Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

mundek2004

#5335271 Napisano: 21.08.2012 12:18:37
czy Twój błonnik sie do kogoś odezwał? czy Medias znowu przekrecili nagrody emotka
0 0

Gość: polec

#5335273 Napisano: 21.08.2012 12:19:26
mundek2004 napisał(a):

czy Twój błonnik sie do kogoś odezwał? czy Medias znowu przekrecili nagrody emotka

Też się wczoraj nad tym zastanawiałam. emotka
0 0

Gość: rafi323raf

#5335275 Napisano: 21.08.2012 12:20:14
joan napisał(a):

Ni rozumim, poczemu ilość zgłoszeń miałaby mieć znaczenie, przeca liczy się skuteczność emotka

zawsze można liczyć, że będą losować emotka
0 0

isiulka

#5335279 Napisano: 21.08.2012 12:21:52
nice napisał(a):

dramat napisał(a):

Mam pytanie do tych co wygrali w konkursie garnier - intermarche. Ile smsów wysyłaliście?

Jestem załamany, miałem od groma tych paragonów, wysłałem blisko 90 sms'ow i nawet głupi zestaw kosmetyków nie wpadł.

Może smsy nie przychodzą na karty sim, które nie były włączone podczas rozsyłania wiadomości o wygranej??

emotka emotka

ja wiem, że to głupie, ale swoje czasu miałam podobną teorię. Może można ustawić ważność smsów, że jeśli do iluś minut nie dojdzie to automatycznie jest anulowany? Może to ślepy fart ale też swojego czasu miałam wygrane tylko na włączonych starterach..
0 0

maa

#5335282 Napisano: 21.08.2012 12:22:50
isiulka napisał(a):

nice napisał(a):

dramat napisał(a):

Mam pytanie do tych co wygrali w konkursie garnier - intermarche. Ile smsów wysyłaliście?

Jestem załamany, miałem od groma tych paragonów, wysłałem blisko 90 sms'ow i nawet głupi zestaw kosmetyków nie wpadł.

Może smsy nie przychodzą na karty sim, które nie były włączone podczas rozsyłania wiadomości o wygranej??

emotka emotka

ja wiem, że to głupie, ale swoje czasu miałam podobną teorię. Może można ustawić ważność smsów, że jeśli do iluś minut nie dojdzie to automatycznie jest anulowany? Może to ślepy fart ale też swojego czasu miałam wygrane tylko na włączonych starterach..

może pewne sieci tak to regulują... sama nie wiem. zawsze gram tylko na włączone startery więc sama tego nigdy nie przetestowalam
0 0

joan

#5335301 Napisano: 21.08.2012 12:30:49
rafi323raf napisał(a):

joan napisał(a):

Ni rozumim, poczemu ilość zgłoszeń miałaby mieć znaczenie, przeca liczy się skuteczność emotka

Na potęgę ślą - wiadomo,
tak już bywa w konkach promo,
że choć brak jest paragonu,
to z każdego telefonu
płynie eskowa lawina
(choć treść d* się nie trzyma),
bo tu chodzi przecież wiecznie
o to, by jury skutecznie
do czytania prac zniechęcić
i nagrodę se podwędzić...
0 0

maa

#5335302 Napisano: 21.08.2012 12:32:07
joan napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

joan napisał(a):

Na potęgę ślą - wiadomo,
tak już bywa w konkach promo,
że choć brak jest paragonu,
to z każdego telefonu
płynie eskowa lawina
(choć treść d* się nie trzyma),
bo tu chodzi przecież wiecznie
o to, by jury skutecznie
do czytania prac zniechęcić
i nagrodę se podwędzić...

