Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Gość: ksantypa

#6530762 Napisano: 22.09.2018 08:25:50
superloser napisał(a):

soulfly napisał(a):

monkakk napisał(a):

superloser napisał(a):

chorzi85 napisał(a):

Cześć,

jestem tu nowy i dopiero zaczynam przygodę z konkursami.
Czy ktoś  z Was brał udział w konkursie Nivea wygraj dla domu?
Zgłoszenie wysłałem tydzień temu, a dzisiaj dostałem maila, że  zgłoszenie zostało przyjete.

Czy w praktyce oznacza to, że zgłoszenie jest ale nie wygrałem? Cze czekamy dalej na info?
I najwazniejsze: czy dostaliście już jakiegoś maila / SMS o wygranej w konkursie Nivea wygraj dla domu?

dzięki,
chorzi

Poważnie?  emotka

Przeczytales caly email??? Napisane masz 

Cyt: "Jesteś o krok od wygrania 10.000 zł na remont lub innych nagród, jednak pamiętaj, by zachować paragon! Zwycięzców poinformujemy mailowo już wkrótce."

Ktora czesc jest do wytłumaczenia??? 

tak były już smsy i @ za pierwszy etap konkursu

Jest nowy to chyba można grzecznie wytłumaczyć....

Prosze, tu jest wytłumaczenie

Co to znaczy wkrótcePod spodem prezentujemy kilkanaście wybranych definicji objaśniających co to znaczy wkrótce. „Wkrótce” to m.in.: 
» Za moment.
» Dalej.
» Rychło, niebawem.
» Wnet.
» Pokrótce.
» Tuż.
» Zaraz.
» Potem.

Ło matko gdzie te czasy, kiedy każdy sobie pomagał  a teraz konkursowicz konkursowiczowi wilkiem-spytał grzecznie to -nie chciałaś nie musiałaś odpowiadać a na nerwy najlepiej pić ziółka

asantesana

#6530769 Napisano: 22.09.2018 09:23:27
superloser napisał(a):

soulfly napisał(a):

monkakk napisał(a):

superloser napisał(a):

chorzi85 napisał(a):

Cześć,

jestem tu nowy i dopiero zaczynam przygodę z konkursami.
Czy ktoś  z Was brał udział w konkursie Nivea wygraj dla domu?
Zgłoszenie wysłałem tydzień temu, a dzisiaj dostałem maila, że  zgłoszenie zostało przyjete.

Czy w praktyce oznacza to, że zgłoszenie jest ale nie wygrałem? Cze czekamy dalej na info?
I najwazniejsze: czy dostaliście już jakiegoś maila / SMS o wygranej w konkursie Nivea wygraj dla domu?

dzięki,
chorzi

Poważnie?  emotka

Przeczytales caly email??? Napisane masz 

Cyt: "Jesteś o krok od wygrania 10.000 zł na remont lub innych nagród, jednak pamiętaj, by zachować paragon! Zwycięzców poinformujemy mailowo już wkrótce."

Ktora czesc jest do wytłumaczenia??? 

tak były już smsy i @ za pierwszy etap konkursu

Jest nowy to chyba można grzecznie wytłumaczyć....

Prosze, tu jest wytłumaczenie

Co to znaczy wkrótcePod spodem prezentujemy kilkanaście wybranych definicji objaśniających co to znaczy wkrótce....

Superloser, zjedz Snickersa...

chorzi85

#6530774 Napisano: 22.09.2018 10:01:14
Witajcie,

to ja może krótko w temacie posta, którego napisałem.
Widzę dużo niepotrzebnych nerwów na forum, a nie to było moją intencją.
Otrzymałem @ z treścią:
"Dziękujemy!
Z przyjemnością informujemy, że Twoje zgłoszenie w konkursie NIVEA „Kup dla siebie, wygraj dla domu” zostało przyjęte."
Dalsza część maila się nie załadowała, zobaczyłem ją po czasie. Stąd też było moje pierwsze pytanie na tym forum,

Nie ma dalszego sensu ciągnąć tego tematu. Dziękuję wszystkim za miłe słowa. To fajne emotka
Jeśli kogoś uraził mój wpis - przepraszam.
Mam nadzieję, że następnym razem pojawi się mniej emocji emotka

chorzi

asantesana

#6530780 Napisano: 22.09.2018 10:23:36
chorzi85 napisał(a):

Witajcie,

to ja może krótko w temacie posta, którego napisałem.
Widzę dużo niepotrzebnych nerwów na forum, a nie to było moją intencją.
Otrzymałem @ z treścią:
"Dziękujemy!
Z przyjemnością informujemy, że Twoje zgłoszenie w konkursie NIVEA „Kup dla siebie, wygraj dla domu” zostało przyjęte."
Dalsza część maila się nie załadowała, zobaczyłem ją po czasie. Stąd też było moje pierwsze pytanie na tym forum,

Nie ma dalszego sensu ciągnąć tego tematu. Dziękuję wszystkim za miłe słowa. To fajne emotka
Jeśli kogoś uraził mój wpis - przepraszam.
Mam nadzieję, że następnym razem pojawi się mniej emocji emotka

chorzi

Luz, luz, nie ma nerwów, tylko jednej osobie dzisiaj aura nie sprzyja. Każdy kiedyś zaczynał i miał mnóstwo pytań, więc jeśli coś Cię nurtuje (i nie są to teksty typu "pokażcie co wygrywa, bo ja nie wygrałem", albo "powiedzcie, bo nie chce mi się czytać regulaminu"), to pytaj we właściwych wątkach i zawsze znajdzie się ktoś, kto odpowie. emotka   
Aha - nie musisz sie podpisywać pod postami, każdy widzi kto pisze emotka

onka37

#6530802 Napisano: 22.09.2018 12:08:33
 No napisał(a):

onka37 napisał(a):

