Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Niebieska_Laguna

#6464263 Napisano: 16.02.2018 08:40:44
Czy czeka ktoś jeszcze na bon z POLO? emotka
0 0

slonko365

#6464356 Napisano: 16.02.2018 11:35:40
iszhara napisał(a):
estrelitta napisał(a):

Niebawem zaczynamy laysowe emocje emotka https://lays.pl/

Czy ktoś oprócz mnie czytając regulamin nie ma zielonego pojęcia kim są te osoby "gwiazdy" z którymi można wygrać spotkanie?   emotka   emotka   emotka   

przenoszę tutaj, żeby nie robić zamieszania w zapowiedziach emotka
@ishara, to chyba nie masz syna grającego w piłkę, który jeszcze chce zostać youtuberem emotka
Ja tam Krzycha Golonkę lubię emotka  https://www.youtu...ser/ClydeFreestyle 
Ale reszty faktycznie nie znam kompletnie...emotka
0 0

shineoff

#6464361 Napisano: 16.02.2018 11:38:40
slonko365 napisał(a):

iszhara napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Czy ktoś oprócz mnie czytając regulamin nie ma zielonego pojęcia kim są te osoby "gwiazdy" z którymi można wygrać spotkanie?   emotka   emotka   emotka   

@ishara, to chyba nie masz syna grającego w piłkę, który jeszcze chce zostać youtuberem emotka
Ja tam Krzycha Golonkę lubię  emotka  https://www.youtu...ser/ClydeFreestyle 
Ale reszty faktycznie nie znam kompletnie... emotka

Hahahaha, to chyba pierwszy konkurs, gdzie nie chcę wygrać ani głównej, ani żadnej specjalnej emotka  
1 monisss 0

monisss

#6464363 Napisano: 16.02.2018 11:40:32
41.Zabrania się handluopakowaniamizKodemiKodami.WprzypadkustwierdzeniaprzezOrganizatora, iż Uczestnik kupił sameopakowaniepoProdukciePromocyjnymlub Kod (bez produktuobjętego promocją), wówczas taki Uczestnik zostaje wykluczony z Loterii.
widzieliscie ?
1 kumulacja 0

iszhara

#6464371 Napisano: 16.02.2018 11:46:15
shineoff napisał(a):

slonko365 napisał(a):

iszhara napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Ja tam Krzycha Golonkę lubię  emotka  https://www.youtu...ser/ClydeFreestyle 
Ale reszty faktycznie nie znam kompletnie... emotka

Hahahaha, to chyba pierwszy konkurs, gdzie nie chcę wygrać ani głównej, ani żadnej specjalnej emotka  

Na szczęście będzie można wybrać losowaną  nagrodę aby ominąć "takie gwiazdy".emotka
1 @gnieszk@ 0

koper

#6464374 Napisano: 16.02.2018 11:48:53
monisss napisał(a):

41.Zabrania się handluopakowaniamizKodemiKodami.WprzypadkustwierdzeniaprzezOrganizatora, iż Uczestnik kupił sameopakowaniepoProdukciePromocyjnymlub Kod (bez produktuobjętego promocją), wówczas taki Uczestnik zostaje wykluczony z Loterii.
widzieliscie ?

Nieźle! Czekam na regulamin w którym będzie zapis o obowiązku zjedzenia przez uczestnika produktu promocyjnego. Weryfikować by to mogli przez wyrywkową kontrolę resztek pokarmowych w... 

agakaz2

#6464379 Napisano: 16.02.2018 11:54:17
monisss napisał(a):

widzieliscie ?

Ciekawe skąd będą to wiedzieć hihi
0 0

monkakk

#6464381 Napisano: 16.02.2018 11:55:07
agakaz2 napisał(a):

monisss napisał(a):

widzieliscie ?

Mogą zażyczyć sobie opakowanie i paragon pocztą. I albo na wyrywki, albo tylkood tych co wygrają.
0 0

shineoff

#6464382 Napisano: 16.02.2018 11:56:10
monkakk napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

monisss napisał(a):

widzieliscie ?

Mogą zażyczyć sobie opakowanie i paragon pocztą.

