Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

violka88

#6469078 Napisano: 02.03.2018 14:30:35
czy były już wyniki z loterii Aquafresh Smolar????
na wynikach głównej strony jest już zakładka tej loterii, ale jak wpisuję swój paragon to info nie wygrałeś, więc się zastanawiam czy po prostu nie wygrałam czy jeszcze nie uaktualnili.
0 0

mysz-s

#6469079 Napisano: 02.03.2018 14:33:16
violka88 napisał(a):

na wynikach głównej strony jest już zakładka tej loterii, ale jak wpisuję swój paragon to info nie wygrałeś, więc się zastanawiam czy po prostu nie wygrałam czy jeszcze nie uaktualnili.

https://www.podwo...1%20tydzie%C5%84.pdf
0 0

marzenier

#6469080 Napisano: 02.03.2018 14:33:30
FBkarolina11 napisał(a):

Nie wiem czy w temacie, ale mam takiego smsa? Ktoś cos wie moze na ten temat? Twoj numer znalazl sie wsrod uczestnikow konkursu i zakwalifikowales sie do kolejnego etapu. Czekaj na swoj indywidualny kod, ktory otrzymasz niebawem

A chwile po tym smsie dzwoni pan z Tmobil i wciska te ich oferty...
0 0

violka88

#6469098 Napisano: 02.03.2018 15:14:29
mysz-s napisał(a):

violka88 napisał(a):

https://www.podwo...1%20tydzie%C5%84.pdf

dzięki emotka
0 0

yreks

#6469101 Napisano: 02.03.2018 15:15:45
ktosiek1 napisał(a):

ikropka napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

ivanotta napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

ikropka napisał(a):

FBilona napisał(a):

Desperadosa już namierzyliście? Kurczę mam pełno kodów ale nie wchodzą. Czyli nowa pula eeeeh

Tak i zgodnie z regulaminem z tej puli losowali zwycięskie kody. Czyli tylko wchodzą te, które są z opakowań informujących o promocji

co to za konkurs?

https://www.despe...m/pl-pl/loteria-2018

W bazie nie widziałam

i znowu bramki?  emotka

Dobrze by było, tutaj do kodów są przyporządkowane nagrody. Wygrywa co 5400 kod emotka Szansa na 1000 zł? 1:180000

też tak to zrozumiałam. Czyli agencja zgarnia resztę?

Ha ha - ciekawy pomysł na loterię, czyli jak zgodnie z reg. nie rozdać większości nagród. I jeszcze się chwalą, że ponad 1 mln PLN na wygrane.... ciekawe czy choć połowa z tej kasy trafi do uczestników. Konkurs zdecydowanie bez mojego udziału.....

na 54 000 000 kodów 9945 kodów jest przypisanych do nagrody. To już w zdrapkach lotto łatwiej trafić
1 shineoff 0

klamkorozec

#6469111 Napisano: 02.03.2018 15:36:07
mąż dostał takiego sms: "twój numer znalazł się wśród uczestników konkursu i zakwalifikowałeś się do kolejnego etapu. Czekaj na telefon, który otrzymasz niebawem". Ktoś coś wie, co to może być? Nie ma podanej nazwy konkursu, nie przypominam sobie bym brała udział w czymś dwuetapowym... wygląda mi to na ściemę...
0 0

marzenier

#6469112 Napisano: 02.03.2018 15:43:33
klamkorozec napisał(a):

mąż dostał takiego sms: "twój numer znalazł się wśród uczestników konkursu i zakwalifikowałeś się do kolejnego etapu. Czekaj na telefon, który otrzymasz niebawem". Ktoś coś wie, co to może być? Nie ma podanej nazwy konkursu, nie przypominam sobie bym brała udział w czymś dwuetapowym... wygląda mi to na ściemę...

Za chwilę bedzie dzwonil Pan z Tmobil z ofertą.
Zaden to konkurs.
0 0

klamkorozec

#6469113 Napisano: 02.03.2018 15:44:46
marzenier - dzięki!!! tak myślałam, że to podpucha emotka
0 0

zawszebeznagrod

#6469208 Napisano: 02.03.2018 21:23:53
Czy w loterii Nescafe, aby uzyskać 3 losy, trzeba zakupić po prostu słoik Nescafe Gold, czy trzeba kupić 2 produkty Nescafe, w tym jeden produkt z serii Gold?
0 0

LejziDejzi

#6469214 Napisano: 02.03.2018 21:42:38
Miał ktoś problem z bonami do żabki aby nimi zapłacić ?? 2 zapłaciłam normalnie a przy 2 kolejnych za kazdym razem wyskakuje że bon wykorzystany... a napewno nic nie kupowałam na niego... co mam zrobić w tej sytuacji ? emotka
0 0

@gnieszk@

#6469216 Napisano: 02.03.2018 21:50:52
andii napisał(a):

zawszebeznagrod napisał(a):

Czy w loterii Nescafe, aby uzyskać 3 losy, trzeba zakupić po prostu słoik Nescafe Gold, czy trzeba kupić 2 produkty Nescafe, w tym jeden produkt z serii Gold?

