Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

azaflora

#6464098 Napisano: 15.02.2018 17:30:29
shineoff napisał(a):

astronautka napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

Poszłam do biedronki po surf ale tam masakra bałagan taki że aż chciało mi się to ogarnąć  emotka
U was też taki syf w sklepie? 

niestety też, ale syf robią ludzie, którzy czasami zachowują się w sklepie jak świnie w chlewie (nie obrażając biednych świń), kiedyś jak zwróciłam uwagę pewnej "pańci" żeby nie robiła takiego syfu w winogronach bo też chciałabym kupić ładne i nieoberwane kiście to powiedziała, że od tego są pracownicy, żeby tu robić porządek a ona ma prawo przebierać.... ehhhhhh

W żadnym sklepie nie widziałam większego syfu jak w biedronce. W mojej osiedlowej zastawiają paletami całe regały, tak, że musiałam czekać aż odstawią paletę, aby móc sięgnąć po żel pod prysznic. Wstyd! Klienci też nie pomagają, a do tego macają pieczywo brudnymi łapami (fujka!!!!)  emotka

A ja nie potrafię zrozumieć dlaczego klienci, którzy się rozmyślili podczas zakupów, nie odnoszą niechcianych towarów tam, skąd je brali. Paczki z mięsem, serki pieprznięte na półkę z proszkami, nie rozumiem: złośliwość czy głupie marnotrawstwo emotka

agakaz2

#6464100 Napisano: 15.02.2018 17:32:59
Czyli to nie tylko u mnie tak jest. Mnie się wydaje że jest za mało osób do pracy i może dlatego tak jest
0 0

shineoff

#6464102 Napisano: 15.02.2018 17:37:12
bezlukru napisał(a):

Co mówi regulamin konkursu Monster Much:
6. Zabronione jest zgłaszanie do Konkursu Zdjęć, których udział w Konkursie może naruszać jakiekolwiek prawa lub dobra osób trzecich, w tym w szczególności prawa autorskie lub prawo do ochrony wizerunku lub prawo do prywatności. Zdjęcie zgłoszone do Konkursu musi być oryginalne, nie może stanowić opracowań innych utworów i nie mogą w niej być wykorzystane jakiekolwiek inne utwory, do których prawa przysługiwałyby osobom trzecim.

A co robi pani oryginalna:

zgłasza ten sam patent w innym aktualnie trwającym konkursie:

Oba zdjęcia są tak beznadziejne, że wątpię aby wygrały cokolwiek. Chyba gorzkie żale na fujarce emotka

A tak nawiązując do regulaminu, to chyba chodzi o to że musi być zrobione własnoręcznie (czy też stanowić własność intelektualną autora), a nie że nie można pomysłu na zdjęcie wykorzystywać gdzieś indziej.
0 0

mia

#6464103 Napisano: 15.02.2018 17:38:15
bezlukru napisał(a):

Co mówi regulamin konkursu Monster Much:
(...)

Oba konkursy mi akurat latają i powiewają jak flaga u masztu, plus chyba żadne z zamieszczonych powyżej zdjęć nie zostało jeszcze nagrodzone, ale konkluzja nasuwa mi się jedna... Witamy na forum! emotka

henks133

#6464107 Napisano: 15.02.2018 17:53:24
visserarthur napisał(a):

elsa001 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

elsa001 napisał(a):

koper napisał(a):

elsa001 napisał(a):

Uwaga na bony z Polomarketu z konkursu "POLOwanie na nagrody w POLOmarket"
nie działają/nie są aktywowane. Po prostu bon jest zablokowany emotka

To takie papierowe bony mogą być zablokowane?
Dzięki, że piszesz, bo jutro rano bym się zdziwiła na zakupach...

No widniał komunikat jakby bon został już wykorzystany..
Tak, te papierowe. Dziwna sprawa..

Zgłaszałaś do Karlsbada, bo iść na zakupy i nie móc zapłacić, to trochę niefajnie...?

Napisałam wiadomość czekam na odpowiedź

Odpisali "Bony są aktywne od 15.02, od dzisiaj."

wczoraj faktycznie Nie dało się nimi zapłacić. Zadzwoniłam do Karlsbada stojąc przy kasie  z pelnym koszykiem I powiedziano mi, ze bony  będę aktywne dopiero dzisiaj. Nie spodziewali się, ze bony dotrą do nas tak szybko emotka  

mietowa

#6464122 Napisano: 15.02.2018 18:25:08
Konkurs Durex, C4 - gdzie znajdę numer systemow? To nr transakcji? emotka
0 0

zubi

#6464124 Napisano: 15.02.2018 18:28:17
kumulacja napisał(a):

Konkurs CRUNCHIPS - czy jest ograniczenie znaków do 160, czy też można więcej?

