Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

patyk

#6549608 Napisano: 21.11.2018 17:55:42
Mam pytanie odnośnie konkursu T-mobile. Czy jeżeli doładuje numer kogoś bliskiego kto jest w tej sieci a w zgłoszeniu wpisze siebie i swój numer (z innej sieci) to czy później w razie ewentualnej wygranej będą mieć zastrzeżenia? W regulaminie nie widzę jednoznacznej odpowiedzi... Doładowanie wydaje się jakby przepustką do zgłoszenia ale już nie ma nic o tym czy uczestnik musi być użytkownikiem sieci. 
0 0

magisterek

#6549610 Napisano: 21.11.2018 18:03:05
patyk napisał(a):

Mam pytanie odnośnie konkursu T-mobile. Czy jeżeli doładuje numer kogoś bliskiego kto jest w tej sieci a w zgłoszeniu wpisze siebie i swój numer (z innej sieci) to czy później w razie ewentualnej wygranej będą mieć zastrzeżenia? W regulaminie nie widzę jednoznacznej odpowiedzi... Doładowanie wydaje się jakby przepustką do zgłoszenia ale już nie ma nic o tym czy uczestnik musi być użytkownikiem sieci. 

W formularzu wpisujesz doladowany nr tel i ten numer bierze udzial w konkursie, zwlaszca ze weryfikuja jego doladowanie.
0 0

awe

#6549622 Napisano: 21.11.2018 18:19:56
waldi5 napisał(a):

awe napisał(a):

monkakk napisał(a):

awe napisał(a):

monkakk napisał(a):

awe napisał(a):

Czy wszyscy z listy zwycięzców orange dostaliście@ o rodzaju nagrody? U mnie brak emotka

Tak, sprawdz foldery spam, oferty i inne podobne emotka

sprawdziłam wszystko emotka  @ brak, a o różnych nagrodach macie info? Może ślą nagrodami???

Jest info o iphonie X i Huawei p20 lite, więc obstawiam że poszło wszystko.

Jesteś n liście? Jak tak to @ musi być emotka  

no to kicha emotka  poczekam jeszcze do jutra i zadzwonię

A może zadzwonią do Ciebie emotka Chyba informacji o głównej nie wysyłaliby e-mailem. 

no co TYemotka  na pewno nie wygrałam głównejemotka  hasło wygrane było takie ludzkie, a nie wydumane
0 0

magdalena-1989

#6549630 Napisano: 21.11.2018 18:29:32
Taka sytuacja odnośnie CUKRU KRÓLEWSKIEGO: no wygrałam, puszkę. Poszłam do Biedronki po pieczątkę i podpis - mówię, że pisze na paragonie cukier puder a musi byc napisane "cukier puder królewski", bo to loteria regulamin sratatta... i musze mieć pieczątke i imię, nazwisko osoby osoby która ją daje, a kierowniczka, że jest RODO i ona się nie podpisze. Napisałam do organizatora loterii, że w Biedronce jest tylko jeden cukier puder - własnie marki Królewski i napisałam, że osoba nie podała swoich danych, bo obowiazuje RODO i mają sobie do niej zadzwonić, jesli chcą (oczywiście ladnie to ujęłam). Co myślicie ? Pieczątka jest, wysłane, tylko napisali maila ze dziekują za przesłanie dowodu zakupu. Mam nadzieję, że puszka dojdzie emotka  

wioleczka83

#6549631 Napisano: 21.11.2018 18:31:09
andii napisał(a):

kawazczekolada napisał(a):

wioleczka83 napisał(a):

andziulka21 napisał(a):

andii napisał(a):

Heniuś  emotka wake up emotka      i dawaj wyniki emotka

To moja zmora, tyle zgłoszeń i nerwów i pudel nie miałam jeszcze w żadnym z konków a Ty mi jeszcze o nim przypominasz  emotka   emotka

Czy w heniu wysyłają email potwierdzający przyjęcie zgłoszenia czy nie???

