Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

mia

#6469427 Napisano: 03.03.2018 18:46:06
misiamarysia napisał(a):

Czy ktoś już zrealizował bon na walizkę od Belvity? Czy można tam rzeczywiście wgrać coś swojego albo wybrać wzór z ich strony??? Boję się, że jak wprowadzę kod, to już  "przepadnie" mój pomysł. Bardzo proszę o odpowiedź.

Nic nie można. emotka
Podajesz dane teleadresowe i tyle. A co przyślą, to się okaże.

bandit

#6469429 Napisano: 03.03.2018 19:06:52
monkakk napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

bandit napisał(a):

Witam 
Może ktos wie jużto robił czy zmywarka z konkursu SOMAT Gorenje GS62010S - można ją rozebrać od góry ? ta żeby sie zmieściła do szafki o wysokości 85cm ?

pozdrawiam
Krzysiek

Niestety nie wiem, moja jeszcze stoi  i czeka na remont kuchni, ale mam pytanie o gwarancję. Czy jest w środku gwarancja z jakąś datą? U mnie jest tylko taka czysta bez żadnej pieczątki i nic o przekazaniu nagrody. Proszę o odpowiedź,

Ktoś pytał u Albedo, mają dosłać kwity osobno.

Ja pisałem do Albedo mają dosłać protokół przekazania.

misiamarysia

#6469431 Napisano: 03.03.2018 19:15:03
bandit napisał(a):

monkakk napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

bandit napisał(a):

Witam 
Może ktos wie jużto robił czy zmywarka z konkursu SOMAT Gorenje GS62010S - można ją rozebrać od góry ? ta żeby sie zmieściła do szafki o wysokości 85cm ?

pozdrawiam
Krzysiek

Niestety nie wiem, moja jeszcze stoi  i czeka na remont kuchni, ale mam pytanie o gwarancję. Czy jest w środku gwarancja z jakąś datą? U mnie jest tylko taka czysta bez żadnej pieczątki i nic o przekazaniu nagrody. Proszę o odpowiedź,

Ktoś pytał u Albedo, mają dosłać kwity osobno.

Ja pisałem do Albedo mają dosłać protokół przekazania.

Bardzo dziękuję za odpowiedź.
0 0

misiamarysia

#6469432 Napisano: 03.03.2018 19:16:52
mia napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Czy ktoś już zrealizował bon na walizkę od Belvity? Czy można tam rzeczywiście wgrać coś swojego albo wybrać wzór z ich strony??? Boję się, że jak wprowadzę kod, to już  "przepadnie" mój pomysł. Bardzo proszę o odpowiedź.

Nic nie można. emotka

Bardzo dziękuję za odpowiedź, szkoda, myślałam, że stworzę coś fajnego.emotka
1 mia 0

mia

#6469433 Napisano: 03.03.2018 19:21:44
misiamarysia napisał(a):

mia napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Nic nie można. emotka

Bardzo dziękuję za odpowiedź, szkoda, myślałam, że stworzę coś fajnego. emotka

Ja tylko się zastanawiam, co to za cudo przyjdzie, jeśli teoretycznie wartość regulaminowa ma być 450 zł. Bo jednolicie żółte walizki trudno podciągnąć pod miano indywidualnego projektu.
Może kółka będą pozłacane... emotka

asantesana

#6469436 Napisano: 03.03.2018 20:05:31
mia napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

mia napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Nic nie można. emotka

Ja tylko się zastanawiam, co to za cudo przyjdzie, jeśli teoretycznie wartość regulaminowa ma być 450 zł. Bo jednolicie żółte walizki trudno podciągnąć pod miano indywidualnego projektu.

Ja się modle, żeby przyszły jednolicie żółte, a nie z wielkim ciastkiem i napisem belVita na środku walizki, co obniży jej wartość o 90% dla mnie. 

mdepfs

#6469439 Napisano: 03.03.2018 20:21:08
Czy w konkursie Kubuś dostajecie jakieś potw. na maila? Po kliknięciu wyślij też nie było żadnego komunikatu tylko wyczuścił się formularz. Też tak mieliście?
0 0

kreatia

#6469440 Napisano: 03.03.2018 20:31:18
mdepfs napisał(a):

Czy w konkursie Kubuś dostajecie jakieś potw. na maila? Po kliknięciu wyślij też nie było żadnego komunikatu tylko wyczuścił się formularz. Też tak mieliście?

Mail powinien być, ślij jeszcze raz 
1 mdepfs 0

madzia1-s

#6469456 Napisano: 03.03.2018 21:26:26
asantesana napisał(a):

mia napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

mia napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Nic nie można. emotka

Ja się modle, żeby przyszły jednolicie żółte, a nie z wielkim ciastkiem i napisem belVita na środku walizki, co obniży jej wartość o 90% dla mnie. 

