Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Gość: alamak

#6545338 Napisano: 08.11.2018 14:38:04
karkocka napisał(a):

alamak napisał(a):

Szukam co to za konkurs "masło roślinne" w tesco? emotka

jest w zapowiedziach https://www.e-kon..._20181105-151826.jpg

dziękuję emotka
0 0

mahuska

#6545342 Napisano: 08.11.2018 14:45:13
Czy z frosty przychodzi jakis mail po zgloszeniu ?
0 0

pioge7

#6545345 Napisano: 08.11.2018 14:52:13
mahuska napisał(a):

Czy z frosty przychodzi jakis mail po zgloszeniu ?

jak wygrasz to tak, jak nie wygrasz to ja nie miałem nic
0 0

Gość: kermit

#6545403 Napisano: 08.11.2018 18:40:58
magisterek napisał(a):

kasiaj110 napisał(a):

Właśnie dostałam odpowiedz że kod użyty w październiku (ja kupiłam 3.11) !!!! Napisałam im co myślę o tym wszystkim  a że trochę nerwy mu puściły to mają co czytać emotka !!!!! Napisali że dany kod nie jest wygrany ale mnie tak naprawdę nie interesuje że nie jest wygrany ale kto go użył!!! Kod widoczny tylko w środku- z zewnątrz go nie widać - czyli mogę sobie wymyślać różne teorie spiskowe co im w moim liscie zaprezentowałam emotka   - pracowniku nestle oddaj mój kod!!!!! emotka

Ciekaw jestem, jak ktoś wygra na ten kod, to co im odeśle? Nowe opakowanie z owym kodem stworzy skoro fizycznie oryginał masz TY? emotka

Skoro jak wyżej napisano kod można odczytać nie otwierając płatków (swoją drogą czy to nie jakaś paranoja, połowa z nas miała wielki problem przy pierwszym kontakcie z promocyjnym opakowaniem, a da się je ponoć odczytać "pod światło" emotka ) to może jakiś cwaniaczek tak właśnie zrobił w sklepie i zgłosił od razu kody. A kupił te na które wygrał. Rejestracja do losowania nagród głównych i tak jest dobrowolna.
0 0

halliday

#6545440 Napisano: 08.11.2018 21:06:14
kasiaj110 napisał(a):

carissma napisał(a):

mampytanie napisał(a):

kasiaj110 napisał(a):

mampytanie napisał(a):

Tyle co otworzona paczka nestle, a info, że kod użyty/błąd. Ktoś tak miał? Co zrobił?

Miałam tak w niedzielę. Pisałam do nich na kontakt- wczoraj odpisali by odesłać im ten kod w wiadomości. Na obecną chwilę to tyle. 

Dziękuję za info! ️

też tak miałam. Pisałam od razu do nich. Kazali mi odesłać zdjęcia opakowania z każdej strony oraz zdjęcie paragonu (nie wiem czemu) i okazało się, że wygrałam tym kodem. Minus jest taki, że wygrana była 12.10 a do dzisiaj próbuje załatwić sprawę.

Właśnie dostałam odpowiedz że kod użyty w październiku (ja kupiłam 3.11) !!!! Napisałam im co myślę o tym wszystkim  a że trochę nerwy mu puściły to mają co czytać emotka !!!!! Napisali że dany kod nie jest wygrany ale mnie tak naprawdę nie interesuje że nie jest wygrany ale kto go użył!!! Kod widoczny tylko w środku- z zewnątrz go nie widać - czyli mogę sobie wymyślać różne teorie spiskowe co im w moim liscie zaprezentowałam emotka   - pracowniku nestle oddaj mój kod!!!!! emotka

ale tam wygrywa czas zgłoszenia, a nie kod. Więc skąd wiedzą ze kod jest niewygrywający?

slavek

#6545488 Napisano: 09.11.2018 07:55:47
Myślicie, że batony Nestle Nesqik liczą się do kwoty 20 zł w konkursie Nestle Kauflandu? Gdzie mógłbym zapytać organizatora?
0 0

trampek,

#6545490 Napisano: 09.11.2018 08:24:31
Nadawca:
MARKETING PLUS DARIUSZ SELAKSENATORSKA 1530-106, Kraków, PL Dostałam @ o przesyłce dodaje ktoś co to może być? Na nic chyba nie czekam
0 0

Gość: krzysiek113

#6545491 Napisano: 09.11.2018 08:29:36
Podpaski Femina z Biedronki emotka !

isiulka

#6545493 Napisano: 09.11.2018 08:48:10
slavek napisał(a):

Myślicie, że batony Nestle Nesqik liczą się do kwoty 20 zł w konkursie Nestle Kauflandu? Gdzie mógłbym zapytać organizatora?

