Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

kokii

#6534895 Napisano: 04.10.2018 15:37:22
https://www.mamadha-konkurs.pl

Ktoś tutaj grał i wygrał cokolwiek, bo widzę, że już trzeci raz data zakonczenia jest inna. Czy może zaczął się trzeci etap?

W każdym bądź razie, czy ktoś dostał info o wygranej, bo nie widziałam listy zwycięzców. 
0 0

katarynka-199

#6534897 Napisano: 04.10.2018 15:39:20
Iroboty z Biedronki na jakiej podstawie maja gwarancję? Ktoś się orientował może? 
0 0

myla

#6534911 Napisano: 04.10.2018 15:58:06
Czy ktoś jeszcze dostał drugi raz meila z konkursu T-mobile z prośbą o dane pomimo tego, że już je odesłał? emotka
0 0

olib

#6534923 Napisano: 04.10.2018 16:32:40
kokii napisał(a):

Ktoś tutaj grał i wygrał cokolwiek, bo widzę, że już trzeci raz data zakonczenia jest inna. Czy może zaczął się trzeci etap?

W każdym bądź razie, czy ktoś dostał info o wygranej, bo nie widziałam listy zwycięzców. 

Do mnie dzwonili pod koniec września, że wygrałam bon do smyka na 50 zł i że wyślą mailem w ciągu 14 dni. Czekam emotka  
1 kokii 0

bagietkoweniebo

#6534925 Napisano: 04.10.2018 16:33:55
kokii napisał(a):

Są 3 etapy miesięczne - sierpniowy już rozwiązany. Wrześniowy jeszcze nie. Ja wygrałam bon do smyka 50zł (koszt witamin 40zł z wysyłką więc yyy...)
1 kokii 0

magalan83

#6534928 Napisano: 04.10.2018 16:37:54
W Winiary można tylko raz wygrać na jedna osobę? Ktoś sie orientuje?
0 0

malenka89

#6534929 Napisano: 04.10.2018 16:40:32
magalan83 napisał(a):

W Winiary można tylko raz wygrać na jedna osobę? Ktoś sie orientuje?

tak tylko raz, nawet jak jesteś laureatem rezerwowym to już jesteś skreślona... 
1 magalan83 0

FBania8

#6534940 Napisano: 04.10.2018 17:09:46
soulfly napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

FBania8 napisał(a):

Słuchajcie dostalam dzisiaj odkurzacz z nagrody wymiataja i przyszlo. ... uwaga Puste pudelko emotka kazała kurierowi odesłać to pudełko z dopiskiem ze odmawiam przyjęcia na brak zawartości.  Do firmy nie mogę się dodzwonic

A co na to kurier emotka Może sam tą Roombę zajumał i teraz głupa pali,że nic nie wie.Coś mi się wierzyć nie chce,że facio się nie kapnął,że wiezie puste pudełko emotka

Kiedyś też tak miałem że kurier puste pudełko przywiózł i jeszcze dziwił się co takie lekkie emotka

Wlasnie ze kurier był bardzo zdziwiony ze same pudełko przyniosl
0 0

trebor1

#6534949 Napisano: 04.10.2018 17:30:56
FBania8 napisał(a):

soulfly napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

FBania8 napisał(a):

Słuchajcie dostalam dzisiaj odkurzacz z nagrody wymiataja i przyszlo. ... uwaga Puste pudelko emotka kazała kurierowi odesłać to pudełko z dopiskiem ze odmawiam przyjęcia na brak zawartości.  Do firmy nie mogę się dodzwonic

A co na to kurier emotka Może sam tą Roombę zajumał i teraz głupa pali,że nic nie wie.Coś mi się wierzyć nie chce,że facio się nie kapnął,że wiezie puste pudełko emotka

Kiedyś też tak miałem że kurier puste pudełko przywiózł i jeszcze dziwił się co takie lekkie emotka

Wlasnie ze kurier był bardzo zdziwiony ze same pudełko przyniosl

Czyli tytuł konkursu "Nagrody wymiatają!" okazał się proroczy! Pytanie: kto wymiótł? 

katake

#6534960 Napisano: 04.10.2018 18:01:08
Moja Roomba niedawno dotarła w komplecie.
0 0

pikantny

#6534967 Napisano: 04.10.2018 18:35:21
cudaczek121 napisał(a):

FBania8 napisał(a):

Tak ukradł a teraz sprząta nim busa emotka  nie raz żalisz się w wątku "wkurza mnie" jak to cię ludzie niesprawiedliwie oceniają, koedy ty jesteś taaaka dobra, ale do oskarżania innych, nawet jak widać kompletnie nieznanych osób to jesteś pierwszaemotka  
0 0

mamimamu

#6534978 Napisano: 04.10.2018 19:13:33
Czy ktoś dostał @ z tego konka? 
https://baby.nive...a-baby-36/zakonczony - wbijam link docelowy, bo ten z e-konków nie wchodzi  (to było testowanie żelu do kąpieli nivea Baby

