Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mundek2004
Postów 2512
Data rejestracji 04.12.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: polec
Też się wczoraj nad tym zastanawiałam.
Gość: rafi323raf
zawsze można liczyć, że będą losować
isiulka
Postów 3498
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
ja wiem, że to głupie, ale swoje czasu miałam podobną teorię. Może można ustawić ważność smsów, że jeśli do iluś minut nie dojdzie to automatycznie jest anulowany? Może to ślepy fart ale też swojego czasu miałam wygrane tylko na włączonych starterach..
maa
Postów 4190
Data rejestracji 14.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może pewne sieci tak to regulują... sama nie wiem. zawsze gram tylko na włączone startery więc sama tego nigdy nie przetestowalam
joan
Postów 18751
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Na potęgę ślą - wiadomo,
tak już bywa w konkach promo,
że choć brak jest paragonu,
to z każdego telefonu
płynie eskowa lawina
(choć treść d* się nie trzyma),
bo tu chodzi przecież wiecznie
o to, by jury skutecznie
do czytania prac zniechęcić
i nagrodę se podwędzić...
maa
Postów 4190
Data rejestracji 14.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
monikar
Postów 3363
Data rejestracji 04.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
slonecznik1309
Postów 3975
Data rejestracji 14.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jest sms następnego dnia, choc ludzie pisali, ze dzwonią bo kontrolują wyrywkowo paragony i chcą aby odesłac
monikar
Postów 3363
Data rejestracji 04.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
hmm ja nie dostała smsa ale przed chwilą dzwonił Pan i kazał odesłać smsem dane (bez paragonu), dziwne...może z rezerwy
Monika11
Postów 7738
Data rejestracji 11.01.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czekam na 2 z 23 lipca i na 100% wysyłałam tylko po 1 sms-ie i odesłałm po jednym paragonie .Tylko na jednym nie miałam napisane jakie cistka kupiłam i dołączyłam cząstkę opakowania z ciastek.Chyba reklamację trzeba będzie pisać
Podobno szczęście jest jak Pszczółka Maja...jest gdzieś tylko nie wiadomo gdzie.
Gość: merkana
Gość: kluseczka
Wysłałam fotę, a tu redaktor mi pisze, że
Potrzebuję skanu takiego zaświadczenia z własnoręcznym podpisem (i wszystkich osób ze zdjęcia):
„Ja …………………, wyrażam zgodę na publikację przez Agora SA w Warszawie (Organizatora) mojego wizerunku uwidocznionego na zdjęciu konkursowym zgłoszonym do konkursu „Sposób na wakacje” we wszystkich tytułach prasowych oraz na portalu internetowym Organizatora i w dowolnym terminie”.
W przypadku dzieci proszę podpisać takie zaświadczenie:
„Ja …………………., jako opiekun prawny małoletniej/małoletniego ………………………. wyrażam zgodę na publikację przez Agora SA w Warszawie (Organizatora) wizerunku dziecka uwidocznionego na zdjęciu konkursowym zgłoszonym do konkursu „Sposób na wakacje” we wszystkich tytułach prasowych oraz na portalu internetowym Organizatora i w dowolnym terminie”.
No litości, skan
sylzab2294
Postów 4540
Data rejestracji 04.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
heheh tak jak i ja
Gdy już myślisz, że wszystko się układa...Nagle w drewnianym kościele, kolejna cegła na Ciebie spada...
w playu często nie dochodzą jak nie ma karty w telefonie
folle
Postów 72
Data rejestracji 28.04.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
norweska20
Postów 3824
Data rejestracji 02.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zamiast czekać zacznij żyć- coś w tym jest
perlshine
Postów 299
Data rejestracji 12.06.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja wysłałam dwa zgłoszenia i oba trafiły. a co do playa to nie miałam pojęcie,że nie przychodzą sms jak ma się wyłączony telefon ;/
a czasem i po kilku godzinach od włożenia do startera dochodziły smsy, które był wysłane wcześniej
folle
Postów 72
Data rejestracji 28.04.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dla skuteczności prawnej potrzeba podpisu w formie pisemnej lub obarczonego bezpiecznym kwalifikowanym certyfikatem- o którego posiadanie nie podejrzewają uczestników. Jak mi ktoś pisze, że potrzebuje moje oświadczenie, to zawsze drukuje podpisuje i przesyłam skan. Ale prawnicy już tak mają:P
losowanie jutro o 12- por. regulamin.