mialam ze witaja w Grupie żywiec czy jakoś tak emotka

ale to chyba jak te dodatkowe zgody zaznaczysz, normalnie to nie ma @

Dzięki. Bo kojarzę że w ubiegłym roku były takie e-maile i dlatego pytam
1 andii 0

ilona162

#6549640 Napisano: 21.11.2018 18:51:24
Czy ktoś może rozgryzł jaki jest limit znaków w Ace w Carrefour? emotka
0 0

atyde25

#6549658 Napisano: 21.11.2018 20:29:39
magdalena-1989 napisał(a):

Taka sytuacja odnośnie CUKRU KRÓLEWSKIEGO: no wygrałam, puszkę. Poszłam do Biedronki po pieczątkę i podpis - mówię, że pisze na paragonie cukier puder a musi byc napisane "cukier puder królewski", bo to loteria regulamin sratatta... i musze mieć pieczątke i imię, nazwisko osoby osoby która ją daje, a kierowniczka, że jest RODO i ona się nie podpisze. Napisałam do organizatora loterii, że w Biedronce jest tylko jeden cukier puder - własnie marki Królewski i napisałam, że osoba nie podała swoich danych, bo obowiazuje RODO i mają sobie do niej zadzwonić, jesli chcą (oczywiście ladnie to ujęłam). Co myślicie ? Pieczątka jest, wysłane, tylko napisali maila ze dziekują za przesłanie dowodu zakupu. Mam nadzieję, że puszka dojdzie emotka  

Coś mam dziwne przeczucie,że nie dojdzie wszystkie puszki zostaną u agencji.Bo mają wymagania oczywiście mają regulamin i ble ble ble.W sumie dobry marketing nigdy nic od Królewskiego nie kupię i inni też raczej też pójdą tym śladem.A puszkę se mogą jak wcześniej napisałam zapuszkować.

0 0

Niebieska_Laguna

#6549663 Napisano: 21.11.2018 20:39:41

O, matko... rodo-srodo... to wszystko jest już chore emotka  Niedługo trzeba będzie akty urodzenia dołączać do paragonów. Jak dla mnie to lenistwo agencji, pewnie to nie był jedyny paragon z Biedronki, mogli sami się skontaktować i mieć większość weryfikacji z głowy. Jeszcze rozumiem paragon z jakiegoś sklepu "U Halinki na Wygwizdowie. Ale Biedronkę, Tesco, Auchan, itp... mogli sobie sami ogarnąć. 

misiamarysia

#6549669 Napisano: 21.11.2018 21:07:32
Czy dobrze rozumiem, że w loterii Tymbark "Daj coś od siebie" nagrody są podwójne, czyli samochód dla laureata, a równowartość samochodu dla wybranej fundacji, bon na 200 zł dla laureata oraz 200 zł dla wybranej kategorii, czy też zrzekam się tego samochodu na rzecz wskazanej organizacji/fundacji i ja nic nie dostaję, ale mam dobru uczynek???
1 kkbt 0

ulciah

#6549671 Napisano: 21.11.2018 21:08:45
Niebieska_Laguna napisał(a):

O, matko... rodo-srodo... to wszystko jest już chore  emotka  Niedługo trzeba będzie akty urodzenia dołączać do paragonów. Jak dla mnie to lenistwo agencji, pewnie to nie był jedyny paragon z Biedronki, mogli sami się skontaktować i mieć większość weryfikacji z głowy. Jeszcze rozumiem paragon z jakiegoś sklepu "U Halinki na Wygwizdowie. Ale Biedronkę, Tesco, Auchan, itp... mogli sobie sami ogarnąć. 