A takie pytanie czy ktoś kto wygrał coś z NETTO miał dużą kwotę na paragonie?, bo zastanawiam sie czy też to mogą brać pod uwagę

O ile pamietam przy zgloszeniu podajesz tylko nr paragonu, nie kwote emotka

0 0

ilona162

#6530815 Napisano: 22.09.2018 13:37:27
Mam pytanie odnośnie loterii Tiger, bo nie widzę jasnego wskazania w regulaminie. Jeżeli mam dwa tigery na paragonie, to zgłosić się do loterii pewnie mogę tylko raz, tak?
0 0

asantesana

#6530816 Napisano: 22.09.2018 13:44:23
superloser napisał(a):

asantesana napisał(a):

Superloser, zjedz Snickersa...

Nikt o rade cie nie prosi ale dzieki, jak juz zjesz swojego Snickersa to zacznij odpowiadac na pytania, na poziomie "jak wygrać w loterii" albo "czy Avanti zaakceptuje paragon ze Stokrotki,  na Lays z wiekszych niz regulaminowe paczki". 

No widzisz, coś nas łączy (wielkie nieba!), ani Ciebie ani mnie nikt o radę nie prosił, a jednak udzielamy się na forum emotka  

glodek24

#6530834 Napisano: 22.09.2018 14:43:58
Orientuje się ktoś czy były już wyniki w konkursie "dbamy o zdrowie" z Intermarche?
0 0

masza

#6530839 Napisano: 22.09.2018 15:20:23
Tez tego nie rozumiem , zgłosiłam hasło Nivea w zeszła sobotę , zaakceptowali je wczoraj, a po 2 godzinach niby wyniki emotka .../to cały tydzień nie dali rady przeczytać , a wczoraj ogarnęli to w 2 godziny ...??!
0 0

magie1982

#6530860 Napisano: 22.09.2018 17:04:43
masza napisał(a):

Tez tego nie rozumiem , zgłosiłam hasło Nivea w zeszła sobotę , zaakceptowali je wczoraj, a po 2 godzinach niby wyniki emotka .../to cały tydzień nie dali rady przeczytać , a wczoraj ogarnęli to w 2 godziny ...??!

Miałam dokładnie tak samo. Widac jak czytają zgloszenia
1 masza 0

Claudia77

#6530863 Napisano: 22.09.2018 17:27:57
magie1982 napisał(a):

masza napisał(a):

Miałam dokładnie tak samo. Widac jak czytają zgloszenia

umnie dokładnie tak samo, a na drugi hasło do dzisiaj nie mam akceptacji, chyba muszę do nich coś wyskrobaćemotka
1 masza 0

anialistopad

#6530865 Napisano: 22.09.2018 18:09:40
Wygrał ktoś dziś coś z loterii mr Auchan? 
0 0

mampytanie

#6530866 Napisano: 22.09.2018 18:17:47
Czy z nagrody wymiatają tez Wam wyskakuje błąd? Wydaje się jakby serwer był przeciążony czy coś podczas dodawania zdjęcia...?
0 0

justfine

#6530888 Napisano: 22.09.2018 20:05:35
masza napisał(a):

mampytanie napisał(a):

Co wychodzi najtaniej na loterię lindt?

batonik w Rossmanie za 3.99 emotka

W moim szczęśliwie kończy im się data przydatności i sprzedają już za 1,99 zł :-D

sasaaabp

#6530912 Napisano: 22.09.2018 22:11:38
mam pytanie odnośnie Winiary, jak mam paragon z dzis, to lepiej wysłac do polnocy czy np jako jutro??? czy jest tu jakaś zasad w jakich godiznach najlepiej dodawać?
0 0

venix

#6530914 Napisano: 22.09.2018 22:19:56
sasaaabp napisał(a):

mam pytanie odnośnie Winiary, jak mam paragon z dzis, to lepiej wysłac do polnocy czy np jako jutro??? czy jest tu jakaś zasad w jakich godiznach najlepiej dodawać?

obojętnie

anialistopad

#6530953 Napisano: 23.09.2018 11:33:39
Czy trafił ktoś coś wczoraj i dziś w loterii mr Auchan? 
0 0

estrelitta

#6530954 Napisano: 23.09.2018 11:35:22
anialistopad napisał(a):

Czy trafił ktoś coś wczoraj i dziś w loterii mr Auchan? 

Tak, trafiłam
0 0

onka37

#6530964 Napisano: 23.09.2018 12:14:50
Kurcze napisał(a):

onka37 napisał(a):

A takie pytanie czy ktoś kto wygrał coś z NETTO miał dużą kwotę na paragonie?, bo zastanawiam sie czy też to mogą brać pod uwagę

TAK emotka

0 0

rufus

#6530967 Napisano: 23.09.2018 12:28:12
Nie wiem czy lato z rafaello 3 etap już rozwiązany?
Miałem dziś sen, że trafiłem główną - może to proroczy hehe.. emotka
Kilka takich snów już miałem, łącznie z liczbami lotto. emotka
0 0