Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

darog

#6524960 Napisano: 03.09.2018 10:45:08
czy ktoś widzi wyniki tej loterii? Żywiec

wyświetla ki się rok 2017 i losowanie dodatkowe po 3.300zł..

A ta loteria która się zakończyła pare dni temu?? Gdzie są wyniki?
0 0

agakaz2

#6524964 Napisano: 03.09.2018 10:53:24
nataliarobert473 napisał(a):

@trampek, napisał(a):

Co to za konkurs czy akcja za zwrot winiary było w moich wygranych?

https://www.winiary.pl/zwrotzazakupy

można chwalić się wygrana konkursu którego w bazie nie ma? A może ja nie widzę
0 0

Monika11

#6524966 Napisano: 03.09.2018 10:55:55
agakaz2 napisał(a):

@trampek, napisał(a):

dodałam w wątku Winiary info o konkursie i dodałam go do bazy -pewnie czeka w poczekalni .Admin też potrzebuje odrobinę odpoczynku emotka Pewnie doda dzisiaj
2 agakaz2, venix 0

Gość: defed

#6524967 Napisano: 03.09.2018 10:58:45
Monika11 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

@trampek, napisał(a):

dodałam w wątku Winiary info o konkursie i dodałam go do bazy -pewnie czeka w poczekalni .Admin też potrzebuje odrobinę odpoczynku emotka Pewnie doda dzisiaj

To jest w topie Co można dostać gratis? emotka
0 0

Gość: elotta

#6524991 Napisano: 03.09.2018 12:41:19
defed napisał(a):

Monika11 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

@trampek, napisał(a):

To jest w topie Co można dostać gratis? emotka

O dziwo tak, nie wiem, czemu loteria tam trafiła
0 0

Monika11

#6525001 Napisano: 03.09.2018 13:13:02
elotta napisał(a):

defed napisał(a):

Monika11 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

@trampek, napisał(a):

To jest w topie Co można dostać gratis?  emotka

O dziwo tak, nie wiem, czemu loteria tam trafiła

ja dodawałam do promocyjnych
0 0

zurnalista

#6525007 Napisano: 03.09.2018 13:22:56
Zapewne padło już to pytanie na tym forum, ale ciężko to znaleźć za pomocą wyszukiwarki. Zastanawiam się ile średnio wysyłacie zgłoszeń na loterie rożnego rodzaju? Nigdy nie brałem udziału w loterii i zastanawiam się, czy warto spróbować. Inwestujecie większe pieniądze (kilkaset złotych) na produkty promocyjne, czy raczej wysyłacie mało zgłoszeń zdając się raczej na szczęście? emotka  
0 0

Gość: elotta

#6525008 Napisano: 03.09.2018 13:24:31
bukioko napisał(a):

Zapewne padło już to pytanie na tym forum, ale ciężko to znaleźć za pomocą wyszukiwarki. Zastanawiam się ile średnio wysyłacie zgłoszeń na loterie rożnego rodzaju? Nigdy nie brałem udziału w loterii i zastanawiam się, czy warto spróbować. Inwestujecie większe pieniądze (kilkaset złotych) na produkty promocyjne, czy raczej wysyłacie mało zgłoszeń zdając się raczej na szczęście? emotka  

Biorę udział w loteriach tylko jeśli przypadkiem mam odpowiedni paragon / kod  emotka

venix

#6525010 Napisano: 03.09.2018 13:28:16
bukioko napisał(a):

Jeżeli tego dużo używam , np olej, mleko - to mogę kupić większy zapas ( mam spiżarnię emotka ) . Jeżeli to jest np. energetyk to 1-2 szt . 
I tu i tu da się wygrać 

ilona162

#6525013 Napisano: 03.09.2018 13:32:23
koniczynka123 napisał(a):

elotta napisał(a):

bukioko napisał(a):

Biorę udział w loteriach tylko jeśli przypadkiem mam odpowiedni paragon / kod  emotka