- zastanawiam się, czy został rozstrzygnięty, bo nie wpadł mi w oko żaden wpis w mdw
0 0

nataliarobert473

#6534982 Napisano: 04.10.2018 19:16:30
mamimamu napisał(a):

Czy ktoś dostał @ z tego konka? 
https://www.e-kon...li-nivea-baby.html   (to było testowanie żelu do kąpieli nivea Baby

- zastanawiam się, czy został rozstrzygnięty, bo nie wpadł mi w oko żaden wpis w mdw

Tak, wczoraj około 14nastej
1 mamimamu 0

FBania8

#6534995 Napisano: 04.10.2018 20:43:17
pikantny napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

FBania8 napisał(a):

Tak ukradł a teraz sprząta nim busa emotka  nie raz żalisz się w wątku "wkurza mnie" jak to cię ludzie niesprawiedliwie oceniają, koedy ty jesteś taaaka dobra, ale do oskarżania innych, nawet jak widać kompletnie nieznanych osób to jesteś pierwsza emotka  

Kurier wiedział ze pudełko jet puste bo jak tylko otworzyłam drzwi to zapytał czy zamawiam puste pudełko.  Powiedziałam ze nie i czy go to nie zdziwiło a on na to ze nie raz wozi puste
0 0

FBania8

#6534996 Napisano: 04.10.2018 20:46:49
[quote=[quote=
FBania8 napisał(a):

pikantny napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

FBania8 napisał(a):

Tak ukradł a teraz sprząta nim busa emotka  nie raz żalisz się w wątku "wkurza mnie" jak to cię ludzie niesprawiedliwie oceniają, koedy ty jesteś taaaka dobra, ale do oskarżania innych, nawet jak widać kompletnie nieznanych osób to jesteś pierwsza emotka  

Kurier wiedział ze pudełko jet puste bo jak tylko otworzyłam drzwi to zapytał czy zamawiam puste pudełko.  Powiedziałam ze nie i czy go to nie zdziwiło a on na to ze nie raz wozi puste

trebor1]
pikantny napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

FBania8 napisał(a):

Kurier wiedział ze pudełko jet puste bo jak tylko otworzyłam drzwi to zapytał czy zamawiam puste pudełko.  Powiedziałam ze nie i czy go to nie zdziwiło a on na to ze nie raz wozi puste pikantny]
pikantny napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

FBania8 napisał(a):

Kurier wiedział ze pudełko jet puste bo jak tylko otworzyłam drzwi to zapytał czy zamawiam puste pudełko.  Powiedziałam ze nie i czy go to nie zdziwiło a on na to ze nie raz wozi puste Kurier wiedział ze pudełko jet puste bo jak tylko otworzyłam drzwi to zapytał czy zamawiam puste pudełko.  Powiedziałam ze nie i czy go to nie zdziwiło a on na to ze nie raz wozi puste. Dzisiaj napisałam reklamacje zobaczymy co firma mi odpisze
0 0

edzia21

#6534997 Napisano: 04.10.2018 20:49:45
A przesyłka była oryginalnie zafoliowana jakimś "streczem" czy czymś, czy tylko karton od roomby, otworzony? To wszystko wydaje mi się grubymi nićmi szyte, serio emotka
1 darog 0

kawazczekolada

#6535001 Napisano: 04.10.2018 20:57:29
edzia21 napisał(a):

A przesyłka była oryginalnie zafoliowana jakimś "streczem" czy czymś, czy tylko karton od roomby, otworzony? To wszystko wydaje mi się grubymi nićmi szyte, serio emotka

szare pudełko u mnie bylo oryginalnym streczem iroomby. w szarym było zielone pudełko też zaklejone oryginalnie
0 0

justyna1411

#6535002 Napisano: 04.10.2018 21:03:59
napisali do wszystkich maile o zaistanialych kradziezach i zeby odpisaywac czy wszystko ok z przesylka. p.s. moja przesylka z roomba jest ok.
0 0

xpac

#6535007 Napisano: 04.10.2018 21:35:03
justyna1411 napisał(a):

napisali do wszystkich maile o zaistanialych kradziezach i zeby odpisaywac czy wszystko ok z przesylka. p.s. moja przesylka z roomba jest ok.

Dokładnie, też dostałem maila od agencji żeby natychmiast zgłaszać "puste pudełka" kradzież
0 0

FBania8

#6535033 Napisano: 04.10.2018 23:15:36
edzia21 napisał(a):

0 0