Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

monkakk

#6517246 Napisano: 07.08.2018 20:44:39
dzikuska21 napisał(a):

FBsylwia14 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

FBsylwia14 napisał(a):

Ktoś wie czy były już wyniki z konkursu Astra ITM? Kurcze dopiero teraz zobaczyłam email w spamie, że zdjęcia do nich nie doszły emotka Ktoś może wie dlaczego?

ktoś się już chyba chwalił nagrodami na forum

Dziękuję, faktycznie emotka Dziwny był ich ten email z końcówką com.pl emotka Ciekawe czy wygrał ktoś kto wysyłał zgłoszenia emailem?

sama nie wiem co o tym myśleć i mam nadzieje ze to jeszcze nie koniec i ze będą informować. ostatnio wygrałam na maila a na SMS nie było nawet potwierdzenia ze dotarło wiec tym razem nastawilam się głównie na maila. jak przyszła zwrotka ze nie dotarły to Wysłałam jeszcze raz i wtedy dostałam zwrotkę ze dziękujemy bla bla i ze zdjęcie będzie brane pod uwagę w konkursie

Ja na wygrane zgłoszenie, słane SMSem, nie dostałam żadnego potwierdzenia, choć regulamin takowe zakłada. Zdjęcie słane @ też nie dostało potwierdzenia, ale też nie mam innego @ świadczącego, że im nie dotarło.
0 0

edzia21

#6517248 Napisano: 07.08.2018 20:49:38
agakaz2 napisał(a):

monkakk napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

kermit napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

no i się zaczyna  emotka

Ale, że niby co? To nie temat Informują, a Dyskusje, więc akurat tu można dyskutować do woli...

no ja rozumiem wszystko  emotka

Tylko my nie rozumiemy co się zaczęło emotka

SMS z którego dnia , co pisali A do mnie nie Ale do mnie tak A może jednak. to się zaczęło 

Masz jakis problem z tym? To nie wchodz na forum emotka  jeszcze wrzodow dostaniesz. Przypominam, ze taka jest rola tego forum i watku. Nie wiem skad w Tobie tyle frustracji. Rano mialas problem, ze ludzie sie ciesza w mdw, a nastepnie sprzedaja wygrane nagrody - co Cie to obchodzi?! Wygrywaj sobie swoje nagrody i kolekcjonuj. Rozumiem, ze slonce moze przygrzac...ale opanuj sie emotka

Gość: kermit

#6517251 Napisano: 07.08.2018 21:02:18
agakaz2 napisał(a):

monkakk napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

kermit napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

no i się zaczyna  emotka

Ale, że niby co? To nie temat Informują, a Dyskusje, więc akurat tu można dyskutować do woli...

SMS z którego dnia , co pisali A do mnie nie Ale do mnie tak A może jednak. to się zaczęło 

Yyyyy Piłaś coś??? emotka Wiesz... to taki wątek Dyskusje o innych konkursach - no i tu się właśnie o konkursach jakby dyskutuje. Więc ten tego...

agakaz2

#6517252 Napisano: 07.08.2018 21:04:20
chyba mnie przegrzalo -  i mnie emotka
0 0

agakaz2

#6517253 Napisano: 07.08.2018 21:08:45
edzia21 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

monkakk napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

kermit napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

no i się zaczyna  emotka

Masz jakis problem z tym? To nie wchodz na forum emotka  jeszcze wrzodow dostaniesz. Przypominam, ze taka jest rola tego forum i watku. Nie wiem skad w Tobie tyle frustracji. Rano mialas problem, ze ludzie sie ciesza w mdw, a nastepnie sprzedaja wygrane nagrody - co Cie to obchodzi?! Wygrywaj sobie swoje nagrody i kolekcjonuj. Rozumiem, ze slonce moze przygrzac...ale opanuj sie emotka

chodziło mi o coś innego nie o sprzedaż. ktoś pisze wymarzona huśtawka nareszcie tak sie udało się. A za chwilę wpis A jednak sprzedaje. odważyłam się powiedzieć co myślę (rzadko to robię ) lepiej zachować myśli dla siebie. Ale dziś jest taki dzień że wszystko mi jedno
0 0

paula9891

#6517254 Napisano: 07.08.2018 21:16:23
agakaz2 napisał(a):

chyba mnie przegrzalo -  i mnie  emotka

A ja mysle, ze cos Cie pali i nie jest to slonce emotka
Wyluzuj, po co sie tak gotowac od razu emotka
A co do sprzedazy, to moze wpadla hustawka, ale na tyle zgloszen, ze ktos sie zapozyczyl I musial ja sprzedac, zeby dlug oddac? emotka  Wygral, jego sprawa, co z wygrana zrobi.
1 bethan 0

olaa1188

#6517255 Napisano: 07.08.2018 21:16:34
Czy ktoś już ma bilety na Red Bull? Czy to prawda że są imienne?
0 0

agakaz2

#6517258 Napisano: 07.08.2018 21:19:01
paula9891 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