A ktoś wie do kiedy trzeba wykorzystac te kody i zamowic walizke?
0 0

arabela79

#6469482 Napisano: 03.03.2018 23:21:36
grzybekmalutki napisał(a):

sylwika76 napisał(a):

norweska20 napisał(a):

sylwika76 napisał(a):

Jak długo sie czeka na aktywacje karty z sidoluxa?

pierwsze trzeba zadzwonić na infolinię Sidoluxu , zeby ją wogóle aktywowali..a potem po około tygodniu od zgłoszenia -karty jest aktywna (przynajmniej tak było na początku , bo wygrałam tylko 1 karte w piwrwszy dzień )

Dziękuje Dziewczyny za odpowiedzi , ja wysłałam do nich na @ 8 dni temu i nadal cisza dlatego pytałam

A sprawdzałaś na https://companyne...ull.prepaidLogin.jsp bo oni już nic nie odpisują, tylko pojawia się 100zł na karcie

Ja dostalam maila, ale dalej nie mogę nią płacić np. w Biedronce.Jak jest  u Was?
Czy musze też ją zarejestrować dodatkowo na siebie i zrobić jakiś przelew wg. tego co piszą na stronie powyżej?
0 0

misiamarysia

#6469489 Napisano: 03.03.2018 23:40:04
arabela79 napisał(a):

sylwika76 napisał(a):

norweska20 napisał(a):

sylwika76 napisał(a):

pierwsze trzeba zadzwonić na infolinię Sidoluxu , zeby ją wogóle aktywowali..a potem po około tygodniu od zgłoszenia -karty jest aktywna (przynajmniej tak było na początku , bo wygrałam tylko 1 karte w piwrwszy dzień )

Dziękuje Dziewczyny za odpowiedzi , ja wysłałam do nich na @ 8 dni temu i nadal cisza dlatego pytałam

A sprawdzałaś na https://companyne...ull.prepaidLogin.jsp bo oni już nic nie odpisują, tylko pojawia się 100zł na karcie

Ja dostalam maila, ale dalej nie mogę nią płacić np. w Biedronce.Jak jest  u Was?
Czy musze też ją zarejestrować dodatkowo na siebie i zrobić jakiś przelew wg. tego co piszą na stronie powyżej?

Ja zadzwoniłam i załatwiłam sprawę przez telefon, pani była bardzo miła (kazała podać numery kart) i po kilku dniach sprawdzić saldo na stronie banku. Dzisiaj sprawdzałam i pieniądze są na wszystkich (czyli dwóch emotka )
0 0

arabela79

#6469496 Napisano: 03.03.2018 23:53:16
misiamarysia napisał(a):

arabela79 napisał(a):

sylwika76 napisał(a):

norweska20 napisał(a):

sylwika76 napisał(a):

Ja zadzwoniłam i załatwiłam sprawę przez telefon, pani była bardzo miła (kazała podać numery kart) i po kilku dniach sprawdzić saldo na stronie banku. Dzisiaj sprawdzałam i pieniądze są na wszystkich (czyli dwóch emotka )

Ja mam zasiloną też wg. stronki, ale co z tego, jak przez terminale nie przechodzi. 
0 0

tereniagno

#6469498 Napisano: 04.03.2018 00:17:49
kreatia napisał(a):

asantesana napisał(a):

Czy w konkursie jordan w C4:
- można kupić pasty?
- jest limit znaków?

1. tak, pasta jest produktem do h.j.u.
2. nie napisali emotka  możesz smsa testowego puścić jakby Ci zależało emotka

Sprawdźcie listę sklepów, ponieważ u mnie nie ma żadnego wyszczególnionego,więc nie mogę kupić.emotka
1 kreatia 0

asantesana

#6469500 Napisano: 04.03.2018 00:54:11
tereniagno napisał(a):

kreatia napisał(a):

asantesana napisał(a):

- można kupić pasty?
- jest limit znaków?

Sprawdźcie listę sklepów, ponieważ u mnie nie ma żadnego wyszczególnionego,więc nie mogę kupić. emotka

A patrzysz na tę z regulaminu czy ze strony C4? W regulaminie jest chyba większość sklepów.
0 0

tereniagno

#6469501 Napisano: 04.03.2018 00:56:02
asantesana napisał(a):

tereniagno napisał(a):

kreatia napisał(a):

asantesana napisał(a):

- można kupić pasty?
- jest limit znaków?

Sprawdźcie listę sklepów, ponieważ u mnie nie ma żadnego wyszczególnionego,więc nie mogę kupić. emotka

A patrzysz na tę z regulaminu czy ze strony C4? W regulaminie jest chyba większość sklepów.

z regulaminu emotka
0 0

magie1982

#6469506 Napisano: 04.03.2018 08:29:00
Czy komuś nie działa karta Biedronki z konkursu Smak na jesienne nagrody? A może ktoś wie co z nią zrobić zeby zadziałała?
0 0

bibeck

#6469507 Napisano: 04.03.2018 08:35:52
magie1982 napisał(a):

Czy komuś nie działa karta Biedronki z konkursu Smak na jesienne nagrody? A może ktoś wie co z nią zrobić zeby zadziałała?

Odczekałaś zalecane 7 dni od wysyłki kart? (bo karty  miały zostać aktywowane w ciągu 7 dni).
0 0

aurorcia

#6469509 Napisano: 04.03.2018 08:51:17
donia7 napisał(a):

A czego jeszcze ktoś na te karty Winiary z Biedronko?Bo do mnie nie dotarła emotka

Do mnie jeszcze 3 karty z początku nie dotarły emotka
1 donia7 0

karkocka

#6469510 Napisano: 04.03.2018 08:51:24
donia7 napisał(a):

A czego jeszcze ktoś na te karty Winiary z Biedronko?Bo do mnie nie dotarła emotka

ja czekam
1 donia7 0

lowmacp

#6469511 Napisano: 04.03.2018 08:58:46
karkocka napisał(a):

donia7 napisał(a):

ja czekam

ja też czekam
1 donia7 0