Właściwie to co to za różnica? Przecież produkt tak czy siak jest kupiony, a przez kogo to chyba nie powinno mieć znaczenia emotka
0 0

agakaz2

#6464383 Napisano: 16.02.2018 11:56:11
monkakk napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

monisss napisał(a):

widzieliscie ?

Ano racja
0 0

79magda

#6464384 Napisano: 16.02.2018 11:56:34
koper napisał(a):

monisss napisał(a):

widzieliscie ?

Nieźle! Czekam na regulamin w którym będzie zapis o obowiązku zjedzenia przez uczestnika produktu promocyjnego. Weryfikować by to mogli przez wyrywkową kontrolę resztek pokarmowych w... 

BSLwS
Badanie Stężenia Laysów w Stolcu emotka

monkakk

#6464385 Napisano: 16.02.2018 11:57:20
shineoff napisał(a):

monkakk napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

monisss napisał(a):

widzieliscie ?

Właściwie to co to za różnica? Przecież produkt tak czy siak jest kupiony, a przez kogo to chyba nie powinno mieć znaczenia emotka

To chyba nie wiesz, że we wcześniejszych konkursach handel kodami kwił na portalach sprzedażowych emotka Teraz się zabezpieczyli, choć i to jest do obejścia.
0 0

angellisia

#6464387 Napisano: 16.02.2018 11:59:07
Który numer wpisujecie w loterii Kaufland ? Nr paragonu czy systemowy?
0 0

shineoff

#6464388 Napisano: 16.02.2018 11:59:22

To chyba nie wiesz, że we wcześniejszych konkursach handel kodami kwił na portalach sprzedażowych emotka Teraz się zabezpieczyli, choć i to jest do obejścia.

No OK, rozumiem że handel kwitł, ale przecież co to za różnica czy pan X kupi 10 opakowań produktu i zagra w konkursie, czy pani Y kupi te 10 opakowań i sprzeda panu X? I tak tyle samo produktów zostało kupionych emotka
0 0

maryam

#6464394 Napisano: 16.02.2018 12:02:42
angellisia napisał(a):

W załączniku (na dole regulaminu) masz pokazane który numer należy wpisać.
0 0

monkakk

#6464396 Napisano: 16.02.2018 12:02:57
shineoff napisał(a):

No OK, rozumiem że handel kwitł, ale przecież co to za różnica czy pan X kupi 10 opakowań produktu i zagra w konkursie, czy pani Y kupi te 10 opakowań i sprzeda panu X? I tak tyle samo produktów zostało kupionych emotka

No właśnie tą kwestię reguluje zapis  mówiący o zakazie handlu emotka Dla Ciebie nie ma to znaczenia, ale z punktu widzenia organizatora to zakupione 10 opakowań przez pana Y, pójdzie do kosza, a pan X będzie musiał kupić 10 nowych paczek by wziąć udział. Wskaźnik sprzedaży rośnie emotka

avanti99

#6464405 Napisano: 16.02.2018 12:08:34
Laysami samymi pewnie nie mozna handlowac bo nie ma umowy z dystrybutorami. chyba, ze nadgryziesz kazdego lays'a i sprzedasz jako uzywany po 5 latach. yummy.
0 0

angellisia

#6464409 Napisano: 16.02.2018 12:16:49
maryam napisał(a):

angellisia napisał(a):

W załączniku (na dole regulaminu) masz pokazane który numer należy wpisać.Ale 

Z tego wynika, że zarówno nr sys jak i nr paragonu są prawidłowe
0 0

mundek2004

#6464420 Napisano: 16.02.2018 12:26:53
Mam pytanie odnośnie konka Crunchips. Jak Studio Versus traktuje dłuższe sms-y niż 160 znaków?
0 0

aleks1983

#6464491 Napisano: 16.02.2018 14:48:32
Nie wiecie jak szybko Milka odpowiada?
Wygrałam termos i przy wpisywaniu formularza zwycięzcy nie zauważyłam że dziecko  po adresie mailowym dopisało mi 2 cyferki na końcu.
Reszte danych mam dobre, ale nie wiem czy mi uznają:(
Napisałam do nich ale jakoś nie odpisują
0 0