mi pani powiedziała, że na pewno wygralam, a co dowiem się na koniec lutego 
weryfikacja laureatów 

tonyclayton

#6457789 Napisano: 30.01.2018 16:12:18
tadziuuu napisał(a):

Ja już dawno rozwiązaniem problem  z kurierami.  Zdarzało się że zostawili pod drzwiami paczkę czy u sąsiada bez informacji. Ale jak za każdym razem ja sprawa została fajnie załatwiona dawałem naPIWEK w postaci piwa to od tej pory nie było żadnego incydentu. Zawsze telefon. Zawsze info o której będą a i często podrzuca pod inny adres emotka  

Z tymi naPiwkami bywa roznie. Przed swietami przyszlo pudlo henkow dla mnie a ze nie bylo nas w domu to zona poprosila zeby zostawil pake u sasiadow. I mowi mu, ze moze sobie wziasc 3 szt za fatyge. Za kilka dni mialy przyjsc henki dla zony, a ze byly fajnie zapakowane to mielismy je sprezentowac. W domu znowu nas nie zastal i ponownie prosba do sasiadow. Jakiez bylo moje wk...jak poszedlem odebrac pake a tam rozerwane i wyjete 3 szt. Bez pozwolenia!! Tel do goscia, ten wydygany, przeprasza, ze zwroci. To mu tlumacze ze nie o same piwa chodzi tylko rozerwanej paki nikomu nie przekaze. Gostek mnie wyleczyl z uprzejmosci do wszelkiej masci kurierow.
2 atyde25, joan 0

cudaczek121

#6457792 Napisano: 30.01.2018 16:25:51
tadziuuu napisał(a):

Ja to podaję zazwyczaj adres korespondencyjny do pracy.Tu zawsze ktoś jest od 8-17.Szkoda tylko,że coraz rzadziej widuję kuriera tudzież listonosza z paczkami dla mnie, bo po prostu nic nie wygrywam emotka A jak już coś wygram, to zazwyczaj kod na maila przychodziemotka
1 tadziuuu 0

luko922

#6457797 Napisano: 30.01.2018 16:33:28
apoccalipsa napisał(a):

weryfikacja laureatów 

Oddzwonili - powiedziała babka, że to dopiero etap wstępny i jak spytałem czy to znaczy, że nie wiadomo w sumie czy wygrałem to potwierdziła, że nie wiadomo. A potem ciągle podkreślała, że "JEŚLI wygram to coś tam", więc hmm... I że będą maile i lista laureatów do końca lutego.

ALE wydaje mi się, że nie zbieraliby danych bez powodu. Może po ostatnich wpadkach chcą się w ten sposób zabezpieczyć, żeby potem nie było, że powiedzieli za dużo podczas rozmowy. Tylko ciekawi mnie czy już mają przypisane nagrody do haseł czy najpierw obdzwaniają jakąś pulę a potem sobie będą dopasowywać... emotka  

I pewnie z doładowaniami dzwonić nie będą, nie? Można liczyć chyba na to, że to co najmniej ajfon emotka ?

apoccalipsa

#6457800 Napisano: 30.01.2018 16:35:38
luko922 napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

weryfikacja laureatów 

Oddzwonili - powiedziała babka, że to dopiero etap wstępny i jak spytałem czy to znaczy, że nie wiadomo w sumie czy wygrałem to potwierdziła, że nie wiadomo. A potem ciągle podkreślała, że "JEŚLI wygram to coś tam", więc hmm... I że będą maile i lista laureatów do końca lutego.

ALE wydaje mi się, że nie zbieraliby danych bez powodu. Może po ostatnich wpadkach chcą się w ten sposób zabezpieczyć, żeby potem nie było, że powiedzieli za dużo podczas rozmowy. Tylko ciekawi mnie czy już mają przypisane nagrody do haseł czy najpierw obdzwaniają jakąś pulę a potem sobie będą dopasowywać... emotka  

I pewnie z doładowaniami dzwonić nie będą, nie? Można liczyć chyba na to, że to co najmniej ajfon emotka ?

do mnie raczej z doładowaniem
42 laureatow nie obdzwanialiby cały dzień
1 shineoff 0

luko922

#6457801 Napisano: 30.01.2018 16:39:25
ja obstawiam, że doładowań nie obdzwaniali - stanowczo za mało wpisów na forum. W Orange też nie obdzwaniali przecież. 
0 0

shineoff

#6457811 Napisano: 30.01.2018 17:25:49
apoccalipsa napisał(a):

luko922 napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

weryfikacja laureatów 

do mnie raczej z doładowaniem
42 laureatow nie obdzwanialiby cały dzień

Nie brałam udziału, więc do mnie nie zadzwonią z pewnością, ale trzymam kciuki żeby Waszymi nagrodami okazały się te najfajniejsze emotka   a tak ogólnie to trochę dziwne, że dzwonią, nawet nie mówią z jaką nagrodą, bo to rzeczywiście wygląda podejrzanie - rozumiem, że dopóki laureat nie dostarczy odpowiednich dokumentów to jest tylko "potencjalnym laureatem", ale chyba wiadomo jakiej nagrody?
0 0

myszorka92

#6457816 Napisano: 30.01.2018 17:33:37
czy 1 paragonem mogę wziąć udział w konkursie i loterii Kinder? I czy muszę zachować opakowanie?
0 0

tonyclayton

#6457828 Napisano: 30.01.2018 18:23:09
Tak. Nie.