Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

kawazczekolada

#6522986 Napisano: 28.08.2018 11:41:08
buziolek napisał(a):

kreatia napisał(a):

loser9 napisał(a):

Czy spotkaliście na forum osobę która chwaliła się ze wygrała cokolwiek w loterii Żywiec ustaw sobie ż ? emotka  

A znasz kogoś, kto wygrał szóstkę w totka? emotka

Ja znam emotka 6 mln chłopak wygrał w 2007 r emotka parę domów ode mnie mieszka

Z mężem mamy znajomego co trafił szóstkę. Zainwestował w hotel i nawet fajnie mu się żyje. Mi też pewnie fajnie żyłoby się z tyloma milionami na koncie emotka
1 kreatia 0

Gość: buziolek

#6522987 Napisano: 28.08.2018 11:42:10
kreatia napisał(a):

loser9 napisał(a):

O , kreatia. Jak sobie ułożył życie po tym ? Coś powiesz więcej ?:) tak z ciekawości. 

to raczej do buziolek. Też chętnie przeczytam emotka

Dom wybudowal i sobie zyje spokojnie, wiem ze sąsiedzi i znajomi się odwrócili bo bardzo zazdroscili
1 kreatia 0

loser9

#6522988 Napisano: 28.08.2018 11:43:33
Ah ta zazdrość ... pytam bo ja to mam wyobrażenie ze taki człowiek kupuje dom w ciepłych krajach i nie ma go tu emotka  

ps co do nałęczowianki dla tych co czekają - odpisali mi , ze info będą pod zgłoszeniami. Czyli ciezko będzie nam znaleść kto wygrał (jeśli nie my:) )
0 0

Gość: buziolek

#6522990 Napisano: 28.08.2018 11:45:52
loser9 napisał(a):

Ah ta zazdrość ... pytam bo ja to mam wyobrażenie ze taki człowiek kupuje dom w ciepłych krajach i nie ma go tu emotka  

ps co do nałęczowianki dla tych co czekają - odpisali mi , ze info będą pod zgłoszeniami. Czyli ciezko będzie nam znaleść kto wygrał (jeśli nie my:) )

To on sie gospodarka rolną zajmuję, ponad 50 lat mial jak wygrał
1 loser9 0

kawazczekolada

#6523011 Napisano: 28.08.2018 12:08:23
Mail od Lego ze na paragonie nei ejst określone ze to zestaw lego... trzeba mieć dobrze opisany paragon
0 0

staszek

#6523012 Napisano: 28.08.2018 12:08:47
W Dino kawa Astra nie musi być tylko mielona? Może być i rozpuszczalna i każda inna, byleby wyszło 500 g?
0 0

zaczytana-pola

#6523013 Napisano: 28.08.2018 12:10:42
staszek napisał(a):

W Dino kawa Astra nie musi być tylko mielona? Może być i rozpuszczalna i każda inna, byleby wyszło 500 g?

Konkursem objęta jest kawa, której producentem jest Poznańska Palarnia Kawy ASTRA Sp. z o.o.
A więc wszystkie kawy tego producenta.
2 mia, staszek 0

kamaa18

#6523015 Napisano: 28.08.2018 12:15:32
kawazczekolada napisał(a):

Mail od Lego ze na paragonie nei ejst określone ze to zestaw lego... trzeba mieć dobrze opisany paragon

a jak masz opisany paragon jak można wiedzieć? Jest nr modelu? klocki lego ? czy jak?
0 0

kawazczekolada

#6523017 Napisano: 28.08.2018 12:17:44
kamaa18 napisał(a):

a jak masz opisany paragon jak można wiedzieć? Jest nr modelu? klocki lego ? czy jak?

w domu sprawdzę ale nie mam modelu na paragonie wlasnie tylko nazwa (creator 2018 bodajże)
0 0

kinzao

#6523022 Napisano: 28.08.2018 12:26:39
Jak w Redbullu z C4 nie ma od razu info o rowerze to znaczy, że rękawiczki albo zgrzewka? emotka
0 0

faworek

#6523023 Napisano: 28.08.2018 12:28:06
kinzao napisał(a):

Jak w Redbullu z C4 nie ma od razu info o rowerze to znaczy, że rękawiczki albo zgrzewka? emotka

nie emotka  przy rowerze też nie było nic podane.