Ożesz - paranoja....emotka  Ciekawe co na to agencja...
A nie wystarczyło, aby Pani z Biedronki napisała pełną nazwę produktu i dała pieczątkę sklepu? (bez nazwisk)
0 0

izak1000

#6549676 Napisano: 21.11.2018 21:28:57
Przed chwila z nr 7055 przyszedł wczorajszy mój sms z itm Milka..o co chodzi.?
0 0

kreatia

#6549678 Napisano: 21.11.2018 21:32:38
misiamarysia napisał(a):

Czy dobrze rozumiem, że w loterii Tymbark "Daj coś od siebie" nagrody są podwójne, czyli samochód dla laureata, a równowartość samochodu dla wybranej fundacji, bon na 200 zł dla laureata oraz 200 zł dla wybranej kategorii, czy też zrzekam się tego samochodu na rzecz wskazanej organizacji/fundacji i ja nic nie dostaję, ale mam dobru uczynek???

przecież wszystko jest w regulaminie emotka

15.1 Nagrodą główną w loterii jest:- nagroda rzeczowa w postaci samochodu osobowego marki Toyota CHR o wartości
85.138,00 zł brutto (słownie: osiemdziesiąt pięć tysięcy sto trzydzieści osiem złotych 00/100).
Szczegółowy opis nagrody głównej znajduje się w załączniku nr 2 do regulaminu, oraz
- nagroda pieniężna w wysokości 85.138,00 zł brutto (słownie: osiemdziesiąt pięć tysięcy sto
trzydzieści osiem złotych 00/100), która zostanie przekazana na rachunek bankowy fundacji
posiadającej status organizacji pożytku publicznego wskazanej przez laureata nagrody
głównej, zgodnie z pkt. 17.4 regulaminu.

misiamarysia

#6549688 Napisano: 21.11.2018 22:14:50
kreatia napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

15.1 Nagrodą główną w loterii jest:- nagroda rzeczowa w postaci samochodu osobowego marki Toyota CHR o wartości
85.138,00 zł brutto (słownie: osiemdziesiąt pięć tysięcy sto trzydzieści osiem złotych 00/100).
Szczegółowy opis nagrody głównej znajduje się w załączniku nr 2 do regulaminu, oraz
- nagroda pieniężna w wysokości 85.138,00 zł brutto (słownie: osiemdziesiąt pięć tysięcy sto
trzydzieści osiem złotych 00/100), która zostanie przekazana na rachunek bankowy fundacji
posiadającej status organizacji pożytku publicznego wskazanej przez laureata nagrody

Bardzo dziękuję za odpowiedź. W międzyczasie przeczytałam jeszcze raz i znalazłam to kluczowe oraz.
Fajna loteria, widzę że większość jak i ja wybiera środowisko i zwierzęta.

1 kreatia 0

mczarna

#6549691 Napisano: 21.11.2018 22:26:15
UlCiAh napisał(a):

O, matko... rodo-srodo... to wszystko jest już chore  emotka  Niedługo trzeba będzie akty urodzenia dołączać do paragonów. Jak dla mnie to lenistwo agencji, pewnie to nie był jedyny paragon z Biedronki, mogli sami się skontaktować i mieć większość weryfikacji z głowy. Jeszcze rozumiem paragon z jakiegoś sklepu "U Halinki na Wygwizdowie. Ale Biedronkę, Tesco, Auchan, itp... mogli sobie sami ogarnąć. 

Ożesz - paranoja.... emotka  Ciekawe co na to agencja...
A nie wystarczyło, aby Pani z Biedronki napisała pełną nazwę produktu i dała pieczątkę sklepu? (bez nazwisk)

A ja się pytam po co ta cała akcja? Czy taki miałas wymóg? Czy tak agencja napisała,że im coś nie pasuje?
0 0

mastah

#6549697 Napisano: 21.11.2018 23:11:43
Czy to naprawdę nie jest jakaś paranoja żeby o puszkę na cukier było tyle zachodu? Już pomijam ilość i wartość większości nagród bo nie grałem w tych dawnych "lepszych​" czasach, pomijam odsyłanie paragonów pocztą, ale potwierdzanie, że kupiło się to co się kupiło dla "nagrody" wartej kilka złotych, to jest moim zdaniem robienie sobie kpin z konsumentów-konkursowiczów...

