Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

@gnieszk@

#6517296 Napisano: 07.08.2018 23:06:04
cudaczek121 napisał(a):

Czy po dodaniu hasła do konkursu Red Bull Biedronka powinno przyjść jakieś powiadomienie na maila o przyjęciu zgłoszenia emotka Po jakim czasie od momentu wysłania zgłoszenia mogę go szukać w galerii?

Mail przychodzi po zaakceptowaniu zgłoszenia (czyli kiedy pojawi się w galerii) - myślę, że jutro powinno być.

cudaczek121

#6517297 Napisano: 07.08.2018 23:10:48
@gnieszk@ napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Czy po dodaniu hasła do konkursu Red Bull Biedronka powinno przyjść jakieś powiadomienie na maila o przyjęciu zgłoszenia emotka Po jakim czasie od momentu wysłania zgłoszenia mogę go szukać w galerii?

Mail przychodzi po zaakceptowaniu zgłoszenia (czyli kiedy pojawi się w galerii) - myślę, że jutro powinno być.

Dziękuję Ci bardzo za odpowiedź, bo przed chwilą wysłałam zgłoszenie i już myślałam, że przegapiłam powiadomienie na stronie,że mi dziękują za dodanie zgł.
0 0

@gnieszk@

#6517298 Napisano: 07.08.2018 23:12:39
cudaczek121 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Dziękuję Ci bardzo za odpowiedź, bo przed chwilą wysłałam zgłoszenie i już myślałam, że przegapiłam powiadomienie na stronie,że mi dziękują za dodanie zgł.

Kurczę, nie pamiętam (tylko jedno zgłoszenie wysyłałam), ale chyba jakiś komunikat na stronie był...
0 0

monkakk

#6517299 Napisano: 07.08.2018 23:13:56
@gnieszk@ napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Kurczę, nie pamiętam (tylko jedno zgłoszenie wysyłałam), ale chyba jakiś komunikat na stronie był...

Tak, trzeba wrócić na górę strony i tam gdzieś jest informacja. 

lav7

#6517302 Napisano: 07.08.2018 23:38:53
konkurs z wodka amundsen z biedry juz rozwiazany ?:>
0 0

cudaczek121

#6517304 Napisano: 07.08.2018 23:44:20
monkakk napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

No nic, to najwyżej jeśli w ciągu 2-3 dni nie dostanę maila z akceptacją, to puszczę zgłoszenie ponownie z tym samym numerem paragonu.Może mi system powie,że taki już był zgłoszony.
0 0

adrian

#6517323 Napisano: 08.08.2018 07:37:54
Ciekawy zapis znalazłem w regulaminie konkursu Mokpol "Rowerowa Fiesta". emotka Zastanawia mnie czy organizator może tak robić i niby w jaki sposób miałby to weryfikować...

Uczestnik będzie zobowiązany do podpisania oświadczenia iż w danym roku kalendarzowym nie otrzymał na kwotę 2 0000 zł (dwa tysiące złotych)-nagród rzeczowych w innych konkursach.

1 koper 0

jacu007

#6517328 Napisano: 08.08.2018 08:03:55
lav7 napisał(a):

konkurs z wodka amundsen z biedry juz rozwiazany ?:>

nie, mają czas do piątku.
0 0

mamimamu

#6517332 Napisano: 08.08.2018 08:37:26
Czy po odesłaniu danych z Danio przychodzi Wam potwierdzenie ich wpłynięcia (jak np. w Cheetos?), czy brak odzewu?
0 0

scrabble

#6517336 Napisano: 08.08.2018 08:45:47
adrian napisał(a):

Ciekawy zapis znalazłem w regulaminie konkursu Mokpol "Rowerowa Fiesta". emotka Zastanawia mnie czy organizator może tak robić i niby w jaki sposób miałby to weryfikować...

Uczestnik będzie zobowiązany do podpisania oświadczenia iż w danym roku kalendarzowym nie otrzymał na kwotę 2 0000 zł (dwa tysiące złotych)-nagród rzeczowych w innych konkursach.

emotka  Przecież organizator nie ma prawa wglądu do Twojego rozliczenia podatkowego. Co za bzdury? 
0 0

Gość: dorota8331

#6517337 Napisano: 08.08.2018 08:52:23
Mam pytanie do osób które grały w konkursie z cydrem.. czy komuś kto wygrał nagrodę dzienną udało się wygrać aparat instax na ten sam paragon?  wczoraj dostałam telefon o wygranej w cydrze lubelskim dziennej czyli karton cydru.. dla kartonu cydru nie chce wysyłać peselu. stad się zastanawiam czy jak im nie odeślę paragonu to czy jest szansa na tygodniową..
0 0

Gość: gusiaczek1114

#6517338 Napisano: 08.08.2018 08:52:28
mamimamu napisał(a):

Czy po odesłaniu danych z Danio przychodzi Wam potwierdzenie ich wpłynięcia (jak np. w Cheetos?), czy brak odzewu?