Nescafe Gold=3 losy
(tylko musi być za 10zł zakup)

No właśnie chyba nie do końca. W regulaminie jest taki zapis:
"Warunkiem przyznania 3 losów jest oznaczenie w formularzu w dedykowanym check-box, iż paragon fiskalny potwierdza zakup kawy NESCAFÉ GOLD.W sytuacji zakupu na jednym paragonie co najmniej 2Produktów Promocyjnych, w tym co najmniej 1 produktu NESCAFÉ GOLD:a) przy oznaczeniu zakupu NESCAFÉ GOLD w dedykowanymcheck-box Uczestnik otrzymuje 3 losy w losowaniu Nagrody Głównej;b) przy braku oznaczenia zakupu NESCAFÉ GOLD w dedykowanymcheck-box Uczestnik otrzymuje 1 los w losowaniu Nagrody Głównej."
Ale ja tego za bardzo nie rozumiem emotka  
1 andii 0

zawszebeznagrod

#6469217 Napisano: 02.03.2018 21:57:26
@gnieszk@ napisał(a):

andii napisał(a):

Nescafe Gold=3 losy

"Warunkiem przyznania 3 losów jest oznaczenie w formularzu w dedykowanym check-box, iż paragon fiskalny potwierdza zakup kawy NESCAFÉ GOLD.W sytuacji zakupu na jednym paragonie co najmniej 2Produktów Promocyjnych, w tym co najmniej 1 produktu NESCAFÉ GOLD:a) przy oznaczeniu zakupu NESCAFÉ GOLD w dedykowanymcheck-box Uczestnik otrzymuje 3 losy w losowaniu Nagrody Głównej;b) przy braku oznaczenia zakupu NESCAFÉ GOLD w dedykowanymcheck-box Uczestnik otrzymuje 1 los w losowaniu Nagrody Głównej."

No właśnie ten zapis jest dla mnie bardzo mylący i nie wiem co autor miał na myśli...
0 0

@gnieszk@

#6469218 Napisano: 02.03.2018 21:58:38

@gnieszk@ napisał(a):

andii napisał(a):

Nescafe Gold=3 losy

No właśnie ten zapis jest dla mnie bardzo mylący i nie wiem co autor miał na myśli...

Napisałam do nich. Jak odpiszą dam znać.

bibeck

#6469225 Napisano: 02.03.2018 22:12:49
LejziDejzi napisał(a):

Miał ktoś problem z bonami do żabki aby nimi zapłacić ?? 2 zapłaciłam normalnie a przy 2 kolejnych za kazdym razem wyskakuje że bon wykorzystany... a napewno nic nie kupowałam na niego... co mam zrobić w tej sytuacji ? emotka

Napisz reklamację do żabki z prośbą o podanie kiedy i w jakim sklepie bon został wykorzystany (podaj w mailu numery tych bonów). Ja tak miałem z jednym i okazało się, że sprzedawca coś namieszał i mi go wykorzystał, a twierdził, że "nie wchodzi". Dostałem odpowiedź z dokładną datą, sklepem i godziną wykorzystania reklamowanego bonu.
2 shineoff, kkbt 0

Gość: rafi323raf

#6469232 Napisano: 02.03.2018 22:36:43
@gnieszk@ napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

andii napisał(a):

Nescafe Gold=3 losy

Napisałam do nich. Jak odpiszą dam znać.

Chodzi w tym zapisie o hipotetyczną sytuację, gdy na paragonie mamy i zwykłą i gold kawę. Że i tak, pomimo kawy zwykłej gdzieś na paragonie możemy zgłosić jako 3 losy.  Także na pewno wystarczy tylko jeden (za min. 10 zł)
1 andii 0

Gość: siasiolka

#6469234 Napisano: 02.03.2018 22:46:38
Czy z Radość Jogobelli w C4 przychodzi jakies potwierdzenie na maila? Konkurs juz sie zakonczył. Moja fotka jest w galerii... ale nie dostalam info na maila i zatanawiam się czy tak jest ok czy moze strzelilam babola w nazwie @
0 0

calineczka333

#6469237 Napisano: 02.03.2018 23:12:07
siasiolka napisał(a):

Czy z Radość Jogobelli w C4 przychodzi jakies potwierdzenie na maila? Konkurs juz sie zakonczył. Moja fotka jest w galerii... ale nie dostalam info na maila i zatanawiam się czy tak jest ok czy moze strzelilam babola w nazwie @

Też nie dostałam potwierdzenia, więc chyba tak powinno być emotka
0 0

krzych88

#6469275 Napisano: 03.03.2018 09:55:11
Czy w loterii Kinder można wziąć udział 3 razy jeśli na paragonie są 3 produkty Kinder?
0 0

amastowa

#6469297 Napisano: 03.03.2018 10:49:45
krzych88 napisał(a):

Czy w loterii Kinder można wziąć udział 3 razy jeśli na paragonie są 3 produkty Kinder?

tak, możesz dokonać tyle zgłoszeń ile produktów kinder na paragonie. max 20 dziennie
1 krzych88 0

sylwika76

#6469324 Napisano: 03.03.2018 11:56:07
czy do loterii Kamis "Poczuj smak wygranej" trzeba mieć konto bankowe?
0 0