Edit: są już wyniki za 3 etap na stronie scigajredbulla.pl
1 kinzao 0

kawazczekolada

#6523027 Napisano: 28.08.2018 12:34:56

kamaa18 napisał(a):

w domu sprawdzę ale nie mam modelu na paragonie wlasnie tylko nazwa (creator 2018 bodajże)

nawet nie chcą zaakceptować pieczątki z Biura Obsługi klienta ze to jest ich zestaw. Ma być na paragonie komputerowo wybite ze to lego emotka
0 0

nkba

#6523030 Napisano: 28.08.2018 12:37:21

kamaa18 napisał(a):

nawet nie chcą zaakceptować pieczątki z Biura Obsługi klienta ze to jest ich zestaw. Ma być na paragonie komputerowo wybite ze to lego emotka

No jaja sobie chyba robią emotka Juz kiedyś mi pisała na pw przemiła forumowiczka, ze z Lego zawsze jakieś cyrki są emotka
0 0

kamaa18

#6523033 Napisano: 28.08.2018 12:38:18

kamaa18 napisał(a):

to nieźle, ja planuję w smyku dziś kupić jakiś mini zestaw i ciekawa jestem jak to będzie opisane emotka
0 0

kawazczekolada

#6523039 Napisano: 28.08.2018 12:47:23
nkba napisał(a):

kamaa18 napisał(a):

No jaja sobie chyba robią emotka Juz kiedyś mi pisała na pw przemiła forumowiczka, ze z Lego zawsze jakieś cyrki są emotka

napisałam im że nie ode mnie zależy jak sklepy drukują na paragonie nazwy. I ze jeżeli wymagają konkretów to powinni poinfomrować o tym sklepy 

noska81

#6523042 Napisano: 28.08.2018 12:51:42
kinzao napisał(a):

ja dostałam dwa maile. Najpierw, że wygrałam a potem drugi co konkretnie.
1 kinzao 0

nkba

#6523043 Napisano: 28.08.2018 12:51:47

nkba napisał(a):

kamaa18 napisał(a):

napisałam im że nie ode mnie zależy jak sklepy drukują na paragonie nazwy. I ze jeżeli wymagają konkretów to powinni poinfomrować o tym sklepy 

Dziadostwo moim zdaniem i tyle emotka
1 kropka-82 0

joan

#6523044 Napisano: 28.08.2018 12:57:34

O który konkurs chodzi? Kto jest organizatorem?
0 0

nkba

#6523045 Napisano: 28.08.2018 13:01:17
joan napisał(a):

O który konkurs chodzi? Kto jest organizatorem?

https://www.e-kon...go.html#.W4UrZKLmP4k
0 0

miketyson

#6523046 Napisano: 28.08.2018 13:03:49
scrabble napisał(a):

kreatia napisał(a):

loser9 napisał(a):

Czy spotkaliście na forum osobę która chwaliła się ze wygrała cokolwiek w loterii Żywiec ustaw sobie ż ? emotka  

A znasz kogoś, kto wygrał szóstkę w totka? emotka

Dla mnie "Ż" to ściema, to samo co kapsle Desperadosa.

Mój wygrał 70 tys w lotka, niestety dawno temu  emotka  ale nie ma co porównywać szóstki do 300 tysięcy. Na pewno gdzieś by to wyszło, nawet gdyby oficjalnie nikt się nie przyznał to pogłoski by były emotka  Ja nie wierzę w nagrody z Żywca. 

podobnie ja nie wierzę w te miliony z lotka - wiem ze raczej nikt sie nie chwali aleskoro nie znam nikogo kto wygrał (ani kogoś co zna kogos co wygrał) więcej niz kilka tysi to jest dość dziwaczne
a przecież tych lotto milionerów tyyyle
0 0