Wysyłałam im dane 2 dni temu i żadnego potwierdzenia nie dostałam, więc chyba nie wysyłają nic.
1 mamimamu 0

adrian

#6517340 Napisano: 08.08.2018 08:54:03
scrabble napisał(a):

adrian napisał(a):

emotka  Przecież organizator nie ma prawa wglądu do Twojego rozliczenia podatkowego. Co za bzdury? 

A tymczasem oni sami nie podali w regulaminie wartości swoich nagród (rowerów). emotka
1 scrabble 0

koper

#6517342 Napisano: 08.08.2018 09:04:06
adrian napisał(a):

Pięknie to sobie wymyślili. W kolejnym konkursie proponuję podpisanie oświadczenia, że laureat ma "horom curke" i w związku z tym ta nagroda mu się należy!

venix

#6517346 Napisano: 08.08.2018 09:26:37
dorota8331 napisał(a):

Mam pytanie do osób które grały w konkursie z cydrem.. czy komuś kto wygrał nagrodę dzienną udało się wygrać aparat instax na ten sam paragon?  wczoraj dostałam telefon o wygranej w cydrze lubelskim dziennej czyli karton cydru.. dla kartonu cydru nie chce wysyłać peselu. stad się zastanawiam czy jak im nie odeślę paragonu to czy jest szansa na tygodniową..

Jak nie podałam nr pesel , to się upomnieli (też cydr) . Ze względu na ew . wygranie roweru nie robiłam burd i im go dosłałam. 
Ale  nic wiecej nie wygrałam , więc Ci nie doradzę . 
W Tyskim tesco napisałam "odmawiam", a  nagroda i tak doszła. 
0 0

mamimamu

#6517374 Napisano: 08.08.2018 10:24:07
cudaczek121 napisał(a):

monkakk napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

No nic, to najwyżej jeśli w ciągu 2-3 dni nie dostanę maila z akceptacją, to puszczę zgłoszenie ponownie z tym samym numerem paragonu.Może mi system powie,że taki już był zgłoszony.

ja wczoraj dodałam zgł i do dziś nie otrzymałam @, a "potwierdzenie" na stronie się pojawiło. Tłumaczę to sobie zamieszaniem z ich strony,  związanym z dzisiejszymi wynikami.
Pamiętam, że kiedyś też tak było: @ przyszedł kolejnego dnia i to całkiem późno.
0 0

mietowa

#6517396 Napisano: 08.08.2018 10:59:35
Konkurs "Twoje małe wielkie aktywności", Nałęczowianka w Kauflandzie - czy ktoś posiada więcej informacji na temat formy zgłoszenia do konkursu? Tekst i regulamin sugerują, że należy wysłać wiadomość ot tak na numer 4334. Ale bez prefixu, numeru paragonu? Próbowałam dodzwonić się do agencji, bez powodzenia.
0 0

mahuska

#6517399 Napisano: 08.08.2018 11:01:17
Kto wozi huśtawki z Winiar ?
1 lager 0

magie1982

#6517402 Napisano: 08.08.2018 11:02:27
mietowa napisał(a):

Konkurs "Twoje małe wielkie aktywności", Nałęczowianka w Kauflandzie - czy ktoś posiada więcej informacji na temat formy zgłoszenia do konkursu? Tekst i regulamin sugerują, że należy wysłać wiadomość ot tak na numer 4334. Ale bez prefixu, numeru paragonu? Próbowałam dodzwonić się do agencji, bez powodzenia.

Wysyłasz normalnie, bez żadnego prefiksu. Dowolna ilość znakow. Slalam rano, mam zwrotkę.

mamimamu

#6517404 Napisano: 08.08.2018 11:05:31
mamimamu napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

monkakk napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

ja wczoraj dodałam zgł i do dziś nie otrzymałam @, a "potwierdzenie" na stronie się pojawiło. Tłumaczę to sobie zamieszaniem z ich strony,  związanym z dzisiejszymi wynikami.
Pamiętam, że kiedyś też tak było: @ przyszedł kolejnego dnia i to całkiem późno.

0 0