emotka emotka emotka emotka
0 0

monikar

#5335470 Napisano: 21.08.2012 02:33:23
czy w sprawie wygranego hamaku z Biedronki powiadamiają telefonicznie?
0 0

slonecznik1309

#5335480 Napisano: 21.08.2012 02:39:31
monikar napisał(a):

jest sms następnego dnia, choc ludzie pisali, ze dzwonią bo kontrolują wyrywkowo paragony i chcą aby odesłac
0 0

monikar

#5335482 Napisano: 21.08.2012 02:40:41
asiabuczkowska napisał(a):

monikar napisał(a):

jest sms następnego dnia, choc ludzie pisali, ze dzwonią bo kontrolują wyrywkowo paragony i chcą aby odesłac

hmm ja nie dostała smsa ale przed chwilą dzwonił Pan i kazał odesłać smsem dane (bez paragonu), dziwne...może z rezerwy
0 0

Monika11

#5335489 Napisano: 21.08.2012 02:47:27
kadjas123 napisał(a):

czeka ktos jeszcze na kody do bankomatu z odlotowych wakacji?

czekam na 2 z 23 lipca i na 100% wysyłałam tylko po 1 sms-ie i odesłałm po jednym paragonie .Tylko na jednym nie miałam napisane jakie cistka kupiłam i dołączyłam cząstkę opakowania z ciastek.Chyba reklamację trzeba będzie pisać
0 0

Gość: merkana

#5335662 Napisano: 21.08.2012 05:09:30
Pamiętacie może rozwiązany z czerwcu konkurs Fani 4 kółek na Discovery? Był tam do wygrania bony na paliwo, koszulki i spotkania z tytułowymi bohaterami programu. Wygrałam niby spotkanie, ale nie mogę się doszukać regulaminu, żeby zobaczyć co to za spotkanie. Mają się odezwać jeszcze w sierpniu, wygrał może ktoś jeszcze z forum? Kompletnie nie wiem co z tym spotkaniem emotka
0 0

Gość: kluseczka

#5335896 Napisano: 21.08.2012 08:18:06
Czy ktoś brał udział w konkursie sposób na wakacje z lokalnej gazety wyborczej emotka emotka emotka jest w bazie w fotograficznych.

Wysłałam fotę, a tu redaktor mi pisze, że

Potrzebuję skanu takiego zaświadczenia z własnoręcznym podpisem (i wszystkich osób ze zdjęcia):
„Ja …………………, wyrażam zgodę na publikację przez Agora SA w Warszawie (Organizatora) mojego wizerunku uwidocznionego na zdjęciu konkursowym zgłoszonym do konkursu „Sposób na wakacje” we wszystkich tytułach prasowych oraz na portalu internetowym Organizatora i w dowolnym terminie”.

W przypadku dzieci proszę podpisać takie zaświadczenie:

„Ja …………………., jako opiekun prawny małoletniej/małoletniego ………………………. wyrażam zgodę na publikację przez Agora SA w Warszawie (Organizatora) wizerunku dziecka uwidocznionego na zdjęciu konkursowym zgłoszonym do konkursu „Sposób na wakacje” we wszystkich tytułach prasowych oraz na portalu internetowym Organizatora i w dowolnym terminie”.

No litości, skan emotka emotka Wy też takie dostaliście
emotka Niech ktoś też wyśle zgłoszenie, bo jestem ciekawa czy tylko mnie tak maltretuje. Ale szczerze, odechciało mi się konkursu...
0 0

sylzab2294

#5335972 Napisano: 21.08.2012 09:01:09
olunka napisał(a):

maa napisał(a):

kammaro napisał(a):

dramat napisał(a):

Smsy dochodzą po włożeniu karty sim do telefonu.

