Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

zof83

#6549535 Napisano: 21.11.2018 14:58:27
katake napisał(a):

darog napisał(a):

Pytam i pytam...

Ktoś został laureatem konkursu AMICA..Warsaw Home? Albo może choć słyszał, że ktoś wygrał?
- 40 blenderów
- 40 bonów do sklepu?
maile powinne być 3 tyg temu.

Może być PW

Też chętnie się dowiem:-)

I ja emotka na Fb też kilka osób miało wątpliwości co do rzekomego powiadomienia zwycięzców....
0 0

dwaburekoty

#6549537 Napisano: 21.11.2018 14:59:08
zof83 napisał(a):

katake napisał(a):

darog napisał(a):

Pytam i pytam...

Ktoś został laureatem konkursu AMICA..Warsaw Home? Albo może choć słyszał, że ktoś wygrał?
- 40 blenderów
- 40 bonów do sklepu?

Może być PW

I ja emotka na Fb też kilka osób miało wątpliwości co do rzekomego powiadomienia zwycięzców....

ja tez raczej w to nie wierzę.
0 0

luko922

#6549544 Napisano: 21.11.2018 15:07:47
Taka mnie naszła refleksja, że w tym roku to już naprawdę porażka z tymi konkursami... Chyba czas zmienić hobby emotka . Nic ciekawego nie ma, same loterie, coraz mniej konkursów na hasła, eh... 

monisss

#6549545 Napisano: 21.11.2018 15:16:30
luko922 napisał(a):

Taka mnie naszła refleksja, że w tym roku to już naprawdę porażka z tymi konkursami... Chyba czas zmienić hobby emotka . Nic ciekawego nie ma, same loterie, coraz mniej konkursów na hasła, eh... 

mam takie same przemyślenia.. emotka  ten rok był bardzo skąpy... co lepsze myślałam,że zaraz zacznie się szał na konkursy świąteczne... a póki co to też średnio wygląda  
2 luko922, notta 0

Gość: anula81

#6549547 Napisano: 21.11.2018 15:18:35
luko922 napisał(a):

zgadzam się, gdzie konkursy co było 500x 50zł każdego dnia,  po 500 konsol, masa TV w laysach, karty z jogobelli, były czas co karty podarunkowe wpadłay w ilosciach tysiecznych do duka, homeyou, ikea, gdzie te lata wstecz? i choć coś tam wpada, to taka drobnica ehhhhh  ja w ostatnich 10 latach wyposarzyłam nowy dom w cały sprzęt z konkursów weszelakie dekoracje, a teraz potzrebuje porządne żelazko i nie ma nie idzie wygrać!!!! gdzie nasza cudowna philipsa ambasada, gdzie str co za gotowanie po kilku miesiacach był sprzęt wartosciowy, gdzie pytam ? no i wyżaliłam się idę szukać jakiegoś konkursu póki dziecię spi emotka

bagietkoweniebo

#6549548 Napisano: 21.11.2018 15:21:08
monisss napisał(a):

luko922 napisał(a):

mam takie same przemyślenia.. emotka  ten rok był bardzo skąpy... co lepsze myślałam,że zaraz zacznie się szał na konkursy świąteczne... a póki co to też średnio wygląda  

Monia, dopiero się zaczynają, dajcie im chwilkę:)
0 0

darog

#6549555 Napisano: 21.11.2018 15:34:05
dwaburekoty napisał(a):

zof83 napisał(a):

katake napisał(a):

darog napisał(a):

Pytam i pytam...

- 40 blenderów
- 40 bonów do sklepu?

Może być PW

ja tez raczej w to nie wierze

kontakt@amica-hm.pl
tel na infolinie 672546100 (wczoraj czas oczekiwania 35 minut, zrezygnowaliśmy, dziś czas oczekiwania 37 minut i wreszcie połączenie.
Rozmowa z Monika Ł (nazwisko zapisaliśmy) tel do marketingu podała  781655665 - chyba uprzedziła? Nikt nie odbiera..

Ale za to okazało się, że nikt więcej w sprawie tego konkursu nie dzwonił, nie pisał, i tylko ja mam podejrzenie o "rozpłynięciu" nagród. SZKODA! 

Organizatora też nijak znaleźć: VMR Sp. z o.o. Sp.k. ul. Kościerzyńska 25, 60-446 Poznań
Amica potwierdziła- w regulaminowym terminie zostały wysłane maile do zwycięzców..dane laureatów nie będą udostępnione/publikowane gdyż regulamin tego nie przewidywał.

NIE WIERZE. Owszem ani ja, ani nikt ze znajomych nic nie wygrał - możliwe- byli lepsi, ale  80 nagród i nikt z forum?
0 0

magisterek

#6549556 Napisano: 21.11.2018 15:38:01
anula81 napisał(a):

luko922 napisał(a):

zgadzam się, gdzie konkursy co było 500x 50zł każdego dnia,  po 500 konsol, masa TV w laysach, karty z jogobelli, były czas co karty podarunkowe wpadłay w ilosciach tysiecznych do duka, homeyou, ikea, gdzie te lata wstecz? i choć coś tam wpada, to taka drobnica ehhhhh  ja w ostatnich 10 latach wyposarzyłam nowy dom w cały sprzęt z konkursów weszelakie dekoracje, a teraz potzrebuje porządne żelazko i nie ma nie idzie wygrać!!!! gdzie nasza cudowna philipsa ambasada, gdzie str co za gotowanie po kilku miesiacach był sprzęt wartosciowy, gdzie pytam ? no i wyżaliłam się idę szukać jakiegoś konkursu póki dziecię spi emotka