3.5 Łączna długość SMSa zawierającegorozwiązanie zadania konkursowego nie może przekroczyć 160 znaków wraz ze spacjami.
1 kumulacja 0

katarynka-199

#6464126 Napisano: 15.02.2018 18:32:52
mietowa napisał(a):

Konkurs Durex, C4 - gdzie znajdę numer systemow? To nr transakcji?  emotka

Numer systemowy inaczej numer transakcji emotka  
0 0

mietowa

#6464132 Napisano: 15.02.2018 18:39:05
katarynka-199 napisał(a):

mietowa napisał(a):

Bardzo Ci dziękuję emotka  Ale na pewno? emotka
0 0

edzia21

#6464151 Napisano: 15.02.2018 19:17:36
mietowa napisał(a):

mietowa napisał(a):

Nie, na żarty emotka
0 0

mietowa

#6464160 Napisano: 15.02.2018 19:32:41
edzia21 napisał(a):

mietowa napisał(a):

mietowa napisał(a):

Nie, na żarty  emotka

Twoja ironia jest najlepszym potwierdzeniem emotka . Dziękuję za odpowiedzi emotka .
0 0

madzia1-s

#6464175 Napisano: 15.02.2018 20:17:38
zubi napisał(a):

kumulacja napisał(a):

3.5 Łączna długość SMSa zawierającegorozwiązanie zadania konkursowego nie może przekroczyć 160 znaków wraz ze spacjami.

Zmmienili regulamin? jeszcze niedawno była wersja ze nie  ma limitu znakow?
0 0

edzia21

#6464176 Napisano: 15.02.2018 20:18:53
madzia1-s napisał(a):

zubi napisał(a):

kumulacja napisał(a):

Zmmienili regulamin? jeszcze niedawno była wersja ze nie  ma limitu znakow?

U nich zawsze są limity w konkursach SMS, a brak limitu było zwykłym niedopatrzeniem. 
Lepiej że zmienili teraz, niż mieliby nie brać pod uwagę prac powyżej 160 znaków , a pewnie tak by zrobili emotka
1 kumulacja 0

zubi

#6464187 Napisano: 15.02.2018 21:02:17
kumulacja napisał(a):

zubi napisał(a):

kumulacja napisał(a):

W regulaminie nie widzę punktu 3.5 - w którym regulaminie widzisz taki zapis

https://www.studi...sus.pl/pobierz-pliki
0 0

shineoff

#6464205 Napisano: 15.02.2018 21:48:29
Nie wiem, czy zwróciliście uwagę, ale regulamin konkursu Raffaello na ekonkach jest zły! Weszłam dzisiaj żeby zobaczyć kiedy wyniki (podobno jutro - tak wynika z właściwego regulaminu), a tam napisane, że paragony mają potwierdzać zakup do 12.02!!!! I generalnie ten przypięty u nas to chyba jakiś nie wiem, zeszłoroczny.
0 0

pioge7

#6464206 Napisano: 15.02.2018 21:50:24
shineoff napisał(a):

Nie wiem, czy zwróciliście uwagę, ale regulamin konkursu Raffaello na ekonkach jest zły! Weszłam dzisiaj żeby zobaczyć kiedy wyniki (podobno jutro - tak wynika z właściwego regulaminu), a tam napisane, że paragony mają potwierdzać zakup do 12.02!!!! I generalnie ten przypięty u nas to chyba jakiś nie wiem, zeszłoroczny.

A ja kupiłem w walentynki emotka  
0 0

@gnieszk@

#6464207 Napisano: 15.02.2018 21:54:42

W regulaminie ze strony konkursowej też jest 14.02
1 calliope 0

calliope

#6464209 Napisano: 15.02.2018 21:57:44
shineoff napisał(a):

Hmmm... ja punkcie 8c) regulaminu widzę zapis o zakupie w terminie 5-14.02. emotka
0 0

shineoff

#6464213 Napisano: 15.02.2018 22:04:14
calliope napisał(a):

shineoff napisał(a):

Hmmm... ja punkcie 8c) regulaminu widzę zapis o zakupie w terminie 5-14.02. emotka

TAK, ja też kupiłam w Walentynki emotka  Dlatego się wściekłam (niesłusznie, chociaż i tak pewnie nie wygram). Ale proszę, tutaj link do regulaminu z ekonków: http://walentynki...llo.pl/regulamin.pdf
I regulamin właściwy:
http://walentynki...URS-WALENTYNKOWY.pdf
0 0

calliope

#6464218 Napisano: 15.02.2018 22:09:30
shineoff napisał(a):

calliope napisał(a):

shineoff napisał(a):

TAK, ja też kupiłam w Walentynki emotka  Dlatego się wściekłam (niesłusznie, chociaż i tak pewnie nie wygram). Ale proszę, tutaj link do regulaminu z ekonków: http://walentynki...llo.pl/regulamin.pdf
I regulamin właściwy:
http://walentynki...URS-WALENTYNKOWY.pdf

To już możesz spać spokojnie emotka Pewnie w międzyczasie zaktualizowali regulamin, a na ekonach został ten stary.
1 shineoff 0