Ale sobie wymyśliłeś sposób na wygrywanie emotka

hehe to dobrze ze nie pokusiłam się o posłanie smsa bo z taką konkurencja to bym nie miała szans z jednym czy dwoma zgłoszeniami:)

a ja wyjątkowo wyslałam 1 smsa, mam 1 paragon i wyjątkowo trafiłam kosmetyki emotka

heheh tak jak i ja emotka
0 0

#5335979 Napisano: 21.08.2012 09:07:45
maa napisał(a):

isiulka napisał(a):

nice napisał(a):

dramat napisał(a):

emotka emotka

może pewne sieci tak to regulują... sama nie wiem. zawsze gram tylko na włączone startery więc sama tego nigdy nie przetestowalam

w playu często nie dochodzą jak nie ma karty w telefonie
0 0

folle

#5335988 Napisano: 21.08.2012 09:19:54
a to są jakieś programy do smsów? bo nie bardzo rozumiem jak inaczej można je wysyłać?
0 0

norweska20

#5336000 Napisano: 21.08.2012 09:28:26
nie widzę pierwszych wygranych w konkursie nestle 5posikow..nikomu z forum się nie udało...ciekawe komu pierwszemu się uda wygrać, ja przed chwilą zgłoszenie posłałam
0 0

perlshine

#5336005 Napisano: 21.08.2012 09:32:40
rafi323raf napisał(a):

maa napisał(a):

isiulka napisał(a):

nice napisał(a):

dramat napisał(a):

emotka emotka

w playu często nie dochodzą jak nie ma karty w telefonie

ja wysłałam dwa zgłoszenia i oba trafiły. a co do playa to nie miałam pojęcie,że nie przychodzą sms jak ma się wyłączony telefon ;/
0 0

#5336009 Napisano: 21.08.2012 09:34:30
czasem przychodzą, może nawet częściej przychodzą niż nie, ale nie raz do mnie agencja dzwoniła, że sms z wygraną czy z czymś do mnie wysłali a ja nie odpowiedziałem

a czasem i po kilku godzinach od włożenia do startera dochodziły smsy, które był wysłane wcześniej emotka
0 0

folle

#5336012 Napisano: 21.08.2012 09:36:31
kluseczka napisał(a):

Czy ktoś brał udział w konkursie sposób na wakacje z lokalnej gazety wyborczej emotka emotka emotka jest w bazie w fotograficznych.

Wysłałam fotę, a tu redaktor mi pisze, że

Potrzebuję skanu takiego zaświadczenia z własnoręcznym podpisem (i wszystkich osób ze zdjęcia):
„Ja …………………, wyrażam zgodę na publikację przez Agora SA w Warszawie (Organizatora) mojego wizerunku uwidocznionego na zdjęciu konkursowym zgłoszonym do konkursu „Sposób na wakacje” we wszystkich tytułach prasowych oraz na portalu internetowym Organizatora i w dowolnym terminie”.

W przypadku dzieci proszę podpisać takie zaświadczenie:

„Ja …………………., jako opiekun prawny małoletniej/małoletniego ………………………. wyrażam zgodę na publikację przez Agora SA w Warszawie (Organizatora) wizerunku dziecka uwidocznionego na zdjęciu konkursowym zgłoszonym do konkursu „Sposób na wakacje” we wszystkich tytułach prasowych oraz na portalu internetowym Organizatora i w dowolnym terminie”.

No litości, skan emotka emotka Wy też takie dostaliście
emotka Niech ktoś też wyśle zgłoszenie, bo jestem ciekawa czy tylko mnie tak maltretuje. Ale szczerze, odechciało mi się konkursu...

Dla skuteczności prawnej potrzeba podpisu w formie pisemnej lub obarczonego bezpiecznym kwalifikowanym certyfikatem- o którego posiadanie nie podejrzewają uczestników. Jak mi ktoś pisze, że potrzebuje moje oświadczenie, to zawsze drukuje podpisuje i przesyłam skan. Ale prawnicy już tak mają:P

norweska20 napisał(a):

nie widzę pierwszych wygranych w konkursie nestle 5posikow..nikomu z forum się nie udało...ciekawe komu pierwszemu się uda wygrać, ja przed chwilą zgłoszenie posłałam

losowanie jutro o 12- por. regulamin.
0 0