Ale tak btw - jest sens grania o ową puszkę ze słabo/źle opisanym paragonem? W takim sensie czy ktoś bez notarialnie poświadczonego oświadczenia, złożonego pod przysięgą, że cukier z paragonu faktycznie jest tej konkretnej marki otrzymał "nagrodę"?
1 nkba 0

haima

#6549703 Napisano: 22.11.2018 00:09:15
kreatia napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

O jak ja bym chciała wygrać, pal licho samochód który akurat potrzebuję, ale tyle kasy dla piesków emotka
0 0

venix

#6549723 Napisano: 22.11.2018 09:07:19
mastah napisał(a):

Czy to naprawdę nie jest jakaś paranoja żeby o puszkę na cukier było tyle zachodu? Już pomijam ilość i wartość większości nagród bo nie grałem w tych dawnych "lepszych​" czasach, pomijam odsyłanie paragonów pocztą, ale potwierdzanie, że kupiło się to co się kupiło dla "nagrody" wartej kilka złotych, to jest moim zdaniem robienie sobie kpin z konsumentów-konkursowiczów...

Ale tak btw - jest sens grania o ową puszkę ze słabo/źle opisanym paragonem? W takim sensie czy ktoś bez notarialnie poświadczonego oświadczenia, złożonego pod przysięgą, że cukier z paragonu faktycznie jest tej konkretnej marki otrzymał "nagrodę"?

Wymieniłam z Panem Krzysztofem kilka @ i są niereformowalni.  Nie wystarczy im , że pisze cukier drobny,  nie wystarczy, że dodatkowo załączyłam zdjęcie produktów. Napisałam , że rezygnuję z tej zabawy , bo przestała być zabawna i jeżeli chcieli by marka dobrze się kojarzyła, to uzyskali efekt wręcz odwrotny. I naprawdę nie walczę o pierd. puszkę , ale uważam że debilizm trzeba zwalczać w zarodku. 

darog

#6549724 Napisano: 22.11.2018 09:12:53
haima napisał(a):

kreatia napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

O jak ja bym chciała wygrać, pal licho samochód który akurat potrzebuję, ale tyle kasy dla piesków  emotka

ale to nie można wybrać dowolnej organizacji ze statusem Pożytku Publicznego? 
są fundacje, stowarzyszenia dot sztuki, choćby - kluby wędkarskie, emeryci też jakieś swoje mają, niepełnosprawcych, pełno tego, Owsiak ma PP? 
0 0

aleks1983

#6549725 Napisano: 22.11.2018 09:15:55
mczarna napisał(a):

UlCiAh napisał(a):

Ożesz - paranoja.... emotka  Ciekawe co na to agencja...

A ja się pytam po co ta cała akcja? Czy taki miałas wymóg? Czy tak agencja napisała,że im coś nie pasuje?

Oni musza miec konkretnie napisane królewski, ja rez tak mialam a puszki z różnych sklepów wygralam. Z Biedronka daliby sobie spokoj bo tylko królewski puder mozna dostac w Biedronce i im to napisalam. Midlam tez paragon z Tesco ale położonego ode mnie 70 km bo akurat kupiłam u siostry jak byłam w odwiedzinach na kilka dni i zapytalam ich czy z powodu puszki mam 70 km jechac,wysłałam im zdjecie produktu,cukier puder w mlynku i napisałam że mam nadzieję, ze wystarczy. W obydwu przypadkach odpisali, ze oczywiście rozumieją,ze moze to byc problem ake co jak wygram nagrode główna? Musza miec potwierdzenie,ze to jest królewski.  Poza tym daja spoto czasu,wiec moze akurat jeszcze uda mi sie byc u siosyry i potwierdzić paragon... 
Chore to troche...ale byłam u siostry i zamiast siedziec z rodzinką to zapylalam do Tesco potwierdzać zakup cukru KRÓLEWSKIEGO,BY móc "cieszyc" się puszka emotka
0 0

slavek

#6549754 Napisano: 22.11.2018 10:10:12
Zamówiłem towar do paczkomatu InPost, po kilku dniach dostałem sms, że paczkomat przepełniony i należy odebrać w jakimś sklepie.

Myślicie, że mogę wziąć udział w konkursie?
0 0