A ja mysle, ze cos Cie pali i nie jest to slonce  emotka
A co do sprzedazy, to moze wpadla hustawka, ale na tyle zgloszen, ze ktos sie zapozyczyl I musial ja sprzedac, zeby dlug oddac?  emotka  Wygral, jego sprawa, co z wygrana zrobi.

pali słońce niestety i tylko słońce. spoko już luzuje majty jak mówi mój kolega haha
1 paula9891 0

monkakk

#6517260 Napisano: 07.08.2018 21:25:20
olaa1188 napisał(a):

Tak są
0 0

Masza86

#6517261 Napisano: 07.08.2018 21:25:23
olaa1188 napisał(a):

Niestety Imienne i w dodatku za okazaniem dowodu osobistego emotka  bilet VIP przesłali na maila do wydrukowania emotka  
0 0

faworek

#6517262 Napisano: 07.08.2018 21:26:12
Dobry wieczór wszystkim Forumowiczom! Chcę się z Wami przywitać, bo jestem tutaj świeżynką. Pozdrawiam każdego i życzę wielu wygranych! emotka

olaa1188

#6517263 Napisano: 07.08.2018 21:29:34
Masza86 napisał(a):

olaa1188 napisał(a):

Niestety Imienne i w dodatku za okazaniem dowodu osobistego  emotka  bilet VIP przesłali na maila do wydrukowania emotka  

Beznadzieja emotka
1 nkba 0

bethan

#6517265 Napisano: 07.08.2018 21:38:00
edzia21 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

monkakk napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

kermit napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

no i się zaczyna  emotka

To są Trudne Sprawy emotka Dylematy życiowe w sensie emotka
1 edzia21 0

maslo1

#6517269 Napisano: 07.08.2018 21:54:51
Jest ktoś kto brał udział w konkursie Jim Bim i Amudsen "Drink Kibica" ?. Teraz dopiero doczytałem że miało być max360 znaków. Czy ktoś kto brał udział wie czy po przekroczeniu limitu tekst zaznaczał się na czerwono?. Miałem niewiele tekstu ale nie jestem pewien czy nie przekroczyłem.
0 0

monkakk

#6517272 Napisano: 07.08.2018 22:02:43
maslo1 napisał(a):

Jest ktoś kto brał udział w konkursie Jim Bim i Amudsen "Drink Kibica" ?. Teraz dopiero doczytałem że miało być max360 znaków. Czy ktoś kto brał udział wie czy po przekroczeniu limitu tekst zaznaczał się na czerwono?. Miałem niewiele tekstu ale nie jestem pewien czy nie przekroczyłem.

Tak, był limit narzucony
0 0

Gość: awi

#6517273 Napisano: 07.08.2018 22:02:44
paula9891 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

A co do sprzedazy, to moze wpadla hustawka, ale na tyle zgloszen, ze ktos sie zapozyczyl I musial ja sprzedac, zeby dlug oddac?  emotka  Wygral, jego sprawa, co z wygrana zrobi.

Naprawdę zapożyczacie się na niepewną w gruncie rzeczy wygraną? emotka
0 0

cudaczek121

#6517276 Napisano: 07.08.2018 22:12:47
awi napisał(a):

paula9891 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

Naprawdę zapożyczacie się na niepewną w gruncie rzeczy wygraną? emotka

awi, no proszę Cię, to było ironiczne stwierdzenie!Ja to widzę tak: Iksiński/a cieszy się,że wygrał/a huśtawkę, która jest mu przydatna o tyle,że można ją opchnąć, a za pieniążki ze sprzedaży tejże Iksiński/a może nabyć inne dobra, na które w normalnych warunkach nie byłoby jego/jej stać.

kreatia

#6517278 Napisano: 07.08.2018 22:43:56
A czy któryś Iksinski może mi powiedzieć, czy jakieś huśtawki były już wysyłane? emotka
0 0

madllen

#6517279 Napisano: 07.08.2018 22:45:02
kreatia napisał(a):

A czy któryś Iksinski może mi powiedzieć, czy jakieś huśtawki były już wysyłane? emotka

kojarzę wpis, że do kogoś huśtawka dotarła dziś..
1 kreatia 0

cudaczek121

#6517286 Napisano: 07.08.2018 22:49:32
Czy po dodaniu hasła do konkursu Red Bull Biedronka powinno przyjść jakieś powiadomienie na maila o przyjęciu zgłoszeniaemotka Po jakim czasie od momentu wysłania zgłoszenia mogę go szukać w galerii?
0 0