Ale są też osoby, które inwestują nawet tysiące złotych w 1 konkurs- oczywiście nie myślę o sobie emotka bo ja mało kupuje

ja też raczej tylko wysyłam kilka paragonów w całej loterii, raz się uda, a raz nie emotka

joan

#6525017 Napisano: 03.09.2018 13:40:15
koniczynka123 napisał(a):

Ale są też osoby, które inwestują nawet tysiące złotych w 1 konkurs- oczywiście nie myślę o sobie emotka bo ja mało kupuje

Dokładnie, w loteriach występuje najwięcej skrajności emotka

Ja również mało kupuję, im bardziej staram się być eko, tym mniej produktów loteryjnych/konkursowych mi pasuje, nawet tak oczywistych, jak szampon czy szczoteczka do zębów. Wszystko po kolei mam "niemarkowe", a co za tym idzie - mniej paragonów do zgłoszenia. To mnie jednak jakoś nie smuci, bo chciałabym kiedyś przejść do legendy ustrzeleniem meganagrody jednym paragonem emotka

izkak

#6525020 Napisano: 03.09.2018 13:45:36
bukioko napisał(a):

Ja wysyłam kilka - kilkanaście zgłoszeń, o ile dany produkt kupuję. Jeśli jest loteria np. kawy, której nie lubię to w ogóle nie biorę udziału w akcji, a jeśli już biorę to tylko wtedy kiedy dostanę paragon od rodziny lub znajdę go przypadkiem w sklepowym koszyku   emotka   Bardzo rzadko wygrywam w loteriach, ale kilka razy mi się udało.  Nie cierpię za to loterii bramkowych, bo komunikat "tym razem nie wygrałeś, próbuj dalej" jest wkurzający. Wolę jedno losowanie i jedną  porażkę, niż tą dawkowaną stopniowo,  w małych ilościach  emotka

soulfly

#6525021 Napisano: 03.09.2018 13:45:36
ilona162 napisał(a):

soulfly napisał(a):

Czy jest jakaś promocja/konkurs na tankowanie auta na jakiejś stacji?

stacje Total

Dzieki
0 0

monisss

#6525033 Napisano: 03.09.2018 14:05:23
wszyscy widzą wyniki z lays mila? ja nic nie widze...
0 0

carissma

#6525040 Napisano: 03.09.2018 14:13:41
monisss napisał(a):

wszyscy widzą wyniki z lays mila? ja nic nie widze...

Nie widzę wyników, ale maila właśnie dostałam, że wpadł ręczniczek.
0 0

cleo25

#6525051 Napisano: 03.09.2018 14:32:41
Wygrałam zwrot za zakupy z Winiary, ale nie dostałam maila.
Ktos też tak ma? Może ktoś podesłać treść maila od nich ?
0 0

margobb

#6525054 Napisano: 03.09.2018 14:35:44
cleo25 napisał(a):

Wygrałam zwrot za zakupy z Winiary, ale nie dostałam maila.
Ktos też tak ma? Może ktoś podesłać treść maila od nich ?

3 dni robocze maja na przesłanie 
1 cleo25 0

cudaczek121

#6525057 Napisano: 03.09.2018 14:50:41
bukioko napisał(a):

W tym roku wygrałam kino domowe z loterii Lays 1 zgłoszeniem- wszystko się da jak ma się SZCZĘŚCIE-kluczowy czynniik emotka

rutka

#6525064 Napisano: 03.09.2018 15:11:11
A w winiarach mozna otrzymac zwrot kilka razy na osobe czy tylko raz? I czy dobrze rozumie jak zrobie zakupy za 15 zl to otrzymam zwrot 15 zl?
0 0

pokrzywa30

#6525070 Napisano: 03.09.2018 15:20:27
Mam pytanie dotyczące konkursy wyprawka z Lego kupiłam na ten konkurs mały zestaw klocków Lego City o numerze 60170 zgłosiłam się do konkursu i dzisiaj otrzymuje wiadomość że paragon który zgłosiłam nie zawiera zakupu zestawu klocków Lego, moim zdaniem kupiłam zestaw czy miał ktoś taka sytuacje? 
0 0