Są wymienione w regulaminie więc biorą udział.

Loterią objęte są produkty marek Nescafé, Nescafé Dolce Gusto, Nescore, Caro, napojeNesquik, batony Lion, batony Kit Kat, wafle Princessa, wafle Nesquik, Nestlé Aero, Orion, After
Eight, Smarties, Jojo, Bon Pari, Winiary, Maggi, Nesvita dostępne w sklepach sieci Kaufland
(zwane dalej „Produktami Promocyjnymi”).
1 slavek 0

slavek

#6545495 Napisano: 09.11.2018 08:52:21
isiulka napisał(a):

slavek napisał(a):

Loterią objęte są produkty marek Nescafé, Nescafé Dolce Gusto, Nescore, Caro, napojeNesquik, batony Lion, batony Kit Kat, wafle Princessa, wafle Nesquik, Nestlé Aero, Orion, After
Eight, Smarties, Jojo, Bon Pari, Winiary, Maggi, Nesvita dostępne w sklepach sieci Kaufland

problem w tym, że wafle, a nie batony
0 0

isiulka

#6545498 Napisano: 09.11.2018 08:55:34
slavek napisał(a):

isiulka napisał(a):

slavek napisał(a):

Faktycznie, teraz zauważyłam, że są 2 różne. Moim zdaniem biorą udział, tylko zapomnieli wymienić, ale to co nam się wydaje może się mieć ni jak do tego co wydaje się organizatorowi.  To najlepiej dzwonić do Unique, bo tylko tam będziesz miał pewność.
1 slavek 0

slavek

#6545511 Napisano: 09.11.2018 09:22:39
isiulka napisał(a):

slavek napisał(a):

isiulka napisał(a):

slavek napisał(a):

Faktycznie, teraz zauważyłam, że są 2 różne. Moim zdaniem biorą udział, tylko zapomnieli wymienić, ale to co nam się wydaje może się mieć ni jak do tego co wydaje się organizatorowi.  To najlepiej dzwonić do Unique, bo tylko tam będziesz miał pewność.

Na razie w akcie desperacji wysłałem maila emotka
0 0

yreks

#6545515 Napisano: 09.11.2018 09:33:10
Czy w loterii na swieta pronto, duck,  mr muscle odsyla sie paragon?
0 0

xena

#6545519 Napisano: 09.11.2018 09:46:15
Czy ktoś wie co się dzieje z konkursem Coolpack??? do tej pory nie informowali o wygranej a na stronie wyniki są... Czy to by znaczyło, że nie trzeba nic odsyłać a nagrody przyślą???? za piękne to się wydaje:) nawet na kredki Colorino chcieli paragony:(
0 0

marfiusza

#6545523 Napisano: 09.11.2018 09:56:48
xena napisał(a):

Czy ktoś wie co się dzieje z konkursem Coolpack??? do tej pory nie informowali o wygranej a na stronie wyniki są... Czy to by znaczyło, że nie trzeba nic odsyłać a nagrody przyślą???? za piękne to się wydaje:) nawet na kredki Colorino chcieli paragony:(

Informowali! Ja dostałam smsa o wygranej torbie 5.11.
0 0

anialistopad

#6545526 Napisano: 09.11.2018 10:00:34
Co dziś wozi dpd? 
0 0

bethan

#6545527 Napisano: 09.11.2018 10:01:28
anialistopad napisał(a):

Co dziś wozi dpd? 

Bakalland.
1 atyde25 0

anialistopad

#6545530 Napisano: 09.11.2018 10:06:56
bethan napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Co dziś wozi dpd? 

Bakalland.

Nie grałam tam
0 0

xena

#6545532 Napisano: 09.11.2018 10:08:10
marfiusza napisał(a):

xena napisał(a):

tylko kilka osób chwaliło się smsami z coolpack a lista zwycięzców jest mega długa... znalazłam na niej 2 moje wygrane a ani jednego smsa nie było:(
0 0

nkba

#6545533 Napisano: 09.11.2018 10:12:45
xena napisał(a):

marfiusza napisał(a):

xena napisał(a):

tylko kilka osób chwaliło się smsami z coolpack a lista zwycięzców jest mega długa... znalazłam na niej 2 moje wygrane a ani jednego smsa nie było:(

A mnie zastanawia liczba uczestników skoro zakup był tak drogi emotka  
0 0