Odkąd Lay'sy oddały się w ręce Lidii to konkursy i nagrody zeszły na psy... Lidia wystartowała z PREMIĄ i KONSOLAMI, a potem już co raz mniej nagród i co raz bardziej denne... na jedno dobre, będę zdrowszy emotka Gdzie ta Agencja BBDO wcześniejsza, która robiła dla Laysów, marzenie ziemniaka, wakacje z Lays, Rozgryź neon, tam co godzinę można było wygrać karty visa heh...  teraz Lidka daje pule nagród dzienną, której wartość nie przekracza nawet najnowszego iPhona XS, 6 nagród, a wszyscy się o nie zabijają... ja bojkotuje Avanti i organizowane przez tę agencje konkursy, bo mnie już wystarczająco do marki zniechęciła i łapie się na tym, że mimo konkursowej banderoli, jak już mam smaka na chipsy to Laysów już nie wybieram!
2 atyde25, dipi9 0

Gość: andziulka21

#6549558 Napisano: 21.11.2018 15:46:46
andii napisał(a):

Heniuś  emotka wake up emotka      i dawaj wyniki emotka

To moja zmora, tyle zgłoszeń i nerwów i pudel nie miałam jeszcze w żadnym z konków a Ty mi jeszcze o nim przypominasz  emotka  emotka
1 andii 0

kawazczekolada

#6549559 Napisano: 21.11.2018 15:47:45
magisterek napisał(a):

anula81 napisał(a):

luko922 napisał(a):

Odkąd Lay'sy oddały się w ręce Lidii to konkursy i nagrody zeszły na psy... Lidia wystartowała z PREMIĄ i KONSOLAMI, a potem już co raz mniej nagród i co raz bardziej denne... na jedno dobre, będę zdrowszy emotka Gdzie ta Agencja BBDO wcześniejsza, która robiła dla Laysów, marzenie ziemniaka, wakacje z Lays, Rozgryź neon, tam co godzinę można było wygrać karty visa heh...  teraz Lidka daje pule nagród dzienną, której wartość nie przekracza nawet najnowszego iPhona XS, 6 nagród, a wszyscy się o nie zabijają... ja bojkotuje Avanti i organizowane przez tę agencje konkursy, bo mnie już wystarczająco do marki zniechęciła i łapie się na tym, że mimo konkursowej banderoli, jak już mam smaka na chipsy to Laysów już nie wybieram!

ja AVANTI lubię ale wole jak pula jest jedna a nie codzienna emotka
0 0

alan84

#6549577 Napisano: 21.11.2018 16:33:00
może czas wrócić do dawnych czasów- zbieranie znaczków:P
0 0

Gość: cherry_coke

#6549583 Napisano: 21.11.2018 16:39:43
alan84 napisał(a):

może czas wrócić do dawnych czasów- zbieranie znaczków:P

Tak z ciekawości zapytam... Czy osoba, która wisiała Ci kasę, rozliczyła się??
0 0

awe

#6549586 Napisano: 21.11.2018 16:52:51
Czy wszyscy z listy zwycięzców orange dostaliście@ o rodzaju nagrody? U mnie brakemotka
0 0

monkakk

#6549590 Napisano: 21.11.2018 17:05:40
awe napisał(a):

Czy wszyscy z listy zwycięzców orange dostaliście@ o rodzaju nagrody? U mnie brak emotka

Tak, sprawdz foldery spam, oferty i inne podobne emotka
0 0

wioleczka83

#6549593 Napisano: 21.11.2018 17:16:24
andziulka21 napisał(a):

andii napisał(a):

To moja zmora, tyle zgłoszeń i nerwów i pudel nie miałam jeszcze w żadnym z konków a Ty mi jeszcze o nim przypominasz  emotka   emotka

Czy w heniu wysyłają email potwierdzający przyjęcie zgłoszenia czy nie???
0 0

kawazczekolada

#6549595 Napisano: 21.11.2018 17:18:11
wioleczka83 napisał(a):

andziulka21 napisał(a):

andii napisał(a):

To moja zmora, tyle zgłoszeń i nerwów i pudel nie miałam jeszcze w żadnym z konków a Ty mi jeszcze o nim przypominasz  emotka   emotka

Czy w heniu wysyłają email potwierdzający przyjęcie zgłoszenia czy nie???

mialam ze witaja w Grupie żywiec czy jakoś tak emotka
0 0

awe

#6549597 Napisano: 21.11.2018 17:21:14
monkakk napisał(a):

awe napisał(a):

Czy wszyscy z listy zwycięzców orange dostaliście@ o rodzaju nagrody? U mnie brak emotka

sprawdziłam wszystkoemotka  @ brak, a o różnych nagrodach macie info? Może ślą nagrodami???
0 0

monkakk

#6549598 Napisano: 21.11.2018 17:23:44
awe napisał(a):

monkakk napisał(a):

awe napisał(a):

sprawdziłam wszystko emotka  @ brak, a o różnych nagrodach macie info? Może ślą nagrodami???

Jest info o iphonie X i Huawei p20 lite, więc obstawiam że poszło wszystko.

Jesteś n liście? Jak tak to @ musi być emotka
0 0

awe

#6549599 Napisano: 21.11.2018 17:25:50
monkakk napisał(a):

awe napisał(a):

monkakk napisał(a):

awe napisał(a):

sprawdziłam wszystko emotka  @ brak, a o różnych nagrodach macie info? Może ślą nagrodami???

Jest info o iphonie X i Huawei p20 lite, więc obstawiam że poszło wszystko.

Jesteś n liście? Jak tak to @ musi być emotka  

no to kichaemotka  poczekam jeszcze do jutra i zadzwonię
0 0

magisterek

#6549607 Napisano: 21.11.2018 17:54:04
Z ciekawosci pytam, czy iphony x dostali wszysycy na A? Czy ta lista alfabetyczna sie nie sugerować?
0 0